Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Lustburg 3, heerlijke vrijdag - 1507 keer gelezen
3. Heerlijke vrijdagavond.

In de pizzeria waren Cliff en Lindsey klaar met eten en met een drankje bespraken ze wat ze die avond verder zouden doen. ‘Laten we gezellig naar mijn huis gaan. Mijn ouders zijn er dit weekend niet en stappen kunnen we altijd nog, dan maken we het saampies gezellig.’ stelde Lindsey voor.

Cliff had wel door dat ze bedoelde dat ze meer wilde dan praten en stemde snel in.

Het idee haar eindelijk naakt te kunnen zien en voelen liet hem niet los en toen ze zittend achterop de scooter haar handen over zijn strakke buik liet glijden barste zijn gulp al bijna open. Nooit had hij sex gehad op de eerste date, hooguit een zoentje. Maar dat Zonnebuitje zoals hij haar bleef noemen, maakte met haar beeldschone verschijning dat hij zo geil als een beer was al sinds hij haar gisteren na het thuisbrengen voor het eerst in de armen sloot.

Het zien van Carla in bad die morgen speelde uiteraard ook mee.

Eenmaal thuis deed Lindsey de gordijnen dicht, een klein lampje aan en schonk nog wat te drinken in. Met haar strakke kontje naar Cliff gericht zette ze de glazen op tafel.

Hij pakte haar bij haar zij en trok haar bovenop zijn schoot. Met 1 arm om haar middel pakte hij met de andere haar hoofd en trok haar naar zich toe. De lippen vonden elkaar en een geile tongzoen volgde. Langzaam ging zijn hand over haar rug naar beneden en kneedde haar kontje. Teder strelend schoof hij haar jurkje iets omhoog. De hartstochtelijke tongzoen onderbrekend stond lindsey op, draaide zich om en kwam met beide knieén naast hem weer op zijn schoot zitten.Haar al behoorlijk vochtige kruis schuurde ze over zijn inmiddels keiharde neukstaaf die zeer deed in de beknellende broek. Met een geile zaadvragende blik in haar ogen kreunde ze ‘Lieverd .. schatje van me … Ik wil je. Neem me zoals jij wil, maak me gek.’ Cliff was de moeilijkste niet en willigde haar wens graag in.

Hij tilde haar bij haar billen iets omhoog, pakte de onderkant van haar jurkje en trok deze over haar hoofd uit. 2 keiharde knoppen op haar heerlijke bolle tieten staarden hem aan, van een BH was niets te bekennen zoals hij al had gevoeld. Ook haar drijfnatte slipje verdween van haar kont. Hij schoof iets onderuit, tilde haar omhoog en bracht het sappige gleufje naar zn mond. Lindsey kantelde haar bekken naar voren en voelde zijn tong langs haar kutlipjes gaan. ‘OOHH god… wat ddddoe je met mmeeeh’ stotterde en kreunde ze. Langzaam verdween zijn tong tussen haar soppende schaamlippen en vond haar klitje die hij met afwisselend tempo begon te bewerken. Haar handen knepen in zn schouders, haar kutje drukte ze steeds harder tegen zijn mond Binnen een paar minuten gilde ze het uit ‘Shiitttt oohh jaaahhh oohhh dis nie normaaaaaaaaaahhhhhhh …… OOhhhhhhh ik kooooommmmm’ Een spetterend orgasme brak los. Cliff moest haar stevig vasthouden anders was ze stuiptrekkend omgevallen. Inmiddels had hij zn broek losgeknoopt en zn knetterharde heipaal stond strak tegen zn buik aan. Met zijn van kutgeil drijfnatte mond en kin wreef hij nog even langs haar kutje en liet haar langzaam op zn schoot terugzakken.

Ze lag tegen hem aan en zacht en teder over haar rug wrijvend gaf hij haar de gelegenheid om op adem te komen.

Toen ze weer wat rustiger werd en ook haar ademhaling wat gewoner drong het tot haar door dat het enorme stuk vlees dat ze tussen hun buiken voelde geen arm ofzo was maar zijn giga harde pik met behoorlijk wat voorvocht op de eikel.

‘Pffooee woow dat was super niet normaal lekker schatje, dankjewel.’ Ze knoopte zijn overhemd los en samen met zn broek en slip trok ze die uit.

Ze ging tussen zijn benen op de grond zitten en met verleidelijke blik keek ze naar boven.

Ze pakte met beide handen zijn reusachtige paal beet en begon hem langzaam af te trekken. Met 1 hand wreef ze over zijn overvolle zak en gaf een likje over zn eikel. Cliff voelde een siddering door zijn lijf schieten. Ondanks hij al met meerdere meisjes sex had gehad was het er nog geen eentje gelukt hem lekker te pijpen. Zijn pik was gewoon te groot vonden ze.

Lindsey was na de heerlijke befbeurt van zojuist van plan alle grenzen te verleggen bereid het onmogelijke mogelijk te maken. Ze opende haar mond en nam de kop van zn lul tussen haar lippen. Steeds verder liet ze zn pik naar binnen glijden tot ze bijna geen lucht meer kreeg en het kokken net in kon houden. Net nog niet voor de helft zat hij in haar mond.

Met hetzelfde tempo trok ze haar lippen weer terug en begon opnieuw. Weer schoof de pik naar binnen tot hij niet verder kon. Zo ging ze een tijdje door en haar speeksel droop langs de lange staaf over zn zak.

Ze liet hem uit haar mondje schieten en zei ‘Nu lijkt het onmogelijk maar ik wil en ga heel vaak oefenen om hem geheel naar binnen te krijgen, wat een heerlijke komkommer heb je grjommmjmmjm …’

Ze overlaadde de staaf met kusjes en likjes en weer zakte haar hoofd over de paal tot ze hem tegen haar keel voelde drukken. Cliff werd gek en wist dat als hij haar nu niet liet stoppen deze ervaring voor haar niet prettig zou verlopen. Hij zou de paal door rammen tot zn ballen tegen haar kin sloegen. Hij zou zijn zak met zo’n kracht compleet leegspuiten dat het via de maag en darmen haar kont uit zou komen. Of ze hem ooit helemaal in haar mond zou kunnen slikken wist hij niet maar hoopte dat echt. Om zn zelfbeheersing niet te verliezen pakte hij haar hoofd beet en trok zijn paal uit haar mond.

‘Schatje, hoe zalig het ook voelt, oefenen mag je altijd, maar nu is het beter dat je stopt voor ik je mondje verkracht.’ Hij trok haar omhoog en liet ze weer op zn schoot zitten. Gespeeld beteuterd keek ze hem aan ‘Maar het is zo lekkerrrrr, ik vind het zo geil om een lekkere pik te pijpen en zaad te slikken.’

‘Later meer schatje’ hij pakte haar heupen en schoof haar zo dat zn pik tegen haar nog steeds kletsnatte gleufje lag. ‘Laten we eens kijken of hij hier wel in past.’

‘Ohhjeesus … jaah steek hem erin … maar wel zachtjes. Zoveel vlees in 1 keer ben ik ook daar niet gewend.’ ‘Jij bepaalt hoe diep en het tempo lekker ding’ zei hij en schoof de eikel tussen haar lipjes een klein stukje haar kutje in.

Krampachtig sloeg ze haar armen om zn nek en probeerde zich over zn staaf te laten zakken.‘Wooww ooohh jaahhh wat zaaallig wat is hij dikkk’ kermde ze en liet zich nog een stukje verder zakken.’ Jaaahh teringgg wat ben jij strak, rustig aan lieverdje, langzaam zakken tot je niet verder kan en dan heel langzaam weer omhoog.’

Dat deed ze en net toen de eikel eruit zou floepen liet ze zich weer naar zakken, een stukje verder dan net. Dit herhaalde ze een aantal keer tot ze sterretjes zag en stil bleef zitten.

‘OOhh ohh dikke pikkk oohhh dieppp voel ik hem ohh dit is lekkkeerrrrr’ kermde ze uit.

‘Gosammeeh, het is je gelukt, hij zit er helemaal in.’ Stootte Cliff vol verbazing uit. Dit had hij nooit meegemaakt de eerste keer dat hij een meisje neukte. Altijd was er meer opbouw nodig voor ze zijn stormram konden hebben. Even bleef ze stil zitten om aan het gevoel te wennen maar al snel begon ze eerst langzaam en toen steeds sneller op en neer te wippen.

‘Grrmmm tjeesss waauaaww jaaahh’ gilde ze het wild uit.

Ook hij werd helemaal gek van genot en liet haar de ervaring van haar leven beleven.

Cliff bleef stil zitten en liet haar het tempo bepalen. Hij was een meester in het inhouden van orgasmes en wonderbaarlijk lukte het hem dit keer ook om zn zak niet leeg te spuiten in haar strakke kutje.

Feilloos aanvoelend dat ze op het randje van een orgasme zat hield hij zich krampachtig in. Net toen ze een vingertopje haar sterretje voelde openen ontplofte ze en kwam voor de 2e keer die avond zwetend en gillend klaar. Zijn pik bleef keihard en tot de wortel in haar kutje begraven. Omdat ze nu slap als een vaatdoek tegen hem aanlag bleef hij een tijdje zo stil zitten en begon toen heel kalm zijn pik met kleine schokjes in en uit te bewegen.

‘Ojjeeejaah gek … ik word gek… wat een beest ben jij ga doorrrrrr’ kreunde ze in zijn oor.

Als een volleerd sletje begon ze terug te stoten. ‘Gossammee geil zonnebuitje van me, jij krijgt er echt geen genoeg van he, nou.. je kan het krijgen hoor, met jou ben ik nog lang niet klaar.’

Met haar handen nog om zn nek, haar benen om zijn middel heen en zijn pik nog steeds loeihard diep in haar stond hij op en droeg haar zonder enige moeite naar de kamerdeur.

‘Je hebt vast boven wel een bedje waar we kunnen liggen he schat?’ ‘Jaahh boven aan de trap de 2e deur is mijn kamer. Ben ik niet te zwaar voor je?’ vroeg ze. ‘Jij? te zwaar? Zwaar is het pas als ik je niet meer zie en voel, loodzwaar.’ Met het gemak alsof hij een baby in zn armen had liep hij de trap op, duwde de deur van haar kamer open, lag haar languit op bed met hem op haar. Zijn pik nog steeds diep en hard in haar superzachte en kletsnatte kutje.

Hij drukte zijn mond op haar lippen en begon een lange tongzoen, haar heerlijk volle stevige borsten knedend. Rustig begon hij zn pik in en uit te stoten.

‘OOhhh jaaahh liefste…. doe het geeft het me.’ Kermde ze het uit.

Met hun tongen wild verstrengeld in elkaars mond bleef hij haar tieten met zn handen verwennen. Zachtjes knijpend in haar tepels en af en toe een zacht kusje en likje.

Het tempo langzaam opvoerend reden de 2 naar het volgende hoogtepunt.

Zo bleef haar slaapkamer wel een uur gevuld met gehijg en gekreun, steeds als hij in de gaten had dat ze bijna klaarkwam stopte hij om daarna weer hard en razendsnel te stoten.

Om daarna weer stil te vallen en opnieuw van stilliggend naar een record tempo te rijden.

‘Godverrrrrrr man… laat me komeeehhh ik word gekkk, neeeh nie stoppe ik kom bijnaaahh’ bleef ze maar wild met haar armen om zich heen slaand gillen.

Uiteindelijk hield ook Cliff het niet meer. Terwijl hij stil op en in haar lag fluisterde hij met een trilling in zn hese stem…. ‘Wil je dat? Wil je echt klaarkomen … zal ik je het geven? Laat je horen ….. shit, dat kutje van je is te lekkerrrr, zeg wat je wilt lekker geil ding van me’

Met haar vuisten wild op zn rug bonkend riep ze ‘Ik wil klaaaaaaaaaaaa OOOOHHHhhhh…’

Terwijl die geluiden uit haar keel kwamen begon Cliff vanuit het niets zijn op springen staande pik als een razende in en uit te stoten totdat ze allebei tegelijk grommend en gillend klaarkwamen. De eerste stralen van het goddelijke zaad spoot hij diep in haar al overstromende kutje waarna hij terugtrok en de volgende stralen over haar lichaam heen spoot tot in haar gezicht.

Helemaal kapot liet hij zich op haar zakken gaf haar nog een kusje en ging half op en half naast haar liggen. Hij zag dat ze helemaal van de wereld was.

Haar ademhaling werd rustiger en hij merkte dat ze langzaam in slaap viel. Haar goudblonde haren strelend bleef Cliff naar haar kijken. Van ontroering voelde hij een traan over zijn wang rollen.

‘Lindsey, Zonnebuitje … jij bent met stip het alllllermooiste wat ik in mijn leven ben tegengekomen. Dit was geen sex, dit was LIEFDE bedrijven. Liefde … die ik al voor je voelde het eerste moment dat ik je zag. Liefde … die noooit meer minder zal worden.

Alles .. allesss zal ik doen om jou nooit meer kwijt te raken.’ snotterde hij heel zacht in haar oor. En langzaam viel ook hij in slaap.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners