Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Maaike mag kijken - 31299 keer gelezen
Toen Thea op een zondagochtend wakker werd, was haar man Pim al wakker en lag op zijn zij naar haar te kijken.

“Goedemorgen schat, lekker geslapen ?”vroeg hij.

“Heerlijk.”zei Thea, nog wat slaperig.

Pim streelde haar zacht over haar arm, en vroeg:”Zal ik een lekker kopje thee voor je zetten ?”

“Ja, lekker.”zei Thea.

Pim ging naar beneden, en kwam even later terug met een kop thee en een stapel biscuitjes.

Hij zette het neer op het nachtkastje, en zei:”Alsjeblieft schat, ik ga even douchen.”
Thea ging rechtop zitten, en sopte de biscuitjes in de thee. Ze wist wel wat Pim wilde als hij zo lief voor haar was, dan had hij zin in seks. Ze vond het best, ze liet zich graag zo door hem verwennen.

Even later kwam Pim terug in de slaapkamer. Hij had zich gedoucht en zijn tanden gepoetst. Hij was geheel naakt, en zijn pik was half opgericht.

Hij stapte bij zijn vrouw in bed.

“Ik ga even plassen.”zei Thea. Ze stapte uit het bed, en ging naar de badkamer. Daar plaste ze, en haalde even snel een tandenborstel door haar mond. Ze spoot wat deodorant onder haar oksels en ging terug naar de slaapkamer.

Ze deed de slaapkamerdeur dicht, en trok haar nachthemd uit. Geheel naakt stapte ze bij Pim in bed.

Pim begon gelijk aan het voorspel. Hij kuste haar. Eerst op haar wang, daarna op haar mond, en voorzichtig stak hij zijn tong in haar mond.

Hij likte aan zijn vingers, en begon het klitje van zijn vrouw zacht te strelen.

Na 22 jaar huwelijk wist hij precies hoe hij haar moest opgeilen, om zo dadelijk lekker te kunnen neuken.

De spleet van Thea begon al snel nat te worden, en Pim stak twee vingers in haar schede, en bewoog ze op en neer.

Hij bracht zijn mond naar haar borsten, die vrij groot en mooi rond waren, ook al waren ze in de loop der jaren wel iets gaan hangen.

Hij sabbelde op haar tepels, die daardoor groot en hard werden.

Thea kwam al bijna klaar, toen de deur van de slaapkamer openging.
Het was hun dochter Maaike. Maaike keek verbaasd toe hoe haar vader haar moeder lag te verwennen.

Ze had haar vader al vaak bloot gezien, maar nog nooit met een stijve pik. Ze keek vol bewondering naar de afmetingen van het fors geschapen lid.

“Toe Maaike, geef ons even wat privacy, ga maar vast naar beneden, we komen zo. Ik ga eerst even je moeder een beurt geven.”zei Pim.

Ondertussen bleven zijn vingers op en neer gaan in de kut van Thea.

“Ach, laat haar toch kijken als ze dat wil.”zei Thea, “Ze is zestien, en weet heus al lang dat ze niet door de ooievaar gebracht is. Ze krijgt misschien zelf eerdaags een vriendje waarmee ze het wil doen, dan moet ze toch weten hoe het in de praktijk gaat.”

“Toe maar schat, kom gerust wat dichterbij.”zei Thea tegen haar dochter.

Maaike ging nieuwsgierig de slaapkamer in, en liep naar het bed van haar ouders. Ze ging op het voeteneind zitten.

“Pappa maakt mijn kut lekker nat, zodat hij zo dadelijk zijn stijve lul lekker in me kan steken.”zei Thea.

Ze duwde het hoofd van haar man weer tegen haar borsten, en Pim ging weer op een tepel sabbelen.

“Wat is de piemel van pappa groot, doet het geen pijn als hij die in je kut steekt ?”vroeg Maaike.

“Je vader is inderdaad fors geschapen, maar in de loop der jaren ben ik wel wat gewend. En als ik eenmaal goed geil ben, is het heerlijk.”zei Thea.

“Oh, ik ga komen.”riep Thea. Ze deed haar ogen dicht, en kwam met een diepe kreun klaar.
Ze pakte Pim bij zijn pols, en trok zo zijn vingers uit haar kut. “Toe, kom op me, neuk me.”riep Thea.

Pim kroop op haar. Thea trok haar knieën iets op, en Pim bewoog zijn stijve paal op en neer tegen de spleet van zijn vrouw, en zo verdween zijn dikke paarse eikel tussen haar natte schaamlippen, en gleed zijn dikke paal diep haar kut in.

Pim begon haar met lange snelle halen te neuken. Maaike zag de dikke lul van haar vader op en neer gaan in de kut van haar moeder. De harige zak van haar vader danste daarbij op en neer.

Pim vertraagde toen hij zijn orgasme voelde naderen, en neukte Thea met lange langzame halen. Thea wist daardoor dat haar man op het punt stond te gaan komen.

“Toe maar schat, spuit je zaad maar in me.”zei Thea, en kneep haar billen samen, om de lul van Pim zo diep mogelijk in zich te krijgen. Ze voelde zijn lichaam schokken toen hij zijn zaad in haar spoot.

Zelf beleefde daardoor opnieuw een orgasme, en kreunde ze diep

Pim bleef nog even stil op haar liggen, en gleed toen van haar af. Zijn pik was slap geworden en glom van zijn eigen zaad en het geil van Thea.

Maaike keek vol belangstelling naar de glimmende lul van haar vader, die nu hij slap was nog altijd een stuk groter was dan wanneer ze haar vader naakt naar de badkamer had zien lopen.

Ook keek ze met grote ogen naar de kut van haar moeder. De nog open staande schede, die vol zaad zaad, wat er nu langzaam weer uit liep.

Maaike stond op, en ging naast haar moeder op bed liggen. “Doen jullie dit vaak ?”vroeg ze.

“Zo’n beetje elke zondag, en doordeweeks ook nog twee of drie keer voor het slapen gaan.” antwoordde haar moeder.

“Is het lekker om geneukt te worden ?”vroeg Maaike.
“Ja, dat zag je toch, ik ben heerlijk klaar gekomen.”zei Thea.

“Het lijkt me zo’n pijn doen, zo’n grote pik in je kut. Ik kan er bij mezelf maar net een vinger in krijgen.”zei Maaike.

“Jij bent ook nog maagd, je rekt best wel wat op als je het een paar keer doet, daarom moet het de eerste keren heel voorzichtig gebeuren, en pas als je echt goed geil bent, anders doet het pijn. En als je eenmaal kinderen gekregen hebt, ben je helemaal een stuk wijder.

Vroeger, toen ik jou nog niet had, moest je vader een stuk voorzichtiger met me zijn. Nu vind ik het wel lekker als hij een beetje wild doet.”zei Thea.

Maaike veegde voorzichtig met een vinger over de spleet van haar moeder, om zo wat van het er uit lekkende zaad op te vangen.

Ze voelde het warme kleverige spul tussen duim en middelvinger, en rook er eens aan.

“Dus dit is het zaad waarvan je zwanger kan worden als jet het in je kut krijgt.”zei Maaike.

“Ja, schat, dat is het zaad waar jij uit ontstaan bent.”zei Thea.

Maaike veegde haar vinger schoon aan de buik van haar moeder.

Pim stond op en zei:”Ik ga me even wassen, en daarna de ontbijtboel klaar zetten.” En hij verliet de slaapkamer.

“Ik denk dat ik voorlopig nog maar even blijf vingeren als ik zin in seks heb, ik geloof dat ik voorlopig nog niet aan neuken toe ben.”zei Maaike.

“Heel verstandig.”zei haar moeder. “Vingeren is ook heel lekker, ik doe het zelf ook nog wel af en toe, vooral als ik in bad zit kan ik gewoon niet van mijn klitje afblijven.”

Thea likte aan haar wijs en middelvinger, en trok het nachthemdje van haar dochter iets omhoog, zodat het met een klein bosje donkerblond schaamhaar bedekte kutje bloot kwam.

Ze wreef met haar natte vinger over het spleetje van haar dochter, zodat de schaamlipjes iets uit elkaar gingen, en haar middelvinger over het klitje wreef.
De clitoris van haar dochter begon daardoor al snel op te zwellen, en het spleetje begon flink nat te worden.

Thea duwde voorzichtig het topje van haar vinger in het spleetje, en zei:”Je bent inderdaad behoorlijk nauw. Je moet maar een knul met een klein pikkie uitzoeken om het voor het eerst te doen.”

Maaike begon te kreunen, en kwam heerlijk klaar door het gevinger van haar moeder.

Ze had het door het orgasme behoorlijk warm gekregen, en trok haar nachthemdje uit. Ze kuste haar moeder op de mond, waarbij haar kleine harde tietjes tegen de grote bollen van Thea drukte.

“Oh, mam, dat was heerlijk.”zei ze.

Maaike stak een hand tussen de benen van haar moeder, en begon haar moeder te vingeren.

Thea ervoer dat de kleine vingers van haar dochter die over haat klit wreven anders aanvoelden dan de vingers van haar man.

Maaike duwde vier vingers tegelijk in de doos van haar moeder, en bewoog ze op en neer. Met haar duim bleef ze over haar moeders clitoris wrijven.

Thea kreunde het uit van geil genot.

Pim was terug naar boven gekomen om te zien waar zijn vrouw en dochter bleven.

De aanblik van zijn geheel naakte dochter die haar moeder lag te vingeren maakten hem geil op een manier die hij zichzelf eigenlijk niet toe stond.

Hij was al lange tijd geil op zijn eigen dochter, die van een lief klein meisje naar een knappe jonge vrouw uitgroeide. Een geilheid die hij tot nu toe had verdrongen, omdat hij zelf vond dat zo iets niet mocht.

Maar nu kon hij niet langer weerstand bieden aan zijn gevoel. De aanblik van het strakke en gave lichaam van Maaike, die haar moeder lag te vingeren, deed het laatste restje verzet in hem breken.
Hij liet zijn badjas van zijn schouders glijden, en geheel naakt, met een stijf opgerichte pik, nam hij plaats aan de voeten van Maaike.

Hij boog zich voorover en kuste haar kutje. Met zijn duimen trok hij haar schaamlipjes iets van elkaar, en hij begon het strakke gleufje te beffen.

Maaike ervoer nu dat gebeft worden nog veel lekkerder was dan gevingerd worden, en kwam al snel kreunend klaar.

Ook Thea bereikte haar hoogtepunt door de vingers van haar dochter, zodat ze samen heerlijk lagen te kreunen van genot.

Nadat Pim al het heerlijke zoute vocht van zijn dochter had opgelikt, voelde hij een sterke behoefte om zijn stijve paal in het nauwe sneetje te steken.

Maar hij beheerste zich, en in plaats daarvan kroop hij op Thea, en stak zijn staafmixer opnieuw in haar kut, en neukte met snelle lange halen.

Thea genoot ervan om zo genomen te worden. Het was al lang geleden dat haar man haar twee keer achter elkaar gepakt had.

Ze kwam twee keer luid kreunend klaar, alvorens Pim zijn zaad in haar spoot.

Pim gleed uitgeput van haar af, en lag naast haar lange tijd zwaar te hijgen.

Ook bij Thea duurde het een tijd voor ze weer op adem was.

“Dar was geweldig !”zei ze na een tijdje.

Pim knikte en zei:”Inderdaad geweldig. En wat hebben we een heerlijke dochter. Ik weet niet of het pedagogisch verantwoord is wat we gedaan hebben, maar heerlijk was het zeker.

Ze trokken alle drie iets aan, en gingen naar beneden voor het ontbijt.

Maaike nam zich voor om voortaan iedere zondag bij haar ouders te gaan kijken.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners