Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mama Helpt 2 - 22911 keer gelezen
Saskia legt de legt de telefoon neer, ze heeft net een gesprek gehad met de huisarts over het “probleem” van Pieter. Ze is blij dat ze even uit de kamer van Pieter is, nu kan ze even haar gedachten ordenen. Waar is ze toch mee bezig? Ze is geil geworden op haar eigen zoon van 14 nota bene. Ze loopt naar de keuken en schenkt een glas water in, ze voelt dat ze nog steeds nat is, ze laat haar wijsvinger onder haar Sting glijden en voelt haar gezwollen schaamlippen… in gedachte is het niet haar vinger maar de… Mama! Ze hoort Pieter vanaf boven haar roepen, ze loopt naar de trap en gaat naar boven naar de slaapkamer van Pieter. Pieter zit nog steeds in zijn blootje op het bed wachtend op zijn moeder, het duurt wel erg lang het gesprek met de dokter, mama roept hij ongeduldig. Dan hoort hij zijn moeder naar boven komen.

Saskia komt de slaapkamer van Pieter binnen en ziet haar zoon op het bed zitten, ze gaat met bonzend hart naast hem zitten en bedenkt hoe ze het zogenaamde advies van de dokter in praktijk moet gaan brengen. Nou Pieter zegt mama het valt allemaal reuze mee hoor, de dokter zegt dat het met wat oefeningen wel te verhelpen is. Pieter is opgelucht dat het allemaal niet zo erg is als dat het voor hem leek, gespannen wacht hij wat hij moet doen om het probleem met zijn strakke voorhuid te verhelpen. Om het probleem te verhelpen zegt mama moet je voorhuid een beetje opgerekt worden, dit kan volgens de huisarts heel goed door massage. Maar dan moeten we een afspraak maken om langs te komen, wat denk je daarvan?

Pieter schrikt, langs bij de huisarts om zijn voorhuid te laten masseren? De huisarts van Pieter en Saskia is een vrouwelijke arts, eigenlijk nog maar net begonnen met een eigen praktijk, Pieter schat dat ze ergens in de dertig moet zijn. Pieter ziet het eigenlijk niet zitten om zijn eikel te laten masseren door een vreemde vrouw, hij is dan wel zo groen als gras maar hij is natuurlijk ook niet gek. Hij verteld mama hoe hij er over denkt.

Saskia hoort haar zoon aan en aait Pieter over zijn bol, ik snap het hoor lieverd, ik zou er ook moeite mee hebben, wat als mama nu eens zou helpen, zou dat uitmaken? Dan kun je het later zelf doen als je dat wil.

Pieter kleurt tot achter zijn oren, dank je wel mams ik durfde het eigenlijk niet aan je te vragen omdat ik je zoontje ben. Maar als iemand me op weg moet helpen wil ik liever dat jij het doet.

Saskia weet dat er nu geen weg terug is met haar plannetje, ze haalt een keer diep adem en hoopt dat Pieter niet ziet hoe haar handen trillen van opwinding en spanning. Ga maar lekker ontspannen zitten Pieter zegt Saskia we doen het rustig aan dan kan je goed meekijken zodat je het de volgende keer zelf kunt, is dat een goed idee? Pieter knikt bevestigend, ook al gaat mama hem helpen vind hij het allemaal wel erg spannend, misschien daarom krijgt hij al niet direct een erectie. Saskia strekt haar arm uit en pakt Pieters penis ze heeft aan 3 vingers genoeg, met haar duim masseert ze de basis van Pieters eikel, ze voelt hoe zijn jonge lul begint te zwellen. Voorzichtig trekt ze de voorhuid van Pieters eikel een stukje naar achter, de glimmende paarse kop komt tevoorschijn. langzaam nog niet de gehele eikel blootleggend trekt Saskia het voorhuidje heen en weer. De penis van Pieter is nu zo goed als stijf, ze ziet Pieter met grote ogen naar haar hand kijken terwijl ze ritmisch door gaat met trekken.Pieters adem stokt even als hij de vingers van zijn moeder rond zijn eikel voelt, hij voelt een kriebelend gevoel in zijn maag wat langzaam naar onderen trekt. Hij voelt waar hij al bang voor was bij de dokter, hij krijgt een erectie! Mama vind het schijnbaar niet erg want ze masseert gewoon door alsof er niets gebeurd. Pieter kijkt naar zijn moeder, hij ziet haar grote borsten haar rondingen pfff, Pieter krijgt het er warm van.

Kijk zegt mama, dit is het probleem, als je een stijve hebt gaat je voorhuid er niet makkelijk over.. Pieter knikt instemmend. Het gaat ook allemaal een beetje stroef, misschien als we je eikel een beetje vochtig maken dat het dan makkelijker gaat. Zonder de reactie van Pieter af te wachten brengt Saskia twee vingers in haar mond, ze laat het speeksel rijkelijk over haar vingers vloeien en smeert vervolgens haar vingers voorzichtig af aan Pieters eikel. Ze ziet de bijna onzichtbare rilling in het lichaam van Pieter terwijl ze zachtjes met een kletsnatte vinger het topje van Pieters eikel begint te strelen. Dan pakt ze het voorhuidje weer tussen twee vingers en hervat de massage.

Pieter voelt een duizeling in zijn hoofd als hij zijn moeder haar vingers in haar mond ziet doen en daarna over zijn eikel voelt gaan, zijn piemel is nu zo hard dat het bijna pijn doet. Hij voelt hoe zijn ballen zich omhoog trekken in zijn zak. Hij weet niet wat hij voelt maar het is wel een heel fijn gevoel, zo’n gevoel waarvan je niet wilt dat het stopt.

Doet het niet zeer? Vraagt Saskia aan Pieter, want ik weet niet hoe ver ik kan gaan snap je? Pieter stamelt, nee hoor mam het gaat hartstikke goed. Saskia snapt dat Pieter op het punt staat om voor de eerste keer bewust klaar te gaan komen. Pieter ga eens even staan jongen dan kan ik er wat beter bij. Pieter gaat staan mama gaat achter hem staan en drukt zijn naakte lichaam tegen zich aan. Hij kijkt naar beneden en ziet zijn pikkie stijf overeind staan, dan ziet hij de hand van mama voor langs komen en zijn lul omvatten. Zo dat gaat beter zegt mama, kun je het een beetje goed zien Pieter?

Pieter kan het heel goed zien, hij leunt naar achter tegen zijn moeder aan en ziet haar hand op en neer gaan langs zijn lul, een heerlijk gevoel trekt door zijn lijf en zijn benen beginnen een beetje te trillen van spanning, hij heeft het gevoel alsof hij moet plassen maar dan heel nodig. Hij draait zijn hoofd naar dat van Saskia en vraagt aan zijn moeder of het normaal is wat hij voelt.

Wat je nu voelt Pieter is opgewondenheid, dat je geil bent met andere woorden. Dat gevoel krijg je het sterkst vlak voordat je moet gaan klaarkomen snap je? Pieter hijgt nu dat hij het snapt, het zweet staat op zijn voorhoofd en hij kan amper meer op zijn benen staan.

Saskia beseft dat het nu tijd wordt om Pieter weer “beter” te maken ze schuift zonder Pieter te waarschuwen in een keer heel de voorhuid naar achter, een prachtige paars-roze eikel springt te voorschijn. Saskia laat Pieters penis even los en spuugt in haar hand, dan omvat ze hem weer en laat haar hand over de gehele lengte van zijn penis glijden. Bij zijn eikel aangekomen stopt Saskia en richt zich puur op Pieters gevoelige eikel.

Pieter ziet alles wat zijn moeder aan het doen is en ziet plotseling hoe mama zijn eikel tevoorschijn laat komen, dat ging makkelijk denkt Pieter. Verder dan dat komt Pieter met denken want als zijn moeder zijn pikkie loslaat om in haar hand te spugen om vervolgens weer verder te gaan met masseren wordt het Pieter bijna te veel, hij ziet hoe mama’s hand nu alleen nog zijn eikel masseert en hij kan een luid gekreun niet binnen houden. Dan is het zover Pieters hoofd explodeert bijna en terwijl de sterren voor zijn ogen schieten krampen zijn ballen het zaad omhoog zo in mama’s hand. Hij zakt door zijn benen alsof zijn spieren het begeven maar mama houd hem stevig vast terwijl ze het laatste beetje zaad uit zijn penis melkt.

Saskia voelt dat Pieter het niet lang meer trekt, de jongen kreunt luid en valt bijna in haar stevige greep met een intens gevoel van liefde vermengt met pure geilheid trekt ze het jonge zaad uit haar zoon. Ze voelt zijn pik onmiskenbaar schokken en ziet hoe de eerste witte vlokken uit zijn lul in haar hand spuiten, terwijl Pieter op een ongekende mannier in haar hand klaar komt, voelt Saskia met haar andere hand onder haar rok en vind haar string. Met enige handigheid haakt ze 2 vingers achter haar slip en begint voorzichtig zonder dat Pieter iets in de gaten heeft over haar clit te wrijven, ze weet dat ze niet veel tijd heeft maar die heeft ze ook niet nodig, zo geil is ze geworden van het spel met haar zoon. Terwijl Pieter langzaam bijkomt uit zijn orgasme, voelt Saskia haar eigen orgasme opkomen en terwijl ze haar gezicht in de nek van Pieter drukt schieten de genotskrampen door haar kletsnatte kutje.

Wordt vervolgt...Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners