Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mama betrapt 2 - 5033 keer gelezen
Mama betrapt 2

Enige dagen later was ik wat bekomen van alle sexuele ontwikkelingen. Het was dan ook niet niks; Voor het eerst van mijn leven klaargekomen, papa en mama horen neuken, mama’s borsten tot twee maal toe gevoeld, wat ze ook nog geaccepteerd had … Met een glimlach besefte ik me dat ik mama door mijn ontdekkingen behoorlijk aan het werk had gezet. Wassen en strijken en dan met name kussenslopen! Maar mama gaf aan dat ze dat met liefde doet. Ze vindt het wel leuk denk ik dat ik me nu ook zo met sex bezighoud. Toch is het wel raar: aan de ene kant vindt ze het helemaal niet vervelend om over sex te praten terwijl ze aan de andere kant te preuts is om haar borsten te laten zien. Allemaal wel vreemd. Neem nou gisteren. Ze kwam uit de varkensstal, met een stofjas aan. Ik had geen idee wat ze eronder had. Maar ze wilde haar stofjas niet uitdoen omdat ze dan in haar ondergoed zou staan. En dan zou ik haar tepels weer zien, door haar hemd heen. En zoals ze me al eerder had verteld, was dat niet de bedoeling. Ik reageerde misschien wat kinderachtig door uit te roepen: “Daar gaan we weer. Mens, doe toch niet zo moeilijk.” Ze aarzelde even, waarop ze me gelijk gaf en haar stofjas op het haakje hing. Natuurlijk keek ik gefascineerd naar haar borsten. Natuurlijk probeerde ik haar tepels te zien! Maar wat ik ook nog zag was dat haar slip lichtjes doorscheen. En u raadt het al, ik zag de vage contouren van een mooi bosje donker schaamhaar. “Wat zit je nou te kijken, Je kijkt alsof ik niet eens een slipje draag.” “Nou mam, je slipje schijnt wel wat door. Maar geloof me, ik vind het niet erg hoor.” Als door een adder gebeten reageerde ze door in één sprint in de badkamer te verdwijnen. Al met al wel weer zeer interessant.

De volgende dag kwam ik op school en kon ik direct weer naar huis. Een paar leraren hadden zich ziek gemeld en het laatste uur was verzet naar een andere dag. Ik kwam om half tien thuis en er was niemand. Papa had weer een buitenlandrit en zou pas morgenavond thuiskomen. Maar mama was ook niet in de kamer. Misschien was ze boodschappen doen of zo. Ik ging naar mijn kamer en hoorde geluiden uit mijn moeders slaapkamer. Zoals een aantal dagen geleden, sloop ik het terras op en in de beschutting van de struiken en coniferen, legde ik mijn oor te luister aan haar tuindeur. De tuindeur stond op een ruime kier en ik hoorde mama hijgen en kreunen. Heel voorzichtig schoof ik het gordijn iets opzij om naar binnen te kunnen gluren. Daar zat mama, rechtop in haar bed, te telefoneren. Wie ze aan de lijn had was mij niet duidelijk. Dat het heel spannend was, viel meteen op. Met haar vrije hand was ze druk bezig onder de dekens. Wat ze precies deed, daar had ik geen idee van maar dat het met haar kutje te maken had, begreep ik wel. Soms ging ze met haar hand onder haar hemd en kneedde ze haar borsten. Even later liet ze haar schouderbandje zakken en voor het eerst zag ik haar blote borst in vol ornaat. Sjonge wat een tiet! Door de aanblik verloor ik alle voorzichtigheid uit het oog en het duurde dan ook niet lang voordat mama in de gaten had dat er iemand stond te gluren. Van schrik gooide ze de telefoon neer, duwde haar borst terug in het hemd en sprong uit haar bed. Als aan de grond genageld was ik niet in staat snel weg te rennen of in ieder geval mijn pik terug in mijn broek te doen. Mama opende het gordijn en ik werd betrapt. Met een rood hoofd van schrik stond ik in haar kamer. Mama kon zich ook niet goed houden en begon te huilen. En toen kwam haar hele verhaal eruit.

Mama vertelde dat ze vaak sex had met papa maar dat papa alleen aan zijn eigen lusten dacht. Ze kwam dus nooit klaar. Dus had ze haar toevlucht gezocht tot een sexlijn waar ze anoniem aan telefoonsex deed. Ik weet niet wie zich meer betrapt voelde, mama of ik. Maar in ieder geval voelde ze zich niet prettig op dat moment. Ik vroeg haar hoe dat dan ging, telefoonsex. Ze vertelde me dat ze dan een man aan de lijn kreeg, die haar opdrachten gaf. En dat ze dan aan het eind van het gesprek allebei klaarkwamen. Inmiddels zat ik op papa’s helft van het bed en mama was ook weer gaan zitten, met een kussen in haar rug. Dat haar tepels goed te zien waren, boeide haar helemaal niet op dat moment. Ik werd dus weer geil. Maar ik besefte ook wel dat dit nu niet helemaal de juiste reactie was. Mama vroeg me met klem om papa niet te vertellen wat er gebeurd was. Daar keek ik van op omdat eerlijkheid en openheid bij ons thuis in hoog aanzien stond. “Dat vind ik niet eerlijk tegenover papa,” gaf ik als antwoord. Waarop mama zei: “Jongen, alsjeblieft, doe het niet. Ik zal nooit weer die sexlijn bellen. Nooit weer. Maar vertel het niet tegen je vader!” Op dat moment zag ik mijn kans. De kans om meer van mama te zien. Ik probeerde mijn schaamte voor deze chantage opzij te zetten en pakte voorzichtig haar hand. Langzaam legde ik die op mijn stijve geslacht en keek haar recht in de ogen. Ze begreep de hint en begon met neergeslagen ogen mijn piemel af te trekken. Intussen streelde ik haar borsten, waarop ze niet reageerde. Toen ik haar hemd omhoog schoof, duwde ze mijn hand eerst weg en toen ik haar recht aankeek, sloeg ze haar ogen weer neer en liet mij begaan.

Ik besefte dat ik het hierbij moest laten. Het vervolg komt vanzelf. Ik moest mama ook de kans geven zich aan te passen aan de nieuwe verhoudingen. Zachtjes streelde ik haar borsten. Heel even kneep ik in haar tepel. Even hoorde ik een zucht en vol concentratie ging ze door om mij naar een orgasme te trekken. Natuurlijk duurde dat niet lang. Met een oerkreet van genot spoot ik mijn ballen leeg, precies op papa’s hoofdkussen. Dat brak het ijs en mama vleide zich in mijn armen. Ik bleef haar tieten strelen en kuste haar voorhoofd. “Goed Ronald, dat het zo ver zou komen, had ik niet verwacht. Maar ik begrijp dat ik niet veel keuze heb. Maar ik wil beslist niet het risico lopen dat je papa vertelt van mijn telefoonsex. Wil je me beloven dat je dat niet zult doen?” “Oke, mama, ik zal papa niet vertellen wat er gebeurd is maar dan moet je me beloven dat je niet meer zo preuts doet tegen mij. Ik wil meer openheid van je. En… je mag me best vaker aftrekken hoor…”

De rest van de dag spraken we er niet meer over en het viel me op dat mama zich sexy had gekleed. Het was al ver in het voorjaar dus veel had het niet om het lijf. Ze droeg een zomerjurkje en ik kreeg de indruk dat ze haar beha vergeten was. “Draag je geen beha, mam?” vroeg ik haar terloops. “Nee jongen, ik mocht toch niet meer zo preuts doen van jou. En ik wil beslist niet het risico lopen dat je teleurgesteld raakt in mij en papa dan alles vertelt. Dus daarom dacht ik, ik laat mijn beha maar uit.” “Laat je borsten eens zien mama.” Mama kwam voor me staan en bukte zich zodat haar jurk naar voren viel en ze enorme inkijk had. En ja hoor, daar hingen haar lekkere borsten! Ik greep ze vast en mama schrok terug. “Wat je ook bij me doet lieverd, ik kan je niet tegenhouden. Maar ik wil je wel vragen om het met respect te doen. Ik kan het niet van je eisen want jij hebt de macht. Jij kunt papa te allen tijde vertellen wat ik heb gedaan. Maar ik hoop wel dat je er op een nette, fatsoenlijke manier mee omgaat en me in mijn waarde laat. In overleg ben ik tot veel bereid. Maar er zijn grenzen. Jongen, ik hoop dat je me begrijpt en rekening met mijn gevoelens blijft houden.” Ze nam me in mijn armen en streelde mijn rug, onder mijn shirt. Ze kuste me op mijn mond en legde toen haar hoofd op mijn schouder. Ze pakte mijn handen en legde die op haar eigen billen, over haar jurk. Ze bleef mijn polsen vasthouden en stuurde zo mijn handen over haar lichaam. Langzaam maakte ze zich los uit onze omhelzing en liet mijn hand zakken over haar benen, draaide een kwartslag en duwde mijn hand omhoog, langs haar dijen tot midden op haar slip. Ze verlegde haar hand tot midden op de mijne en duwde mijn hand stevig op haar in het witte slipje verpakte kutje. Toen trok ze mijn hand weer terug en legde hem om haar schouder. Ze keek me met betraande ogen aan en sprak: “Zie je wel dat het me ernst is? Dat ik zomaar je hand op mijn kut leg? Had je dat gisteren kunnen denken? En vandaag doe ik dit zomaar uit vrije wil. En dat ik je op je mond kuste? Ik wil maar aangeven dat ik het serieus meen, dat ik niet meer preuts wil zijn bij jou.” Ik was ontroerd. “Mama, je mag me vertrouwen. Ik zal het papa niet vertellen. Nooit. En ik zal ook geen gekke dingen doen als papa thuis is. Ik snap best dat hij er niet achter mag komen. Maar, stel me niet teleur. En jouw kutje wil ik ook nog eens voelen zonder slipje. Maar jij moet de initiatieven nemen. Dan weet ik zeker dat ik ook niet te ver ga. En als ik meer wil, hoor je het vanzelf.” “Ronald, lieve jongen van me, als je zo duidelijk zegt dat ik je kan vertrouwen, doe ik dat ook. Ik zal je niet teleurstellen. Als ik je maar kan vertrouwen! En daar twijfel ik niet over.” Om haar woorden kracht bij te zetten, zoende ze me vol op mijn mond. Ik voelde haar tong bij me naar binnen gaan en beantwoordde haar zoen als vanzelf. “Vind je het lekker, jongen? Ja? Pak je me ook nog even bij mijn tieten? Doe maar, ik wil het nu graag.”

Dit was toch wel heel bijzonder. Wat een geluk dat ik mama betrapt had. Nu wist ik ook zeker dat ik alles met haar zou kunnen doen. Ik zou zelfs binnenkort met haar neuken! Al wist ze dat zelf nog niet. Maar daar komt ze snel genoeg achter. Ik nam me voor om niets te overhaasten. Ik zou proberen het initiatief zo veel mogelijk bij mama te laten zodat ze me elke keer weer zou verrassen. Per slot van rekening wist ik nog weinig van sex. Ik zou nog een hele boel ontdekkingen doen, daar was ik van overtuigd. Wat een heerlijk vooruitzicht. Mama bleef me opgeilen. Dat lag meer aan mij dan aan haar. Ze liep gewoon rond in haar zomerjurkje maar elke keer zag ik haar borsten weer deinen in haar jurk. Regelmatig pakte ik ze even en kneedde haar borsten. Soms legde ze even een hand op mijn piemel, die opgesloten was in een sportbroek. Toen ik mijn hand liet zakken tot op haar dijen en langzaam omhoog ging richting haar slipje, legde ze haar hand op de mijne en hield me tegen. “Jongen, geef me de tijd. Mijn kutje is voor later, nu nog niet. Begrijp je dat? Wil je rekening houden met mijn gevoelens? Ik zal het allemaal goed maken met je. Maar laat het op mijn tempo gebeuren. Oké?” Daar kon ik niets tegenin brengen. Dus trok ik mijn hand terug en respecteerde haar mening. “Mama, ga je me binnenkort uitgebreid voorlichten? En mag ik dan je kutje ook zien? Mag ik dan ook met mijn piemel in je kut? Dat lijkt me zo’n fantastische ervaring!” “Ja, ik ga je helemaal voorlichten. En mijn kutje zal ik je ook laten zien. Maar zullen we afspreken dat we niet gaan neuken? Een moeder hoort niet te neuken met haar zoon. Dat is echt over de grens. Dat kan echt niet. Dat moeten we niet doen.” “Maar mama, je hebt me ook afgetrokken. Is dat wel normaal tussen moeder en zoon?” Ik kon het me niet voorstellen. Ze bevestigde dat dat ook niet normaal was. Maar dat was nu eenmaal gebeurd. En dat kunnen we niet terugdraaien. Maar we konden nog wel voorkomen dat ik haar zou neuken. “Dat ik je heb afgetrokken betekent niet automatisch dat je ook in mijn kutje mag. Zullen we afspreken dat mijn kutje voor papa is? Ik vind het geen probleem om je zo nu en dan af te trekken, als je daar behoefte aan hebt. Dat wil ik graag voor je doen. Maar ik ga niet met je neuken.” Ik was toch wel wat teleurgesteld. Maar aan de andere kant: welke jongen van net 15 wordt er nu regelmatig door zijn eigen moeder afgetrokken? Geen enkele toch? En neuken met mama, ach dat krijg ik nog wel voor elkaar. Dat komt in de toekomst wel. Laat ik maar geduld hebben. “Oké mama, dat is goed. Maar ik heb wel een grote wens voor binnenkort. Komt papa morgenavond thuis? En gaan jullie dan neuken? Dan wil ik jullie bekijken vanaf het terras. Dan wil ik graag dat je de gordijnen op een kier laat zodat ik precies kan zien wat jullie doen. Als ik dan niet in je kut mag, wil ik wel zien hoe papa dat gaat doen.” Mama keek me ernstig aan en zie: “Ik geloof dat ik daar weinig tegen in kan brengen. Ik zal wel moeten hè? Je meent het serieus, of niet?” “Ja mama, ik meen het heel serieus. Ik wil zien wat papa met je kutje doet.” “Nou goed dan, ik zal proberen dit te regelen. En ik zal het nachtlampje in de slaapkamer aanlaten zodat je alles goed kunt zien. Maar pas op hoor dat papa je niet in de gaten krijgt. Want dan hebben pas echt een probleem. “Fijn jongen, dat we alles zo eerlijk en open kunnen overleggen.” Ze zoende me weer intens en knoopte haar zomerjurkje open zodat ik volop bij haar tieten kon. Ze kreunde van genot toen ik haar tepels ronddraaide tussen mijn vingers. Toen maakte ze zich van me los, ging naar haar kamer, trok een beha aan en verdween naar de stad om boodschappen te doen. Ik trok me terug op mijn kamer om me af te trekken maar bedacht me. Laat mama dat maar doen als ze weer thuis is.

Mama deed nog veel meer. Dat kunt u lezen in deel 3 van Mama betrapt.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners