Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mama betrapt 9 - 27537 keer gelezen
Mama betrapt 9

De woensdag begon betrekkelijk rustig. Zonder sex en dat beviel me goed. We besloten naar Apenheul te gaan. Daar aangekomen hebben we genoten van alle apen en hun streken. Het was gezellig en leuk. Het leek net of mama weer gewoon mama voor me was en niets meer. Ze had zich netjes aangekleed met beha en slip en liep erbij als een keurige mevrouw, die het niet in haar hoofd zou halen, zich aan haar zoon of een winkelverkoopstertje te tonen. Als een keurige mevrouw liep ze naast me. In de loop van de middag kwamen we weer aan bij de hut. We gingen beide zitten lezen in een stoel buiten. Wel hadden we ons omgekleed en mama droeg haar nieuwe, witte bikini. Ik had een zwembroek aangetrokken. Een paar keer zijn we even een duik wezen nemen en als mama’s bikini nat was, scheen die ook door. Er ontstond dan een grote, donkere vlek tussen haar benen. Natuurlijk had ik dat gezien maar het kon me niet aanzetten tot actie. Ik vond alles best!

’s Avonds, na het douchen vroeg mama me of ik haar kuthaartjes wilde scheren. ‘Je hebt gezien hoe onze verkoopster het had en zo wil ik het ook. Wil je dat voor mama doen?’ ‘Ja hoor,’ antwoordde ik onverschillig. ‘Ga maar met je kut open liggen.’ ‘Nou ja zeg, zo spreek je toch niet over mama’s lieftallige poesje. Een beetje respect voor mijn prachtige, donkerbehaarde kutje is wel op z’n plaats.’ Ik lachte en pakte het scheerschuim. Ik smeerde mama uitgebreid in en schoor heel voorzichtig haar schaamlippen. Tijdens het inzepen bespeurde ik al enige opwinding bij mama maar liet het voor wat het was. Toen ik klaar was met scheren, heeft ze zich even afgespoeld en een beetje onwennig kwam ze naar me toe. ‘Ik weet niet of ik hier goed aan gedaan heb,’ sprak ze vol twijfel. ‘Tuurlijk wel mam, het ziet er heel mooi uit.’ ‘Oké dan, als jij het zegt.’ We gingen in een stevige omhelzing in bed liggen. Mama zoende me diep en lang. Zij was per slot van rekening opgewonden geworden van het scheren. Ik liet het over me heenkomen en besloot geen moeite te doen. Laat mama maar doen wat ze wil. Ik vind alles goed. Mama streelde mijn hele lijf en ik vond het lekker. Ze kwam in standje 69 boven op me liggen en bood me haar deels kale kutje aan. Ik likte haar geschoren lipjes en het voelde wel heel fijn. Mama liet zich ook niet onbetuigd en zoog aan mijn pik. We genoten er beide van en plotseling stopte mama met zuigen. ‘Als jij eerst mij laat komen, heb ik nog iets nieuws voor je om uit te proberen.’ Ik ging door met likken, knagen en sabbelen. Mama kwam heerlijk klaar en ik likte zoveel mogelijk kutsappen uit haar spleetje. Toen ging mama op haar rug liggen en trok me boven op zich, maar hoger dan om haar te neuken. Ze pakte mijn piemel, legde die tussen haar borsten en drukte haar tieten erom heen. ‘Neuk me maar lekker tussen mijn tieten jongen.’ Dit was eigenlijk het eerste moment vandaag dat ik geil werd. Het afzuigen was heel lekker geweest maar nu werd ik onbedaarlijk geil. ‘Naai mijn tieten maar lekker jongen,’ spoorde mama me aan terwijl ze met haar ene hand haar tepel bewerkte en met haar andere hand aan de achterkant van mijn zak zat te krabbelen. Ook streelde ze mijn kontgaatje. Toen ik dikke klodders zaad tegen haar kin spoot, duwde ze haar vinger een beetje in mijn kontgaatje. Ik vond het niet lekker. De randjes erom heen waren heel gevoelig, erin was niet prettig. Mama trok dan ook haar vinger snel terug. Neuken tussen haar tieten was een belevenis geweest. Ineens dacht ik weer aan Eva. Bij haar zou dit lastig worden. Nadat mama zich weer had gedoucht, vielen we vrij snel in slaap. Weer een dag voorbij. Morgen alweer donderdag, de laatste hele dag op de Veluwe. Vrijdag moeten we namelijk voor 11 uur uit de blokhut zijn.

De donderdag werd een rustige dag. Mama had eindelijk in de gaten hoe groot de impact was, die Eva had veroorzaakt. Ze was heel lief voor me, knuffelde me, zoende me, haalde te eten en te drinken voor me en stelde nog voor vanavond wat leuks te gaan doen. Misschien naar een gezellig kroegje of naar een discotheek, in Apeldoorn of Arnhem. Op zich leek me dat wel leuk maar ik had eigenlijk geen zin er veel moeite voor te doen. Ik was gewoon lusteloos. Mama probeerde me op te vrolijken door allerlei sexy streken. Zo trok ze haar bikinibroekje helemaal tussen haar schaamlippen en liep zo rond te paraderen. Ook probeerde ze me met haar natte tieten te verleiden maar ik trapte er niet in. Toen haalde ze mijn piemel uit mijn zwembroek, schoof haar broekje op zij en probeerde op me te klimmen. Het gevolg was dat we met tuinstoel en al ondersteboven gingen. Dat was lachten natuurlijk. Mama vroeg me nog wat het meest sexy kledingstuk was, dat ze bij zich had. Als ze me er een plezier mee kon doen, zou ze dat voor me aantrekken. Zonder twijfel vroeg ik haar haar witte bloesje aan te doen. Het bloesje zat zo lekker strak rond haar tieten maar doordat het mouwloos was en grote armsgaten had, kon ik zo mooi tegen de zijkant van haar borsten aankijken. En als ze net even een knoopje te ver openliet, zag je net haar tepels niet maar voor de rest bijna alles. Als ze zat, schoof het bloesje vaak net ver genoeg omhoog om tussen haar benen niets verborgen te houden. En als ze ging staan, bedekte het bloesje net haar billen en dus ook haar kutje. Op mijn verzoek deed ze ook nog het onderste knoopje open zodat bij ieder windvlaagje het bloesje steeds net iets liet zien van haar sappige geslacht. Al met al vrij opwindend. Ik besloot mijn zwembroek maar uit te doen. Hij begon te knellen. Mama wilde niet vrijen. Ze zei dat de lust vanavond dan des te groter zou zijn. ‘Gewoon uitstellen tot vanavond. Hoe geiler we dan zijn, hoe beter.’ Ik kon me daar wel iets bij voorstellen. En mama liet geen gelegenheid onbenut om me te teasen.

Zo rond 4 uur hoorde ik plotseling een auto. Dat was bijzonder omdat je alleen dit bospaadje nam om bij onze blokhut te komen. In spanning wachtte ik af en zag Eva om de hoek verschijnen, samen met haar vader. Mama schrok en ging gelijk netjes zitten, met haar benen over elkaar geslagen. Ik greep naar mijn zwembroek maar Eva vond het raar dat ik me nu ineens voor haar zou schamen, terwijl ik dat eergisteren niet had gedaan. Ik was opgetogen om haar te zien. Wat een stoot van een meid is die Eva toch. Eva’s vader was naast mama gaan zitten en ik zag hem kijken naar haar tepels, die zich duidelijk aftekenden in haar bloesje. Eva zag het ook. ‘Wat ziet je mama er ontzettend aantrekkelijk uit in dat bloesje. Mijn vader heeft zijn ogen ook niet in zijn zak gestoken. Wat zou je moeder daar van vinden?’ ‘Ik weet het niet Eva. Ik denk dat ze het niet erg vindt. Ze zit mij de hele middag ook al zo uit te dagen.’ ‘En hoe heb je daar op gereageerd, heb je haar even lekker gepakt?’ En dat uit de mond van dat beschaafde meisje. Ik keek ervan op. ‘Nee, daar had ik geen zin in. Ik voelde me niet zo happy, gisteren en vandaag.’ ‘Hoe kan dat nou? De zon schijnt, je hebt vakantie, er loopt een opwindende vrouw om je heen, waarmee je alles kunt doen wat je wilt.’ ‘Nee Eva, die opwindende vrouw, waarmee ik van alles zou willen, die was er niet. Die is nu pas gekomen.’ Eva leek even na te denken. ‘Bedoel je mij? Wat voor invloed heb ik op jouw stemming?’ ‘Eva, ik heb je vreselijk gemist. Ik ken je nog maar kort maar ik ben smoorverliefd op je.’ En toen was het stil. Het hoge woord was eruit. Ik was de eerste, die weer wat zei. ‘Sorry voor mijn overdreven gedoe. Ik weet niet wat er met me aan de hand is. Sorry.’ ‘Nee, zeg geen sorry. Ik vind het juist heel fijn om te horen dat je me gemist hebt. Ik heb ook heel veel aan jou moeten denken. Ik kreeg je maar niet uit mijn gedachten, wat ik ook probeerde. Mijn vriendin vond me zo afwezig…’ Ik zoende Eva op haar mond en voelde al snel, dat haar tong zich ermee bemoeide.

Na de heerlijke tongzoen stelde ik Eva voor om een rustig plekje op te zoeken, waar we alleen zouden zijn. Maar Eva wilde graag bij de hut blijven, bij mijn moeder en haar vader. ‘Maar dat betekent verder niets hoor. Ik voel me gewoon heel goed in jullie gezelschap.’ ‘En je vader dan? Ik schaam me al een beetje voor hem als ik je een zoen geef. Dat kan ik dus niet even lekker met je knuffelen. Of even aan je zitten.’ ‘Daar kom ik ook niet voor. Luister maar wat mijn vader te zeggen heeft.’ En inderdaad, Eva’s vader, Willem, nam het woord. ‘Ik heb uitgebreid gehoord wat jullie eergisteren voor Eva hebben gedaan. Daar wil ik jullie persoonlijk voor bedanken. Niet alleen voor het thuisbrengen maar zeker ook voor het feit, dat jullie haar zo goed hebben opgevangen, toen die eikel van een Peter haar de bons gaf. Sorry dat ik hem zo noem maar die jongen heb ik nooit vertrouwd. Die had het veel te hoog in zijn bol.’ Mama vroeg hem wat Eva allemaal had verteld. Zou ze ook van de vrijpartij van mama en mij verteld hebben? Zou ze ook verteld hebben dat we haar hebben leren vingeren? ‘Ik heb van Eva vernomen dat jullie haar hebben voorgelicht. Zowel in theorie als in de praktijk. Nu was mijn eerste reactie er een van ongeloof en twijfel. Maar Eva vertelde het zo vol passie, dat het eigenlijk niet fout kan zijn wat jullie hebben gedaan. Maar goed, om alles zeker te weten, heb ik Eva gevraagd om samen bij jullie op bezoek te gaan. Als jullie echt zulke eerlijke en pure mensen zijn, zou ik dat snel genoeg kunnen bevestigen.’ ‘En wat is je indruk,’ vroeg moeder. ‘Mijn indruk is dat Eva met geen woord heeft overdreven. Ik denk dat jullie echt heel fijne mensen zijn. De ontspannenheid, die jullie beide uitstralen! En dat terwijl je bijna naakt zit in mijn bijzijn,’ zei het tegen mama. ‘En bevalt het je, wat je ziet?’ Mama zat Willem gewoon uit te dagen. ‘Ja, het bevalt me zeker. Je hebt prachtige borsten. En aangezien je heel beschaafd met je benen over elkaar zit, wat in die stoel geen natuurlijke houding is, draag je, als je het mij vraagt, niet veel meer dan dat bloesje.’ Mama zei daar niets op. ‘Om jullie te bedanken, nodig ik jullie uit om vanavond, samen met Eva en mij, gezellig een hapje te eten in de pizzeria op het vakantiepark waar ik werk. En misschien kunnen we daarna nog even in het cafeetje of in de disco wat drinken. Dat is allemaal op het park. En ik breng jullie hoogstpersoonlijk weer hier naar de blokhut. Wat vinden jullie daar van?’ Mama keek mij aan voor de eerste reactie. ‘Ik vind het een briljant idee, mama, en jij dan?’ Mama was het met me eens. Over een uurtje zouden we dan vertrekken. Eva nam me even met mij naar het vennetje. ‘Er is iets dat ik heel graag zou willen,’ vertelde ze mij. ‘Maar het is heel raar en ik durf het niet te vragen, denk ik.’ Toen ik haar zei dat ze alles mocht vragen, vertelde ze me dat haar vader heel veel moeite met het overlijden van haar moeder had gehad. Hij had nadien nog wel eens een vrouw meegenomen naar huis maar het was nooit wat geworden. Met als gevolg dat hij al meer dan 4 jaar geen sex had gehad en zijn zelfvertrouwen tot het absolute nulpunt was gedaald. ‘Nu zou ik je moeder willen vragen of ze mijn vader zou willen voor een keer zou willen vertellen hoe een vrouw verwend wil worden, zoals jullie ook bij mij hebben gedaan. Mijn vader weet namelijk helemaal niet hoe een vrouw in elkaar zit. En daar loopt hij steeds weer op stuk. Maar ik weet dat het heel gek klinkt. Zo lijkt het wel of je moeder een hoer is, die het met iedereen doet. Zo bedoel ik het zeker niet. Maar als ik iemand vertrouw om mijn vader dit plezier te doen, is het je moeder. Ik zou het ook zelf kunnen doen. Maar daar heb ik nogal gemengde gevoelens over. Ik schaam me echt niet voor papa, hij mag me zelfs naakt zien, geen probleem. Maar hem helemaal laten zien waar het bij een vrouw om draait, dat zou ik niet willen. Maar hij is het meer dan waard. Ik wil zo graag dat hij ook gelukkig wordt.’ Beschaamd draaide Eva zich om. Ze had nu al spijt dat ze het had gevraagd. Maar ik sloeg mijn arm om haar heen en zei dat ik het mama in ieder geval kon vragen. Ik had al een goed idee!

Mama was net naar binnen gelopen om wat te drinken te halen. Ik kon nu dus even met haar praten. Ik vertelde haar wat Eva me gevraagd had. Eerst keek mama me zeer verontwaardigd aan en vroeg me of haar de hoer wilde laten spelen. Toen ik haar zei dat dat absoluut niet de bedoeling was en dat Eva graag wilde dat haar vader gelukkig zou worden, keek mama er al heel anders tegenaan. En ze stemde helemaal in toen Eva had geopperd om zelf met haar vader aan de slag te gaan. ‘Dat mag ze nooit doen. Dat klinkt heel raar vanuit de mond van een moeder, die haar zoon neukt maar ik voel wel dat Eva dat alleen voor haar vader zou doen en niet voor zichzelf. En dat is niet goed! Ik zal het proberen, Ronald. Maar dan wel onder 4 ogen. Ik weet er al wat op. Komt goed!’

We zaten te genieten van de drankjes, die mama opgehaald had. Toen bracht mama het onderwerp op Eva’s overleden moeder. Willem vertelde zijn verhaal, hoe moeilijk hij het ermee had gehad en nog steeds. ‘Heb je na het overlijden van je vrouw wel weer eens een vriendin gehad?’ ‘Nee, niet echt.’ ‘Wil je dat niet of vind je dat lastig?’ Willem dacht even na en zei: ‘Ik zou het heel graag willen. Voor Eva zou dat ook heel fijn zijn. En voor mij natuurlijk helemaal want ja, ik kan er wel omheen draaien, maar op sexueel gebied gebeurt er bij mij ook niet veel meer de laatste jaren. Vind je het raar dat ik dat zo zeg? Ik heb het gevoel dat ik tegen jou zo open kan zijn. Het voelt heel goed om hierover te kunnen praten. Bedankt dat je erover begonnen bent.’ Mama nodigde Willem uit om binnen verder te praten.

Eva pakte mijn hand en samen liepen we naar het vennetje. ‘Hoe is het jou vergaan?’ vroeg ik haar. Glunderend vertelde ze mij dat ze al meerdere malen was klaargekomen op haar vingers. ‘Echt waar?’ Ik kon mijn oren bijna niet geloven. Dat kleine blonde meisje vertelt me hier even dat ze de lessen van eergisteren direct in praktijk heeft gebracht. Kijk haar eens staan in haar zomerse, wijde rokje en haar mooie, dunne hemdje met spaghettibandjes. Kijk haar eens stralen. Ik nam haar opgetogen in mijn armen en trok haar naar de grond. Ze bood geen enkele weerstand. Zoenend zetten we ons samenzijn voort. Ik legde mijn hand op haar kleine borstjes, waarvan de tepeltjes zich als op commando uitstrekten tot stevige, harde punten, waarop beslist gezogen moest worden. Ik wilde de bandjes van haar schouders schuiven maar zie hield me tegen. ‘Kom, we gaan op de plaid bij de hut liggen. Voor mijn gevoel lig ik hier zo in het zicht.’ Ze nam een spurt en ging zitten op het kleed. Ik schoof bij haar aan en spontaan trok ze haar hemdje uit over haar hoofd. Daar zat ze dan, in haar kleine, blote titjes met superstijve tepeltjes. Ik zoog er een hele poos op en voelde haar opwinding toenemen. Mijn opwinding was duidelijk zichtbaar want ik was nog steeds naakt. Eva pakte mijn piemel en begon me op haar gemak te strelen, zonder me af te trekken. ‘Mag ik je poesje strelen, Eva?’ ‘Dat mag Ronald, dat zou ik heel fijn vinden.’ Langzaam gleed ik met mijn hand onder haar rokje, langs de binnenkant van haar dijen naar boven, tot aan haar slipje. Eerst streelde ik haar over haar slipje, later liet ik een vinger langs het pijpje naar binnen gaan en over haar blote kutje glijden. ‘Zal ik mijn broekje uitdoen, vind je dat fijn?’ vroeg Eva. ‘O ja, dat zou fantastisch zijn. Durf je dat?’ ‘Bij jou durf ik bijna alles. Ik voel me zo op mijn gemak bij jou!’ Ik bloosde er van en toen Eva haar slipje uittrok, keek ze me ondeugend aan en zei: ‘Zullen we stiekem even naar binnen gluren, kijken wat die oude mensen aan het doen zijn?’ Ze liep al voorzichtig naar de hut en terwijl ik achter haar aan sloop, kroop ze op haar knieën naar de deuropening.

‘ … dus samengevat kan ik zeggen dat je helemaal niet lekker in je vel zit. Je hebt vroeger nooit geleerd om een vrouw te behagen en daar heb je tegenover je overleden vrouw heel veel spijt van. Je vindt dat je tekortgeschoten bent. Nu kan ik je geruststellen: Mijn man weet ook absoluut niets van mij. En blijkbaar ben ik niet in staat hem dat duidelijk te maken. Gek hč? Ik heb mijn zoon voorgelicht, hem alles laten zien, ja zelfs uitgebreid met hem geneukt. En mijn eigen man is zeker geen boeman, het is een lieve, goeie vent. En toch kan ik het na al die jaren niet opbrengen om hem te vertellen wat ik lekker vind. Maar ik kan me voorstellen dat je zelfvertrouwen niet zo groot is wanneer je met andere vrouwen in contact komt. En dat is nu wat je eigenlijk heel graag zou willen: Een lieve vriendin, die ook een beetje Eva’s nieuwe moeder wordt. Klopt het wat ik nu allemaal zeg?’ Willem bevestigde dit en was ontroerd dat mama de spijker zo op z’n kop had geslagen. ‘Weet je Willem, je hebt mijn borsten al bijna in z’n geheel kunnen bewonderen en ik zag je net ook al naar mijn kutje kijken, toen ik opstond uit mijn stoel buiten. Ik kon niet voorkomen dat mijn kutje zich in al haar glorie openbaarde.’ Willem zat met teneergeslagen ogen op het bed. Hij schaamde zich diep dat hij had zitten gluren en betrapt was. ‘Maar Willem, ik vind het helemaal niet erg. Echt niet.’ Mama begon haar bloesje open te knopen en trok het uit. ‘Kijk Willem, zo zien mijn borsten eruit. En mijn tepels zijn ontzettend gevoelig. Dat is bij de meeste vrouwen zo.’

Intussen fluisterde ik Eva ik haar oor of dat zo was. Grinnikend keek ze achterom en pakte mijn hand, legde die op haar kleine titjes en vroeg me fluisterend haar tepeltjes te strelen. Natuurlijk deed ik dat en Eva genoot er zichtbaar van. Het werd zo wel steeds moeilijker om onze aanwezigheid in de deuropening verborgen te houden.

Ik zag dat mama haar tepels aan het verwennen was. Ze zat nog wel met gesloten benen op een stoel, tegenover Willem. Na een tijdje zei ze: ‘Ik wil me nog even douchen voordat we weggaan. Blijf je even hier, om naar me te kijken? De douchecel is helemaal doorzichtig. Ik zou het fijn vinden als je bij me blijft.’ Natuurlijk wilde Willem dat wel. Mama stond op en ging in de douchecel. Ze begon zich te wassen terwijl ze Willem recht aan bleef kijken.

Heel voorzichtig liet ik Eva’s borstje los en legde mijn hand op haar blote bil, onder haar rokje. Ze reageerde door haar benen iets te spreiden en haar billen naar achteren te duwen. Ik liet mijn hand tussen haar billen glijden in de richting van haar poesje. Vurig hoopte ik erop dat ze niet terug zou krabbelen. Maar dat deed ze wel. Aan mijn zak en door mijn haartjes. Ik liet mijn vingers tussen haar lipjes doorglijden en bereikte haar klitje. Eva stootte haar kontje nog verder naar achteren om me ruimte te geven. Ze was intussen met haar handje mijn piemel aan te aftrekken.

Mama stond bijna tegen de douchewand aan en had haar poes helemaal open staan. Met haar benen gespreid, voor zover dat mogelijk was in die kleine ruimte, trok ze haar schaamlippen uiteen om Willem een blik te gunnen op haar intiemste plekjes. Langzaam streelde ze haar klit en gleed met 2 vingers in en uit haar kutje. Toen ze al heel snel klaargekomen was, stapte ze onder de douche vandaan en ging, nat als ze was, van het water en haar eigen sappen, bij Willem op het bed zitten. Ze maakte Willems kleren los en vroeg hem zich uit te kleden. Willem was in no time helemaal naakt. En zijn pik hoefde niet meer stijf gemaakt te worden. Met lange, tedere halen begon mama hem af te trekken.

Eva was al dicht bij haar orgasme. Haar kutje stond wijd open en haar klitje was op het toppunt van gevoeligheid. Met een dierlijke schreeuw kwam ze klaar. Zonder zich in te houden, kreunde ze: ‘Oh, Ronald, wat is dat lekker. Zelf vingeren is fijn, maar gevingerd worden is toch nog wel heel wat anders.’ Zich omdraaiend verlegde ze al haar aandacht naar mijn superharde piemel. Trekkend en strelend kwam ik klaar, Eva in haar gezicht spuitend. Direct daarna beseften we wat er gebeurd was.

Willem was zich helemaal wild geschrokken van het klaarkomen van zijn dochter. Mama moest er alles aan doen om hem op het bed te laten zitten. ‘Schaam je niet voor je dochter. Weet je dat ik op dit moment je dochters wens aan het uitvoeren ben? Zij heeft me gevraagd dit voor je te doen. En ik doe het met plezier. Ik ga ook niet verder dan je aftrekken want ik ben gelukkig getrouwd en dat wil ik graag zo houden. Dus accepteer dit cadeautje van je dochter, dat ze je natuurlijk niet zelf kon geven.’ Willem liet mama verder gaan. Binnen de kortste keren spoot Willem zijn hele zak leeg. Mama ving het op met een handdoek en kuste Willem vluchtig op zijn wang. Hij realiseerde zich nog nauwelijks wat er allemaal was gebeurd. Mama pakte hem bij zijn hand en samen kwamen ze naar buiten. Willem wist zich eerst geen houding te geven. Maar Eva ging bij haar vader op schoot zitten en vroeg: ‘Hoe was het?’ ‘Heerlijk Eva, ik had niet gedacht dat ik dit ooit nog zou meemaken. Wat een genot. Bedankt dat je dit voor me hebt geregeld. Maar hoorde ik nu goed, dat jij het ook naar je zin hebt gehad?’ ‘Ja pap, Ronald heeft me heerlijk klaargevingerd. Papa, ik ben nu je grote dochter. Ik wil graag dat je één keer bij mij voelt, wat Jolanda heeft voorgedaan.’ Ze legde haar vaders grote handen op haar kleine titjes, waar niets van overbleef. Ze stuurde zijn handen zo, dat hij haar tepels tussen duim en wijsvinger had. Eva liet merken dat ze het geil vond. Toen duwde ze zijn hand tussen haar benen terwijl ze in brede spreidstand, met haar rokje omhoog, op haar papa’s schoot zat. Dit was ook de eerste keer dat ik Eva’s kutje zag. Fijne, blonde krulletjes bedekten haar hele kutje, zonder iets te verbergen. Ik kon haar klitje zien, onder de vingers van haar pa en haar kutje stond wijd open. Kleine druppeltjes vocht vormden zich rond haar gaatje. Eva kwam snel klaar en gaf haar papa een compliment, dat hij goed opgelet had tijdens de les van juf Jolanda. ‘Papa, ik vond dit heel fijn. Vooral omdat jij mij klaargemaakt hebt. Maar ik zou dit graag als eenmalige herinnering willen bewaren. Ik wil hier geen gewoonte van maken.’ ‘Weet je meisje,’ antwoordde Willem, ‘eigenlijk had ik al spijt toen je bij me op schoot ging zitten. Ik had dit nooit mogen toestaan. Ik vond het wel heel fijn. Niet zozeer om aan je kutje te zitten maar je hebt me het gevoel gegeven dat we samen de hele wereld aankunnen. En het zal bij deze ene keer blijven!’

Mama had vanaf het plaid aandachtig toegekeken. Ze was enerzijds ontroerd maar tegelijk ook botergeil geworden. Ze vroeg Willem even naast haar te komen liggen. ‘Het heeft je meer gedaan dan je wil toegeven,’ zei ze, wijzend op zijn pik. ‘Maar mij ook!’ Mama spreidde haar benen, op haar rug liggend en trok Willem boven op zich. ‘Kun je ook neuken, fijne vent? Laat maar zien. Pak me stevig.’ Willem wist wat hem te doen stond en liet zich niet onberoerd. Eva en ik gingen ons douchen. Nadat de twee oudjes zich ook hadden gedoucht, stapten we bij Willem in de auto en gingen naar het vakantiepark.

Wat er tijdens het eten en de disco allemaal gebeuren gaat, leest u in Mama betrapt 10. Veel plezier.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners