Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mama heeft de mooiste - 7380 keer gelezen
Het was eind juni. Mijn school was afgelopen en ik had nog geen vakantiebaantje gevonden, maar ik had daar ook nog niet echt mijn best voor gedaan. Mama was nu bijna een jaar gescheiden van mijn vader en het was hoog tijd dat ze weer eens wat plezier in het leven ging krijgen. Ik had mijn best gedaan om haar uit de depressie te halen waar ze in zat, maar er is niet zoveel wat een tienerzoon kan doen. Dus was ik heel blij voor mijn moeder toen ze mij vertelde dat tante Bea uit Australië bij ons zou komen logeren. Mijn tante was heel lang geleden geëmigreerd en wij hadden haar al minstens tien jaar niet geien. Een weekje met haar zuster was precies wat mama nodig had om zichzelf op andere gedachten te brengen, dacht ik.

Mams had vakantie genomen van haar werk vanwege tante Bea's bezoek. Ze besteedde veel tijd aan het schoonmaken van het huis en plannen maken voor de week met tante Bea. Ik zag een verandering ontstaan in mama, zelfs al voordat Bea was aangekomen. Mams leek vrolijker dan zij in vele maanden was geweest. Terwijl zij druk bezig was met schoonmaken en opruimen van het huis, leek ze meer opgewekt en zorgeloos. Dat gaf mij een blij gevoel.

Mijn moeder is altijd een mooie vrouw geweest. Haar blauwe ogen hebben een prachtige schittering en haar ravenzwarte haar komt tot over haar schouders, en het omlijst haar mooie ovale gezicht. Haar lichaam is goed gevormd en stevig. Soms klaagt ze weleens over haar gewicht, maar dan doet ze een dieet en neemt veel lichaamsbeweging om af te vallen. Ik ben dan altijd terughoudend met mijn kritiek, want ik wil haar niet laten merken dat ik het best mooi vind, als ze een beetje gevulder is. Haar heupen hebben dan een mooie glooiing en haar kont, hoewel zij hem zelf veel te dik vindt, is heel stevig en goed geproportioneerd ten opzichte van haar verder volslanke figuur. Maar haar borsten zijn echt het allermooiste. Wat mij betreft waren ze de mooiste van de hele wereld, zogezegd. Ik kon het niet helpen, maar vaak staarde ik ernaar, als mijn moeder strakke truitjes droeg of jurken die benadrukten hoe prachtige zij van boven geschapen was.

De meeste mannen schatten haar leeftijd jaren jonger in, dan zij in werkelijkheid was. Vaak, als wij samen gingen winkelen of andere dingen samendeden, merkte ik dat jongens van alle leeftijden, sommigen zelfs nog jonger dan ik, hun hoofden omdraaiden, als zij voorbijliep. Maar mama scheen zich niet bewust te zijn van hun bewondering. Gelukkig merkte zij niets van mijn gedachten en gevoelens. Ik gaf haar af en toe wel knuffels, vergezeld van een kus op de wang, maar nooit meer dan wat zij als gepast zou beschouwen voor een zoon, maar ik besefte best hoe aantrekkelijk en begeerlijk mijn moeder was. Het kijken naar haar ging bij mij vaak vergezeld van een gevoel van opwinding en lust. Deze gevoelens werden steeds sterker de laatste tijd.

De avond voordat we Bea gingen afhalen, had mama haast niet geslapen van opwinding, zei ze, terwijl we naar het vliegveld reden. En ze praatte bijna constant over haar jeugd met Bea. Tegen de tijd dat we bij het vliegveld waren, kende ik Bea al bijna zo goed als mama.

Ik stond naast mijn moeder, terwijl zij alle mensen bekeek die uit het vliegtuig kwamen. En toen ze Bea ontdekte, begon ze hevig te zwaaien en te roepen. Alle mensen keken naar ons en ik voelde mij een beetje beschaamd.

Hoewel ik wel een paar foto's van Bea had gezien en mama mij veel over haar had verteld, was ik verrast door hoe mooi ze was. Ze was iets korter dan mama, slank, met groene ogen en honingblond haar. Terwijl ze zich naar ons toe haastte, zag ik haar strakke spijkerbroek die haar heupen en billen mooi liet uitkomen. Mijn blikken gleden omhoog en omlaag over haar lichaam.

"En dit is dus mijn zoon Steven," zei mama, ze pakte mij bij mijn arm en ze keek heel trots. Bea gaf mij een hand en ik schudde hem.

"Leuk om je eindelijk weer eens te ontmoeten, Steven. En wat ben je groot geworden!" zei ze. "Maar je hebt mij nooit verteld, hoe knap hij is, Anne!" Haar blik richtte zich nu op mama en ze gaf haar een glimlach.

"Kijk maar uit voor haar, Steven, want Bea is een echte jongensgek," lachte mijn moeder.

De terugreis thuis duurde langer dan ik gehoopt had, maar eindelijk waren we thuis.

"Wat een mooi huis, Anne!" riep Bea uit toen ze ons naar binnen volgde, terwijl ik haar rolkoffer naar binnen bracht.

"Ik heb het gekregen uit de echtscheiding," zei mama. "Ik had een hele goede advocaat die mijn man zijn geheime bankrekeningen wist op te sporen, vandaar!" En ze knipoogde naar Bea met een slimme grijns.

"Heel goed van jou!" antwoordde haar zuster.

Ik zette Bea's koffer naast de bank en ging zitten. Eenmaal in de woonkamer waren de zusters onophoudelijk aan het praten. Af en toe ik keek ik even naar hen, naar de mooie vorm van Bea's gezicht. Al snel voelde ik me aangetrokken tot haar. Hoewel ze niet zo weelderig gebouwd was als mijn moeder, was ze best aantrekkelijk. Mijn wangen begonnen ervan te gloeien en ik ging snel naar de keuken voor een glas Pepsi.

Toen ik een glas had ingeschonken, riep mama dat ik Bea's bagage naar boven moest brengen en haar de logeerkamer moest laten zien. Mijn opwinding was gelukkig een beetje afgenomen en ik voelde me weer op mijn gemak. Tante Bea volgde mij naar boven, naar de logeerkamer. Ik legde haar koffer op en het bed, draaide me om naar haar, en voelde me een beetje verlegen.

"Dankjewel, Steven. Ik hoop dat ik jullie geen last bezorg, terwijl ik hier ben."

"Nee, helemaal niet," verzekerde ik haar. "Ik ben juist heel blij dat U op bezoek komt. Het zal mama goed doen." Ik wilde nog iets zeggen, maar toen zag ik mams in de deuropening verschijnen. Ze kwam de logeerkamer binnen. Ik vermoed dat ze een goede gastvrouw wilde zijn, of misschien dat ze het niet helemaal vertrouwde, om tante Bea alleen met mij te laten zijn. Ik gokte op het laatste.

"Deze kamer is wel klein, maar ik hoop dat je hem toch comfortabel vindt. En als je iets nodig hebt, laat het mij dan weten," zei moeder.

"Bedankt, het is goed," antwoordde tante Bea, en ze glimlachte terwijl zij naar haar koffer keek. "Wacht even, dan laat ik je zien wat ik heb meegebracht".

Bea maakte haar koffer open en zocht tussen haar kleren. Ze trok een oud fotoalbum tevoorschijn en hield het omhoog, waardoor mama een brede glimlach kreeg.

"Foto's van toen we nog op school zaten!" riep Bea.

"Oh, wow ... Die heb ik in eeuwen niet gezien!" riep mama.

"Ik wed dat jij ook niet veel foto's van je moeder gezien hebt, toen ze jouw leeftijd had," zei Bea tegen mij. Ik schudde ontkennend met mijn hoofd en ging naast mijn moeder staa,n om over Bea's schouder naar de foto's te kijken.

"Toen was ik nog heel knap," mompelde mijn moeder toen ze een jeugdfoto van zichzelf zag.

"Hoezo toen? Anne, je ziet er nog net zo knap uit als toen! Ja, misschien nog wel knapper!" Bea keek mijn moeder aan en liet haar blikken omhoog en omlaaggaan over haar prachtige lichaam.

"Hoe blijf je toch zo jong, Anne? Ik wou dat mijn lichaam er half zo goed uitzag als het jouwe. Ik ben altijd al jaloers geweest op jouw tieten. Die zien er nog steeds uit even sexy uit als twintig jaar geleden!" En ze staarde onbeschaamd naar de opvallende borsten van mijn moeder.

Mama zuchtte en begon te blozen. Haar blauwe ogen ontmoetten de mijne terwijl ze mij een verschrikte blik gaf. Ik slaagde erin om mijn kalmte te bewaren, maar eigenlijk wilde ik het liefst glimlachen, zo niet hardop lachen. Want het was gewoon de waarheid en ik kon Bea's afgunst best begrijpen.

"Bea, praat niet zo niet waar Steven bij is, alsjeblieft!" Mama's stem klonk streng.

"Kom nou, Anne. Ontspan je een beetje. Het is echt niet zo, dat Steven niet zou weten, dat jij prachtige tieten hebt!"

"Maar hij is wel mijn zoontje!" De kaken van de mama stonden gespannen, terwijl zij haar zuster boos aanstaarde. Ik dacht even dat ze Bea wilde gaan slaan.

"Ja, maar hij is ook een normale tiener en jij bent een hele sexy vrouw, Anne. Ik wed dat hij jouw tieten even mooi vindt als ik!" Bea dacht misschien dat ze daarmee de situatie kon redden, maar het maakte het alleen maar erger.

"Bea, je bent echt onverbeterlijk!" Mama stormde boos de logeerkamer uit en de trap af.

Bea gaf mij een bezorgde blik. "Ik kan het maar beter gaan uitpraten met je moeder," zei ze.

"Nee, geef haar een beetje de tijd," adviseerde ik. "Zodra je klaar bent met uitpakken is ze wel weer afgekoeld. Ik ga wel even met haar praten."

"Dank je, Steven. Ik maakte alleen maar een grapje. Ik denk dat je moeder mijn gevoel voor humor niet meer zo waardeert als vroeger," zei ze met spijt in haar stem.

"Het is een moeilijk jaar geweest voor haar. Het zal wel goed komen."

Mama was in de keuken aardappels aan het schillen voor het avondeten. Ik kon aan haar bewegingen zien dat ze nog kookte van woede. Ik ging aan de keukentafel zitten, maar ik zei niets. Ik wachtte tot zij een gesprek op zou starten.

"Ik kan gewoon niet geloven hoe gek zij kan doen," zei mama.

"Net zoals tien jaar geleden?"

Mama keek me verbaasd aan en knikte. "Ja. Maar ik ben niet meer dezelfde persoon die ik toen was. Ze lijkt zich niet te realiseren dat ik intussen ouder en wijzer ben geworden. En bovendien ben ik nu een MOEDER!"

"Misschien vindt tante Bea dat je helemaal niet zoveel bent veranderd, omdat je er nog zo goed uitziet!" Ik besefte dat dit een riskante opmerking was. Ofwel zou mama de humor ervan inzien, ofwel ze zou mij aan haar aardappelmesje rijgen. Ik was best opgelucht toen ik zag dat ze erom moest glimlachen.

"Begin jij nu ook al?" vroeg ze.

"Jij kent tante Bea beter dan ik, maar ik zou zeggen dat je moet proberen om geen aanstoot te nemen aan wat ze over jou zegt. Ze bedoelt het allemaal als een compliment, Mams. Je hebt haar jaren niet gezien en ze blijft hier maar een week. En wie weet wanneer je haar weer zult zien," zei ik."Je hebt gelijk, Steven. Net zoals Bea al zei: ik zou mezelf wat meer moeten ontspannen," gaf ze toe. Een glimlach gleed over haar gezicht. Ik was opgelucht en tevreden over mijn rol als bemiddelaar. En ik was blij toen ik Bea hoorde aankomen, want ik hoopte dat zij en mama hun geschillen nu zo snel mogelijk zouden oplossen.

Bea kwam de keuken in en keek schaapachtig. "Kan ik je ergens mee helpen, An?" vroeg ze en ze klonk onzeker.

"Er is niet veel meer te doen. De kip staat al in de oven, de broccoli is al aan het stomen. Ik ga nu de aardappeltjes bakken, maar als je de tafel wilt dekken, dan zou dat heel aardig zijn." Mama glimlachte naar haar zuster, maar het ging nog wel een beetje gedwongen en ongemakkelijk. Ik verliet de keuken om televisie te kijken, en liet mama en Bea alleen om het verder uit te praten. Terwijl zij wachtten tot de kip gaar was, zaten ze bij elkaar aan de keukentafel, te praten en te lachen. Het klonk weer natuurlijk en ontspannen. Ik was blij om dat te horen.

Die avond zaten mama en Bea samen op de bank te praten over de foto's en hun herinneringen van vele jaren geleden. Ik verdeelde mijn aandacht tussen de televisie en hun gesprekken. Mama had een fles wijn geopend, die ervoor zorgde dat ze beiden nog meer geanimeerd raakten.

Ik was verbaasd toen Bea kort voor tienen al naar bed ging. Ik had verwacht dat ze later op zou blijven. Maar de lange vliegreis, gekoppeld aan de wijn, hadden haar waarschijnlijk moe gemaakt. Zij en mama omhelsden elkaar, waarna Bea op weg ging naar de logeerkamer. Ik draaide de televisie wat zachter, uit vrees dat het geluid Bea zou hinderen, als ze het boven hoorde.

"Ik ben blij dat jullie weer samen zijn," zei ik tegen mijn moeder toen Bea ons alleen had gelaten.

Mama knikte. "Ik ook. Maar we hebben vroeger altijd veel gekibbeld en dat zal nu waarschijnlijk niet veel anders zijn," zei ze met een glimlach.

"Ik denk dat tante gewoon wat voorzichtiger moet zijn met complimentjes geven," grapte ik.

"Dat hebben we al uitgepraat", zei ze.

"Wat zei ze?" vroeg ik.

"Kom even hier zitten. Ik wil niet dat ze ons hoort praten over haar." Mams schoof op naar de zijkant van de bank en gebaarde tegen mij om naast haar te komen zitten. Ik ging naast haar zitten. Zij droeg een dun angora vest. Het liet haar welvende contouren goed uitkomen en benadrukte de grootte en vorm van haar buste. De bovenste twee knopen waren open, en een stukje van haar decolleté was zichtbaar. Ik had best gewild dat er nog meer knopen open waren. Ik liet mijn ogen heel even over haar borsten glijden, en keek toen weer naar haar gezicht.

"Tante Bea verontschuldigde zich, voor wat ze zei," zei mama, en ze gaf me een glimlach. "Nou ja, min of meer dan."

"Hoezo min of meer?" vroeg ik.

"Ze vindt nog steeds dat ik sexy tieten heb." Mama glimlachte, alsof ze het moeilijk vond om die platte woorden te gebruiken om zichzelf te beschrijven, want dat zou ze zelf nooit zo gezegd hebben.

"Ze zou slechtere dingen over jou kunnen zeggen," zei ik tegen haar.

"Dat weet ik wel. Het is meer, dat ze het zei waar jij bij was." Mama's stem klonk zacht en ze werd verlegen.

"Hoezo?" Ik haalde mijn schouders op.

"Ik schaam me ervoor, als ze in jouw aanwezigheid zo tegen me praat."

"Je denkt toch niet, dat ik niet weet hoe aantrekkelijk jij bent?" vroeg ik, heel voorzichtig mijn woorden kiezend.

Op het gezicht van de moeder verscheen ineens een grijns. "Je had eigenlijk "sexy" willen zeggen, Of niet soms?" vroeg ze.

Ik gaf haar een slimme glimlach.

"Jij bent al net zo slecht als Bea," zei mams en rolde met haar ogen. "Misschien kun je maar beter met je tante meegaan naar Australië, als het bezoek voorbij is."

"Nee Mams," riep ik meteen. "Ik blijf bij jou!"

"Waarom dan, omdat ik meer sexy ben dan je tante Bea?"

Haar glinsterende ogen verkleinen zich en keken mij aan terwijl ze uitdagend glimlachte. Ze keek me echt ondeugend aan. Het was de eerste keer in mijn leven dat mijn moeder mij een flirtende blik gaf, of in ieder geval dacht ik dat. Ik had haar nog nooit eerder zo zien kijken, en al helemaal niet een ongepaste opmerking horen maken, zoals ze daarnet had gedaan. Ik dacht dat het misschien kwam door de wijn die ze had gedronken. Maar hoe dan ook, ik voelde mij moediger worden en mijn piemel begon ook langzaam te verstijven.

"Nee, niet omdat je sexy bent, maar omdat ik van je hou, mams!" antwoordde ik.

Mama zette haar wijnglas op de salontafel, en kwam tegen me aan leunen. Ze legde een arm om mijn schouders en kuste mijn wang.

"Ik hou ook van jou, Steven," zei ze. "Ik weet echt niet wat ik zonder jou had moeten doen. Dit afgelopen jaar is zo moeilijk voor mij geweest. En jij was de enige, waarop ik altijd kon rekenen."

Ik trok mijn moeder teder tegen me aan en kuste haar op de wang. De stof van haar vest voelde heel zacht aan, toen mijn hand erover gleed. Ik streek haar ravenzwarte haar naar achteren, tot over haar schouder. Het voelde zo zacht als zijde. Zij verschoof een beetje en ik voelde haar borsten tegen mij aan wrijven. Ik had al vele malen met mijn moeder geknuffeld, maar dit was de eerste keer dat we elkaar zo teder omarmden. Het was geweldig!

Een paar minuten later realiseerde ik mij dat mama in slaap was gevallen. Ik probeerde om haar zo zachtjes mogelijk te wekken. Ze keek me aan met halfgesloten ogen en glimlachte.

"Ik moet echt naar bed gaan," zei ze, met een slaperige stem.

Ik stond op, greep haar handen vast en trok haar overeind. Toen zij eenmaal stond, zag ik dat er nog een derde knoop op haar vest was opengegaan, waarschijnlijk toen ik haar omhoog trok. Nu kon ik het begin van de welvingen van haar borsten zien, en ook van de randjes van haar beha. Ze leunde weer tegen mij aan en we knuffelden nog wat.

"Ik denk dat Bea twee dingen heeft waarom ze mij kan benijden", zei ze, en het klonk samenzweerderig.

"Wat dan?" vroeg ik, nieuwsgierig naar wat ze bedoelde.

"Nou ja ... mijn borsten, maar dat wist je al, en dat ik in jouw armen in slaap ben gevallen vanavond," zei ze.

"Hoe bedoel je dat?" Mijn ogen gingen wijd open van verbazing door haar gewaagde opmerking.

"Heb je dan niet gezien hoe ze naar je keek?"

"Nee," zei ik.

"Pas maar op, want ze is gek op jou," zei mama, en het klonk beschermend.

"Als je gelijk hebt, dan zijn het dus drie dingen."

"Hoezo drie?" zei ze, mij niet begrijpend.

"Jouw borsten tellen voor twee," grinnikte ik, en wierp een snelle blik naar beneden op haar decolleté. Mam lachte en ik voelde dat ze zich weer tegen mij aan drukte. Ze keek ook naar haar borsten en uit haar reactie kon ik opmaken dat ze opmerkte dat haar derde knoop ook open was.

"Wanneer is dat nou gebeurd?" vroeg ze en trok haar schouders wat naar achteren om het te benadrukken.

"Terwijl je sliep, denk ik," zei ik en haalde mijn schouders op. "Het is maar goed dat je niet nog langer hebt geslapen, anders zouden er misschien nog meer knopen open gegaan kunnen zijn," zei ik met een lach.

Mama gaf mij een verwijtende blik, maar ze vermande zich. "Ik denk dat het er niet zoveel toe doet, omdat ik nu toch naar mijn bed ga. Slaap maar lekker, schatje!" En ze gaf een kus op mijn wang voordat ze naar boven ging.

De volgende ochtend werd ik wakker door gelach en gepraat, dat van beneden kwam. Ik begreep dat mama en Bea al opgestaan waren. Ik glimlachte en luisterde naar de schaterende diepe lach van mijn moeder. Het echode door het hele huis en het maakte me gelukkig. Het was troostend. Het was lang geleden dan ik mijn moeder zo had horen lachen. Na een snelle douche kleedde ik me aan en ging naar beneden.

Mams en Bea waren al klaar met ontbijten en zaten samen aan de keukentafel koffie te drinken. Bea begroette mij met een glimlach en vroeg of ik lekker geslapen had. Ik antwoordde haar terwijl ik mezelf een boterham smeerde.

Hoewel ik probeerde om er niet te veel aandacht aan te geven, merkte ik meteen op dat mama nog in haar pyjama was. Die was lichtblauw en gemaakt van een dun katoen. Het bovenste gedeelte had een lage V-vormige hals die het bovenste deel van haar borsten bloot liet. En tante Bea had een lichtroze blouse aan en een donkere spijkerbroek. Ze zag er mooi en ontspannen uit.

Ik ging aan tafel zitten en begon te eten. Het kostte weinig moeite om het gesprek weer op gang te brengen. Na zo lang uit elkaar geweest te zijn, hadden de zussen elkaar heel veel te vertellen.

"En, wat zijn de plannen voor vandaag?" vroeg ik aan mijn moeder.

"Niets bijzonders," zei ze. "Ik dacht dat ik Bea ons dorp zou laten zien of samen de film gaan in de stad. Maar zoals je ziet, ben ik nog niet eens aangekleed en we kunnen ook de rest van de dag gewoon lekker blijven luieren."

Ik knikte terwijl ik nog een hap van mijn boterham nam. "Klinkt goed," zei ik.

Mama stond op en ging naar het koffiezetapparaat om haar kopje bij te vullen. Vanuit mijn ooghoeken volgde ik haar. Haar grote borsten wiebelden onder haar pyjama en ze zwaaide uitdagend met haar heupen terwijl ze liep. Ze liep pittiger en kwieker dan zij in jaren had gedaan. Het was een welkome verandering, die haar nog aantrekkelijker maakte dan normaal.

Bea keek ook naar mijn moeder toen ze terug naar de tafel liep en ze glimlachte. "Die pyjama ziet er erg leuk uit," zei ze.

"Bedankt," antwoordde mama. Ze ging weer zitten, nam een slok uit haar kopje, en leek zeer tevreden.

"Ik wou dat ik had geweten dat het vandaag jouw pyjama-dag was, dan zou ik me ook niet hebben aangekleed," zei Bea tegen mama.
"Dat lijkt mij geen goed idee," zei mijn moeder. "Want ik weet dat je altijd naakt slaapt."

Mijn hart sloeg over bij dit commentaar van de moeder, maar ik deed alsof ik het niet gehoord had.

"Zeg, ik draag nu meer kleren dan jij," kaatste Bea terug. "Ik heb tenminste een beha aan. Bij jou ziet het eruit alsof er twee jonge hondjes rollebollen in je pyjama, als je loopt."

Ik verwachtte dat mijn moeder boos zou worden door Bea's reactie, maar ze moest er gelukkig om lachen.
"Dat komt omdat ik zulke grote joekels heb," schepte mama op en ze gaf Bea een grimas, en giechelde. Het klonk zelfs alsof ze een beetje trots was op haar borsten. Dat was heel bijzonder voor haar, en opwindend voor mij om te horen.

Ik had de twee zussen nog niet eerder samen meegemaakt, dus ik wist niet of dit soort geplaag gebruikelijk was tussen mijn moeder en tante Bea, maar ik genoot ervan, vooral van hun verhulde toespelingen. Ik luisterde intens, maar probeerde om niet al te geďnteresseerd te lijken, terwijl ik mijn boterham opat. Zodra ik klaar was met eten, schonk ik mezelf ook een kop koffie in. Mama had de krant gepakt om te kijken welke films er draaiden. Bea hing over haar schouder om mee te kijken.

"Deze ziet er wel goed uit," zei mama, en wees met haar vinger.

Bea snoof met haar neus en schudde haar hoofd. "Ik hou niet van actiefilms en die Harrison Ford is al veel te oud. Hoe zit het met deze?" En ze wees een andere film aan.

"Misschien. Die is misschien wel leuk," zei mama, maar het klonk niet enthousiast.

"Is er een bioscoop in de stad waar je een pyjama mag dragen?" vroeg Bea terwijl haar ogen ondeugend naar mama keken.

"Dat zou een hele nieuwe modetrend opstarten," zei mama lachend.

"Het is niet eerlijk. Jij ziet er altijd knapper uit dan ik, als we uitgaan," klaagde Bea. "Oh shit, je bent net uit je bed gekomen en je hebt nog je pyjama aan, en toch zie je er nu alweer vreselijk sexy uit. Wat is toch je geheim, zusje?"

"Soms is minder juist meer," zei mama en haalde haar schouders op.

"Zoals geen beha," zei Bea spottend.

Mam moest lachen om haar zusters opmerking.

"Hoe dan ook, jij bent ook heel mooi, Bea." Mams klonk oprecht.

Bea haalde haar schouders op, maar ze leek niet overtuigd te zijn.

"Steven, vind jij ook niet dat Bea mooi is?" Mama draaide zich om naar mij. Het klonk ernstig en ze vroeg mijn eerlijke mening.

"Jazeker!" zei ik met een nadrukkelijke knik.

"Zie je wel..." zei mama, kijkend naar Bea.

"Ja, maar ik zou willen dat ik ook zulke joekels had." Bea ging achter mama staan en pakte de borsten van mijn moeder vast, wiebelde ze in haar handen en kneep eventjes in haar tepels.

Mama giechelde en kirde, terwijl ze Bea's handen van haar borsten af probeerde te schudden. En haar borsten wiebelden opvallend onder haar pyjama, omdat ze wild met haar schouders draaide. Ik wendde snel mijn hoofd af en probeerde een grijns te verbergen, evenals mijn opwinding, toen tante naar mijn moeders borsten bleef graaien. Intussen begon mijn piemel te kloppen en stijf te worden.

"Stop daarmee, Bea, doe eens even rustig!" gilde mama, en ze probeerde haar slappe lach te onderdrukken.

Bea probeerde niet om haar plezier te verbergen over wat ze had gedaan. Ze lachte voluit, terwijl ze keek naar de stevige tepels van mijn moeder, die nu stijf naar voren stonden tegen de dunne stof. Alleen bedekt door de dunne katoen, leken ze dikker en langer dan ik ooit had opgemerkt. Ik schoof mijn stoel dichter bij de tafel om de groeiende bult in mijn spijkerbroek te verbergen.

"Jij bent erg stout, Bea," lachte mama.

"Laat me niet lachen, Anne. Maar ik moet even plassen van al die koffie. Ik ben zo terug," zei ze en liep vlug naar het toilet. Ik wachtte tot Bea op een veilige afstand was voordat ik iets zei.

"Vind jij het niet erg als tante Bea je zo plaagt?" vroeg ik aan mijn moeder.

"Nee hoor. Ik voel me weer een beetje jonger en ondeugender worden, net als vroeger. Dit is zoals het bij ons thuis altijd ging, jaren geleden. Maar je tante plaagt me nu wel meer dan normaal, omdat jij er ook bij bent. Voel jij je er niet ongemakkelijk bij, lieverd?" vroeg ze met een bezorgde stem.

"Nee hoor, maar ik was gewoon benieuwd hoe jij je voelde", legde ik uit.

"Zolang Bea het niet al te bont maakt, voel ik me prima," zei mama.

Ik hoorde Bea terugkomen. Ik draaide mijn hoofd weg terwijl ik luisterde naar haar voetstappen. En ik bracht het onderwerp van gesprek weer op mama's plannen voor die dag. Naar al snel bleek, zagen mama en Bea af van het idee om samen een film te gaan zien, omdat ze niet eens waren over welke film het leukste was. Mama stond op, nam een snelle douche en kleedde zich aan, terwijl Bea en ik praatten en zij keek intussen in de krant.

Toen mama weer bij ons kwam, was ik verbaasd over hoe zij er uitzag. Haar zwarte haar was aan weerszijden naar achteren geborsteld en opgestoken, zodat de nadruk viel op haar gezicht en haar mooie ogen. Ze had een beetje lipglans opgebracht, waardoor haar volle lippen nog verleidelijk leken. Ze zag er heel sexy uit. Maar het was de jurk die ze droeg, die mijn grootste aandacht trok.

De jurk was zwart, mouwloos, met een hoge kraag en heel diepe V-hals. Een rij zwarte knopen liep van voren naar beneden toe tot aan de zoom, die net tot haar knieën kwam. Ze zag er echt prachtig uit! Ik had haar deze jurk maar één keer zien dragen, bij een speciale gelegenheid, maar het had wel een levendige indruk op mij achterlaten. Die jurk was een verjaardagscadeau van papa geweest, maar mama had al snel besloten, dat hij te onthullend was. Ze zei dat ze zich er ongemakkelijk in voelde omdat hij te kort was, en de hals ook te diep was uitgesneden. Ik zou het prima hebben gevonden als ze hem elke dag had gedragen, maar ze had hem maar één keer aangehad, tot vanochtend dan.

"Wow, wat een mooie jurk, Ans!" riep Bea uit en keek toe hoe mams naar ons toe paradeerde.

"Ik draag hem bijna nooit", bekende mijn moeder. "Maar het is nu tijd om hem weer eens te dragen, omdat het zo mooi weer is."

Mama wilde er op haar best uitzien omdat tante Bea op bezoek was, maar heel even geloofde ik, dat ze al die moeite misschien ook voor mij had gedaan, maar al snel overtuigde ik mezelf ervan, dat mijn fantasie een beetje op hol was geslagen.

Toen mama ging zitten en haar benen over elkaar sloeg, merkte ik op dat ze de onderste twee knopen van haar jurk nog open waren. De jurk viel open en toonde haar rechterdij. Mijn ogen gleden omhoog langs haar been en mijn hart bonsde. Haar huid was zo glad als porselein en zag er zacht glanzend uit. Ik stelde me voor dat mijn hand erover gleed.

"Mag ik jullie beiden vanavond trakteren op een dinertje?" bood Bea aan.

"Oh, nee Bea," zei moeder. "Dat is heel aardig van je, maar dat hoef je echt niet te doen, tenzij je mijn kookkunst te slecht vindt."

Bea lachte. "Nee hoor, je kookt geweldig, ik begrijp niet hoe je zo slank blijft. Maar ik wil niet dat je elke avond voor mij moet koken, Ans. En het geeft ons de kans om een keertje uit te gaan in de stad."

"Nou, goed dan. Ik waardeer het echt," zei mama en glimlachte.

"Ja, dankjewel, tante Bea!" viel ik haar bij.

"Goed dan. Jullie kiezen het restaurant. Ergens waar het eten lekker is, dan gaan we daarheen," zei Bea. "Het is al lang geleden dat ik uit eten ben geweest, dus het zal voor mij ook een traktatie zijn."

"Afgesproken. Maar hoe zit het met lunch? Wil je al iets eten?" bood mams aan.

Bea dacht even na. "Misschien een toast met jam dan. Ik probeer om wat gewicht te verliezen, dus ik wil niet al te veel eten." Ze stond op en liep naar de kast.

Toen Bea terugkeerde naar de tafel met haar toast, stopte ze en keek ze naar beneden over mama's linkerschouder. Ze zette de toast op tafel en trok mama's jurk aan de kant. Vanuit mijn positie kon ik precies in de jurk kijken. Mama had een witte beha aan, die net een maatje te klein voor haar leek te zijn. Ik zag een deel van haar linkerborst, opgebold en omhooggeduwd door haar beha.

"Dus je hebt toch maar besloten om een beha aan te doen?" vroeg Bea.

Mama klemde haar hand om die van Bea heen.

"Hé voorzichtig! Deze jurk bedekt mijn borsten nauwelijks," zei ze, maar ze werd gelukkig niet boos.

Tante Bea gaf mij een knipoog terwijl ze achter mama stond. Ik werd er een beetje zenuwachtig van, want ik dacht dat ze misschien de begerige blik in mijn ogen had gezien toen ik keek naar mijn moeders borst. Ik keek vlug een andere kant op. Tante Bea ging tegenover mama zitten en begon haar toast op te eten.

Die middag liet mama haar eigen fotoalbums zien. Ze praatten veel over vroeger en ze keken samen TV. Later zocht Mama op internet naar een restaurant, en belde om een reservering te maken voor die avond.

"Ik moet me nu gaan klaarmaken om uit te gaan", zei mama, kijkend op haar horloge.

"Je klaarmaken? Wat is er dan mis met wat je nu aanhebt? Die jurk staat je echt geweldig!" zei Bea en nam haar op, van hoog tot laag. Mama schudde haar hoofd, ze leek wat zenuwachtig.

"Nee, ik wil iets dat dragen dat mijn armen bedekt en dat er niet uitziet alsof ik op weg ben naar het strand."

Bea lachte. "Ik heb een jurk bij me die jou heel goed zal staan," zei ze.

"Ik weet het niet. Ik heb genoeg andere jurken," zei mama en ze klonk terughoudend.

"Vertrouw me maar, Anne. En probeer het tenminste. Je hoeft hem niet te dragen als je het niet wilt."Mam aarzelde. "Oké, ik zal hem aanpassen", zei ze.

"Geweldig. Je zult heem echt leuk vinden, ik beloof het je," zei Bea.

"En Steven, jij kunt ook geen spijkerbroek met een T-shirt dragen. Ga eens een nette broek aandoen en een overhemd met een stropdas," zei mama, terwijl Bea haar met zich mee trok. Ik knikte, maar ik vond het wel irritant dat mama mij moest adviseren over wat ik aan moest trekken in een goed restaurant.

Kort daarna ging ik naar mijn kamer om mij om te kleden. Ik kon mijn moeder en Bea horen praten in de logeerkamer. Toen ik over de overloop liep, realiseerde ik me dat de deur van de logeerkamer op een kier stond. Ik stopte even en keek. Mama had nu een andere jurk aan dan eerder. Haar rug was naar de deur toe gekeerd. Bea stond voor mijn moeder, tegenover de deur. Ze keek in mijn richting en zag me staan, en toen glimlachte ze.

"En, wat denk jij ervan, Steven?" vroeg tante Bea.

Mama had een verontrustte blik op haar gezicht toen onze ogen elkaar ontmoetten. De jurk die ze nu droeg was donkerblauw met witte krijtstrepen. Hij had lange mouwen en bedekte haar knieën. Het was wel een nette jurk, maar heel elegant. Hij had een uitgesneden hals en een rij knopen naar beneden tot aan de taille. Maar mama had de jurk nog niet dichtgeknoopt! Onmiddellijk merkte ik op dat ze geen beha aan had. In de opening van de jurk kon ik mama's blote bovenlichaam zien, tot aan haar navel. Haar beide borsten waren gedeeltelijk te zien vanaf het midden van haar lichaam waardoor ik hun welvingen kon zien en hoe ze een beetje schuin naar beneden hingen zonder een beha om ze te ondersteunen. Ze zagen er zwaar en stevig uit, een mooie afgeronde vorm.

"Oh, Bea!" riep mama en ze sloeg snel haar armen voor haar borsten.

Bea's handen lagen op moeders schouders en ze had een opgetogen uitdrukking op haar gezicht. Haar ogen waren nieuwsgierig op de mijne gevestigd, terwijl ik naar mijn moeder gluurde. Mama's onderarm had de linkerhelft van de jurk opzij geduwd en nu zag ik haar linker tepel, net onder haar arm. Hij was mahoniebruin van kleur en dik, en was omringd door een grote, lichtbruine ring. Mijn ogen klampten zich eraan vast.

"Ik wil alleen maar Steven zijn mening vragen over deze jurk," zei Bea, bijna fluisterend in het oor van mijn moeder, proberend om haar te kalmeren.

"Wacht dan even, tot ik hem aan heb," zei mama en ze draaide haar hoofd naar Bea en keek haar verwijtend aan.

"Ik ga me wel aankleden", mompelde ik en liep snel weg.

Mijn piemel was nu zo stijf als een stalen staaf. Ik sloot mijn slaapkamerdeur achter mij en wreef hem door mijn spijkerbroek heen. Ik wilde mij dolgraag aftrekken, maar ik had er de tijd niet voor en ik was bang om betrapt te worden. Ik kleedde mij om. Een nette broek, een overhemd en een stropdas, en toen ging ik naar de badkamer om mijn haar te kammen. Tegen de tijd dat ik dat gedaan had, waren mama en tante Bea alweer naar beneden.

Mama was zwijgzaam toen ik in de woonkamer kwam. Ze zat tegenover Bea in een stoel, haar armen op haar schoot gevouwen. Ik durfde haar niet in de ogen te kijken, terwijl ik naast de bank stond.

"Laten we maar gaan, want ik krijg honger," zei Bea terwijl ze opstond.

Mama volgde ons naar de deur. Ze droeg nog steeds die jurk van tante Bea, wat mij verraste en opwond. Hij zat wel een beetje strak bij haar, vooral in de borstpartij, maar dat maakte haar nog meer aantrekkelijk.

Ik kon zien dat Bea zich helemaal niet schuldig voelde over wat ze had gedaan. In feite was ze er net zo tevreden over als ik. Ze keek even naar mij toen we naar de deur liepen, gaf me een samenzweerderige glimlach, en knipoogde. Ik maakte me zorgen of dit soms betekende dat ze uit mijn gedrag had afgeleid, wat mijn echte gevoelens voor mijn moeder waren.

Ik zat op de achterbank van mijn moeders auto op weg naar het restaurant. Dat was beleefd, omdat Bea onze gast was, maar het betekende ook dat ik mama een beetje kon vermijden. Tegen de tijd dat we ons eten besteld hadden, leek mama's stemming verbeterd te zijn. Ze werd weer spraakzaam en ik merkte op dat Bea wat minder voorzichtig werd om haar te kwetsen. De verandering in mama's stemming maakte mijn humeur ook beter. Eerst had ik helemaal geen eetlust gehad en zou tevreden zijn geweest om thuis te blijven en wat te surfen op het internet. Maar nu was ik weer blij dat we uit waren gegaan.

Terwijl we wachtten tot onze desserts gebracht zouden worden, kondigde moeder aan dat ze naar het toilet moest. Ze verontschuldigde zich en liet mij alleen met Bea. Ik was gespannen en keek wat rond in het restaurant, proberend om het gesprek met Bea uit de weg te gaan. En toen ze sprak, voelde ik onbehagen in me opkomen.

"En, heb je ervan genoten?" vroeg ze, dichterbij mij leunend.

"Waarvan?" vroeg ik, mijn hoofd van haar weg trekkend, en proberend oom verbaasd te lijken.

"Steven, ik heb een zoontje die een jaar jonger is dan jij en ik heb veel levenservaring. Ik weet wanneer een man geďnteresseerd is in een vrouw. En boven, in mijn kamer, wilde ik jou een kans geven om te zien hoe goed je moeder eruit ziet," zei ze.

"Ik weet best wel dat ze mooi is," zei ik, hoewel ik twijfelde dat dit haar tevreden zou stellen.

Bea glimlachte en schudde haar hoofd. Ze kneep even in mijn hand en trok daarna haar hand weg. Haar ogen waren op mijne gericht. Ze had een sympathieke blik op haar gezicht. "Gisteren, toen je moeder die pyjama aan had, toen werd ik helemaal zeker van jouw gevoelens voor haar, hoewel ik het al eerder vermoedde," zei ze.

Mijn wangen voelden alsof ze in brand stonden. Mijn hand beefde en mijn voorhoofd werd nat van het zweet. Ik wilde iets zeggen om te proberen om haar te overtuigen dat ze zich vergiste, maar ik wist dat het nutteloos was. In plaats daarvan haalde ik schuldbewust mijn schouder s op.

"Zoals ik al zei, heb ik zelf ook een zoontje. Je mag zelf bedenken wat dat betekent, maar ik zeg dit allemaal niet, om je overstuur te maken, Steven. Ik wil gewoon dat jij en je mama gelukkig worden. Ik weet dat zij heel veel van je houdt, en dat ze je nu nog meer nodig heeft dan ooit, nu je vader weg is."

"Dat weet ik wel," zei ik.

"Ik heb haar overgehaald om geen beha te dragen, vanavond. Maar dat was niet makkelijk." Ze pauzeerde even en lachte." Om helemaal eerlijk te zijn, ik vind zelf ook dat je moeder erg sexy is. Heb je niet gezien hoe ik haar altijd probeer aan te raken? "

"Ja ..." zei ik grinnikend.

"Haar borsten voelen fantastisch aan. Ik hoop dat je dat zelf op een dag zult ervaren, als je dat nog niet gedaan hebt." Ze knipoogde naar me.

Tante Bea keek over mijn schouder en leunde wat naar achteren in haar stoel, en zei een beetje nerveus: "Kijk, daar komt ze alweer aan. Vanavond ga ik weer vroeg naar bed, vanwege mijn jet-lag, dus dan kun je wat tijd doorbrengen samen met haar. Shit, wat ziet ze er sexy uit in die jurk. Kijk eens hoe mooi haar tepels uitsteken! Ze zou nooit een beha moeten dragen. Haar tieten zien er vreselijk geil uit, als ze zo wiebelen!"

Bea's gewaagde commentaren over mijn moeder wonden me behoorlijk op, hoewel ik heb mijn best deed om dat te verbergen. Ik leunde achterover in mijn stoel en keek naar mama. Ze liep op ons toe en ik zag hoe haar borsten wiebelden toen ze ging zitten. Haar tepels priemden tegen de voorkant van haar jurk en ik zag dat Bea daar ook naar keek.

Snel at ik mijn toetje op, in de hoop dat we dan eerder thuis zouden komen. Ik was teleurgesteld toen mama en Bea nog koffie bestelden en nog een hele tijd bleven zitten praten. Mijn enige troost was, dat ze het zo goed met elkaar leken te kunnen vinden

Toen we weer thuis waren, deed ik mijn stropdas af en gooide hem over een stoel in de woonkamer. Ik ging op die stoel zitten en zette de televisie aan. Mama en Bea namen hun gewoonlijke plek weer in op de bank.

"Wat is er gebeurd met die fles wijn die je gisteravond had, Anne?" vroeg Bea.

"Die heb ik leeggedronken, nadat jij naar bed was gegaan," zei moeder. "Maar ik heb nog wel wat port."

Mama ging naar de keuken en opende de keukenkast. Ik keek uit mijn ooghoeken naar haar toen ze terugkeerde met de fles en twee glazen. Ineens was ik Bea dankbaar dat ze mams ervan overtuigd had, dat ze deze avond geen beha hoefde te dragen.

Ik keek televisie, maar was me nauwelijks bewust van wat er vertoond werd. Mama en Bea kletsten en dronken hun port. Ik had weinig aan het gesprek toe te voegen, maar als ik iets zei, had ik meteen een excuus om even naar mama te kijken. De port leek haar helemaal te ontspannen. Ze leunde achterover op de bank met haar benen gekruist. Haar schoenen waren uit en lagen op de vloer onder de koffietafel.

Tegen de tijd dat het bijna tien uur was, werd ik ongeduldig of Bea naar haar bed zou gaan. Ik ging naar het toilet, om mijn verveling te verdrijven, en dan weer terug naar de woonkamer. Mama zag er heel sexy uit, daar op bank, maar ik moest mezelf dwingen om mijn ogen niet te laten dichtvallen. Ongeveer een kwartier later begon Bea te gapen en rekte zich uit. Ik kreeg weer hoop.

"Tjee, die grote maaltijd en die heerlijke port hebben me echt slaperig gemaakt! Ik ga maar naar bed, zodat jullie me niet naar boven hoeven te dragen, straks," zei Bea, kijkend op haar horloge.

"Nogmaals bedankt voor het etentje, Bea. Het was geweldig lekker, en het was fijn om eens een keertje niet te hoeven koken, het was echt geweldig," zei mama.

"Ja, ook bedankt voor alles, tante Bea," zei ik en hoopte dat ze zou begrijpen wat ik bedoelde, toen ik samenzweerderig naar haar knipoogde.

"Graag gedaan," zei ze. "Het was het minste wat ik voor jullie kon doen, omdat jullie me hier laten verblijven. En de volgende keer wil ik dat jullie beiden bij mij op bezoek komen in Australië."

"En nog bedankt dat ik deze jurk van je mocht dragen," voegde mama eraan toe. "Ik ben blij dat je mij hebt omgepraat.""Je mag hem houden! Hij staat jou veel beter uit dan mij," merkte Bea op, kijkend naar mama.

"Oh, nee, dat kan ik niet aannemen, Bea!" zei mama, hoewel ze heel gelukkig leek met het aanbod.

"Ja, alsjeblieft, houd hem, Ans. Maar vraag niet me om een van mijn beha's, want die zijn veel te klein voor jou!" Bea liet een ondeugend lachje ontsnappen en gaf mama's linkerborst een speelse kneep.

Mama lachte, en verrassend genoeg trok ze Bea's hand niet terug. Ze keek naar mij en lachte naar mij. Ik sloeg mijn blikken naar beneden, wetende dat Bea evenveel had genoten van het voelen aan mama's tiet, als ik gedaan zou hebben.

"Was dit de beloning voor het etentje, of voor de jurk?" vroeg moeder glimlachend.

"Voor beide. En gefeliciteerd dat je zo dapper was om geen beha te dragen. Je zag er echt geweldig sexy uit!" zei Bea.

Mama moest blozen terwijl ze eerst naar mij keek, en dan weer naar Bea.

Zodra Bea naar boven was gegaan, begon ik het fotoalbum te bekijken, dat nog op de koffietafel lag. Tussen de foto's vond ik er eentje die ik nog nooit eerder gezien had, van mama en mijn vader op een strand. Ze zagen er heel jong uit. Mama had een bikini aan. Ze leek wel een fotomodel, zo knap was ze.

"Waar is dit genomen?" vroeg ik, en hield het fotoalbum voor haar.

Ze leunde naar voren. "Ik weet het niet. Laat me eens beter zien."

Ik ging vlak naast mijn moeder op de bank zitten en liet haar de foto zien.

"Dat was op onze huwelijksreis. Ik was toen al bijna drie maanden zwanger van jou. Ik denk dat het de laatste keer was, dat ik een bikini heb gedragen," zei ze.

Mama keek nog een paar seconden naar de foto en schudde toen haar hoofd. Ze duwde het album weer naar mij, alsof ze er niet langer naar wilde kijken. Ik legde het album opzij en keek weer naar de televisie.

"Het was zo heerlijk om eens een keertje niet te hoeven koken," zuchtte mijn moeder.

"Dat snap ik," zei ik en draaide mijn hoofd naar haar toe. "Plus, je hebt nu een nieuwe jurk."

"Staat hij mij wel goed?" vroeg ze, en ze klonk wat onzeker.

"Natuurlijk, hij staat je heel goed," zei ik tegen haar.

"Het is geen jurk die ik voor mezelf zou kopen. Hij is ook een beetje kleiner dan ik zou willen." Ze liet haar hoofd naar beneden zakken en keek naar de jurk. De voorkant van de jurk zat strak tegen haar borst.

Ik keek hoe mama aan haar jurk frutselde en liet een zachte lach ontsnappen. Het was niet luid en het was gebeurd voordat ik het wist, maar ze hoorde het. Ze draaide haar hoofd omhoog en keek me vragend aan.

"Waar lach je om?" vroeg ze.

"Niets," zei ik, en ik betreurde mijn kleine vergissing.

"Niets? Vind je misschien dat hij me slecht staat?" Nu zag ik dat mama echt onzeker was.

"Nee natuurlijk niet," zei ik.

"Waarom lachte je dan?" hield ze aan.

Ik zuchtte, wetend dat ik een antwoord moest verzinnen. "Ik vond het grappig hoe je aan die jurk zat te friemelen, dat is alles."

"Nou, hij zit wel een beetje strak op sommige plaatsen. Bea is nu eenmaal niet zo ruim bedeeld als ik," zei ze met een glimlach.

"Dat zou ze wel willen," antwoordde ik.

Mama liet een giechel ontsnappen en klonk ineens heel sexy. "Ik bedoel niet dat deze jurk te strak is van boven. Ik denk dat hij mijn kont ook veel te groot laat uitkomen"

Ik rolde met mijn ogen, maar zei niets.

"Vind je ook niet?" vroeg ze, aandringend.

"Het is jammer dat je niet meer zelfvertrouwen hebt, mama," zei ik tegen haar.

"Nou kijk dan maar eens goed!" En Mama stond op van de bank. Ze trok de zoom van haar jurk naar beneden en streek hem glad, en toen draaide zij een pirouetje. "Zie je wel, mijn kont ziet er heel dik uit!"

Mijn ogen verzwolgen de welvingen van haar heupen en haar goed gevulde achterkant. Het zag er echt helemaal perfect uit en ik was er zeker van dat alle mannen het met mij eens zouden zijn.

"Nee, mama, echt niet! Je heupen en de rest van je achterwerk zien er geweldig goed uit. Bea zei in het restaurant ook nog, dat je er heel erg sexy uitzag."

"O ja, wanneer dan?" Ze leek verrast door mijn reactie.

"Toen je terugkwam van het toilet, toen was zij naar je aan het kijken."

Mama ging weer naast me naast me zitten. Ze trok haar voeten onder zich op de bank en leunde op haar elleboog. Haar houding benadrukte de glooiing van haar heupen en haar kont. Mijn ogen gleden naar de omtrekken van haar borsten en haar stijve tepels.

"Wat zei ze dan?" vroeg mama.

"Dat je er zo goed uitzag," zei ik, want ik wilde niet te expliciet zijn. "Kom, ik weet best dat Bea wat anders heeft gezegd dan dat. Wat zei ze precies?" Ik beloof je dat ik het niet verder zal vertellen."

Mama was nieuwsgierig om te horen wat haar zuster over haar had gezegd, maar ik wist niet hoe expliciet ik zou mogen zijn of durfde te zijn. Mama schonk zichzelf nog een glaasje port in, uit de fles op de salontafel en toen wachtte ze tot ik verder zou gaan.

"Ze zei dat je er zo geil uitzag zonder een beha," zei ik aarzelend.

"Kijk, dat is kleurrijkere taal," zei mams.

Ik gaf een knikje.

"En wat nog meer?" viste ze.

"Mama ... kom op!" zei ik, en probeerde te voorkomen dat ik verder moest uitweiden.

"Oké, laat dan maar," zei ze, want ze zag mijn verlegenheid.

"Ik hoop alleen dat je niet bang bent, dat Bea een slechte invloed op mij heeft. Ik bedoel, hoe ik me de laatste tijd gedraag. Je weet dat ik meestal niet zo ben. Ik wil gewoon niet dat je iets slechts over me denkt." Mam zag er een beetje gespannen uit. Haar ogen gingen heen en weer.

"Nee, natuurlijk niet. Zoiets denk ik nooit," verzekerde ik haar.

"Ik hoop maar van niet, want dat zou ik niet kunnen verdragen." Mama keek nu echt bezorgd.

"Bea's bezoek is juist heel goed voor jou, mams," zei ik, hopende om haar angsten te verzachten.

"Ik heb er erg veel plezier in," gaf ze toe.

"Daar ben ik blij om. Het werd hoog tijd, mama," zei ik. "Ik maakte me zorgen over jou. Ik weet dat je door een moeilijke tijd bent heengegaan."

Mama leunde naar mij toe en kuste mijn wang. Ik legde mijn hand om haar taille en gaf haar een kus terug. Haar wang was zacht en warm. Ze gleed dichterbij en liet haar hoofd op mijn schouder rusten. Haar lichaam voelde wonderbaarlijk zacht onder mijn hand. Ik liet mijn hand naar beneden zakken naar de welving van haar heup.

"Ik hou van je, schat," zei ze.

"Ik hou ook van jou, mama."

Mijn andere hand lag op mijn dij. Mama nam hem in haar hand, en hield hem zachtjes vast. Haar duim aaide over mijn knokkels en ze speelde met mijn vingers. Haar aanrakingen wonden me nog meer op. Zonder dat ik het mij realiseerde, gleden mijn ogen naar de voorkant van haar jurk en haar stijve tepels.

"Misschien ben jij wel degene waar Bea een slechte invloed op heeft," zei mama een minuut later.

"Wat? Hoezo?" vroeg ik, haar aankijkend.

"Ik zag wel waar je ogen naar keken," zei ze, bijna onverschillig.

Ik fronste, probeerde verstrooid te lijken. "Sorry," mompelde ik.

"Bea plaagde me ermee ... toen jij naar het toilet was," zei ze.

"Hoe dan?" vroeg ik.

"Ze had gezien dat mijn tepels stijf waren en ze vroeg zich af of jij dat ook opgemerkt had."

"Echt waar?" zei ik, want ik wilde het niet toegeven.

"Bea is ondeugend." Mama gaf me een samenzweerderige glimlach en rolde met haar ogen, ze zag er heel sexy uit.

"Ze is altijd ondeugend," zei ik.

"Ik weet het, maar ze begon mijn tepels aan te raken, door mijn jurk heen. Ze zei dat zij ze stijf wilde maken, zodat jij het zou zien, wanneer je uit het toilet kwam."

"Wow ... Dat is echt ondeugend!" Ik wist wel dat tante Bea ondeugend was, maar dit had ik niet van haar verwacht! Ik was verbaasd over wat mams mij vertelde, maar ik werd ook heel geil toen ik me de scčne in het restaurant voorstelde.

"Maar ik was niet veel beter," zei ze, en ze keek verlegen.

"Waarom dan?"
Er volgde een lange pauze voordat mama antwoordde. Ze hield nog steeds mijn vingers in haar hand, en wreef er zachtjes met haar duim over. Toen ze uiteindelijk iets zei, kon haar zachte stem nauwelijks horen.

"Omdat ik haar niet tegenhield!" zei ze, terwijl haar ogen naar de mijne flitsten.

"Omdat je het lekker vond?" vroeg ik, en mijn hart bonsde.

Mama knikte 'Een beetje... ja, ik vond het lekker. Maar dat was niet het enige." Mama stopte met mijn vingers te strelen. Ze leek bezorgd en zenuwachtig.

"Wat dan?" vroeg ik.

"Als ik het vertel, Steven, beloof je dan, dat je het nooit aan iemand zult vertellen, vooral niet aan Bea? Zelfs als je denkt dat ik een beetje gek ben?"

"Ja, natuurlijk mams. Maar dat zou ik nooit van je denken, mams." Nu was ik het die bezorgd en zenuwachtig werd van haar verdrietige toon.

Mam haalde diep adem en ging verder. "Ik vond het heel lekker wat ze aan het doen was. Het voelde goed, maar wat mij echt opwond, was wat ze toen tegen me zei."

"Wat dan?" vroeg ik, want ik kon haar gedachtegang niet volgen.

"Ze zei dat ze mijn tepels stijf wilde maken, zodat jij het zou zien en er opgewonden van zou raken. En ik vond het een heel spannende gedachte dat jij naar mijn tepels zou kijken, net als je kijkt naar andere meisjes."

Mama keek me niet aan. Haar vingers lage stil op de mijne en haar mond was strak gesloten, terwijl ze naar haar schoot staarde.

"Wond dat je op?"

Mama knikte. "Ja," zei ze, met een schuchtere stem.

Nog nooit in mijn jonge leven had een vrouw mij zoiets opwindends en aanmoedigends verteld. Ik glimlachte en gaf haar hand een kneepje en bracht hem naar mijn mond. Ik kuste de bovenkant van haar hand, kijkend naar haar ogen. Ze glimlachte opgelucht, toen ze mijn reactie merkte.

"En wat, toen ik binnenkwam en jij je net aan het omkleden was?" vroeg ik.

"Dat gebeurde zo plotseling, dat ik er pas later over nadacht, toen Bea mij aanraakte en er vieze praatjes over maakte. Ik vroeg me wel af hoeveel je had gezien," zei ze.

"Je blote tepel," glimlachte ik.

Mama's ogen sperden zich open en ze veinsde verbazing. "Welke dan?" vroeg ze met een speelse lach.

"Deze!" Ik stak mijn hand uit en poerde met mijn vingertop tegen haar linker tepel, door haar jurk heen. Ze keek naar beneden, schudde even met haar schouders, en beet op haar onderlip. Ik trok mijn hand weg, met tegenzin.

"Bea had wel gelijk over jou," zei ze.

"Hoezo?" vroeg ik.

"Gisteren, toen ze zei dat jij mijn borsten heel sexy vond," legde ze uit.

Ik gaf een knikje.

"Hoe lang heb je dat gevoel al?" vroeg ze nieuwsgierig.

"Al een jaar of zo," moest ik toegegeven.

"Ik zag je weleens kijken en dan vroeg ik het me af, maar ik kon me niet voorstellen dat jij zulke gevoelens voor mij had," zei ze.

"Ik kan me niet voorstellen dat ik die gevoelens niet voor jou zou hebben," kaatste ik terug.

Mama kuchte. "Misschien. Maar ik ben wel blij dat Bea mij heeft overgehaald om geen beha te dragen, vanavond," voegde ze eraan toe.

"Ik ook," zei ik. "Ik hoop zelfs, dat het een gewoonte wordt."

"We zullen zien," plaagde ze mij.

"Ik moet proberen om je te overtuigen. Wat deed Bea om je over te halen?"

Mama werd weer verlegen en glimlachte. "Ze heeft mij geplaagd ... met mijn tepels."

"Hoe dan?" vroeg ik.

"Nou, ze deed mijn jurk open, en toen heeft ze haar mond ook een beetje gebruikt." Mama gaf me een verlegen blik, in afwachting van mijn reactie.

Wat ze me nu vertelde, maakte me nog geiler. Ik wilde dat ik zou mogen doen wat Bea bij haar gedaan had!

"Die ondeugende Bea," zei ik. "En wat deden jullie nog meer?"

"Oh ... niet zo veel .. niet zoals jij waarschijnlijk denkt. Alleen een beetje likken en zuigen. En Nea was degene die begon met mijn aan mijn tieten te voelen," legde ze uit.

"Draag dan morgen weer geen beha. Ik wil graag zien of Bea weer probeert om aan je tieten te voelen," zei ik.

"Oké, maar je weet best dat ze dat wil."

"Zelfs als ik erbij ben?" vroeg ik.

"Juist als jij erbij bent. Vanavond, toen jij naar het toilet was, vertelde ze mij hoe geďnteresseerd jij toekeek toen ze mijn tieten vanmorgen vastpakte."

"Ze heeft gelijk," moest ik toegegeven.

Mama werd stil, en toen geeuwde ze. "Ik heb nu echt slaap nodig. Het spijt me," zei ze.

"Geeft niet. Ik wil morgen niet uitslapen, dus ik moet nu ook gaan slapen."

Ik stond op van de bank. Toen ik opstond, realiseerde ik mij hoe duidelijk mijn erectie te zien was in mijn broek. Ik pakte de handen van mijn moeder vast en hielp haar overeind. Ze legde haar handen op mijn schouders en drukte mij tegen zich aan. Toen ze voelde dat mijn erectie tegen haar buik duwde, keek ze naar beneden. Haar De ogen werden groot en ze glimlachte.

"Hmm ... Het is lang geleden dat ik zoiets tegen me aan heb gevoeld," zei ze, nog steeds kijkend naar die bult in mijn broek.

"Heb je het gemist?" vroeg ik.

Mama haalde haar schouders op. "Soms, maar ik heb een vervanger gevonden."

"Van het soort dat batterijen nodig heeft?" vroeg ik grinnikend.

"Ja ..." zei ze bijna fluisterend, terwijl ze bloosde.

"Da hoop ik dat je nog nieuwe batterijen hebt. Misschien heb je ze vannacht wel nodig," zei ik uitdagend.

Mama schudde haar hoofd. "Nee, want ik ben veel te bang dat Bea het zal horen.""Of dat ze hem van jou wil lenen," antwoordde ik lachend.

Mama pakte mijn heupen en trok me dichter tegen zich haar. "Ze zou waarschijnlijker die van jou liever willen lenen," zei ze, en ze keek tussen ons beiden.

"Ik weet het niet. Misschien is jouw vervanger wel veel beter," zei ik met een frons, en ik voelde me onzeker.

Mam bewoog haar heupen en wreef tegen mijn harde piemel, door mijn broek heen. "Hmm ... nou, ik denk het niet, schatje," zei ze.

Mam verbrak onze omhelzing om naar boven te gaan. Ik volgde haar, voorzichtig om Bea niet wakker te maken. Toen mama stopte bij haar slaapkamerdeur, omhelsde ze me nog eens en drukte zichzelf tegen mij aan. Ze wierp een voorzichtig blik naar de kamer van Bea en schudde met haar hoofd. Ze legde een vinger op mijn lippen, om mij eraan te herinneren dat ik stil moest zijn. Ze glimlachte, alsof ze waardeerde hoe goed ik me gedroeg.

"Ik hou van je," fluisterde ik.

Ze glimlachte en gaf me nog een knuffel. "Ik ook van jou, maar we mogen niet verder gaan, niet hier en niet nu," fluisterde ze, en ze gaf met haar vingers een kneep in mijn pik onder mijn spijkerbroek. Het wasweel kort, maar het voelde geweldig. Ze maakte zich los, en ging haar slaapkamer binnen.

----

Het geklater van de douche maakte mij de volgende ochtend wakker. Ik was nog moe, maar toen ik weer aan mijn moeder dacht, werd ik meteen weer geil. Ik heb wreef over mijn pik, en herinnerde mij hoe zacht haar lichaam aangevoeld had de vorige avond. Ik wilde me net gaan aftrekken, maar toen stopte de douche, en ik luisterde naar het geluid van de deuren. Het laatste geluid leek te komen vanuit de richting van de slaapkamer van mijn moeder. Ik trok een onderbroek aan en ging douchen.

Het warme water spoelde over mij heen en ik voelde me geweldig en dat hielp om me helemaal wakker te maken. Ik nam een snelle douche. Toen ik de badkamer verliet, zag ik mama net haar slaapkamer verlaten. Ze stopte en gaf me een liefdevolle glimlach en liet haar ogen over mijn lichaam gaan.

Mama had een zomerjurk aan met spaghettibandjes en een vierkante voor- en achterkant. Het liet haar schouders en een stuk van haar dijen onbedekt, maar ik merkte vooral op hoe strak het aan haar voorkant zat. Ik voelde mijn piemel opzwellen, terwijl ik naar haar keek. Ik wenkte met mijn vinger naar haar om dichterbij mij te komen. Ze glimlachte en schudde met haar hoofd. De stof van mijn onderbroek zat strak om mijn verstijvende piemel, en ze keek ernaar. Haar mond ontspande zich en ze glimlachte. Maar ze schudde opnieuw met haar hoofd. Ze wierp me een handkus toe, en daalde de trap af.

Ik kleedde me snel aan. Ik was erg geil en wilde zo snel mogelijk naar beneden gaan naar mijn moeder. Toen ik in de keuken kwam was ik een beetje teleurgesteld Bea daar ook al was. Ik had gedacht dat ze nog in bed zou liggen. Maar ze zat aan de keukentafel een toast met marmelade te eten. Ze had een knielange rok aan en een strakke blouse. Ik kon meteen zien, dat ze geen beha droeg onder haar bloes. Ze zag er best sexy uit, maar ik wilde liever alleen met mijn mama zijn.

Mama bakte roerei met spek. Ze draaide zich om van het fornuis en glimlachte naar mij.

"Goeiemorgen Steven, heb je een goed geslapen?" vroeg ze.

"Ja, en jij?" antwoordde ik, en probeerde normaal te doen.

"Goed," zei ze. "Wil je eieren met spek?"

"Alsjeblieft."

Ik pakte een bord en mes en vork, en ging bij Bea aan de tafel zitten en hoopte dat ze de conversatie tussen mij en mama geloofwaardig zou vinden. Ik pakte een stuk van de ochtendkrant en begon te lezen. Het was een trieste, bewolkte dag en zag eruit alsof het lang zou gaan regenen. Ik betwijfelde of mama en Bea vandaag nog ergens heen zouden gaan.

Mama had de eieren met spek klaar. Zij ging naast me zitten en ik voelde haar knie onder de tafel tegen mij aan drukken, terwijl we gingen eten. Het was niet per ongeluk, dat voelde ik duidelijk.

"Weet je zeker dat je geen spek met eieren wil, Bea?" vroeg moeder.

"Nee, bedankt. Ik eet nooit spek, want het maakt mijn kont dik. Ik weet het niet hoe jij dat doet, Ans. Je moet de stofwisseling van een kolibrie hebben om zo slank te blijven," zei ze, en het klonk jaloers.

"Er zijn nog wel andere dingen om te eten, dus help jezelf," zei mama. "Maar je hoeft niet zo bezorgd zijn over je gewicht, Bea. Want toen ik gisteravond jouw jurk droeg, zat hij behoorlijk strak bij mij, dus jij heb niet veel om je zorgen over te maken."

"Maar hij zat alleen strak om je borsten. En dat is de enige plek waar ik wou dat ik wat groter was," klaagde Bea.

Mama moest lachen en schudde haar hoofd.

Ik was hongerig, dus at ik snel, en zette daarna mijn bord en bestek op het aanrecht. Ik zette koffie voor mama en Bea terwijl ze zaten te praten. En zoals ik al had verwacht, begon het te regenen. Ik vond het helemaal niet erg om thuis te blijven.

Zodra de koffie klaar was, ging mama naar het koffiezetapparaat. Ik las nog steeds in de krant en gaf hun niet veel aandacht, totdat ik mama hoorde giechelen naast het koffiezetapparaat. Ik keek op en zag Bea naast haar staan met een brede grijns.

"Bea greep naar mijn tieten," legde mama uit, en ze veinsde geschrokken te zijn.

"Oh," zei ik, nauwelijks verrast.

"Hoezo Oh?" kaatste mama terug met een verontwaardigde toon, maar het was ook gespeeld.

"Ze graait er altijd naar, mams" lachte ik. "Dat is geen nieuws."

Bea moest lachen. "Kun jij mij dat kwalijk nemen?"

Ik zei niets, maar mama gaf me een lieve glimlach.

"Nou Steven?" herhaalde Bea, en ze klonk ongeduldig naar mijn antwoord.

"Het is mijn moeder, dus geef ik geen commentaar," zei ik.

Bea ging achter mama staan. Ze legde haar armen om mijn moeders taille. Ze hief haar handen omhoog en greep haar beide borsten door haar jurk heen. Ze kneep ze, en wreef de tepels met haar duimen net zo lang tot ze stijf en dik waren. Mama slaakte een zachte kreun, toen Bea ze tussen duim en wijsvinger nam en eraan trok.

Een paar dagen eerder zou ik verwacht hebben dat mams flink zou protesteren als dit zou gebeuren, maar nu verbaasde het mij niet dat ze naar achteren boog tegen de borst van Bea, en uitdagend naar me lachte. Haar armen hingen slap langs haar zijkant, terwijl ze zich ontspande, en zich lekker door Bea liet opvrijen, terwijl ik toekeek. Ze boog haar rug ver achterover, waardoor haar stijve tepels helemaal tegen de voorkant van haar jurk werden geduwd. Ze streelde Bea's dijen, schoof haar handen onder haar rok en streelde haar blote benen.

"Heeft Steven wel eens je tieten gezien, Anne?" vroeg Bea en ze bracht haar mond dicht bij haar oor."Eh ..., niet meer sinds hij een baby was, denk ik!" lachte mama, maar onmiddellijk kreunde ze weer omdat Bea met haar tepels speelde.

"Vind je het goed als hij ze nu ziet?"

"Eh, Ja," fluisterde mijn moeder heel zacht.

Bea legde haar handen op de schouders van moeder. Ze maakte de bandjes van haar jurk los. De voorkant van mama's jurk viel omlaag tot aan haar navel en onthulde haar blote borsten. Haar borsten bewogen omhoog omdat mams in diep ademhaalde. Haar tepels waren dik en stijf door Bea's geknijp.

"Nou, is je moeder mooi, of niet, Steven?" vroeg Bea aan mij, op een sexy toon.

Ik knikte, en liet mijn ogen over het blote bovenlichaam van mijn moeder glijden. "Heel eh, heel mooi," zei ik.

Bea liet haar handen langzaam omhooggaan langs de armen van mijn moeder, en streek haar haren over haar schouders. Ze bukte haar hoofd en kuste mama's nek, en beet er zachtjes met haar tanden in. Moeder wriemelde en giechelde. Ze stak haar rechterhand naar achteren, tussen Bea's benen, onder haar rok. Meteen begon Bea te kermen. Ik kon aan de bewegingen van moeders arm zien dat ze over tante Bea's kutje wreef. Bea kreunde nu steeds luider en kneep in de tepels van mijn moeders.

"Kom je ook hier om samen plezier te maken, Steven?" vroeg Bea na een tijdje, en ze keek heel erg geil naar mij.

Ik aarzelde, totdat ik zag dat mijn moeder lachte en knikte.

Mijn stijve piemel zat helemaal beklemd in mijn spijkerbroek, toen ik naar mijn moeder en Bea toeliep. Mama's ogen gleden naar de bult, die dat in mijn broek maakte. Ze lachte blij. Ik liet mijn ogen naar beneden glijden over het lichaam van mijn moeder en keek toe hoe ze haar arm bewoog terwijl ze Bea's kutje bleef wrijven. Bea wreef haar handen omhoog en omlaag over het blote bovenlichaam van moeder, streelde haar borsten en trok en af en toe aan haar tepels.

"Trek jij haar slipje even uit?" vroeg Bea.

Toen ik mijn handen onder de mama's jurk liet glijden, en ze werkte mij niet tegen. Ik liet mijn vingers tussen haar gladde dijen glijden op weg naar het elastiek van haar slipje. Ik trok het over de welving van haar heupen en stroopte het verder naar beneden, tot het op de vloer viel. Het was een zwart satijnen slipje. Ik pakte het op en merkte hoe vochtig het was.

Bea deed een stap achteruit. Snel trok ze haar bloes uit. Ze haalde aar armen eruit en liet hem op de vloer vallen. Haar borsten waren niet zo groot als die van mijn moeder, maar ze waren best leuk, heel stevig, en parmantig schuin omhoog wijzend. Haar tepels waren lichter van kleur en minder dik, met kleinere areolas dan mijn moeder had. Bea stak haar hand onder haar rok en trok haar rode kanten slipje uit. Zij liet het bovenop haar blouse vallen.

"Oh je moeder heeft me zo nat gemaakt, ik ben blij dat die slipjes eindelijk uit zijn," zuchtte Bea tevreden.

"Geeft ook gemakkelijker toegang," zei ik met een samenzweerderige glimlach.

Bea knikte. "Anna weet best, dat ze toegang heeft tot mij, wanneer ze maar wil."

Mama draaide haar hoofd om en glimlachte naar haar zuster. Bea tilde haar kin op en kuste haar lippen. Ze stak haar tong uit, ontmoette de tong van moeder en zoog op haar onderlip. Ik hoorde mama een diepe kreun geven terwijl ze tongden en Bea met haar tepels speelde.

"Heb je weleens aan je moeders tieten gevoeld?" vroeg Bea toen, en ze tilde de grote borsten van mijn moeder zover op, dat haar dikke tepels recht op mij waren gericht.

"Nee," zei ik zachtjes en schudde mijn hoofd.

"Niet eens eventjes heel snel, eventjes stiekem als je met haar knuffelde?" probeerde ze.

"Nou ... misschien soms," zei ik met een verlegen glimlach.

Mama's ogen gingen wijd open en ontmoetten de mijne. "Wanneer dan?" vroeg ze, stomverbaasd door mij bekentenis.

"Soms als je me een knuffel gaf ... dan voelde ik de zijkanten van je borsten," legde ik uit.

"Zo begon mijn zoontje ook," zei Bea. "En op een dag heb ik besloten om hem er maar eens goed aan te laten voelen!"

"Wanneer was de laatste keer dat jij dat bij mij hebt gedaan?" vroeg moeder streng aan mij.

"Een paar weken geleden, denk ik."

"Ik heb er niets van gemerkt," zei ze.

"Gelukkig maar." Ik lachte naar haar en zij glimlachte.

"Anne, vind je het goed als Steven eens lekker aan je tieten gaat voelen?" vroeg Bea aan mijn moeder.

"Ja," zei ze aarzelend en daarna knikte ze.

Mama's ogen bleven op mij gericht terwijl ze haar bovenlichaam naar me toe bewoog en mij haar borsten aanbood. Ik stak mijn handen uit, nam ze in mijn handen en kneep er zachtjes in. Mama kreunde en ik pakte ze iets steviger vast, en raakte haar tepels aan.

Bea hield mama's heupen vast, terwijl ze gespannen toekeek. Ze stak haar rechterhand onder mama's jurk, en trok de zoom omhoog. Ik had niets in de gaten totdat mama terugdeinsde en harder kreunde. Toe zag ik dat Bea's arm uit onder de mama's jurk was, terwijl ik haar grote zachte borsten kneedde en aan haar tepels trok.

"Jullie maken me zo vreselijk geil," klaagde mama.

"Dat is juist goed," zei Bea en ze giechelde. "Misschien moesten we dan maar samen naar boven gaan." Ze gleed uit haar rok en legde hem op de andere kleren. Toe trok ze mama's jurk tot op haar voeten naar beneden. Ze hielp mama om eruit te stappen en leidde haar naar de trap. Ik volgde hen beiden, mijn ogen vlogen heen en weer over de blote lichamen van beide zusters.

Toen we in de slaapkamer van mijn moeder kwamen, ging Bea op het bed liggen en keek naar ons. Ze spreidde haar dijen en begon langzaam haar natte kutje te vingeren. Maar ik was meer aan het kijken naar mama. Mama kwam dichterbij en trok mijn T-shirt over mijn hoofd heen.

"Ik vind dat het tijd is, dat jij je ook gaat uitkleden, Steven," zei mijn moeder.Ik deed snel uit mijn broek en onderbroek uit en gooide ze opzij. Mama keek toe hoe ik me uitkleedde. Zodra mijn piemel was bevrijd uit mijn strakke onderbroek lachte ze, en liet haar ogen er langsheen glijden en bewonderde mijn stijve piemel en mijn zware ballen.

"Oh kijk nou eens ... Dan heb ik toch iets goed gedaan, toen ik jou maakte!" zei ze en ze staarde naar mijn recht overeind staande piemel.

Ik stapte over naar moeder toe en pakte haar heupen vast. Mijn lul raakte haar dijbeen aan toen ze haar lichaam tegen mij aan drukte, met haar hand achter mijn rug. Ik greep haar heerlijke kont en trok haar nog steviger tegen me aan Toen pakte ik haar hand en legde hem op mijn lul. Ze gaf een zachte kreun en kneep erin, en begon toen langzaam te bewegen. Ze wreef met haar duim over mijn eikel, om mijn voorvocht te verspreiden.

Bea stond op en kwam naast moeder staan. Ze vingerde nog steeds haar kut terwijl mama mijn lul streelde en met mijn ballen speelde. Ze keek naar ons en dat wond me nog meer op.

"Heb je ooit gefantaseerd dat je dit met je zoontje zou doen?" vroeg Bea.

"Hmm ... ja," zuchtte moeder.

"En nog een paar andere dingen ook, wed ik!" zei Bea met een slimme glimlach.

Mama antwoordde niet. Ze was bezig om aan mijn schacht te trekken terwijl ze onder mijn ballen kietelde met haar andere hand.

Toen nam Bea mijn mama bij de hand en leidde haar naar het bed. Ze legde haar neer en liet haar handen over het trillende lichaam van mijn moeder glijden, naar haar kletsnatte kutje. Mama stootte een diepe klank uit, toen haar zuster haar opgezwollen klitje vond en ermee speelde.

Bea keek naar mij. "Je moeder is er klaar voor, Steven. Kom eens hier!". Ze pakte mijn hand en trok me naar het bed toe.

Ik klom op het bed, en knielde tussen de voeten van mijn moeder. Bea was nog steeds bezig om het trillende lichaam van mijn moeder te strelen, en af en toe raakte ze plagend haar kutje eventjes aan. De buitenste schaamlippen waren glinsterend en nat. Toen spreidde Bea de benen van mama, en ik zag haar tere roze binnenste lippen. Mijn kloppende opgezwollen piemel was nu gericht op mijn moeders druipende kutje.

Bea legde haar linkerhand op mijn onderrug. Haar warme vingers voelden lekker aan op mijn blote huid. Ze leidde me dichter naar mama toe, tot ik tussen haar zachte dijen was. Mama opende ze nog wat verder terwijl ze naar me keek, glimlachend.

Bea legde haar vingers om mijn kloppende schacht en duwde hem zachtjes tegen mijn mama's hunkerende kutje. Toen tante Bea mijn eikel over mama's natte schaamlippen wreef, kreunde mama, zij pakte mij bij mijn heupen en trok mij voorzichtig naar zich toe. Mijn lul gleed heel langzaam in mijn moeders kutje, en ze kreunde zacht. Haar vingertoppen krabden op mijn rug terwijl mijn lul steeds dieper in haar nauwe kutje gleed. Toen liet Bea mijn schacht los en mama duwde haar heupen omhoog, tegen me aan.

Ik kuste met mijn tong de tepels van mijn moeder. Ze kreunde harder. Met haar borst in mijn hand beet ik zacht in haar tepel. Bea hield mama's hoofd in haar handen en streelde over haar lange haren, terwijl ik voorzichtig begon met stoten.

"Oh God ... ohh ... oh ja Steven ... ja ... zo moet het, schatje," kreunde ze, en ze ontmoette mijn stoten met bewegingen van haar heupen.

Ik begon iets sneller te pompen en duwde mijn pik steeds dieper in haar glibberige kutje. Ze kreunde luid en kneep met haar vuisten in mijn haar. Ik kon duidelijk voelen, dat mama de hele tijd bijna klaarkwam. Net als ik, trouwens. Haar stevige kutspieren knepen in mijn pik, terwijl ik in en uit haar bewoog. Haar overvloedige sappen dropen langs mijn lul en mijn ballen. Tante Bea begon nu haar eigen klitje te wrijven, terwijl ze toekeek hoe mijn pik in en uit haar zuster gleed. Even later spande mams haar rug en haar kutje klemde zich heel stevig om mijn pik.

"Oh, God ... Steven ... het voelt zo .... ja schatje, oh ja ... neuk me!" riep mams uit. Ik keek naar haar gezicht en zag tranen van extase en hoorde haar gillen van genot en dat was alles wat ik nodig had. Ik stootte mijn pik heel diep in haar, net op het moment dat de eerste stroom van mijn zaad eruit spoot. Mijn warme zaad spoot in haar kut en tegen haar baarmoeder aan. Ik klemde mij aan haar vast en mijn volgende stralen lieten haar kutje helemaal overstromen. Het begon eruit te lekken en tante Bea stak haar hand uit en likte het op met haar vingers.

Ik lag naast moeder en zij lag naast mij met haar hoofd op mijn schouder en haar arm over mijn borst.

"Ik hou van je, mama," zei ik.

"Ik ook van jou, lieve Steven." Ze kuste mijn wang en glimlachte.

Over de schouder van mijn moeder zag ik Bea op het bed liggen en naar ons kijken.

"Dat was het opwindendste wat ik ooit in mijn leven heb gezien," zuchtte Bea, "Maar ik zal jullie nu wel alleen laten."

Mama glimlachte naar mij en rolde vervolgens op haar rug. Ze draaide haar hoofd om en keek naar Bea.

"Blijf bij ons, Bea. Want we zijn pas net begonnen," zuchtte mama.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners