Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mama neuken - 46768 keer gelezen
Mijn moeder is een geil wijf van 44 jaar oud.Marlies heet ze rood haar,heerlijke billen en echt goddelijke borsten.Meestal kijk ik door de deurspleet als ze zich staat te douchen en trek me dan keihard af.
Dit moet ze wel gemerkt hebben want na een paar weken begon ze me steeds meer op te geilen.
Ook deze dag was het raak ze had zich gedoucht en liep met alleen een handdoek om naar de slaapkamer en liet de deur open wetende dat ik mee keek.Ze kleedde zich langzaam aan.Ik liep de slaapkamer op.Hoe vind je mijn nieuwe bloese zei ze.Mooi zei ik.Ze keek naar mijn pik in mijn broek.Ze wreef erover en zei"Zo zeg maar als je op je moeder geilt.Een beetje van slag mompelde ik wat.Haar hand voelde ik hard over mijn broek wrijven.OOoohh zuchte ze nu,ik kan niet geloven dat ik incest met je pleeg.Ik hield het niet meer.Ik pakte haar hoofd op en duwde haar op haar knieen.Ze zat heel geil kijkend voor me op de grond.Ik knooptte mijn broek open en zei:"hoef de deur niet op slot en de gordijnen dicht voor de glurende buurman."Nee laat allemaal maar open vind het wel geil als we ieder moment betrapt kunnen worden.Mijn pik werd ondertussen flink afgezogen.
Kijkend in mijn ogen nam ze mijn pik helemaal tot aan de ballen in haar mond en zoog lekker hard.
Ze kreunde en slikte en bleef maar doorgaan.Ik voelde dat ik al veel te vroeg ging komen en werd echt geil en wilde meer dus trok haar omhoog en zette haar handen op de tafel.
"Oohh wat ga je doen"wierp ze me opgewonden aan.Ik liet mijn vingers onder haar rok gaan en wreef over haar witte slipje.Voelde dat ze licht behaard was en een zeer nat kutje had.En duwde mijn vingers naar binnen.Aaacch kreunde en zuchte ze haar hele lichaam schokte."Neem me schat kom snel bij me binnen"Te vroeg fluisterde ik in haar oor wrijfend met mijn stijve pik over haar rok.
Sloeg een paar keer tegen het stof met mijn lul.
En trok haar rok met slip achter haar enkels.Ze stapte zelf uit haar haken schoenen.En haar rok viel ook uit.Tilde haar been op en begon haar voeten te likken teen voor teen.
Ging weer likkend terug naar boven toe zag nu haar heerlijke witte billen met een paar "moeder"vlekjes.Begon er hard in te knijpen en te wrijven."Zal ik je neuken buurthoer"Ja graag zei ze.Het vocht droop nu uit mijn lul en kon gewoon niet veel langer wachten.Trok mijn pik plagend rondjes over haar anus,en ging zonder waarschuwing in een keer vol en diep in haar kut.Ze snakte effe naar adem.Hijgend zei ze:"Neuk me diep in mijn gleuf waar je twintig jaar geleden uitkwam.
"Oooohh mam je bent zo lekker en echt goed drijfnat."Beter dan al die andere sletten die je neukt"
Ze was heel gewillig terwijl ik het tempo opvoerde duwde ze hard en ritmisch mee.Ik bleef maar hard stotten het zweet brak me uit en voelde mijn orgasme opkomen.Mam trok me nog een keer hard naar binnen."Kom in me ik wil het warme zaad diep in me voelen"Ik duwde mijn pik tot aan de kloten in haar."OOOhhh AAAAchhjj spoot ik haar vol.Ze schreeuwde terug"Goed zo laat me maar godverdomme vollopen.Ik had moeite om op mijn benen te blijven staan.zo bleven we nog wel een paar minuten staan voorovergebukt op de tafel.Ze wilde er een einde aan maken.En zei alsof er niks gebeurd was:
"Ga maar eens effe eten koken"En ze stond op ,dit was verdomd lekker en wilde meer.Dus hield haar tegenstribbelend tegen gooide haar op bed.Knoopte haar witte blouse open knoopje voor knoopje steeds zag ik meer van haar heerlijke borsten."Dit is fout"zei ze en duwde me van haar af.
Ik werd bezeten en wilde haar onderspuiten.Rukte haar blouse stuk graaide haar bh open en zag twee heerlijke volle iets hangende borsten.Met grote tepels waar de hele mannelijke buurt op geilde.
En ik begon ze te kneden.Mijn moeder bleef liggen en liet het maar ondergaan.Kneedde haar borsten samen en beet best hard op haar tepels.Legde mijn pik tussen haar zware tieten.
De laatste druppels sperma liepen eruit maar ze likte het gewoon op.
Liet mijn pik heerlijk tussen haar warme borsten tot aan haar kin gaan.
En voelde hem weer bij iedere stoot harder worden.
Ik had me zo vaak afgetrokken denkende aan dit moment.Ze duwde haar borsten samen mijn pik ontplofte zowat.We hoorde een autodeur dicht gaan wetende dat dit mijn vader is.
"Maak het af"geilde ze.Ik wist niet wat ik hoorde wat een geil dier.Ze pakte mijn pik vast en leidde me in haar kut.Ik begon zachtjes te stootte maar volgens haar ging ik te langzaam."Schat ik ben thuis"riep mijn vader beneden."Pomp me toch vol,maar ook als je vaker wilt is mama daar oké"
Ik stootte maar diep door haar benen om mijn rug geklemd."Als nu mijn vader binnenkomt"dacht ik en dit wond me extra op.Mijn tong hing uit mijn mond kijkend naar haar borsten die heerlijk ritmisch megingen op het neukritme.Kneep er toch nog eens vol in.Het bed bonkte aan alle kanten tegen de muur mijn moeder die schreeuwde.Dit was allemaal teveel voor me."Kom op mijn gezicht"zei ze bazig.
Trok me snel uit haar kut maak kwam al klaar boven haar borsten.Liet me er boven leeg lopen.
Mijn mam likte het met haar vingers op terwijl ik boven haar hing uit te hijgen."Kom je morgen ook"knipoogde ze."Marlies ben je hier"zei pap.Snel wreef ze met een kussen haar borsten schoon.
En kleedde zich razendsnel aan.Want mijn vader kwam al bijna de kamer in.Mijn moeder liep snel naar buiten om weer een nummertje te maken.Mijn vader niet wetende dat haar kut nog vol zit met mijn sperma de sukkel...


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners