Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Marscha de studente 2 - 9148 keer gelezen
Marcha is weer druk aan de studie en denkt af en toe nog aan wat haar met haar vader is overkomen. Marcha weet niet dat Jules, haar vader, haar meer in de gaten is gaan houden. Jules heeft nooit het appartement bezocht waar zijn dochter woont. Midden in centrum bij de Nieuwmarkt huurt Marcha een appartement. Als hij dit ziet begrijpt hij dat Marcha dit niet van het geld wat Jules en Ellen haar toestoppen kan betalen. Hij gaat eens informeren en schrikt van de prijs, vijftienhonderd euro moet zijn dochter voor het appartement betalen. Jules wil niet teveel opvallen in de buurt en rijdt weer naar huis. Jules zal als ze thuis is weleens een appeltje met Marcha schillen.

Voordat hij weg wil rijden komt er een meisje uit het huis. Jules heeft gelijk aandacht voor haar, wat een lekker ding. Kort donkerblond golvend haar en een lijntje om je vingers bij op te eten. Jules zag een lekker gevuld bloesje met heerlijke borsten en wat kan dat grietje lekker met dat verrukkelijke kontje wiebelen. Om even van dit zicht te bekomen gaat hij nog even een Amsterdamse kroeg binnen. Een toeval wil dat het meisje er ook zit, zo te zien met een aantal studenten. Soms vangt hij flarden van het gesprek op. Het gaat over geld bijverdienen, studenten in de prostitutie, vieze ouwe mannen. Wel ziet hij dat het lekkere stuk druk aan het gesprek meedoet en af een toe een hoog rode kleur heeft wat haar niet misstaat.
Een man komt ongevraagd aan zijn tafeltje zitten, Jules wil hem eerst wegsturen maar als de man begint te vertellen dat hij een date rape drug verkoopt is hij een en al oor. De man legt de nadruk op de voordelen, het slachtoffer wordt versuft, beseft minder goed wat er gebeurd en laat daardoor veel meer toe dan zij of hij onder nuchtere toestand zou doen, de man geeft een vette knipoog aan Jules en vertelt verder angsten en remmingen worden verminderd en de seksuele lust wordt vergroot en men krijgt zin om te vrijen. Wil je wat hebben vraagt de man. Jules besluit wat van het spul te kopen. Dan rijdt hij, later dan verwacht, terug naar huis.

Die vrijdagavond is Marcha pas laat thuis en kan Jules haar nog niet spreken. De zaterdagochtend wel, aan het ontbijt treffen ze elkaar. Marcha ziet gelijk dat het niet goed zit en als hij vragen begint te stellen over het appartement weet ze dat het mis is. Marcha trekt een beteuterd gezicht en kruipt bij haar vader op schoot. Sinds de vorige woede-uitbarsting van Jules weet Marcha hoe ze haar vader kan bespelen en haar zin krijgen. Ze heeft een dun zijden nachthemdje met spaghettibandjes. Jules zit te mopperen maar zijn lul wordt al hard bij het zicht van zijn verrukkelijke dochter en Marcha voelt het feilloos aan. Niet boos zijn paps, en ze begint hem te kussen. Gehaaid als Marcha is laat ze een spaghettibandje langzaam zakken waardoor een borst bloot komt. Het maakt Jules opgewonden. Hij likt en kust haar borst. Marcha wiebelt met haar kontje op zijn harde paal. Marcha maakt de tafel wat vrij en gaat recht voor hem zitten op het tafelblad. Ze doet haar string opzij en Jules kijkt tegen haar jonge strakke glinsterende kutje aan. Marcha heeft haar hand al om zijn lul en trekt hem langzaam af. Doe maar met je kleine meisje wat je wilt. Een harde vloek volgt, Jules kan het aanzicht niet verdragen en Jules staat op en stoot toe. Marcha kreunt van genot en zegt dat hij haar lekker moet neuken. Jules die al tijden geen seks meer heeft met Ellen zijn vrouw, wordt het allemaal teveel. Marcha weet hoe ze Jules moet verleiden, door geile dingen tegen hem te zeggen. Jules begint dan ook sneller in haar te stoten. Hij likt en zuigt aan haar keiharde tepeltjes terwijl hij hoort hoe zijn lul sopt in dat geile gleufje van zijn bloedeigen dochter. Neuk me, ram je lul in mijn kut, Oh wat maak je me geil. Oh paps, ik ben zo nat, Spuit me vol. Ik ga komen, roept Marcha uit. Jules raakt hierdoor nog meer opgewonden en voelt hoe zijn dochter met haar kutje zijn lul aan het melken is. Hij kan het niet houden en een gigantische ontlading volgt. Ze liggen nog even na te genieten op de etenstafel. Dan zegt Marcha snel dat ze gaat douchen, en ze neemt Jules mee onder douche waar ze hem lekker wast. Door dit gebeuren vergeet Jules verder te vragen en denkt er weer aan, als Marcha al weer lang en breed in Amsterdam zit.

Dus rijdt Jules op een doordeweekse dag weer naar Amsterdam. Hij zal en moet weten hoe zijn dochter aan haar bijverdiensten komt. Jules post weer bij het appartement zo onopvallend mogelijk. Daar ziet hij Marcha met dat lekkere ding die hij de vorige keer ook uit het appartement zag komen. Jules vind het opvallend dat de meisjes van die lange jassen dragen. Hij ziet dat ze Club Ceres aan de Sarphatistraat binnengaan. Jules is toch gechoqueerd. Zijn kleine meisje zou toch niet? Hij besluit naar binnen te gaan en proberen ergens onopvallend te gaan zitten.

Jules belt aan en een vriendelijke dame opent de deur. Ze geeft wat uitleg en wijst hem dan de bar en ontmoetingsruimte. Hij ziet wat meer mannen zitten en besluit in een hoek te gaan zitten waar hij niet zo opvalt. Als hij goed en wel zit ziet hij Marcha binnen komen met het andere meisje. Jules weet niet wat hij ziet. Zijn dochter heeft wel zeer sexy kleding aan. Het witte jurkje wat ze draagt is zo kort dat je zo in haar kruis kan kijken en haar tieten zijn net bedekt. Ook heeft het grote gaten van opzij. Nou begrijpt Jules de lange jassen die de meiden aan hadden. Marcha zoekt gelijk een klant op en tongt er even mee. Jules hoort plots een zwoele stem naast zich. Het is het meisje wat met Marcha opliep naar deze club. Hallo schat, wat zit je hier eenzaam. Ik ben Simone, zal ik je wat gezelschap houden?. Terwijl ze dat zegt legt haar zachte hand op zijn bovenbeen en streelt deze. Maar Jules zit nog steeds te staren naar Marcha. Zij steelt kusjes bij de man terwijl haar hand onafgebroken over zijn kruis wrijft. Hij ziet hoe Marcha haar tieten bijna in het gezicht van de man duwt. Dan staan ze op en verlaten de bar.
Simone voelt de gelatenheid in Jules en vraagt wat er is. Hij antwoordt dat er niets aan de hand is. Wel merkt hij dat Simone haar strelingen verlegd heeft. Door zijn broek kneedt Simone zijn lul. Jules kijkt eens goed naar het knappe gezicht van Simone en bestudeert haar weelderige lichaam. Het rode topje heeft een decollet?ot haar navel waar Jules een piercing ziet zitten. Ook kijkt Jules naar het zwarte korte rokje dat haar perfecte dijen laat zien. Simone giechelt als ze Jules ziet kijken, en zegt dat ze er nog meer heeft en of hij die ook wil zien. Nee, nee stamelt Jules, ik moet hier weg. Jules vlucht Club Ceres uit en loopt woedend en verward terug naar zijn auto.

Daar bedenkt hij zijn plan. Hij moet nog lange tijd wachten voordat de meisjes thuiskomen. Hij stapt uit en loopt naar de deur van het appartement. Marcha is verbaasd als ze haar vader ziet staan. “Ik zit al uren in de auto te wachten. Ik dacht dat je aan het studeren was maar dat doe je toch niet tot heel diep in de nacht?, vraagt Jules. Marcha weet even niet goed wat te antwoorden maar Simone helpt haar uit de netelige situatie. Simone zegt dat ze uit geweest zijn. Simone twijfelt want ze herkent Jules als de man in Club Ceres. Ze wenkt naar Marcha dat die naar de keuken moet komen. Marcha snapt gelijk dat ze in de problemen zit. Maar de beste verdediging is de aanval.

In de duur dat de meisjes weg zijn heeft Jules tijd om zijn plan uit te voeren. In de wijnglazen van de meisjes laat hij een rapedrug vallen. Daar komen ze weer nog steeds met die wellustopwekkende jurkjes aan. Ze drinken van hun wijn. Marcha begint: “Ben je erg geschrokken, paps, dat je lieve dochter zo haar geld bijverdiend, als een hoer”. Jules probeert zich goed te houden en niet kwaad te worden, hij wil wachten tot het spul gaat werken. Dus geeft hij rustig antwoord dat hij erg geschrokken is maar dat hij ze er wel heel geil vindt uitzien in die kleding. Marcha probeert uit te leggen dat ze het niet zag zitten om tot laat in de avond hamburgers te bakken of om van deur tot deur te gaan om een of ander product te promoten. De meisjes lachen en schenken nog een wijntje in. Jules vraagt of ze willen vertellen of tonen hoe dat nu in zijn werk gaat als hoertjes.

Simone begint te vertellen en laat ook gelijk zien hoe ze een klant verleid. Jules bekijkt Simone goed of de drug al begint te werken en ziet dat haar tepels hard zijn. Wat weifelend gaat Jules proberen, Haal de tieten van Marcha eruit Simone en streel ze”. Jules kijkt gespannen toe en hoopt dat de drug al werkt. Warempel Simone doet wat hij zegt, dan geeft hij Marcha een opdracht, Vinger het kutje van Simone zodat ik het kan zien, en laat je vingers er diep in gaan als ze nat genoeg is laat je Simone je vingers aflikken. Jules hoort een klein kreuntje van Simone als de vingers van Marcha diep haar kutje in gaan. Jules ziet de vingers van Marcha diep in het kutje van Simone zitten en pompend op en neer gaan.

Simone heeft inmiddels Jules lul uit zijn broek gehaald en neemt met een beweging zijn hele lul in haar mond. Ze voelt de eikel ver in haar mond. Ze voelt hem kloppen. Terwijl ze hem onderaan de stam van zijn lul aftrekt pijpt ze hem naar alle hartelust. Simone kijkt even naar de lul van Jules, die glimt van haar speeksel. Ze pijpt hem nu langzaam en kijkt weer omhoog en ziet Jules naar haar kijken. Jules ziet hoe Simone geil naar hem kijkt, hij begint haar zachtjes in de mond te neuken. Ze ziet hoe hij zijn hemd open knoopt. Omdat Simone hem zo blijft aankijken maakt dat Jules alleen maar gekker wordt. Simone voelt hem harder en dieper stoten in haar mond. Ondertussen blijft ze Marcha stevig vingeren. Simone neemt zijn lul uit haar mond en neemt een bal in haar mond en trekt zijn lul hard en krachtig af. Dan haalt ze haar vingers uit het kutje van Marcha en neemt zijn ballen in haar hand die nog nat zijn van het sap van Marcha. Dan duwt Jules haar weg want hij staat op het punt om te komen en dat wilt hij nog niet. Hij ziet Marcha op haar rug zichzelf liggen te vingeren, ze heeft haar kleren al uit gedaan. Ook Simone kleed zich nu helemaal uit en gaat tegen Marcha liggen. Marcha vraagt: “Is het lekker?, “Zekers”, zegt Simone, “Lekker groot en hard is ie en smaakt voortreffelijk”.

Jules kijkt naar Simone en zijn dochter en ziet hoe Simone haar benen spreid. Hij ziet dat ze allebei kruiselings een hand tussen de benen van de ander leggen en elkaar vingeren. Jules kijkt naar de open liggende schaamlippen van Simone. Jules legt zijn handen tussen haar dijen naast haar lippen en trekt ze verder vaneen en begint haar te beffen. Simone schokt en werpt haar heupen omhoog, ze kreunt het uit, “Bef me lekker, papa van Marcha”. Jules duwt langs zijn snel flitsende tong, twee vingers in haar kutje en neukt haar hiermee. Marcha gaat zichzelf wilder vingeren als ze ziet hoe haar vader haar vriendin beft en neukt met zijn vingers. Marcha kijkt wat jaloers, ze zou graag ook gebeft willen worden door haar vader. Dan trekt Simone zich onderuit van Jules en loopt naar Marcha.

Ze gaat op haar knie?naast Marcha zitten. Simone buigt voorover en sabbelt aan haar tepels een voor een. Ze neemt ze tussen haar tanden en trekt, likt en zuigt eraan. Haar linkerhand glijdt omlaag over de buik van Marcha naar haar navel en verder omlaag. Tot haar klitje. Ze trekt de schaamlippen van Marcha verder uiteen zodat Jules haar nu ook kan likken. Haar klitje komt helemaal bloot te liggen en ze voelen allebei hoe Jules over het klitje van Marcha likt en zuigt. Simone voelt telkens zijn tong over haar vingers glijden. De meisjes voelen zich zo geil, zo hebben ze zich nog nooit gevoeld. Natuurlijk weten ze niet dat Jules wat in hun wijn gedaan heeft.
Jules kijkt omhoog en ziet hoe Simone met de borsten van Marcha speelt terwijl ze in een heftig tongzoengevecht zijn. Nog feller likt Jules Marcha nu. Jules wil nu echt neuken, hij stoot zijn lul bij Marcha naar binnen en voelt zich gevangen door haar strakke kutje. Simone vingert Marcha terwijl deze door haar vader geneukt wordt. Simone wil ook graag zijn lul in haar natte kut. Simone ziet hoe Jules zijn dochter neukt, het geilt haar op. Ze wil zijn pik in en uit de kut van Marcha zien gaan. Marcha voelt zijn dikke pik haar helemaal opvullen. Jules vindt haar weer lekker heet en nat. Zijn handen naast haar zijden. Haar benen langs zijn schouders, haar billen omhoog geduwd. Zo komt hij dieper en dat voelt Marcha.

Inmiddels is Simone met haar kutje boven Marchas gezicht gezakt. Jules heeft een schitterend uitzicht. Hij kijkt naar Simone met haar schaamlippen die eronder uitstaken en de tong van Marcha die ertussen glijdt. Graag zou Jules zijn tong er ook bij gestoken hebben maar niet alles is mogelijk. Jules maakt lange diepe halen. Simone raakt Jules lul aan. Voor Jules het sein om nu haar te gaan neuken. Mmm, wat is dit toch lekker denkt Jules twee van die geile sletten die alles doen wat hij wil. Jules stoot in de nauwe kut van Simone. Marcha omklemt nu Jules zijn lul terwijl hij diep in het kutje van Simone ramt. Simone vindt dat Jules een ontzettend lekkere lul heeft, groot en dik. Jules lul is zeiknat van het vocht en Marcha voelt hem kloppen als hij weer verdwijnt in haar vriendins geile natte kut. Marcha ligt met haar gezicht op de buik van Simone en likt haar klitje en raakt hierbij steeds de lul van Jules. Simone beft Marcha als een wilde nu. Marcha proeft Simone en Jules samen. Op het moment dat ze klaarkomt trekt ze haar hoofd omhoog en duwt twee vingers in de kut van Simone samen met zijn lul. Daarop komt Simone ook klaar en schreeuwt het ook lichtjes uit. Haar kut verkrampt en sluit nog nauwer om zijn lul. Ze komen tegelijk klaar en Jules voelt hem ook komen. ‘Ik kom ook bijna.‘ Zegt Jules. Snel gaan de beide meisjes op hun knie?voor Jules zitten. Simone neemt zijn lul tussen haar tieten terwijl Marcha over zijn eikel likt.

"Ik ga komen.‘ Zegt Jules. Marcha kijkt naar zijn lul en net op dat moment ziet ze een dikke lange straal uit zijn eikel schieten midden in de mond, en langs de tong van Simone. Het sperma glijdt uit haar mond weer omlaag langs haar tong. Nog een straal, in haar gezicht nu. Marcha trekt aan zijn lul en richt hem in haar opende staande mond. Nu spuit hij twee golven in haar gezicht en ook in haar mond. Een derde op haar borsten. Simone pakt ook zijn lul beet, brengt hem tussen haar borsten en knijpt er hard in terwijl ze hem aftrekt. Jules blijft spuiten, ze likken de sperma van zijn lul af terwijl ze de rest over hun borsten uitsmeren.

Uitgeput vallen de meisjes neer en ook Jules is helemaal leeggeneukt en gezogen. Jules tilt de meisjes ? voor ? op en legt ze in hun bed. Jules kleedt zich aan en gaat op de bank liggen slapen. Nog even ligt Jules weemoedig te denken wat hij thuis mist, was zijn vrouw Ellen ook maar zo en wat is seksverslavend. Sinds hij voor het eerst zijn dochter heeft geneukt wil hij meer en meer.

De volgende ochtend als de meisjes de kamer inlopen weten ze niks meer van wat hier de afgelopen nacht heeft afgespeeld. Ze zeggen vriendelijk Jules goedemorgen en vragen of hij goed geslapen heeft. Paps, we zijn toch wel gastvrij geweest, want waarom heb je niet in onze logeerkamer geslapen, zegt Marcha. Jules antwoordt dat de meisjes nogal wat gedronken hebben en dat hij toen maar op de bank is gaan slapen omdat hij niet wist waar de logeerkamer is.We hebben toch geen gekke dingen gedaan, vraagt Simone. Jules antwoordt dat ze zich zeer voorbeeldig hebben gedragen en zou willen dat ze altijd deden zoals gisteravond. Hij zou willen dat zijn vrouw zich ook zou gedragen zoals jullie. Simone zegt daarop dat de meisjes hem daar wel bij willen helpen. Jules kijkt nadenkend en antwoordt dan dat een heel goed idee is.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners