Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Me vader de trucker - deel 1 - 16899 keer gelezen
Vanaf me 5 waren mijn ouders gescheiden, dus ik wist niet beter dat ik bij me moeder woonde en dat ik me vader af en toe zag. Mijn vader was trucker en wat dus regelmatig lange tijden weg. Dat was ook de reden dat mijn ouders gingen scheiden. Maar nu ben ik 16 en de situatie is veranderd. Ik woon nu bij me vader, omdat me moeder het niet meer kon bolwerken op het financiële vlak, maar dat was niet het enige wat er is verandert. Mijn lichaam heeft zoals bij elke tiener een verandering doorgemaakt. Ik heb mooie ronde heupen gekregen en mooie grote stevige borsten.

Ik woonde al weer een paar maanden bij me vader en hij moest voor zijn werk naar het Oostblok om wat af te leveren. Ik kon alleen thuis blijven en dan 2 tot 3 weken alleen thuis zitten maar dat zag ik niet echt zitten en bij me moeder wilde ik helemaal niet blijven. Dus ik besloot met me vader mee te gaan. Ik pakte wat kleding in en wat andere dingen zoals me I-Pod, Leesbladen en wat CD’s.

Me vader en ik vertrokken 's ochtends vroeg naar het Oostblok. We hadden de radio lekker hard aan staan en me vader zat lekker ontspannen achter het stuur. Om de 3 uur maakte en een tussenstop bij een weg restaurant en we deden het erg kalm aan. Me vader had schijt aan zijn baas die wilde dat hij terug was binnen 10 dagen. Het was best warm en ik besloot gewoon in me bikini te zitten. Dat viel de andere truckers ook op en we hoorde vaak getoeter, maar zij waren niet de enige die me wel zagen zitten. Ik merkte dat me vader me regelmatig zat te bekijken, maar dat vond ik helemaal niet erg.
Na 2 dagen onderweg te zijn namen we wat langer om te slapen. Er was maar 1 groot bed in de vrachtwagen en me vader had aangeboden om te gaan slapen in de stoel maar dat kon ik hem niet aandoen dus hij mocht gewoon naast me liggen. Op de ochtend van de derde dag werd ik wat doezelig wakker en ik voelde iemand me strelen over me gezicht en over me arm. Na een tijdje besefte ik dat dit me vader was en ik schrok en opende in een schrik me ogen. Me vader deed snel zijn hand weg en zei “Sorry, ik vind je alleen zo mooi”. Ik deed me ogen weer dicht en zei” Nee, ga maar door ik vond het fijn. Me vader streelde me weer zachtjes over me gezicht en arm. Ik ging op me rug liggen en ik zei “ Hmmm lekker, ga verder. Me vader masseerde me hals en hij deed heel rustig de knoopjes van mijn slaap overhemd en deed het daar na uit. Hij masseerde daarna heel rustig me bosten en me tepels. Het voelde goed en ik leidde zijn hand naar me string. Hij gleed met zijn hand onder het stof en raakte me al vochtig geworden kutje aan. Heel rustig masseerde hij me borsten en kutje tegelijk. Ik lag te kronkelen van genot. Hij likte een beetje aan me tepels en kwam zoenend via me hand bij me mond waar hij me een lekkere tongzoen gaf. Hij deed me string uit en hij ging met zijn hoofd naar beneden waar hij me kutje begon te likken en te vingeren. Het voelde goed maar ik wilde meer en dat zei ik ook. Hij deed zijn boxer uit en hij sprong ineens van het bed. “Waarom doe je dat” vroeg ik. “Ik pak snel even een condoom”. Dat was niet nodig, omdat ik de pil slikte en dat zei ik ook. Dus hij sprong snel terug op het bed en hij ging bovenop me liggen met zijn lul in de aanslag. Heel langzaam duwde hij zijn lul bij me naar binnen. Het voelde goed en hij schoof zijn lul verder naar binnen en begon langzaam te stoten. Ondertussen zoende we lekker. We rolde om en nu lag hij op z’n rug en ik zag bovenop. Ik was hem langzaam aan het berijden en steeds sneller en sneller. Hij masseerde en kneep ondertussen in me borsten. We gingen steeds heftiger ademen en ik merkte dat me vader op ontploffen stond. Dus ik ging wat sneller met me heupen bewegen. En al snel hoorde ik een harde kreun en ik voelde zijn warme sperma in mijn kutje stromen. Ik kroop van hem af en lag me hoofd op zijn borst om na te genieten van deze neuk partij. We waren allebei erg bezweet. We zochten een wegrestaurant op om ons even op te frissen. Tijdens het opfrissen ging dat lekkere gevoel weer weg. Ik voelde me vies, want ik had geneukt met me vader dat hoort niet. Me vader zat al in de vrachtwagen met een glimlach op z’n gezicht en hij zei “ Daar is me kleine prinsesje”. Maar die glimlach ging snel weg toen hij mijn verdrietige gezicht zag. “Wat is er?”
“Wat denk je” zei ik “ je hebt geneukt met je dochter dat is toch niet normaal”. En hij begreep het totaal. De rest van de dag zat ik alleen voor me uit te staren en zei niks. Ik hoefde niks te eten en ik ging vroeg slapen, al hoewel ik probeerde te slapen. Me vader ging niet meer naast me liggen en sliep op de stoel. Midden in de nacht begon ik te huilen. Me vader werd wakker en liep naar me toe. Hij vroeg” Gaat het een beetje?” Maar het antwoord op deze vraag wist hij al. Hij ging naast me op het bed liggen en hij bood zijn excuses aan. Ik ging tegen hem aanliggen en hij sloot zijn armen om me heen. Ik zei” Ik vond het heel fijn pap, en ik zou het zo over doen maar het voelt zo raar.” “Dat weet ik” zei hij. Ik snikte nog wat en viel in zijn armen in slaap.


Lees verder in deel 2
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners