Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Me zuster, mijn hoertje - 23659 keer gelezen
Me heerlijke zus

Mijn verhaal begint al op mijn jonge levensjaren,als jongen van veertien was ik al heel gek op mijn zus ,ze was en stuk ouder dan mij zo rond de twintig,Het begon allemaal toen men zus en ik nog thuis woonden.
Ieder weekend nam ze de zaterdagavond een lange douche en dat wist ik maar al te goed als kleine jochie.
Ik gluurde dan altijd door het sleutelgat terwijl ze zich uitkleedde en trok me dan altijd af.
Dit kon moeilijk anders, want me zus was werkelijk een moordgriet! Een lekker kont, mooie volle grote tieten, een heerlijk kaal kutje.

Ik weet ook nog dat ik veelal naar haar kamer ging en keek in haar kledingkast en daar zat te zoeken naar een broekje van haar,deze nam ik altijd mee naar me slaapkamer om me heerlijk af te trekken ,het broekje van haar om mijn lul gevouwen en heerlijk mijn geile zaad in te spuiten.
Op latere leeftijd ging mijn zus het huis uit,ze was vierentwintig ,om samen met een vriend te gaan samenwonen.
Ik kwam veel bij mijn zus bij haar thuis in het weekeind om van daar uit te gaan stappen ,ik zelf was toen 20 jaar en ik had geen klagen met vriendinnetjes en ik moet zeggen ik was ook niet misdeeld ,ik had een aardig grote jonge van rond de negentien centimeter en lekker dik , maar dit was niet voor elk vriendinnetje echt plezierig,ze hadden soms moeite met de dikte en lengte, maar…het geluk lachte me toe.
Ik weet nog de vakantie voor mijn avontuur begon met mijn zus ,wij waren zeer close met elkaar ,maar de avond voor wij vertrokken uit onze vakantie bestemming ,ging ik en mijn toenmalige vriendin vroeg naar onze tent,wij hadden en hele grote bungalow tent ,waar twee slaap cabines in was, een voor ons en een voor mijn zus en haar toemalige vriend.
Ik weet nog dat ik in de nacht wakker werd , en hoorde mijn zus en haar vriend de andere cabine ingaan,ik lag wat te luisteren en hoorde mijn zus wat zwaar ademen ,ik dacht bij mezelf,ja hoor …bingo,…wat ik toen later hoorde was een soppend geluid, en ik dacht bijmezelf,..zo zusje ben jij lekker geil,.., man ,..mijn lul groeide tot een keiharde paal,..ik hield het niet meer, terwijl mijn vriendin lag te slapen,lag ik mijnzelf heerlijkzachtjes af te trekken ,luisterend naar die heerlijke sop geluidjes van mijn zus,man wat was zij geil ….
De volgende morgen bij het ontbijt ,gingen wij weer retour naar huis,maar die nacht zou ik niet vergeten en later kreeg ik ook te horen,betreft die sop geluiden:o).

Nu kwam het mooiste moment uit mijn jonge jaren, een maand na mijn vakantie,ik had helaas door omstandigheden het contact met mijn vriendin verbroken ,en ik was weer met de jongens gaan stappen en ik moest mijn nog even opknappen, betreffende die mooie zaterdagavond .
Ik was die avond bij mijn zus,haar vriend was op zakenreis , en zij vroeg mij of ik deze weekeind bij haar wilde logeren,ze was nogal bang ?, zei ze.
Ik had haar wel verteld dat ik ging stappen met mijn vrienden en het zal wel laat worden zei ik,okee ,geen probleem zei ze ,maar probeer dan zo vroeg mogelijk thuis te zijn,
Dus ik ging mij even opkanppen om te gaan vertrekken,
IIk kleeden me uit en ging douchen ,ik vergat hierbij een paar handdoeken mee te nemen en ik riep naar me zus of ze me even wat handdoeken kwam brengen,wij konden goed met elkaar opshieten en maakte ook niet zo bezwaar , …ik hoorde nog.. "Okee broertje", ik kom eraan.

De gedachte dat mijn zus naar boven zou komen en mij naakt zou zien wond me erg op en mijn jongeheer begon zich aardig op te zwellen.

Ik weet nog wat ze zei toen ze binnen kwam, ..zo broertje, je bent ook niet slecht bedeeld,en zag haar ogen afdwalen naar me kruis,en ze keek me later aan met een paar waterige oogjes.

Toen kwam daarna de toch wel de mooiste avond van mij leven, mijn vrienden belde .zeggende dat twee van hen ziek waren geworden en dat de avond niet zou doorgaan,dus Ik en mijn zus waren de avond alleen met ze tweeen.

Jammer dat het niet doorgaat ,zie ze met een glimlach en die ogen van haar,die spraken boekdelen, ze was wat van plan,en eerlijk gezegd had ik er geen bezwaar tegen om alleen met me zus te zijn.


Mijn zus maakten die bewuste avond wat snacks klaar in de keuken en door de lichtval zag ik de rondingen van mijn zus goed afsteken in haar badjas. Goeie dag wat een lekkere grote tieten waren dat en ik bleef er maar naar kijken. In mijn broek begon mijn jongeheer behoorlijk opstandig te worden en toen mijn zus bukte om wat uit de kast te pakken zag ik ook nog eens haar heerlijke achterwerk . Ik moet zo geobserverd hebben zitten kijken toe me zus me aanstoote en lachend zie "viezerik, ik ben je zus hoor" en met een rood hoofd draaide ik me om. Me zus keek wat plagerig naar de bobbel in mijn broek.
Ik zei met een rood hoofd tegen me zus dat ik naar boven ging om ook me ochtend jas aan te doen,want dat zat wat beter,zei ik tegen haar
Maar ik was zo geil geworden, dat ik met me harde paal in bed kroop en me zelf eens lekker wou gaan aftrekken. Ik dacht aan die geile grote tieten van mij zus en mijn jonge heer stond weer als een paal ,. Ik sloot mijn ogen en begon langzaam en licht te trekken. Ik had niet eens in de gaten dat de deur van mijn kamer zachtjes was geopend en dat me zus naar me stond te kijken.
Ik was zo heerlijk met mij solo spelletje bezig dat ik echt niet in de gaten had dat mijn zus zat te kijken.

JMet me hand zat ik over me.. onderbuik te bewegen en over me onderbroek strelen; mezelf wat opgeilen. Wat later ging de broek natuurlijk uit. En toen begon mijn hart dan al sneller te kloppen!!.. Op de rug met de benen wat uit elkaar; voel je het zachte dekbed over je ballen liggen.... En dan natuurlijk zachtjes wat strelen over me stijve paal...
Ik begion met de schacht van mijn dan nog halfzachte piemel langzaam heen en weer te bewegen. Al gauw werd ik meer opgewonden; en de piemel snel stijver. Na zo’n paar minuten steeds meer lekkere kriebels in je onderbuik .
Toen het wat stijver ben was geworden; trok ik met mijn linkerhand het vel van mijn penis naar beneden zodat mijn voorhuid over mijn eikel is teruggetrokken. Het ging daar zo heerlijk kriebelen!! maar uiteindelijk is er dan zo'n grote druk in mijn organen dat alles in de omgeving van mijn onderbuik gaat smeken om een orgasme! De spanning is dan lekker hoog en de ontlading altijd erg hevig.
En toen de heftige orgasmen , het warme sperma spoot dan tot op mijn navel of dekbed.

NIet wetende dat mijn zus alles had vernomen ,ging ik me even lekker douchen,ik hoorde beneden dat ze wat riep naar me,…kom we gaan en leuke film kijken ,hoorde ik haar zeggen,
Toen ik beneden was ,zat ze heerlijk onderuit op de bank,haar ochtend jas was en klein beetje open,zodat ik een kleine glimp op die grote borsten van haar had, i,..wauw ze had een mooi zwart Bh aan,…en mijn lul begon weer heerlijk op te zwellen.
Kom zei ze, ga lekker naast me zitten,glimlachte ze,,
We zaten wel te kijken naar de film,maar onze gedachte waren ergens anders,..ik zag haar steeds langzaan naar beneden zakken,..ik had het niet meer, me lul stond op tilt, toen ik heel even naar links keek, zag ik haar benen en haar tanga slipje ,..en bloedgeil zwart tanga slipje,…ik had het niet meer,
Langzaan ging mijn hand richting haar heerlijke benen en toen ik haar aan raakte hoorde ik een kleine zucht,..dit was voor mij een teken om door te gaan,ik voelde haar benen lanzaam uit elkaar gaan en mijn hand langzaam naar haar slipje.

Ik voelde haar hoofd lanzaam naar mij kant toe zakken,en toen kwam het hoge woord eruit, ze likte me aan mijn oorlelletje en zei zachtje, kom op geile beer van me,hier heb ik lang op moeten wachten,…kom lik me kutje,..doe alles met me geie beer.

wacht even hijgde ze
Ze stond op liet haar badjas zakken en nu zag ik de mooie slip met een
jarretel !!,oooo wat mooi kreunde ik,ze ging weer zitten en Ikging op mijn knieen lzitten spreidde haar
dijen en zei tegen haar .ik ga je beffen geile zus van me,ik hoorde haar al zeggen ,kom maar met
je mondje,steek
je tong uit ik deed wat ze zei en ze spreidde haar kutlippen daar op dat
puntje , lik er maar aan, likte eraan,OOOOOOO LIKKEN KRENG LIK ME
KLITTTTT ZUIG EROP , TOE MAAR , Ik likte en zoog op de erg dikke kittelaar
en ze kronkelde van genot,ze pakte mijn hoofd vast keek me aan en duwde mijn
gezicht op haar dampende spleet bloedgeil was ze geworden ,ZUIGEN MAAR LIKKEN
KOM DAN OOOOO NJAAAAAAAAAA,......TOEE.......MAARRRR,.,..LEKKKRRRR...,..
LIKKKENNN......OOOOO....,...
en ze beweeg mee met haar bekken alsof ik haar met me tong neuk.
Ik sabbel een tijdje o pmijn zusje haar harde opgezwollen clitje en daarna laat ik het puntje van m'n tong er razendsnel langs vibreren.Het effect blijft niet uit ,ik voel haar lichaam al verkrampen als proloog op een heerlijke orgastische ontlading.Ze gilt het uit als ze haar hoogtepunt bereikt maar als ik met m'n vermoeide tongpuntje wil stoppen smeekt ze me om door te gaan. Haar orgasme is nog niet helemaal af ze zit vast in zo'n lang multie orgasme wat alleen maar door wil."OO kut , ZUIGEN, MAAR LIKKEN ,KOM DAN OOOOO GEILE BEER VAN ME LIKKKENNN......OOOOO....,...
ik kom ,hoorde ik haar gillen


Wanneer we alle twee uitgekreund en uitgeschokt zijn laten we ons "totalloss" naast elkaar op het bed vallen.We zien onze rode,opgewonden gezichten in de spiegel en zijn tevreden.
Mens,wat een geil wijf die zus van me, daarna kreeg ik mijn part

Ze boog naar beneden en nam mijn lul vol in haar mond en begon er ongenegeerd aan te zuigen. Ik kreunde het uit en lag te kronkelen onder mijn zus. Ze liet hem even los en vroeg of ik het lekker vond,en ik wil die grote paal van je voelen,diep in mijn dampende kut. Ik vergat dat het mijn zus was en begon aan haar BH te trekken, ik moest die grote tieten zien en voelen,een zwart bh-tje waar haar tepels striemend doorprikten,uitnodigend om aangeraakt te worden Ze deed hem tergend langzaam uit en haar borsten met mooie tepels stonden fier omhoog. Mijn lul en ik waren er klaar voor..

Plots voelde ik haar hand achter op mijn kont en ze fluisterde in mijn oor dat ze het nog niet vergeten was van gisteravond toen zij mij zag douchen .Tegelijkertijd gleed ze met haar andere hand over mijn hand en nam mijn pik vast. Me zus begon me langzaam en voorzichtig af te trekken.Daar zatlagen we dan, ik met mijn pik bloot en zij met enorme zin om te rukken blijkbaar.Ze fluisterde dat mijn lul veel groter was dan die van haar vriend .Ik kon alleen maar knikken en genoot van haar zacht trekkende bewegingen.Plots stopte ze en trok mijn onderbroek helemaal uit. .Ze keek me enorm geil aan .Tjeezus, wat had mijn zus lekkere tieten zeg ! Haar c-cup was lichtgebruind met enorme stijve, donkerrode tepels erop.Haar tepelhoven schat ik ongeveer wel een zes cm doorsnee en de knop,jeezus,die stak echt wel anderhalve cm vooruit!
Mijn pik stond bijna op knappen!
Ze keek opnieuw naar mijn lul en ik sloot mijn ogen, wachtend op wat er ging komen...
Ik voelde hoe ze met één hand onder aan mijn ballen begon te strelen en te masseren en met haar andere hand me opnieuw zachtjes begon af te trekken.
Plots voelde ik hoe ze haar heerlijke pijplippen om mijn eikel sloot en met haar tong cirkeltjes maakte.Ik voelde haar tong rond mijn eikel wat me nog geiler maakte.Na wat cirkeltjes voelde ik hoe me zus me met diepe halen begon te pijpen.Ze liet mijn eikel bijna tussen haar lippen uit glijden om vervolgens me lul opnieuw diep in haar mond te laten verdwijnen...
Zo was ik zelfs door mijn eigen vriendinnen nog nooit gepijpt,.Ik voelde de drang in mijn paal groter worden en nadat ze nog een paar keer zoog, voelde ik mijn voorvocht uit mijn eikel sijpelen.

Ik dacht dat me zus wel zou stoppen met pijpen, maar ze bleef stevig zuigen,trekken met haar hand en mijn ballen heerlijk masseren!Ik kreunde dat ik ging komen maar ze liet mijn paal diep in haar mondje zakken en ik voelde hoe een dikke straal zaad uit mijn eikel spoot.ze begon opnieuw op en neer te bewegen met haar mond en hand en er volgde een tweede en derde dikke straal sperma wat ook in haar mondje verdween.o Heerlijk ,wat kom mijn zus pijpen zeg!!Zo was ik nog nooit gekomen!
Ik voelde hoe mijn zus slikbewegingen maakte en dat was zo geil .De slet-zus slikte !!!

Blijkbaar was het toch te veel want ik zag hoe mijn sperma zich langs haar mondhoeken naar buiten perste om vervolgens over haar kin tot op haar tieten te druipen.
Mijn pik begon langzaam te ontzwellen en ze zoog de laatste druppels eruit.Langzaam likte ze heel mijn pik zuiver en vroeg of het lekker was geweest.Ik kon alleen maar knikken.

Mijn blik zakte naar haar kruis waar zich inmiddels een natte vlek had gevormd.Ik keek naar dat heelijke kontje en voor ik het wist greep ik haar bij haar tieten.Ik zoende haar nek en kneep in haar stijve tepels.Me zus drukte haar kontje tegen mijn kruis en wonderwel begon mijn pik opnieuw te zwellen!
.Mijn inmiddels kloppende pik stootte tegen haar dikke natte schaamlippen die al aardig ver open stonden.Wat had ik zin om dat geile wijf langs achter te nemen zeg.
Ik kon zonder enige moeite mijn grote kloppende lul in haar spleetje duwen.
Het voelde erg warm,vochtig aan en ik begon haar met grote en diepe stoten stevig te neuken.
Ze begon te kreunen en te zuchten dat ze bijna ging klaarkomen . NJAAAAAAAAAA,......TOEE.......MAARRRR,.,..LEKKKRRRR...,..WAT EEN GROTE LUL Ik voelde haar kutje nog wat strakker worden.Ze gilde dat ze klaarkwam en trilde enorm en bleef haar met diepe harde stoten neuken.Na ettelijke keren diep te hebben gestoot voelde ik dat mijn zaad ook weer omhoog kwam.Ik stootte nog één keer diep in haar en er volgde een vijftal dikke stralen sperma die diep in haar grot verdwenen...mijn pik verslapte...
Ik liet mijn lul langzaam uit haar spleet glijden en mijn zus draaide zich ook ,ze had een keurig streepje boven haar dikke rode schaamlippen lopen die nog een klein beetje open stonden.Het sperma droop langzaam uit haar kutje.

Mijn zus en ik hebben nog steeds zo innig contact,maar we worden wat ouder en steeds geiler:o)))Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners