Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Met 2 dochters op vakantie - 17547 keer gelezen
Het is inmiddels bijna Augustus en de zomervakantie is al een paar weken geleden begonnen. Deze vakantie zouden we met z'n allen op vakantie gaan naar zuid Frankrijk. We hadden daar een mooie villa gehuurd aan de kust. Maar op het laatste moment moest mijn vrouw helaas afhaken door haar werk. Risico van het vak zeiden we maar. Hierdoor kwam het er op neer dat ik alleen met mijn beide dochters Lisa en Michelle op vakantie zou gaan. Michelle is de oudste van mijn 2 dochters. Ze is net 19 geworden afgelopen maand. Ze is een klein tenger meisje, 1.65 groot. Lisa, de 2e en jongste dochter is 17, en wordt over een paar maanden 18. Ze is ietsje groter als haar oudere zus.

De volgende ochtend zaten we met z'n 3en in het vliegtuig, en na een vlucht van 2,5 uur en een autorit van een uur kwamen we aan bij de villa. De villa had uitzicht op zee en had een prive zwembad. Er waren een stuk of 5 slaapkamers en evenveel badkamers. De grootste slaapkamer claimde ik voor mezelf. Deze slaapkamer had een heel ruim 2-persoons bed en een grote badkamer met een ruime inloopdouche en een bubbelbad. De andere slaapkamers en badkamers in de villa waren allemaal iets minder luxe ingericht maar mochten er nog steeds wezen. Er was nog een badkamer die ook een bubbelbad had en allemaal hadden ze een vergelijkbare grote inloopdouche. Alle slaapkamers waren ook uitgerust met een 2-persoons bed.Nadat we alle 3 gesettled waren besloot ik een bad te nemen. Ik liet het bad helemaal vol lopen en ging er in liggen. Ik baalde als een stekker dat m'n vrouw er niet bij was want we hadden de wildste plannen gesmeed. Bij het idee van deze plannen kreeg ik een stijve en deze liet ik natuurlijk niet ongemoeid. Terwijl ik mezelf aan het aftrekken was in de badkamer kwam Michelle binnen. Ik had dit niet door, maar Michelle had zeker wel door waar ik mee bezig was. Ze had haar bikini aan. Haar borstjes, maatje C, stonden recht naar voren en haar tepeltjes werden hard. Ze bewoog haar hand naar beneden en begon zichzelf te verwennen. Ze vond het zo fijn dat ze haar borstjes de ruimte gaf en deed haar bikini topje uit. Ook haar broekje geloofde er een paar tellen later aan en dus stond ze helemaal naakt in mijn badkamer terwijl ik mezelf nog altijd aan het verwennen was.

Ze liep op me af, en toen pas merkte ik haar. Ik schrok en probeerde mijn piemel te verbergen maar dat lukte op dat moment niet echt. "Moet ik je misschien even helpen?" Ik wist niet wat ik moest zeggen en was helemaal verbaasd door de bloedmooie naakte meid voor me. De gedachte "maar het is je dochter" gingen door me heen maar voor ik 't wist zat ze met me in het bubbelbad en had ze mijn piemel al in haar hand. Ze ging tegenover me zitten en ging vakkundig mijn piemel aftrekken met beide kleine zachte handjes. Ze keek me heel geil aan en pakte mijn hand en legde die op haar borst, waarop ze zelf weer verder ging met beide handen op mijn piemel. Ik masseerde haar mooie rond borst en wreef over haar harde tepels. Wat een mooi en zacht lichaam dacht Ik in mezelf. Ik ging wat rechter op zitten zodat ik wat beter bij Michelle's lichaam kon. Ik pakte beide borstjes vast en kneep er in. Vervolgens boog ik wat voorover zodat ik de tepel in m'n mond kon nemen. Ik likte over haar harde tepeltje en ze kreunde licht.

Met mijn hand ging ik via haar borstjes en buik naar haar helemaal kaalgeschoren kutje. Ook deze voelde heel zacht aan. Ze duwde mijn hand weg toen ik meer probeerde te doen. "Eerst jij" zei ze. En vervolgens gebaarde ze me op de rand van het bad te gaan zitten. Ik deed dit en ze positioneerde zich tussen mijn benen. Ze pakte mijn piemel weer vast met haar kleine handjes en kwam met haar hoofd steeds dichter bij mijn piemel. Met haar tong streelde ze rondjes over mijn eikel en gaf vervolgens een kusje er op. Na nog een paar rondjes met haar tong rond de eikel gestreeld te hebben nam ze de eikel voorzichtig in haar mond. Vervolgens begon ze met haar handen mij lichtelijk af te trekken en met haar mond en tong deed ze magische dingen met mijn piemel. Ik hield het niet lang vol en ik waarschuwde m'n geile dochtertje dat ik ging komen, maar ze bleef maar doorgaan totdat ik in haar mond kwam. Straaltjes sperma liepen langs haar mond en drupten in het bad. De rest werkte ze weg. Ze maakte zichzelf schoon in 't bad en ging staan. Gaf me een kusje op de mond en liep weg richting haar eigen kamer.Beduusd bleef ik achter en tegelijkertijd ook erg geil. Dit beloofde een heerlijke vakantie te worden.

Ik ging me aankleden voor de lunch die er aan zat te komen want ik begon honger te krijgen. We zaten per slot van rekening al om 7 uur in het vliegtuig en ontbijt was al vele uren geleden. Om nog maar niet te spreken van de zeer intense badsessie die ik net had gehad. Ik trok mijn korte broek en shirt aan en ging naar beneden. Beide dochters hadden hetzelfde idee gehad en hadden al wat broodjes op tafel gelegd. Michelle had haar bikini weer aan, en Lisa had ook besloten een bikini aan te trekken. Lisa haar borstjes waren nog wat kleiner als die van Michelle. Ze had een maatje B. Haar tepels waren hard en beide dames giechelden toen ik beneden kwam. Ik ging er van uit dat ook Lisa wist wat er zojuist gebeurd was in de badkamer. Dat maakte me geil en ik kreeg spontaan weer een harde. Toen besefte ik me dat ik geen boxer aangetrokken had en daardoor werd mijn piemel nog zichtbaarder dan ie al zou zijn met boxer aan. Ik ging snel aan tafel zitten en ging een broodje smeren.

De borstjes van beide meiden bleven me aanstaren, en alle 4 tepels waren duidelijk zichtbaar door de stof van de bikinitopjes. Michelle zei ineens: "Wat heb jij een lekkere piemel pap", waarop beide meiden elkaar geil aankeken. "Ik hoorde van Lisa dat ze ook wel eens zou willen proeven". Ik verslikte me bijna in m'n broodje. Michelle deed ondertussen haar bikinitopje uit en Lisa volgde snel. Mijn piemel werd nog harder dan ie al was. Wederom geschrokken van de onverwachte naaktheid van mijn dochters kon ik geen woord naar buiten brengen. Beide meisjes gingen staan en trokken ook hun broekjes uit. Ze gebaarden mij naar hun toe te komen en dat deed ik. Bij de dames aangekomen werden mijn kleren uitgetrokken en daar stond ik dan. Naakt tussen mijn beide super sexy meiden.Michelle pakte mijn hand vast en trok me achter haar aan richting de woonkamer, waar ik op de bank moest gaan zitten. Michelle ging naast mij zitten en Lisa tussen mijn benen. Voor ik het wist had Lisa mijn piemel diep in haar mondje. Michelle gaf mij een kus op mijn mond. "Wil je mij straks ook proeven?" Vroeg ze. Ik knikte en bewoog mijn hand richting haar kutje. Het kutje was heel zacht, kaal en druipnat. Ik bracht een vinger bij Michelle naar binnen en begon haar te vingeren. Na een paar tellen haalde ik mijn vinger uit haar kutje en stak 'm in mijn mond. Het was heerlijk! Ik herhaalde dit, maar in plaats van naar mijn mond gaf ik mijn vinger aan Lisa die er gretig Michelles geil vanaf likte.

Dit bracht Lisa kennelijk op een idee en ze ging tussen mijn benen vandaan en ging tussen de benen van Michelle zitten en begon haar te likken. Ik keek toe hoe beide meiden aan het krioelen van plezier waren. Na een minuutje ging ik van de bank af en ging ik achter Lisa zitten. Ik stak mijn vinger in haar kutje en proefde ook haar. Anders, maar minstens net zo lekker. Ze proefde wel een beetje als mijn vrouw. Ik ging op handen en voeten zitten en begon Lisa te likken. "Dat was niet de bedoeling" hoorde ik Michelle zeggen. "Je zou eerst mij proeven!". Lisa stopte en ik moest tussen de benen van Michelle zitten. Ik likte gretig verder terwijl Lisa achter mij ging zitten en mijn piemel vast pakte. Dit was haar kennelijk niet helemaal naar het zin en ze beval Michelle op het vloerkleed te gaan liggen. Daardoor kon ik haar beter likken, en kon Lisa mijn piemel beter in haar mond nemen.

Het duurde niet lang of mijn sperma spoot in Lisa's mond en over haar hoofd. Dat was de 2e keer klaarkomen in een uur tijd. En nu had ik beide dochters ook nog eens geproefd! Ik likte Michelle naar een hoogtepunt, ze was al zo ver! Ze kronkelde er over en klemde mijn hoofd nog even tussen haar benen in.

Een half uur later lagen we alle 3 op een ligbed naast het zwembad. We hadden de afspraak gemaakt geen kleding meer in het huis te dragen. Dat beviel me wel met 2 van die sexy meiden. Het feit dat het mijn dochters waren was ik voor deze vakantie even helemaal kwijt. Nu waren het mijn godinnen.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners