Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Met mijn broer naar een verjaardag 2 - 12357 keer gelezen
Na het avondje dat ik vreemd was gegaan met mijn broer liep ik op een soort van wolken, zo happy en lekker voelde ik mij.
Zo gelukkig en blij was ik met hetgeen wat gebeurd was, het was fout en hoorde niet dat ik mijn man bedroog en sex had met mijn broer, maar alle vooroordelen ten spijt, wat was het geweldig en ik wilde meer………………….
Na het weekend, ik had één keer sex met mijn man gehad, maar dat kon niet tippen in heftigheid dan die keer met mijn broer Peter.
Die maandag stuurde ik Peter een bericht dat ik enorm naar hem verlangde en dat ik hem wilde zien, na wat over en weer berichten zou hij uit zijn werk op de koffie komen, wel uitkijken dan want mijn man was ook thuis.
Na thuiskomst van mijn werk deed ik snel een jurk aan zodat als de kans er was Peter mij even lekker vast kon pakken, ik straalde zo blij was ik dat hij even kwam.
Ondertussen komt mijn vent thuis uit zijn werk, we kletsen wat en met een biertje in zijn hand loopt hij de kamer in en gaat op de bank zitten.Dan zie ik Peter zijn auto voor de deur stoppen, langs het huis loopt hij naar de keukendeur, ik loop ook de keuken is en daar ontmoeten we elkaar, een vluchtige tongzoen en even snel pakt hij me onder mijn rokje bij mijn kutje, wat spannend wat lekker is dat weer.
Met een onschuldig gezicht maar in wezen al weer bloedgeil lopen we de kamer weer in Peter breng ik even later een kop koffie we kletsen wat over van alles en nog wat, en koortsachtig zit ik te bedenken hoe en waar ik met Peet af kan spreken voor een ontmoeting.
Dan komt Peter met een zeer geloofwaardige vraag, want hij vraagt : “Carine ik moet nodig wat nieuwe kleding aanschaffen zou jij een keer mee willen gaan voor advies ?”
Daar reageer ik op met de woorden : “ja, ja, mijnheer heeft momenteel geen scharrel en dan is zusje weer goed genoeg om te helpen” zijn schouders haalt hij op en zegt zo nonchalant mogelijk : “het is maar een vraag, als je niet wil vraag ik wel een ander”.
Dan zeg ik serieus : “natuurlijk wil ik dat wel, alleen even kijken wanneer we kunnen dan” zo overleggen we.

Uiteindelijk komen we op de donderdagavond uit, dan heeft mijn vent de avonddienst en moet dan werken vanaf 14.00 uur tot 22.00 uur en is dan rond 22.30 uur thuis, we spreken af dat Peter mij dan na zijn werk ophaalt en we in de stad dan wat eten en op de koopavond gaan shoppen.
De dag erna spreek ik met Peter af dat hij rond half drie hier is voor een paar heerlijke uren samen…………………………..
Die donderdag als mijn man naar zijn werk vertrokken is spring ik snel onder de douche haal de laatste stoppeltjes weg, maak me een beetje op en doe alleen een lang t shirt aan.
Ik wil me naakt aan mijn broer tonen, hem laten zien en voelen hoe geil ik op hem ben.
Als Peter binnenkomt vlieg ik hem om zijn nek en we zoenen even heerlijk dan zeg ik hem : “kleed je uit en zet me even op je paal ik moet even een paal in mijn kut voelen” in no time hangt zijn broek op zijn enkels en pakt mij bij mijn bovenbenen en tilt me op.
Gewillig laat ik mij over zijn paal zakken, de tranen van genot lopen over mijn wangen, wat vreselijk verlangde ik er naar om mijn broer zijn paal in mijn kut te voelen en nu zit ik er op……………….
Met zijn handen onder mijn billen beweegt hij me op en neer over zijn machtige paal, mijn kutje word weer lekker opgerekt en voel zijn paal tot diep in mijn buik bewegen.
“Neuk me maar weer eens lekker Peet maar nog niet in mijn kut spuiten je moet me straks eerst klaar likken geile broer” geef ik aan.
“Dan moet je niet zo op mijn paal tekeer gaan geile slet, dit hou ik niet lang vol zoals je met je kut knijpt” geeft hij aan maar ik wil nog niet afstappen nu wil ik hem nog even in mij voelen zo onwijs erg verlangde ik naar dit moment “doe mijn shirt uit” geef ik aan.

Als ik helemaal naakt op zijn paal zit te wippen en Peter ook nog lekker in een tepel knijpt en er ook aan trekt neemt mijn geilheid alleen maar toe en voel ik een onbeschrijflijke behoefte om klaar te komen dus roep ik : “ik moet even klaarkomen Peet neuk me klaar zorg dat ik kom” en laat me harder over zijn paal zakken zodat hij mogelijk nog dieper in mijn kutje komt.
“Carine als je zo tekeer gaat hou ik het niet meer” roept Peet daar antwoord ik snel op : “zorg maar dat ik klaarkom en spuit me dan maar vol ik moet even komen geef het maar”.
Dan zwaar kreunend en met een aanspannend lichaam voel ik hoe Peter zijn ballen diep in mijn kut leegspuit, waar ik dan vervolgens weer op klaarkom, wild op en neer gaand en met een schokkend lichaam kom ik weergaloos klaar, wat was ik hier aan toe, wat had ik dit nodig.
Langzaam laat Peter mij op de vloer zakken, met mijn armen om zijn nek blijf ik nahijgend tegen hem aan staan met mijn hoofd tegen zijn borst hor ik hoe zijn hart tekeer gaat na zijn heftige klaarkomen.
Met mijn mond zoek ik de zijne en zoenen we even, kijk hem aan en zeg : “bedankt broer, dat was weer fantastisch” zijn zaad voel ik uit mijn kutje druppelen.
De achterdeur doe ik even op slot en we gaan naar boven, in de douche was ik mijn volgespoten kutje even, naakt gaan we op het bed liggen, lekker tegen elkaar aan, een beetje kroelen en friemelen aan elkaar.
Zo blij en gelukkig voel ik me op zo’n moment, met zijn sterke armen om mij heen, zijn naakte en warme lichaam tegen mij aan……………….
Na zo een poos gelegen te hebben ga ik lager liggen en neem mijn broer zijn verslapte paal in mijn mond, het kost me niet veel moeite om hem weer stijf te krijgen, heerlijk zuig en kneed ik zijn paal als ik omhoog kijk vraag ik : “hoe wil je me nog even pakken voordat we naar de stad gaan ?”.
Peter geeft aan dat hij wel graag weer een keer mijn kontje wil neuken, maar dat wil ik op dit moment niet, als ik goed in mijn kontje gepakt ben loop ik minder makkelijk, en omdat we naar de stad gaan is dat niet zo handig, dus dat beloof ik hem voor de volgende keer.Maar Peet geeft aan dat hij me dan achterlangs in mijn kutje wil neuken dus ga ik op de rand van het bed klaar voor hem zitten, hij gaat achter mij staan haalt zijn harde aal een paar keer door mijn neuk gleuf en duwt hem zacht en langzaam naar binnen………….
Wat een genot is het steeds weer opnieuw om een harde paal binnen te voelen komen en dan te voelen hoe mijn kutje weer opgerekt wordt…………………..
Zijn hele paal voel ik inmiddels in mij zitten en hoe hij lekker in mij beweegt, dat is zo’n intens geil gevoel, dan zijn bij mij alle remmen los en wil ik gewoon goed stevig gedekt worden……………….
“Kom mar broertje neem me maar weer lekker te pakken” geef ik aan, met zijn handen op mijn billen bewegen we in een heerlijk tempo tegen elkaar op nooit genoeg krijg ik van het gevoel van zo’n grote stotende paal diep in mijn kutje.
Mijn tieten voel ik heen en weer slingeren op elke stoot van Peet verslaafd ben ik aan mijn broer, zo geweldig goed neemt hij me te pakken en mede daardoor geef ik alles en ga ook helemaal ongeremd los.
Wat ik tot dat ik met mijn broer vreemd ging ook niet kende was het taalgebruik wat Peter gebruikt en alle heerlijk geile dingen die hij tijdens de sex tegen mij zegt.
Benamingen als “geil hoertje”, “lekkere slet”, “familie hoer” en dat soort benamingen, heerlijk zoals hij dat tegen mij zegt, maar nu voel ik zijn harde en heerlijk paal weer lekker in en uit mijn kutje schuiven, ik laat me door mijn armen zakken zodat mijn kontje nu echt omhoog staat waardoor Peter echt diep in mij kan stoten.
Bij elke stoot slaan zijn ballen tegen mijn kutje, omdat ik nu mijn hand vrij heb wrijf ik ondertussen lekker over mijn klit en wissel dat af met het kneden van Peter zijn ballen, dit komt het opwekken van ons orgasme wel ten goede want ik wil voorkomen dat ik schraal geneukt wordt dat loopt niet gemakkelijk als we naar de stad gaan.
Al vrij vlot weer zegt mijn broer tegen mij : “wat ben je een lekker geil sletje zus, je gaat me weer heerlijk klaar laten komen” hijgend antwoord ik : “dat moet ook Peet, nog wat zaad in mijn kutje voor de rest van de dag”.
Zo neuken we ons weer naar een heerlijk orgasme, minder heftig komen we nu natuurlijk klaar, maar even zo goed weer vreselijk lekker, als Peter achter mij vandaan gaat voel ik dat er weer zaad uit mijn nog openstaande kutje druppelt.
Snel loop ik naar de douche was me en kleed me snel aan, dan vertrekken we naar de stad samen.

Met onze armen om elkaar wandelen we gezellig door de stad, voor Peter kopen we een paar broeken, voor mijzelf koop ik nog een leuk jurkje, pakken een terras, eten later nog wat en de dag vliegt om.
Het is al tegen negen uur in de avond als we in de auto stappen, omdat mijn man rond half elf thuis is van zijn werk kunnen we bij mij thuis niet meer sexen met elkaar dus zeg ik : "stop onderweg even op een parking ik wil je nog wel even in mij voelen Peter".
Langs de snelweg achter een tankstation parkeren we helemaal aan het einde om zo min mogelijk kans op gluurders te hebben, de rugleuningen van de stoelen leggen we een stuk vlakker, omdat ik reed rol ik op Peter zodat het stuur niet hinderlijk in de weg zit.
Zijn broek maak ik los en bevrijd zijn inmiddels harde paal, Peter vraagt : “wil je nog even geneukt worden ?” geil kijk ik hem aan en zeg : “natuurlijk, wie weet hoe lang het weer duurt” en vanonder mijn rok doe ik mijn string uit, en met een beetje creatief bewegen voel ik hoe zijn paal weer heerlijk mijn kutje binnenschuift.
Peter trekt mijn rok wat over mijn billen zodat er niet al te veel te zien is als er iemand langs loopt.
Met mijn kontje maak ik neukende bewegingen en voel zijn paal lekker in mijn geile gleuf bewegen.
Dit is weer wel zo lekker en ook buitengewoon spannend om dit op een parking te doen.
Peet weet ondertussen mijn grote tieten te bevrijden en lekker zuigt en bijt hij op mijn gevoelige tepels.
Binnenkort kom ik elke week schoonmaken dan kan je me ongestoord een beurt geven” zeg ik geil in zijn oor.
Met zijn handen weer op mijn billen beweegt hij me stevig op en neer, dat vind ik ook wel erg lekker om hem stevig in mij te voelen stoten.
Geil gaat Peter verder : “zaterdag kom ik langs om te vragen of ik je een vakantie mag aanbieden geile neuk teef” met die gedachte erbij nu wordt ik nog veel natter……………
En vervolgd Peter : “al je fantasietjes proberen we uit te voeren” dat klinkt als muziek in mijn oren gelijk vraag ik : “alles wat we besproken hebben ?”.
In mijn oor zegt hij fluisterend : “ja geile slet, neuken met toeschouwers, die je onder gaan spuiten, alleen het neuken mag je met mij”.
Mijn kut begint soppende geluiden te maken zo nat en geil wordt ik van deze toezeggingen “Peet neuk me klaar je maakt me zo geil mijn kut is alleen voor jou geile neuker zo vaak je maar wil spuit me vol ik ben zo geil nu” herhaal ik steeds, al mijn ultieme wensen uitvoeren……………… te geil voor woorden.
Van dit alles is peter ook geiler dan geil en steeds harder begint hij te grommen en dan wild stotend pompt hij mijn smachtende kut weer vol………..door de harde stoten kom ik ook weer probleemloos zinderend klaar.
Als Peet uitgespoten is ga ik snel van hem af zodat mijn kut niet leegloopt en het op zijn kleren komt.
Met wat papieren zakdoekjes wrijf ik mijn volgespoten en nog openstaande kut wat schoon.

Buiten de auto brengen we onze kleding wat op orde, met wat deodorant spuiten we de geile geur weg.
Weer een beetje opgeknapt rijden we naar mijn huis, waar mijn man al voor de TV hangt.
We vertellen wat we gekocht hebben en voor Peet en mij pak ik een biertje, daar zijn we wel aan toe.
Mijn man zou eens moeten weten wat er nog in mijn kutje zit nu haha na een poosje geeft Peter aan dat hij naar huis gaat, als hij weg is zeg ik tegen mijn man dat ik ga douchen en naar bed ga omdat ik best wel moe ben.
Waar ik moe van ben vertel ik hem maar niet.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners