Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Met mijn tante en zus alleen thuis - 25115 keer gelezen
In mijn vorige verhaal beschreef ik hoe het sexcontact met mijn tante is ontstaan toen mijn ouders op vakantie waren. De eerste avond / nacht dat we sex hadden herinner ik me nog heel goed. Heerlijk was dat!
Die vakantie hebben we veel sex gehad en samen van alles geprobeerd. Stiekem zaten we steeds aan elkaar overdag waardoor we beiden heel erg opgewonden waren. Ik kon niet wachten om haar te neuken en sex met haar te hebben. Ze kuste me ook uitgebreider (met tong) als ik naar school ging of weer thuis kwam.
Op een dag zou mijn zus naar een vriendinnetje gaan en daar blijven eten en slapen. Wij zouden alleen thuis zijn dus. Ik kon niet wachten. Moniek blijkbaar ook niet want toen ik thuiskwam kuste ze me direct hevig met haar tong. Ze trok mijn kleren uit en begon aan mijn lul te trekken. Neuk je tante maar eens lekker hard hier in de keuken zei ze. Ze bukte voorover tegen het aanrecht en trok me naar haar toe. Ik heb haar staand geneukt tegen het aanrecht (wat was ze nat) en kwam klaar in haar kutje. Straks doen we het nog een keer over maar dan wat uitgebreider zei ze. Ik wil ook klaarkomen !Na het eten zei Moniek dat ze zich even ging opfrissen en of ik even wilde opruimen. Na een tijdje kwam ze naar beneden en had ze zich omgekleed. Ze droeg zwarte kousen, zwarte hakken en een zwart jurkje. Ze tilde haar jurkje op en liet me zien wat eronder zat. Niets ! Ze had geen slip aan en haar kutje was helemaal kaal. Speciaal voor jou gedaan zei ze. Kom en lik je tante maar eens lekker zei ze. Ze ging op de rand van de tafel zitten en ik nam plaats tussen haar benen en begon haar kutje te likken. Mijn tong ging naar binnen en ik proefde haar vocht. Ik likte haar klit en stopte een vinger in haar kutje, ze kronkelde. De outfit die ze aanhad (kousen en hakken) versterkte mijn geile gevoel alleen maar (in vind het het einde als een vrouw kousen en hakken draagt, maar dat wist ik toen nog niet). Ze pakte mijn hoofd vast en duwde het harder in haar kruis. O ja lik mijn kutje zei ze en duwde mijn hoofd op en neer tot ze klaarkwam. Het vocht stroomde uit haar kutje en mijn hele gezicht was nat. Nu moet je me weer neuken zei ze. Ik liet het me geen 2x zeggen en trok mijn kleding uit. Moniek trok haar jurkje uit en toen heb ik haar geneukt op de bank. Ze schreeuwde en hijgde en riep alleen maar dat ik harder moest neuken. Toen ze voelde dat ik klaarkwam nam ze mijn lul in haar mond en pijpte me klaar tot ik niet meer kon. Super was dat !
Zo liep die vakantie een beetje door. Ik sprak met haar hierover en tuurlijk wisten we wel dat dit allemaal niet kon maar het was te geil om te stoppen. Zo als ik al in mijn vorige verhaal gaaf heeft deze segregatie een paar jaar geduurd. Mijn oom is hier volgens mij nooit achter gekomen en mijn ouders ook niet (volgens mij).Maar ... het volgende jaar kreeg alles een andere wending. Mijn tante kwam weer in huis omdat mijn ouders een weekje weg gingen. Ik was toen 17 en mijn zus was toen 15. Ons sexavontuur vervolgde gewoon maar we moesten beter opletten want mijn zus was inmiddels ouder en ook niet achterlijk. Ergens had mijn zus in de gaten dat er wat gaande was want op een gegeven moment sprak ze me aan. Wat is er aan de hand met jullie vroeg ze me. Huh niets hoezo ? Jawel ik zie wel hoe tante Moniek tegen jou doet en waarom kust ze jou telkens ? Volgens mij werd ik rood en wist niet wat ik moest zeggen. Nee er is niets zei ik. Maar ik heb jullie gehoord gisterenavond toen ik in bed lag. Tante Moniek ging naar jouw kamer en kwam pas veel later weer naar beneden. Ik hoorde ook geluiden van jouw bed. Hebben jullie soms iets .... Ik weet niet meer precies wat ik gezegd heb maar heb ontkend en ben weggelopen. Ik heb dit alles tegen mijn tante gezegd en aangegeven dat ik het niet meer wilde. Ik was bang dat mijn ouders er op deze manier achter zouden komen en dat wilde ik niet (dat zou een enorme rel zijn geworden). Mijn tante was hier rustiger over en zei dat ze met mijn zus zou praten.

's Avonds zat ik op mijn kamer en toen kwamen Moniek en mijn zus (Linda) naar binnen. Ik schrok en wist niet wat er ging komen. Blijkbaar had mijn tante met mijn zus gesproken over ons gesprek en ze kwam mij bijpraten. Je zus was heel nieuwsgierig wat er allemaal aan de hand was zei Moniek want ze had ons gehoord. Daarom had ze het jou ook gevraagd. Omdat ik wil dat we dit onder ons houden heb ik je zus verteld wat we af en toe doen en dat we dat alle twee heel fijn vinden. Je zus Linda vertelde me dat ze ook graag zou willen mee ontdekken vandaar dat we hier nu bij jou zijn om te vragen wat jij zou willen.
Ik wist niet wat er gebeurde. Zo had ik nooit over mijn zus gedacht en naar mijn zu gekeken (zusje). Huh .... ik weet het niet zei ik, wat vind jij vroeg ik aan mijn tante. Ik vind het prima hoor zei ze, hoe meer zielen hoe meer vreugd. Zullen we Linda eens laten zien hoe fijn het kan zijn ? Ik knikte en toen zei Moniek tegen Linda dat ze op het bed moest gaan zitten en moest kijken. Moniek kwam naar mij en kuste me. Ze trok langzaam mijn kleren uit tot aan mijn onderbroek. Ik schaamde me voor mijn zus. Moniek trok haar kleding uit tot aan haar ondergoed. Vind je het spannend vroeg ze aan Linda ? Die knikte ja met een rood hoofd. Moniek kuste en streelde me en trok mijn onderbroek naar beneden. Daar stond ik naakt met een stijve voor mijn zus. Die giechelde. Hmm. kijk een wat voor lekker jongen je broer is zei ze en ze pakte mijn pik in haar hand. Langzaam trok ze eraan en ik zag mijn zus met grote ogen kijken. Wil je ook eens voelen ? Linda knikte en Moniek pakte haar hand en leidde deze naar min pik. Ik voelde de hand van mijn zus aan mijn pik en werd bloedgeil. Dit kon toch allemaal niet waar zijn! Trek er maar aan zei Moniek en mijn zusje begon langzaam aan mijn pik te trekken.Mijn tante deed ondertussen haar BH en slip uit en stond naakt bij ons.
Misschien moet je ook je kleren uitdoen zei ze tegen Linda. Dit deed ze en even later was Linda ook naakt. Ik zag dat ze zich ook schaamde. Ik had mijn zus nog nooit zo naakt gezien. Ze had een beetje haar op haar kutje en kleine borstjes.
Kom eens hier zei Moniek en toen stonden met zijn drieŽn bij elkaar en raakte elkaar aan. Heerlijke tintelingen overal. Moniek gaf me een tongzoen en Linda keek. Nu jij zei Moniek. Linda aarzelde en kwam dichterbij. Doe maar zei Moniek en Linda kwam zacht met haar lippen bij die van mij. Onze monden gingen op elkaar en ik duwde mijn tong bij haar naar binnen. We stonden naakt te tongen terwijl Moniek mijn lul streelde. Ik hield het niet meer! Ik kwam klaar tegen het lichaam van mijn zus. Die schrok natuurlijk. Misschien moet je Linda even laten voelen hoe lekker het is als je haar kriebelt en likt zei Moniek. Ga maar eens op bed liggen zei ze tegen Linda. Linda ging liggen en Moniek spoorde mij aan om Linda te likken.
Ik ging tussen haar benen en begon haar zachtjes te likken. Linda reageerde meteen. Mijn tong ging over haar kutje en langs haar klitje. Moniek zat naast ons en keek en spoorde aan. Ik voelde dat Linda ging komen want haar reactie werd steeds heftiger. Ze schokte en bewoog en kwam klaar. Het was zo geil dat ik weer hard werd.

Moniek pakte mijn lul vast en begon me te pijpen. Ik wil dat je me nu neukt zei ze want ik ben zo geil geworden van dit alles. Ze ging liggen en deed haar benen wijd. Kom maar lekker zei ze. Tegen Linda zei ze dat ze moest opletten. Ik stopte mijn lul in de kut van mijn tante en neukte haar terwijl mijn zus toekeek. Het kon me allemaal niets meer schelen. Mijn tante kreunde en steunde en ik zag dat Linda het erg geil vond. Haar hand ging over haar borsten en lichaam en haar vinger streelde over haar kutje. Moniek hijgde en kreunde harder. Vind je dit geil vroeg ze aan Linda ? Die knikte en zei ja .... Wil je ook vroeg ze en weer knikte Linda. Ga maar liggen zei Moniek en toen duwde mij van haar af. Kom neuk je zus maar eens lekker zodat ze kan voelen hoe lekker het allemaal is. Ik verplaatste me en ging tussen de benen van mijn zus zitten. Ik duwde mijn pik tegen haar kutje en drukte deze langzaam naar binnen. Blijkbaar was ze geen maagd meer. Ik neukte haar langzaam en werd gek van haar strakke kutje. Wat was dat lekker ! Ze kreunde en bewoog mee. Ik neukte sneller en sneller en Linda kreunde harder en harder. Neuk haar lekker zei Moniek terwijl ze zichzelf klaar vingerde. Het gevoel werd sterker en sterker en ik voelde mijn lul opzwellen. Moniek kwam klaar en kreunde zo geil dat ik het niet meer hield. Ik spoot mijn zus vol .....

Ik kan niet onder woorden brengen hoe geil dit alles was. Ik weet zeker dat vele dit niet zullen geloven. Is het fout ..... misschien wel maar we vonden het allemaal super lekker en hebben genoten.
Dit is overigens niet bij 1 keer gebleven. Naast de sexrelatie met mijn tante heb ik ook nog heerlijke momenten met mijn zus gehad en wij met z'n drieŽn.

Die tijden zijn nu voorbij en zoals ik in mijn vorige verhaal al aangaf ; ik mis het wel ...

Reacties zijn welkom (hexlover@live.nl)

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners