Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mieke 1 - 12893 keer gelezen
Het was druk bij de bloedafname, ik had zeker een kwartier zitten wachten voor ik aan de beurt was.
‘ Nummer 87, Kamer 7.’
Dat was mijn nummer, Ik liep de gang door en nam plaats in de stoel van hokje 7.
Er kwam een verpleegster binnen ging zitten en vroeg, ‘Naam?’
Ze keek me nu pas goed aan, ‘Willem? Willem Deudekom, gossie zeg dat is al weer een tijdje geleden.’
Ik keek ook nu pas naar de verpleegster en zag dat het mijn nichtje Mieke was.
‘Hallo Mieke, ik dacht dat je in het lab werkte, je was toch laborante?’
‘Ja dat klopt, maar het was hier zo druk dat er vanochtend werd gevraagd of iemand zo kunnen helpen en omdat ik graag mijn vaardigheden op peil wil houden, had ik me gemeld.’Wat is dat toevallig zeg, vanochtend heb ik nog aan je gedacht.’
‘Je weet wat opa Janssen altijd zei hè, toeval bestaat niet.’
Vakkundig stak ze de naald in mijn arm. Ik voelde nauwelijks een prik en zag het bloed in het glazen flesje lopen. ‘Hoe ist met jou en met Henk?’
Ze keek me vragend aan, ‘Henk? Weet je dat dan niet? We zijn drie maanden geleden gescheiden.’
‘O sorry hoor, ik wist daar niets van. Maar hoe gaat het dan met jou? Ben je ….’
Ze onderbrak me, ‘Sorry maar het is zo druk, weet je wat, over een kwartier heb ik pauze, als jij nou in het restaurant op me wacht dan kom ik daar naar toe en drinken we een bakje koffie.’
Ze drukte een watje op het wondje en plakte er een pleister overheen. Ik stond op en zei,’Nog tot zo meteen dan.’

Ik zat aan de koffie en dacht aan Mieke, ze was mijn favoriete nichtje en ik moest innerlijk lachen, omdat ik me realiseerde waarom dat was.
Toen we kinderen waren logeerde ik in de zomer altijd bij opa en oma Janssen op de boerderij.
Ik zal een jaar of 12 zijn geweest toen in die zomer ook Mieke kwam twee nachten logeren. Aangezien er maar één logeerkamer was, moesten we samen in het tweepersoonsbed slapen.
Toen we ‘s avonds in bad moesten en ik bijna klaar was riep oma dat Mieke zich alvast wel kon uitkleden. Oma bekeek me van top tot teen en pakte mijn plassertje en vroeg, ‘Heb je die wel goed gewassen? Goed onder de rand hoor.’ Ze stroopte mijn voorhuid omlaag en begon mijn eikel met een ruw washandje flink te poetsen.
Er was eigenlijk niets aan de hand tot dat Mieke binnen stapte. Voor het eerst zag ik ze naakt. Ik had oma en opa al vaak zat naakt gezien, want die deden negens moeilijk over, terwijl er bij ons thuis nooit iemand naakt door het huis liep.
Ik weet nog precies wat er door me heen ging toen ik Mieke binnen zag komen, ontluikende borstjes en een bijna onbegroeide schaamheuvel.
Er schoot een zalig warm gevoel door mijn onderlijf en terwijl oma mijn plasser afdroogde groeide hij in haar handen. Even hielde ze hem vast en kneep er zachtjes in. ‘Volgens mij werkt hij goed.’
Ik snapte toen niet wat ze bedoelde, maar zag wel dat Mieke haar ogen niet kon afhouden van mijn inmiddels stijve plasser. Snel schoot ik een pyjamabroek aan en liep naar de logeerkamer.Toen Mieke een kwartiertje later binnen kwam lag ik half onder een laken en keek hoe ze in een krot nachthemdje naast me in bed stapte.
Nog steeds was mijn plasser niet in zijn normale toestand en toen ik Mieke naast me zag liggen begon hij weer vol te stromen met bloed.
Eerst zwegen we alle twee en toen was het Mieke die het beklemmende stilzwijgen doorbrak.
‘Heb jij wel eens vaker een naakt meisje gezien?’
‘nee jij bent de eerste, maar oma heb ik vaak zat bloot gezien hoor.’
‘Ik had nog nooit een naakte jongen gezien, is dat niet vervelend als je piemel zo groot word?’
Ik lag nu met een erectie van heb ik jou daar vlak naast haar en antwoordde, ‘Nou gebeurt niet vaak hoor.’
Het bleef een tijdje stil. ‘Mag ik hem nog eens zien?’ Ik twijfelde en aarzelde dus met antwoord geven, maar toen ik een klein stemmetje, ‘Alsjeblieft?’ hoorde zeggen sloeg ik het laken omlaag en trok mijn broek naar beneden.
Mieke lag op één elleboog en bekeek hem nauwkeurig, ‘Mag ik hem eens aanraken?’en zonder op antwoord te wachten pakte ze mijn plasser en voelde aan mijn ballen. Ik kreeg het me toch warm,
en toen ze mijn voorhuid omlaag trok en mijn eikel helemaal bloot lag, voelde ik iets raars in mijn buik. Ik trok me snel terug en zei, ‘Maar nou wil ik jou plasser ook zien.’
Mieke trok haar nachthemdje omhoog en deed haar broekje iets omlaag.
Ik zag eigenlijk niets en vroeg wil je je broekje niet helemaal uittrekken, ik zie zo niks.’
Ze trok snel haar broekje omlaag en schopte het weg. Maar ze hield haar benen zo gesloten dat ik echt alleen maar de bolling van haar schaamheuvel kon zien.
‘En wat vind je ervan?’ Ik vertelde haar dat ik nog niets kon zien en toen deed ze haar benen uitelkaar.
Haar lipjes waren strak gesloten en ik zag eigenlijk niets speciaals. ‘Nou ik snap niet wat ik hier aan moet zien.’
‘Je mag wel even voelen hoor.’ ze opende har benen nog verder en ik wreef met mijn vinger over haar met kleine haartjes bedekte lippen. Ze begon hard te zuchten en toen ik nog een keer wreef zakte mijn vinger plots tussen de lippen en kwam ik in een vochtige warmte.
Ze kreunde en ik schrok terwijl ik mijn vinger vliegensvlug terug trok.
We zeiden alle twee niets en na een paar minuten wensten we elkaar welterusten en ik sliep erg onrustig die nacht.
De volgende avond was het weer het zelfde ritueel, we moesten in bad en oma controleerde of ik me goed gewassen had. Deze keer stond Mieke al even in de badkamer en ik zag dat ze met een rood hoofd stond te kijken hoe oma mijn eikel waste.
Toen we later op bed lagen vroeg Mieke of ik het lekker vond als oma me zo waste? Ik kon niet ontkennen dat ik het lekker vond en toen ze zich omdraaide en me recht in het gezicht keek zei ze, ‘Mag ik het ook nog een aan raken, dan mag je ook mij daar aan raken.’Ik knikte en schopte snel mijn broek uit. Mieke trok haar hemdje uit en schoof langzaam haar broekje naar beneden.
Naakt lagen we nu naast elkaar en konden elkaars lichaamswarmte voelen zonder elkaar aan te raken.

Mieke raakte als eerste mijn inmiddels weer snoeiharde piemel aan en er ging een schok door mijn lijf.
Ik schoof mijn hand tussen haar benen en stak mijn vinger tussen haar inmiddels vochtige lipjes.
Ze kreunde zacht toen ik mijn vinger wat dieper in haar liet glijden en drukte haar onderlijf omhoog tegen mijn vinger aan. Ze had me inmiddels los gelaten en lag op haar rug te genieten van mijn vinger die de binnen kant van haar kleine vagina aan het voelen was. Ze pakte mijn andere hand en legde die op haar kleine borstjes en wreef er zacht overheen. Haar tepels stonden zeker zo stijf als mijn piemel en ze begon steeds harder te kreunen. Ik haalde mijn hand van haar borstjes en legde die op haar mond, want ik wilde niet dat opa of oma kwamen kijken wat hier aan de hand was.
Ze beet zacht in mijn hand en toen ik aan de bovenkant van haar sneetje een hard plekje vond beet ze zo hard dat ik het bijna uit schreeuwde. ik had mijn hand van schrik terug getrokken, maar ze greep mijn hand, duwde hem terug en zei, ‘Dat plekje daar moet je over heen duwen met je vinger.
Ik zocht het plekje op en wreef er over. ‘Mmmm.. harder… harder.’
Ze had haar handen voor haar mond geslagen en ze smoorde zelf haar gilletje toen ze klaar kwam.
Inmiddels weet ik wat er toen gebeurde, maar op dat moment was ik geschrokken want haar vagina sloot zich als een klem om mijn vinger, haar lichaampje begon te schudden en te schokken en ze kreunde of ze verschrikkelijk veel pijn had. Ik lag te kijken en overwoog om oma er bij te halen, want dit kon echt niet goed zijn.Na even kwam ze tot rust en ik zag dat ze een gelukzalige blik in haar ogen had.
‘Wouw.. dat was echt heerlijk. Ik hemmijn zus er wel eens over gehoord, dat klaarkomen zo lekker moest zijn, maar dat het zo lekker was had ik niet kunnen vermoeden. Ben jij wel eens klaar gekomen?’
Ik kon niet anders dan bekennen dat ik nog nooit was klaar gekomen. Ik had er wel eens over gehoord van de grote jongens maar had geen idee wat ze toen bedoelde.
Ik snapte ondertussen wel dat het wel heel erg lekker moest zijn.
‘Ga maar eens op je rug liggen.’ Ze duwde me op mijn rug en kwam op me zitten.
Ze pakte mijn piemel vast en begon me zachtjes af te trekken. In eerste instantie deed ze het te hard en ze zag aan mijn pijnlijk vertrokken gezicht dat het niet goed ging. ‘Als ik het niet goed doe moet je het zeggen hoor, ik heb dit ook nog nooit gedaan.’
Ik vertelde haar hoe ze het beter kon doen en toen ze wat minder hard kneep en wat rustiger deed voelde ik al snel iets borrelen in mijn buik en plotseling overviel me een gelukzalig gevoel en lag ik te schokken op bed. Toen ik mijn ogen weer opende zag ik dat er een beetje witte nattigheid op Mieke’s had lag, ze rook er aan en veegde het toen af aan het laken. ‘En was het wat, was het net zo lekker als bij mij?’
‘Ik weet niet hoe het bij jou was maar ik vond het reuze lekker.’Ze kwam tegen me aan liggen en ik voelde een tepeltje tegen mijn arm drukken.
Toen ik me op mijn zij draaide, kwam ze strak tegen mijn rug aan liggen en voelde ik alle twee haar kleine borsten tegen mijn rug.

Zo moeten we in slaap gevallen zijn want toen ik de volgende ochtend wakker werd, merkte ik dat we alle twee nog naakt naast elkaar lagen. Ik hoorde iemand de trap op komen en trok snel het, van het bed gegleden, laken over ons heen.
‘Opstaan, want jullie zou me helpen met koeien melken.’
De zware stem van opa donderde door de kamer en hij trok ze gordijnen open. Hij moet Mieke’s nachthemd op de grond hebben zien liggen, maar hij zei er niets van.
Slaperig rekte Mieke zich uit en prompt floepte haar borstjes boven het laken uit. Ook daar zei opa niets van, maar liep fluitend de kamer uit.
Ik vond het reuze jammer dat Mieke weer naar huis moest, maar we spraken af dat we volgend jaar langer samen zouden komen logeren hier.

Ik begon te glimlachen toen ik aan het volgende jaar terug dacht en juist op dat moment voelde ik een hand op mijn schouder, ‘Waar zit jij over te denken dat je zo’n gelukkig gezicht trekt?’
Ik voelde dat ik een rooie kop kreeg, ‘O nergens aan. Zal ik koffie voor je halen?’ en weg was ik.
Toen ik even later terug kwam met een kop koffie, bloosde ik gelukkig niet meer en was blij dat Mieke er niet meer over begon.
Terwijl ze haar brood op at en haar koffie dronk vertelde ze waarom ze was gescheiden en dat ze nu al een jaar op zich zelf woonde. haar man had zich meer met zijn secretaresse bezig gehouden dan met haar. Zodoende was ze een jaar geleden het huis uit gegaan en drie maanden geleden was ze gescheiden.
Het verbaasde me dat niemand me dat ooit had verteld, maar Mieke zei dat bijna niemand van de familie het wist, dus was dat niet zo raar.
Zij woonde aan de Brabantse kant van de maas en ik aan de Gelderlandse. Nou is daar hemels breed niet veel afstand tussen, maar het zijn wel twee verschillende werelden.
Ik kom zelden de maas over behalve als ik bv. in het ziekenhuis moet zijn, dan ga ik uit gewoonte naar den Bosch.
Ze vroeg hoe het met mij ging want ja ik was al wat langer gescheiden. Ik vertelde dat het me goed afging en dat ik erg blij was haar weer te zien.
Ze vond dat ook en alleen jammer dat ze weer aan het werk moest, maar nodigde me uit om zaterdag of zondag bij haar koffie te komen drinken om eens lekker bij te praten.
Ze vertelde dat ze het boerderijtje van opa Janssen had gekocht en ik verheugde me al op zaterdag.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners