Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mij nicht, de babysit - 24004 keer gelezen
Als vice-directeur van een groot bedrijf was het mijn vaders plicht om vaak op zakenreis te gaan. En naar goede gewoonte ging mijn moeder dan met hem mee. En ik, Robb, een jongeman van 14 jaar (1,56 m, 59 kg, klein en met wat kilos teveel) werd dan bij mijn oma gedropt.
Enkele dagen voor hun vertrek trad er echter een probleem op, mijn oma was van de trap gevallen en had haar heup gebroken waardoor ze in het ziekenhuis belandde. Grote ramp want wie moest er nu voor Robb zorgen. Gelukkig bracht mijn nicht Hanne redding. Hanne, 18 jaar en een moordgriet (1,78m 63 kg en lang blond haar).
Zo kwam het dus dat Hanne en ik op een zondagochtend samen aan de ontbijttafel zaten. Nu moet je wel weten dat Hanne niet echt een van de braafste was en ze op dag een al de drankkast van mijn vader had ontdekt. Half slapend en met niets meer aan als een badjas zat ze over mij, wachtend tot ik het ontbijt op tafel zette.
Na het ontbijt ging ik vlug naar boven achter mijn computer leuke sexverhaaltjes lezen.
Niet lang erna hoor ik de achterdeur dichtvallen en zie ik mijn nichtje de tuin in paraderen. Het was een mooie zomerdag, de ideale moment om,aan je kleurtje te werken. Ik zag haar een blik over de schutting werpen om te kijken of de buren in zicht waren en toen ze zeker was dat de kust veilig was deed ze haar badjas uit en ging ze in niets als haar slipje zonnen.
Ik was al behoorlijk geil van de verhalen die ik gelezen had, maar dit beeld zorgde ervoor dat ik recht in mijn broek klaarkwam. Ohh Hanne, voor haar postuur had ze geweldig gevormde borsten (Š la Kate Upton) mijn lid steigert er nog van als ik eraan terugdenk.
Zo bleef ik minutenlang vanuit mijn kamerraam gluren, maar ik wou meer zien... Ik liep naar beneden en glipte zo stil als ik kon naar buiten. Ze lag met haar ogen toe te genieten in het zonnetje en ik sloop tot op een meter bij haar vandaan. De spanning steeg en dat voelde ik serieus in mijn broek. Na een minuut zo te staan, ze had haar ogen nog steeds dicht, haalde ik mijn stijve uit mijn broek en begon ik mij af te trekken. Bijna kwam ik klaar toen plots binnen haar gsm ging. Haar ogen gingen open en daar stond ik dan...Robb! Riep ze uit. Jij viespeuk! Snel liep ik naar binnen en sloot mij op in mijn kamer. Ik kon wel sterven van de schaamte.
Na uren en uren begon ik toch honger te krijgen, het was al na elf uur dus ergens was er de hoop dat Hanne al gaan slapen was. Toen ik beneden kwam zat zei echter nog steeds in de zetel, en in haar hand was een van mijn vaders dure gin-tonics (Hendrickx gin met rose lemonade).
Ahh, onze viespeuk durft dan eindelijk zijn gezicht terug laten zien. Ze klonk aangeschoten en toen ik in de keuken een zak chips pakte zag ik al enkele lege flesjes staan. Ik was al halverwege de trap toen ze me terugriep. Waar denkt meneer heen te gaan? Zou de gij u eerst niet excuseren voor daarstraks?
Met een hoofd als een biet liep ik de kamer terug in. Sorry... Stamelde ik.
Is dat alles? vroeg ze. Mijn blik was strak naar de grond gericht. Zou je dit niet aan mijn ouders willen vertellen? Voegde ik eraan toe? Toen ik eindelijk opkeek zag ik dat ze lief naar me lachte... Ocharme, zei ze zoals je daar staat zou ik nog medelijden met je krijgen. Kom anders even bij mij zitten.
Al snel zat ik daar naast haar met zelf een drankje in mijn handen. Zeg nu ben ik wel eens benieuwd, begon ze. Was dit nu de eerste keer dat je een vrouw naakt zag? Eerlijk bekende ik dat het inderdaad het geval was. Oh hoe schattig...en wat vond je ervan?
Euh...
Daarstraks was je toch niet verlegen toen je jou mooie jongen bijna in mijn gezicht hield... Wacht ik zal je anders even helpen.
Voor ik wist wat er gebeurde stond ze recht en trok ze haar jurkje uit. Daaronder had ze niks aan, zelf geen slipje en voor het eerst in mijn leven zag ik het paradijs!
Kijk maar goed kleine schat...
Mijn broek stond op ontploffen, ik hield het niet meer. Het was zo strak dat het pijn deed.
Zei had dit door en zakte door knieŽn en maakte tergend traag mijn riem los, ze keek naar boven en even verdronk ik in hemelsblauwe ogen. Toen ritste ze mijn broek los trok hem naar beneden en bevrijde mijn pik uit mijn onderbroek.
Wat een mooie jongen zei ze bewonderend, kijk hij past perfect in mijn hand.
Ga jij mij nu pijpen? Dat doen ze nu altijd in de verhalen.
Ze keek me weer in de ogen. Dat zou jij wel willen he stoute jongen fluisterde ze me toe. Spijtig voor jou vind ik het vies een piemel in mijn mond. Maar geloof me, ik kan jou ook zonder te pijpen laten genieten.
Dit gezegd hebben begon ze stilletjes aan mijn pik te trekken, tergend traag.
Maar voor mij was dit hemels en het duurde dan ook niet lang voor ik in haar hand klaarkwam.
Stilletjes kwam ze recht en nam mij bij de hand. Als een klein kind nam ze mij mee naar boven naar mijn ouders hun slaapkamer (hier sliep zei tot mijn ouders terugkwamen). Ze liep naar haar tas die in de hoek stond en nam er een condoom uit. Ze scheurde hem open en gebaarde dat ik bed moest gaan zitten. Ze kwam tussen mijn benen en begon mij weer stilletjes af te trekken. Toen hij weer hard was ging ze zelf languit op het bed liggen met haar benen wijd gespreid. Ik had genoeg verhalen gelezen om te weten wat nu de bedoeling was. Ik kroop tussen haar benen en probeerde mijn plasser in haar liefdesgrotje te stekken. Na wat hopeloos gefriemel nam ze liefdevol maar kordaat de leiding en leidde mijn pik naar binnen. Een hemels genot overviel mij en ik moest echt mijn best doen om niet meteen terug klaar te komen.
Heel houterig en onervaren begon ik te stoten, eerst rustig daarna met iets meer ritme begon ik haar te neuken. Ohh, ohh, ja, ohh, ohh jaaa, ik kom ik kom ik ooohh, vermoeid viel ik naast haar neer, ook al had het amper 3 minuten geduurd ik was naar de hemel gegaan en terug, ik was stik kapot. Ik wist ook wel dat zij niet echt genoten had maar dat maakte haar niets. Ze stapte uit bed, kuste mij op mijn mond en liep de aangrenzende badkamer binnen. Ik viel in slaap met op de achtergrond gezoem en gekreun vanachter de gesloten deur...

De volgende ochtend kwamen mijn ouders terug thuis en was het tijd om afscheid te nemen van mijn nicht. Ik liep met haar mee tot aan haar auto. Onthoud goed dat wat er tussen ons gebeurd is ons geheim blijft vertelde ze me waarna ze me liefdevol kuste.
Gaan we het ooit nog eens doen? Vroeg ik?
Misschien zei ze.... Als je geleerd hebt om een vrouw te verwennen. Met een knipoog stapte ze in de auto en reed weg...

Reacties, tips, ideetjes, .... 95loverboy95@gmail.com

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners