Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn Geile Neefje - 35713 keer gelezen
In de zomer kwam mijn neefje vaker bij me zwemmen en slapen, Ik was 15 hij 13. We hadden beiden een lekker gespierd lichaam met een mooie strakke gespierde buik.

Op een heerlijke zomerse dag kwam hij weer naar mij om te zwemmen. Toen we aan het zwemmen waren speelde/stoeide we met elkaar zoals we altijd deden. Ik werd zelf opgewonden van zijn lichaam, ik kon me ogen niet van hem afhouden.
Tijdens het stoeien in het zwembad kon ik hem zonder dat het erg hard opviel aanraken. Ik voelde af en toe aan zijn kontje en begon erg opgewonden te raken en dit wond me heel erg op. Ik moest wel me best om geen stijve te krijgen.

We besloten na een paar uur ons even om te kleden en naar de frietkraam te gaan, we hadden het huis de hele dag voor ons alleen en hadden geld gekregen voor eten.

Toen we lekker hadden gegeten gingen we gelijk weer naar huis, ik stelde voor even op mijn kamer te gaan spelen.Eenmaal op mijn kamer zaten we op mijn bed en oefende wat judo houtgrepen. Ik werd weer opgewonden en stelde hem wat vragen over seks, en of hij zich al eens afgetrokken had. En hij vertelde me dat hij vaker een stijve had en en aan trok en dat fijn vond.
Ik wou naakt zien en het liefst meer, dus ik vraagde of we omdat het zo warm was miss even onze zwembroek terug aan konden doen, En dat hij zich ook gewoon bij mij op de kamer kon omkleden. Hij wou alleen niet dat ik hem in ze blootje zag. Ik vroeg hem plagend of hij zoon kleintje had dat hij zich er zo erg voor schaamde. En dat als hij zijn piemel liet zien hij die van mij ook mocht zien.
Hij wou hem niet laten zien maar die van mij wel zien.
Ik liet mijn slappe piemel even snel zien en zij dat hij hem nu wel ook moest laten zien. Hij wilde niet maar ik begon zijn spijkerbroek uit proberen te trekken.
Hij spartelde goed tegen, maar uiteindelijk lukte het me en ik trok gelijk ze onderbroek uit. Ik zag zijn heerlijke piemel, Niet zo groot als die van mij en hij had ook nog geen haartjes.
Ik trok me eigen broek uit en liet hem nu eens goed kijken naar die van mij waar hij met grote ogen naar keek.

Ik zij nu we mekaar toch gezien hebben kunnen we ook naakt blijven en miss nog even naakt zwemmen we waren toch alleen.
Ik ging langs hem liggen op bed en begon een beetje over seks te praten en hem dingen uit te leggen.

Zelf was ik nu zo geil dat ik het niet meer kon laten om hem aan t raken, Ik gleed met me hand over ze lichaam en kroop lekker tegen hem aan. Ik zij dat het eigenlijk wel normaal voor jongens om af en toe met mekaar te spelen zonder dat ze homo zijn zolang ze geen verkering met elkaar willen.
Ik pakte ze piemel vast en begon er mee te spelen, zelf had ik nu een enorme stijve, Waar hij ze ogen niet van af kon houden. Ik zij dat hij hem gewoon mag aanraken.
Hij begon duidelijk zelf ook opgewonden te raken van alles, en pakte me piemel nu ook vast en samen rukte we mekaar.
Me neefje was nu ook goed geil te worden, En kon ze handen niet meer van me af houden.

Ik vertelde hem dat ik hem erg lekker vind, en dit gewoon ons geheimpje bleef. Hij keek me heel geil aan. Ik pakte hem vast en kuste hem, we tongde, streelde en rukte mekaar voor een hele tijd.Nu kuste ik me weg naar onder tot ik bij zijn lekker paal uitkwam en begon hem te pijpen. Hij kreunde van genot.
Hij wou zelf ook pik in ze mond, en draaide zich om zodat we mekaar (69) konden pijpen. hij lag boven waardoor ik een mooi uitzicht kreeg op zijn kontje, en ik eindelijk ze lekkere sterretje kon zien. Ik begon rustig met 1 vinger zijn mannen kutje te masseren. Hij vond het duidelijk heel lekker want niet veel later spoot hij me

hele mond vol met zijn heerlijke geile zaad, waardoor ik zo geil werd dat ik ook direct klaarkwam. Beiden zogen elkaars pik nog even schoon en toen kwam hij weer langs me liggen, we kuste en streelde mekaar nog een hele tijd.

Ik vroeg hem of hij niet kon blijven slapen, want ik wilde nog lange tijd van mekaar kunnen genieten. Na een telefoontje naar onze ouders was het geregeld en ze vonden het goed als hij een weekje bij ons bleef slapen aangezien we toch geen school hadden.

Toen hebben we mijn kamer even klaargemaakt voor de logeerpartij en hebben we even bij me neefje thuis zijn spullen gehaald, Daar heeft me neefje ook een paar sexspeeltjes en glijmiddel van zijn oudere zus gepakt.

Toen we weer terug waren trokken we direct onze kleren uit en doken mijn bed bed in, We speelde met elkaars pik en kontjes en gingen helemaal in mekaar op.
Ik zij tegen me neefje dat hij ze kontje eens voor me in de lucht moest steken want ik wou zijn mannen kutje likken. Dit deed hij met plezier, en vond het duidelijk heel erg lekker. Zijn kontje smaakte heerlijk, zo lekker dat ik me hele tong naar binnen werkte. Hij kreunde en smeekte me om hem in zijn kont te neuken.
Ik wou natuurlijk heel graag zijn kontje vol spuiten, en pakte gelijk wat glijmiddel en begon hem voorzichtig te vingeren. Het ging vrij snel steeds makkelijker, en zijn anus begon steeds beter te ontspannen, waardoor ik meerdere vingers kont gebruiken en hij het steeds lekkerder begon te vinden.
Na een tijdje heb ik een dildo gepakt en die erin gestopt, Me neefje kreunde zo hard en schreeuwde dat ik hem nu echt moest gaan vol spuiten! Dat liet ik me natuurlijk geen 2x zeggen, ik smeerde me pik in met wat glijmiddel en stopte hem langzaam in zijn kontje. Hij schreeuwde van genot! Ik begon het tempo steeds wat harder op te voeren en was hem al vrij snel flink aan t neuken, Dit was zo geil dat na niet al te lang leek te exploderen in zijn kont, We kwamen beiden tegelijk zo heftig klaar. Toen ik mijn pik uit zijn kont haalde, bleef deze een beetje open staan, en droop mijn sperma eruit. Dit is echt het geilste gezicht ooit, en ik kon t ook niet laten om me tong nog even naar binnen te steken, en zijn kontje te likken. Mijn neefje draaide zich naar me toe en kussend liggen we een tijdje samen op bed.

Op een gegeven moment zegt me neefje dat hij naar de wc gaat op te plassen. Ik vertel hem dat hij niet mag gaan omdat ikzelf plas al jaren over mezelf in me kleren, douche, bed omdat ik dat erg geil vind en ik zijn geile sappen niet wil verspillen. Hij kijkt me even twijfelend aan maar word daarna geil van t idee. hij kruipt bovenop me en begint te plassen, In mijn mond en over me hele lichaam, Ik drink zoveel als ik kan drinken van zijn geile sappen en ben in een klap weer fucking hard en geil !

Ik heb zoon geil lekker neefje! Wil voor eeuwig elkaars zaadsletjes zijn!

Benieuwd hoe dit afloopt ? Wacht voor deel 2

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners