Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn Griekse Inwijding - 22091 keer gelezen
Ik ken mijn van oorsprong Griekse vrouw nu vijf jaar. Een jaar geleden ben ik met haar getrouwd. Het was prachtig en ik ben nu helemaal ingewijd in haar familie. Maar die Griekse inwijding was wel een heel bijzondere. Niet zozeer de bruiloft zelf, maar hetgeen daaraan vooraf ging maakte het heel bijzonder.

Een paar dagen voor de trouwerij was ik Ďs avonds bij mijn schoonouders, toen mijn schoonvader zei dat hij iets met me wilde bespreken. Ik kreeg het vermoeden dat hij een verhaal ging afsteken dat ik goed voor zijn dochter moest zorgen enz. Daar begon hij inderdaad ook kort mee, maar toen vervolgde hij dat er een soort Griekse traditie bestaat. Die bestaat eruit dat de moeder van de bruid de aanstaande van haar dochter zeg maar keurt, of beoordeelt, net hoe je het wilt noemen. Daarbij gaat het om de voortplanting en of je als man voldoende in staat bent om je vrouw te bevredigen. Hij vervolgde dat deze traditie nog steeds voortleefde in hun familie en dat zijn vrouw mij dus ook wilde keuren. Het overviel mij nogal en ik vroeg dus hoe zij mij dan wilde keuren. Nou jongen door een keer met je naar bed te gaan en seks te hebben, vervolgde hij. Maar als je niet wilt of durft hoeft het niet, het is geen verplichting, verzekerde hij me. Ik was nog steeds wat verbouwereerd en vroeg of mijn schoonvader dat dan wel goed zou vinden. Hij glimlachte. Ja natuurlijk jongen, ik vraag het je niet voor niets. Het is een traditie bij ons, dus ik kreeg dit verzoek ook toen ik met mijn vrouw ging trouwen.

Toen we terugkwamen wist mijn vrouw al precies wat mijn vader had verteld. Ze vroeg mij of ik de inwijding (zoals ze dat ook wel noemen) goed vond. Ze vertelde dat ik er niet onzeker over moest zijn omdat ik met mijn vrouw ook altijd goed in bed ben. Ik stemde toe en begon het ergens ook wel een geil idee te vinden. Mijn schoonmoeder ging ondertussen douchen en mijn vrouw zei dat ik ook maar even snel mijn Ďgereedschapí moest wassen. We hadden het die morgen namelijk nog gedaan, dus dat vond ze wel zo schoon. Na een half uur kwam mijn schoonvader me succes wensen en zei dat ik naar hun slaapkamer kon gaan.Ik kwam binnen en daar stond mijn schoonmoeder. Het was voor haar leeftijd nog best een knappe vrouw. Ze had wat steviger heupen gekregen en had behoorlijk grote borsten. Ik heb het nooit durven vragen, maar ik schat toch minimaal cup D. Ze heeft een dun badjasje aan en vraagt of ik een beetje ben bekomen van het verzoek. Inmiddels gaat het al beter en ze vraagt of ik al wat kleren wil uitdoen. Als ik mijn onderbroek uittrek merk ik dat mijn pik al wat stijf is geworden. Ik ga op de rand van het bed zitten, terwijl mijn schoonmoeder op haar knieŽn voor me komt zitten. Ze een ferme kus op mijn pik en begint dan langzaam van onderaan mijn balzak te likken tot mijn eikel toe. Dit doet ze een paar keer. Ondertussen doet ze haar badjas uit, waardoor ik voor het eerst haar borsten helemaal naakt zie. Mijn pik is ondertussen helemaal stijf. Ze neemt mijn pik nu in haar mond, steeds verder en verder. Hij diep er uiteindelijk helemaal in en ik voel haar lippen tegen mijn balzak. Een echte Ďdiep throatí en ik wordt er behoorlijk geil van. Dan gaat ze op bed liggen. Zullen we eens een paar Ďinternationale dingení proberen, vraagt ze. We beginnen op zín Russisch, waarbij ik met mijn stijve pik tussen haar borsten mag. Met mijn vrouw heb ik dat ook weleens geprobeerd, maar hier verdrinkt mijn pik bijna tussen haar borsten. Daarna wilde ze even wisselen: ik mocht gaan liggen, we gingen verder op zín Frans. Standje69 dus. Ik begon haar te likken en had al snel haar clitoris goed te pakken. Ze raakte er merkbaar opgewonden van en vergat me soms te pijpen. Na enige tijd ging ze rechtop zitten en pakte iets. Ik ging door met beffen en voelde even later dat ze me een condoom omdeed. Ze ging wat meer naar voren zitten, pakte mijn stijve pik beet en bewoog die een paar keer langs haar schaamlippen. Toen ging ze erop zitten en gleed mijn pik zo in haar natte kut. Ze begon me heerlijk te berijden, terwijl ik tegen haar kont aankeek. Op een gegeven moment pakte ze mijn hand, nam mijn vinger in haar mond. Ze maakte mijn vinger nat en begeleidde hem daarna richting haar anus. Ik begin haar ook anaal te stimuleren, waardoor ze nog opgewondener raakte.
Terwijl mijn pik nog in haar zat draaide ze zich op een gegeven moment om. Ik keek tegen haar heerlijk grote borsten en ze boog zich voorover. Zo ver dat mijn hoofd tussen die borsten lag. Ze fluisterende in mijn oor: wil je ook nog op zín Grieks? Ik stemde toe en ze zei dat we dan wel wat glijmiddel moesten gebruiken. Het was voor haar al heel lang geleden, omdat mijn schoonvader geen behoefte meer had om het op zín Grieks te doen. Ik bracht wat glijmiddel bij haar aan en zij wilde het ook zelf nog even. Niet voor zichzelf, want ze deed het condoom bij me af en begon mijn pik er mee in te smeren. Ik vroeg of ze dan nog een andere condoom voor me had, maar dat had ze niet. Nee jongen, op zín Grieks mag je zonder condoom in me. Dat blijkt ook een gewoonte te zijn, al van heel vroeger. Ik ga achter haar zitten, leg mijn pik tegen haar kontgaatje aan en duw hem langzaam een stukje naar binnen. Ik voel dat het behoorlijk wat weerstand geeft en haal hem wat terug. Ze ontspant wat meer en ik duw weer iets verder. Dan geeft ze ter ontspanning een diepe zucht. Ik voel nu ook dat anus iets wijder wordt en duw met een flinke stoot door. Er volgt een ferme kreun die het midden houdt van opwinding of pijn. Ik begin langzaam wat heen weer te gaan en bij iedere stoot kreunt ze zacht. Ik ga steeds iets harder en dieper en ze wordt hier behoorlijk hitsig van. Ondertussen is ze zichzelf aan het vingeren terwijl ik met beide handen haar heupen stevig beet heb. Ze begint te vragen of ik nog harder wil gaan en uiteindelijk smeekt ze me om zo hard uitgewoond te worden. Ik kom ondertussen steeds meer naar the Ďpoint of no returní. Ze begint zelfs wat Griekse kreten uit te slaan en ik geef nog een paar flinke stoten. Dan komt ze klaar en ik houd even in met stoten. Ik voel haar anusspieren zich volledig om mijn stijve lul sluiten. Met een aantal snel opvolgende stoten komt ze klaar. Bij iedere stoot sluiten haar anusspieren zich om mijn stijve lul, om daarna even te ontspannen en weer aan te trekken. Ik houd het niet meer, het is alsof ze leegzuigt of leegpompt met de bewegingen van haar anusspier. Met flinke kracht kom ik spuitend klaar in haar anus. Bij iedere ontlading spuit er sperma tegen de binnenkant van haar anus, waardoor haar anusspieren zich weer samentrekken om mijn pik. Dat maakte het klaarkomen heel heftig. Ik had nooit kunnen bedenken dat een inwijding door je schoonmoeder zů heftig en heerlijk kon zijn.

Nadat we even hadden uitgerust kleden we ons weer aan en gingen naar de woonkamer. Mijn schoonmoeder knikte bevestigend naar mijn schoonvader. Dat betekende dat ik door haar was goedgekeurd, waarop mijn schoonvader en mijn vrouw me feliciteerden. Nu hoorde ik er echt helemaal bij.

p.s. pas geleden ging mijn schoonzusje trouwen. Ik had via mijn vrouw gehoord dat zij het nog nooit op zín Grieks heeft gedaan met mijn zwager. Ook hij werd dus ingewijd door mijn schoonmoeder.

Ik heb mijn zwager maar veel succes gewenst, want ik weet inmiddels hoe mijn schoonmoeder is.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners