Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn Grote Zus - 51124 keer gelezen
Vrolijk fluitend opende Rik de douchedeur en stapte naar binnen.

'H, lomperik!' klonk het verschrikt, 'Zou je niet eerst even kloppen voor je binnen komt stuiven?'

Geschrokken keek z'n zus Melanie hem aan, sloeg haar ene arm voor haar borsten en bedekte met haar andere hand haar kruis. Haar hoofd werd in een mum van tijd zo rood als een biet.

'Oh, eh, sorry hoor, ' stamelde Rik geschrokken, 'Doe de deur dan ook op slot!'Hij keek Melanie verbouwereerd aan. Het was echter niet zo zeer haar nu bedekte naaktheid die hem verbaasde, als wel de flinke kunstpenis, die op de vloer onder de stromende douche omhoog priemde. Het ding werd met een zuignap op zijn plaats gehouden.

'Wat ben jij in hemelsnaam aan het doen?' vroeg Rik en besefte onmiddellijk het retorische van zijn vraag.

'Nou, waar lijkt het nog het meeste op, Einstein?' Melanie klonk een beetje gergerd.

Pas nu bedacht Rik dat hij zelf ook geen kleren aan had en probeerde zijn naaktheid alsnog te verbergen. Hij voelde dat het zien van zijn naakte zus in combinatie met de kunstpenis hem niet helemaal onberoerd had gelaten. Een beetje schaapachtig lachend probeerde hij met zijn hand zijn opkomende erectie te verbergen.

Melanie giechelde een beetje toen ze zag wat hij probeerde te verbergen. Het klonk een beetje raar uit de mond van zijn 20-jarige zus. Haar eigen naaktheid scheen haar niet meer de hinderen en ze liet haar bescherming zakken. 'Je hebt zo te zien al verzonnen waar ik mee bezig was, h? Zal ik je fantasie nog even een beetje helpen?'

Rik's verbazing groeide met de minuut. Dat was niet echt de vraag die hij van Melanie in deze situatie verwacht had. Hij kreeg echter geen tijd om erop in te gaan, want Melanie ging met licht gespreide benen boven de kunstpik staan en liet zich vervolgens langzaam op haar hurken zakken. Langzaam zag Rik het geval haar kruis naderen en Melanie slaakte een licht kreunende zucht, toen het in haar onderbuik verdween.

Melanie begon langzaam op en neer te bewegen op de kunstlul. Ondertussen streelde ze haar borsten en haar royaal behaarde onderbuik. Ze was blijkbaar al een poosje bezig geweest, want al snel begon ze te hijgen en te kreunen dat het een lust was.En een lust was het. Voor Rik's ogen welteverstaan. Met groeiende verbazing en pik sloeg hij zijn zus gade, die daar voor hem wild op en neer zat te bewegen. Ze had volle, stevige borsten, dat wist hij wel, maar hij had ze nog nooit ontbloot gezien. Laat staan dat hij haar ooit volledig naakt had gezien. En zeker niet zoals ze nu hier voor hem bezig was.

'Kom eens hier, wil je.' gebaarde Melanie, vragend naar hem opkijkend.

Als in een roes deed Rik een paar passen in haar richting. Meteen greep Melanie hem bij zijn harde geslachtsdeel en trok hem verder naar zich toe. Voor Rik goed en wel begreep wat er gebeurde, nam Melanie zijn harde jongen in haar mond en begon hem luid slorpend af te zuigen.

Een beetje schuchter streelde Rik het donkere, golvende haar van zijn zus, die dankbaar naar hem opkeek.

'Wat ben je mooi, Melanie, ' stamelde Rik om toch maar iets te zeggen.

Haar antwoord was niet meer dan een licht gebrom, terwijl ze zich zo mogelijk nog gretiger aan hem vast zoog.

Aangezien deze bezigheid voor Rik nou niet bepaald dagelijkse kost was, duurde het niet lang of hij spoot zijn zaad in Melanie's warme mond. Ze kreunde goedkeurend en slorpte alles wat hij haar aanbood op en slikte het door.

Nadat Rik's onderlijf weer een beetje tot rust was gekomen, kwam Melanie overeind en ging voor hem staan. Ze pakte zijn hand en leidde deze naar haar borst.

'Toe maar, broertje.' zei ze, hem aanmoedigend, 'Tast maar toe.'

Rik voelde het warme vlees tegen zijn hand en aarzelend bewoog hij hem heen en weer. Hij had wel eens sex boekjes gelezen, maar de werkelijkheid was toch wel even wat anders. En dan ook nog zijn eigen zus. Dit had hij zich in zijn wildste dromen niet voor durven stellen.

Melanie legde een hand in zijn nek en trok zijn gezicht tegen haar borst.'Neem mijn tepel tussen je lippen en zuig er zachtjes op.'

Als een goed gedisciplineerde militair volgde hij haar bevel op. Hij had trouwens ook niet veel zin om tegen haar in te gaan, hoewel hij daar in andere situaties nooit te beroerd voor was.

Hij legde zijn mond tegen de hard geworden tepel en liet hem tussen zijn lippen doorrollen.

'Oh, jaah!' kreunde Melanie en wierp haar hoofd naar achteren. 'Streel me! Maak me gek!' Ze liet zich langzaam op de grond zakken, Rik met zich meetrekkend. Die had nog steeds haar tepel in zijn mond en zoog er flink op. Hij kneedde haar borsten nu met twee handen. Het was een magnifiek gevoel haar zachte heuvels te beroeren.

Melanie lag nu languit op de vloer en duwde met zachte dwang zijn hoofd omlaag in de richting van haar onderbuik. Rik wilde het echter allemaal zo langzaam mogelijk doen en likte en kuste elk stukje van haar kronkelende lichaam dat hij op zijn weg omlaag tegenkwam. Hij hield een hele poos stil bij haar navel, die verzonken lag in haar licht gewelfde buik en ging daar wild met zijn tong in de rondte. Nu pas viel het hem op hoe gebruind Melanie eigenlijk was. Ze zonde blijkbaar topless, want haar borsten waren net zo bruin als de rest van haar lichaam. Het enige witte gedeelte van haar lichaam was van een klein bikinibroekje dat alleen het hoognodige bedekt had. Dat ze goed op haar lichaam paste was wel duidelijk.

'Ja, lik m'n poesje, Rik! Wat doe je dat goed' kreunde Melanie, toen Rik eindelijk bij haar onderbuik was aangekomen. Ze had haar benen zo wijd mogelijk gespreid en de glinsterende roze spleet van haar kutje piepte tussen het donkerzwart krullende schaamhaar door. Met twee handen trok ze haar lipjes zo ver mogelijk uit elkaar en toonde Rik de opening van haar schede. Ze was al kletsnat geworden van hetgeen zich hiervoor had afgespeeld en Rik liet zijn tong van onder tot boven langs de gleuf glijden.

'Meer!' Hijgde Melanie en rolde met haar hoofd heen en weer. 'Ik ga komen, Rik. In je gezicht.'Inderdaad liet haar orgasme niet lang op zich wachten. Terwijl Rik maar door bleef likken, begon haar onderlichaam eerst langzaam, maar dan steeds sneller en heftiger te schokken. Rik proefde de sappen die diep uit Melanie's binnenste opwelden en slorpte ze allemaal op.

Haar lichaam was nog maar nauwelijks tot rust gekomen, of Melanie ging alweer staan. Ze liep naar het ligbad en Rik dacht even, dat ze er genoeg van had en zich ging baden. Melanie ging echter voorover gebogen voor het bad staan, haar benen licht gespreid en haar kont uitdagend naar achter duwend. Lachend keek ze achterom en trok haar billen met twee handen vaneen.

'Kom!' zei ze met een zwoele, lage stem, 'Ik wil die grote pik van je in m'n natte kut voelen!'

Meer uitnodiging had Rik niet nodig. Hij was te geil geworden van hetgeen al gepasseerd was. Langzaam liep hij op zijn zus af en bekeek aandachtig haar mooie achterste. Ze had flinke, stevige billen die perfect overgingen in haar lange, slanke benen. Nu Melanie haar billen vaneen hield kon hij haar poepgaatje zien met daaronder haar behaarde spleetje met de geopende lippen. Het glinsterde er nog van de kut sappen en zo mogelijk wond deze aanblik hem nog meer op.

Hij ging achter haar staan en leidde zijn kloppende neuker naar haar poesje. Zacht slorpend verdween het keiharde gevaarte in haar warme, natte grotje. Rik duwde hem van geilheid meteen tot de wortel naar binnen.

'Oooh, mijn god!' stootte Melanie luid kreunend uit, zich afzettend tegen de muur, 'Hij zit er bijna tot m'n navel in!'

Ze duwde haar achterste tegen Rik aan om hem aan te moedigen. Dat dat niet echt nodig was, bewees Rik door langzaam zijn pik in de hete spelonk heen en weer te schuiven.

'Jaa! Ga door zo!' kreunde Melanie. 'Dieper! Neuk je grote zus!' Ze draaide met haar kont en hielp hem bij zijn heen en weer gaande beweging door op de juiste momenten haar lichaam naar achteren te duwen. Heel even schoot het door Rik heen dat het lawaai dat ze maakte, door het hele huis te horen moest zijn. Aangezien er verder niemand thuis was, kon dit echter geen kwaad.

Ze wisselden nog een aantal malen van positie, waarvan er enkele voor Rik geheel nieuw waren. Zo bleek pas goed hoe lenig Melanie eigenlijk was. Op een gegeven moment kwam ze voor hem staan en legde een been op zijn schouder, zodat hij haar in die positie kon nemen. Het kostte hem weliswaar veel kracht, maar geil als hij was had hij dat er graag voor over.

Melanies orgasme was al een aantal keren opgelaaid, voor Rik weer kwam. Snel trok hij zijn lans uit haar om zijn zaad met krachtige schokken tegen Melanie's onderbuik te lozen.

Uiteindelijk kreeg Rik dan toch nog zijn douche, nadat ze allebei een beetje tot rust waren gekomen.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners