Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn Sexfamilie - 36824 keer gelezen
Hallo iedereen mijn naam is Mike ben nu 18 jaar [en ik zal eens iets met Julie gaan delen. Ik woon in een rustig kerkelijk dorpje en zoals bijna heel onze dorp[ gaan wij ook naar de kerk met onze familie. En kennen wij ook bijna iedereen in het dorp. Die bestaan uit mijn moeder Jolanda 41 en mijn vader Jan 45 mijn ouder zus Hilary 23 en jongere zus Lisa 16 Ik heb wel een wat met meisjes gedaan ook geneukt maar echt veel evaring heb ik nog niet. En natuurlijk hebben mijn pa en mijn ma ook heel veel zussen en broers zodat ik al aardig wat ooms en tantes hebt en nog veel meer neven en nichten. Dus een gezellige grote familie dus. En kan het met iedereen in de familie kon ik erg goed opschieten. En het was echt een feest om ook met mijn 2 leuke zussen te wonen. Ik moet eerlijk zeggen mijn zussen zien er ook echt fantastisch uit want we zijn toch wel een vlot gezin.. In de kerk waar mee heen gingen was er bijna altijd sprake van een familieachtige sfeer. En zo voelde het ook net of onze mede kerkgangers familie is van ons. Het is nu een week voor mijn 18 verjaardag. En heel de familie zal weer langskomen ik zal eindelijk volwassen worden. Ik zou nu eindelijk heel de avond erbij blijven op het feest want in mijn familie was het zo dat iedereen onder de 18 het eerste uur er gewoon bij blijf zitten maar daarna met smoesjes altijd weg werd gestuurd. Bijvoorbeeld gaan Julie maar met zijn allen buiten spelen en ga maar met zijn allen op Mike zijn kamer risken en gamen. Het lijkt wel dat ze ons weg wilde hebben maar zodra iemand 18 wordt blijft hij ook beneden bij de ouderen. Maar goed mijn pa en ma vroegen allemaal wat er op het feest zal komen ik had 2 feestjes een voor de familie en een voor mijn vrienden toen ik dat uitgelegd had wat er allemaal moest komen. Die voor vrienden zou een week na mijn echte verjaardag zijn mijn ma vertelde dat iedereen langs kwam Toen vertelde mijn ma dat ze ook nog een familie geheim moest vertellen die iedereen in de familie zou horen als ze 18 waren ik moest beloven dat ik niets zo zeggen tegen vreemden of tegen familieleden onder de 18 jaar dat beloof ik natuurlijk oké dan pak ik even wat spullen erbij en wat te drinken voor ons. Toen mijn ma en pa weg was ik vroeg me af wat dat familie geheim kon zijn er schoot van alles door mijn hoofd. Mijn pa is mijn pa niet we hebben ets gestolen de tijd dat mijn ma en pa weg waren lijken wel eeuwen te duren misschien was het in het echt 3 minuten of zo. Toen kwamen mijn pa en ma terug met een doos die doos werd voor mij neergezet en mijn ma zei maak maar open. Ik maakte de doos open en daarin zat een document in op de document die in de doos zat stond het volgende.
Geachte man of vrouw

Binnenkort wordt je 18 en daarom zullen we via dit document onze geheim vertellen van onze familie. Als een man of vrouw 18 wordt hoort hij/ zij bij de volwassen van de familie. Daarbij hoort de taak om ook zicht als een volwassene te gedragen. Je hebt nu ook verantwoordelijkheid maar ook komen er nu leuke dingen die gaan gebeuren. In onze familie is het gebruikelijk dat manen en vrouwen van boven de 18 seks met elkaar mogen hebben op vrijwillige basis. De 18 jarige is niet verplicht hier aan mee te doen. Daarom krijgt de bijna 18 jarige een week voor zijn verjaardag krijg hij /zij dit familie geheim te horen en heeft hij/zij een week om er over na te denken of hij/zij mee wil doen met ons familiegeheim.. Op zijn 18 verjaardag moet hij/zij hun keuze bekendmaken voor de rest of de familie Als je met ons mee wil doen zal je op je verjaardag al je documenten die er zijn moeten ondertekenen en krijg je natuurlijk ook je eigen document. Op het document die je ondertekent staan ook alle familieleden die meedoen Wat er niet op staat is dat er ook buiten deze familie ook andere mensen mee doen een lijst hiervoor met mensen die meedoen zit ook bijgesloten bij het document. Maar let op niet alle namen staan erop dus als het wil weten moet je vragen heb je ook een engelachtige familie gaby dat wet iedereen die er aan mee doet wat je bedoelt Dit is ons familie geheim of je nu wel of niet mee wil doen met ons je zal wel voor altijd dit geheim mee je moeten dragen. Veel succes en sterkte met je keuze En daaronder kwam er nog tekst waar je aan moet houden zoals nooit iets zeggen tegen buitenstander tegen familieleden onder de 18 en zo.

Toen ik dit gelezen had viel me mijn mond wel even open van verbazing ik lees toch even de namen en handtekeningen die erbij stonden dat was van mijn ouders mijn zus mijn opa en oma’s tante en ooms en ook neven en nichten iedereen die ouder was dan 18 deed mee er was geen enkel uitzondering. En iedereen die ouder is dan 18 bij de kerk van ons doet ook mee. Nu snapte ik ook gelijk waarom iedereen onder de 18 werd weggestuurd omdat ze dan natuurlijk seks met elkaar gingen hebben. Mijn ouders legde uit dat de seks als je meedoet dan ook nog steeds vrijwillig is dat je nooit verplicht wordt seks te hebben met iemand Mijn ma zegt we zullen je nu even met rust laten deze week zodat je goed kan nadenken wat je wil als je vragen hebt kan je ze altijd stellen aan ons. Eigenlijk wist ik gelijk dat ik het zou willen doen want ik had wel eens meer fantasieën gehad over familieleden met wie ik seks zou willen hebben. De vraag zou alleen zijn wie wordt de eerste maar daar zou ik op mijn verjaardag wel achter komen denk ik. De dagen kropen voorbij en ik hoopte dat het maar snel mijn verjaardag zou worden. Ik werd bijna gek maar uiteindelijk werd het mijn verjaardag.

Ik werd wakker gemaakt door iedereen thuis met een verjaardagtaart op bed en voor iedereen 3 zoenen moest ik naar benden voor de cadeautjes nadat ik de cadeautjes had gehad na nog wat boodschappen gehaald te hebben en de spullen klaar gezet te hebben kwamen tegen eind van de middag de eerste gasten iedereen kwam vlak na elkaar binnen en niemand repte nog met een woord over het document De kinderen waren er tenslotte ook nog. Na een uur werd iedereen onder 18 weg gestuurd en mocht ik voor het eerst er bij blijven. Na zo 10 minuten nam mijn ma en woord zo Mike ik denk dat iedereen heel benieuwd is naar de keuze die je hebt gemaakt. Dus zeg het maar wat wordt je keuze. Iedereen in de kamer kijkt me aan wat voor woorden ik nu zo uit brengen er hing nu heel erg veel spanning in de lucht. Ik antwoordde oké ja ik doe mee met het geheim. En er barste en klein applausje los en iedereen kwam toch nog even mij persoonlijk feliciteren en ik zag dat mijn moeder moest huilen goed antwoordde mijn pa zal even je document erbij pakken en opeens moesten iedereen even naar de auto terug om ook hun documenten te halen want ten slotte moest ik ook mijn handtekening in hun document staan. Nadat ik mijn document had gekregen en ik ook bij alle andere documenten had getekend. Was ik nu officieel lid van de seksfamilie. Ik dacht dat het voorbij was. Dan nog iets zei mijn pa nu je officieel erbij hoort moet je natuurlijk wel het gelijk gaan uit proberen. Is goed zegde ik gelijk. Bij iedereen kwam nu een lachje ja jongen ik weet het zei mijn pa ik kon ook niet wachten. Omdat jij de jarige bent vaandag mag je kiezen die je wilt dat is trouwens ook gelijk bij elke verjaardag van iemand boven de 18 in onze familie zo. Wat geweldig ik mocht nu eindelijk kiezen wie ik wou ik liep even na te denken wie ik zou willen hebben. Dus naar een kleine stilte vroeg mijn pa wie wordt het Mike. Ik kies dan vandaag voor Hilary mijn zus. Dat dachten we eigenlijk al zei mijn pa. Hilary is mijn zus van 23 lang blond haar en een lekkere goede partij borsten. Ze zag er nu te geil eigenlijk uit met haar witte topje en haar blauwe spijkerrokje aan Dus Hilary stapt op loopt op mijn af en begint me nu voor heel de familie te tongen niet te geloven ik sta nu te bekken met mijn zus voor heel de familie mijn zus zoende fantastisch er gingen allerlei kriebels door mijn buik heen. Na een tijdje gezoend te hebben verbrak Hilary de zoen kom Mike zullen we naar mijn slaapkamer verder gaan oké bracht ik nog uit en liep volgzaam achter Hilary aan. Ik liep achter haar aan de trap op uitzicht op dat mooie volle kontje van haar.

Op Hilary kamer aangekomen begingen we met het zoenen van elkaar. Mijn handen gaan onder haar rokje en begint met het kneden van haar billen. Ook Hilary haar handen gingen naar mijn billen toe en ze begon er ook in te knijpen. Ondertussen zoenen we lekker door. Mijn handen wisselen haar billen voor haar borsten waar ik begin te knijpen. We laten ons op het bed vallen en zoenen door ik streel mijn zus nu overal waar ik kan. Dan doet mijn zus mijn t shirt uit en begin aan mijn tepels te likken. Na een tijdje gaan ook mijn zus haar topje uit en doet ze haar rokje uit. Ik zoen Hilary nu overal en ziet haar stijve tepels door haar bh heen komen Dus doet Hilary haar bh uit en komen er twee prachtige borsten te voor schijn. Ik houdt mij niet in en pakt haar mooie borsten beet en neem haar tepel in mijn mond. Ga door ga door verwen me maar begin Hilary ligt te kreunen., Ik doe wat Hilary zegt en neemt haar tepels weer in mijn mond terwijl mijn hand haar slipje in gaat en ik begin Hilary te vingeren. Ik hoor Hilary langzaam goed kreunen dus doe ik het blijkbaar goed ik ga steeds langzamer naar beneden en kus haar navel mijn tong gaat haar naveltje in en ik verwen haar navel of het haar kutje is. Maar ik ga daarna nog steeds naar beneden ik kus nu het onderbroekje van Hilary en deze is al zeiknat. ik voel al met mijn tong haar kutje door de dunne stof heen. Maar uiteindelijk doe ik ook haar onderbroekje uit en ligt mijn zus nu eindelijk naakt voor me. Ik houdt mij nu ook niet meer ineens begin als een gek Hilary te likken. En zij kreunt het uit Hilary gaat steeds harder kreunen lik me broer lik me maar eens goed klaar. Ik likt alles in haar kut wat je likken kan en na een tijdje wordt het Hilary teveel en ik voel haar bekken samentrekken en komt ze met een klein gilletje klaar.

Nu is het jouw beurt om verwendt te worden en ze knoopt mijn riem los en doet mijn broek uit en daarna mijn onderbroek. Die heb ik altijd al eens willen hebben verteld mijn zus en ze pakt mijn lul beet en begin me af te trekken en mijn ballen te kneden. Weer zoenen we met elkaar en na een tijdje gaat Hilary naar benden en zoent heel mijn lichaam en uiteindelijk belangt ze bij mijn pik en neemt deze in haar mondje. Binnen de korsten keren zit bijna heel mijn pik in haar mondje echt mijn zus pijpt me zoals nog niemand mij ooit gepijpt heeft. Ik kan het bijna niet geloven mijn bloedeigen zus is mij heerlijk aan het verwennen. Terwijl ze mij pijpt blijft ze me ook strak aan kijken al gauw wordt het mij teveel ik wil Hilary waarschuwen dat ik klaarkomt maar Hilary begin me nu alleen maar sneller te zuigen. En met een kleine vloek komt ik klaar en spuit ik Hilary heel haar keeltje vol en Hilary slikt ondanks wat moeite toch alles door. O wat lekker was dat inderdaad broertje van me en Hilary komt tegen mijn aan kruipen en weer leggen we samen te knuffelen. Na een tijdje geknuffeld te hebben werd mijn pik natuurlijk weer hartstikke stijf volgens wil je weer vroeg Hilary plagend aan me terwijl ze naar mijn pik staart en beet neemt. Dat klop antwoordt ik. En zonder te waarschuwen gaat Hilary gelijk op mijn heerlijk stijve pik zitten en voel ik mijn lul haar kut in schieten. En Hilary begin gelijk een heerlijk tempotje erin te gooien heel mijn lul verdwijnt het kutje van mijn zus in. Ze bereidt mij als een wild paard. O ja dit wilde ik al zo lang lekker jouw pik mijn strakke kutje in. O wat hemels kreunt Hilary. En haar tieten bungelen voor mij gezicht heen en weer ernaar Hilary pakt somt tijdens het neuken haar tieten vast. Maar ik wil meer en Hilary ook kom broertje van me neuk in mijn kont alsjeblief neuk me in de kont. Ik pakte mijn lul en deed wat Hilary vroeg ik stopte mijn lul het kontje van Hilary in. En echt superstrak was dit kontje niet meer dus hier had wel eens vaker een lul in gezeten. Ik neukte deze slet van mijn zus nu hard in de kont terwijl Hilary zichzelf ook lekker door blijft vingeren. Mijn ballen ketsten lekker tegen haar billetjes aan ik voelde mijn zaad al opborrelen en zonder te waarschuwen spoot ik mijn zaad het kontje van Hilary in. Die ongeveer ook gelijktijdig klaar kwam met mij. We lagen helemaal uitgeput naast elkaar en spraken af om nog zeker meet met elkaar te gaan neuken, na een tijdje kleden we ons eigen aan gaven elkaar nog een tongzoen en gingen weer terug naar beneden om de verjaardag verder te vieren na wat bedankje van de rest van de familie was ik toch behoorlijk uitgeput beneden ik hoorde er nu eindelijk bij en er zouden nog veel avonturen volgen
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners