Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn Zin Gekregen - 48486 keer gelezen
Mijn moeder kreeg mij vlak na haar 18de verjaardag. Ik heb nooit geweten wie mijn vader was, en ik vermoed dat zij dat waarschijnlijk zelf niet eens wist. Dat betekende wel mijn moeder nog heel jong is. Zij is ook nog heel aantrekkelijk. Zij zorgt goed voor zichzelf en gaat naar gymnastiek, drie keer per week. Zij heeft een verbazend goed figuur.

Soms lag ik s’nachts in bed te fantaseren over lichaam, en dan vooral over haar borsten. Dat ik ze mag aanraken en mag zuigen aan haar tepels. Ik merkte ook dat als ik op het goede moment over de gang liep naar de WC, even nadat ik haar ga naar haar slaapkamer hoorde gaan, dat ik dan vaak een glimp van die mooie borsten kon opvangen door de kier van haar slaapkamerdeur, als zij haar nachtpon aantrok.

Als ik er in slaagde haar te begluren, begon mijn hart zo hard te bonzen dat het leek alsof het uit mijn borstkas wou breken. Ik werd dan zo opgewonden dat ik snel terug moest gaan, voordat zij mij in de gaten kreeg. Het voelde altijd als een soort afgang, en ik dacht dat ik nooit een kans zou hebben op iets meer. Maar dat had ik verkeerd...Nadat ik een puber was geworden, veranderde er iets in mijn moeders gedrag, en ik wist nog niet hoe dat voor mij zou gaan uitpakken. Aangezien ik al veertien was, besloot mijn moeder dat het verantwoord was om mij op vrijdagsavonds alleen thuis te laten, en dat betekende dat zij eindelijk iets kon gaan inhalen van haar gemiste jeugd, en af en toe uit kon gaan en plezier kon maken met haar vriendinnen.

De eerste nacht dat zij me alleen liet, wachtte ik eerst een paar minuten nadat zij was weggegaan en toen rende ik de trap op naar haar slaapkamer. Ik opende voorzichtig de deur, bang dat het geluid mij op een of andere manier zou kunnen verraden, hoewel zij al was weggegaan en ik helemaal alleen thuis was. Ik liep voorzichtig naar de wasmand en opende de deksel. Ik keek erin totdat ik vond wat zocht ik, een pas gedragen slipje. Ik tilde het voorzichtig uit de mand en keek ernaar.

Ik voelde onmiddellijk mijn piemel groeien in mijn broek en hij begon te kloppen. Ik liep naar haar bed en gind er op zitten. Ik hield het slipje onder mijn neus en rook eraan. Ik kon de geur van haar vrouwelijkheid ruiken. Ik deed mijn broek naar beneden en mijn piemel sprong omhoog, en vroeg er gewoon om, om gestreeld te worden. Ik wikkelde het slipje rondom mijn schacht en begon te pompen. Binnen een paar seconden geëxplodeerde ik en spoot er sperma over het slipje en over mijn hand.

Dit was het eerste orgasme dat ik ooit had gehad. Toen begon er paniek in mij op te komen. Hoe zou ik mijn zaad op haar slipje kunnen verklaren? Ik nam het slipje nel mee naar het toilet en ik spoelde het door de WC, in de hoop dat zij het niet zou missen. Ik ging naar mijn slaapkamer en viel in slaap. Later die nacht werd ik wakker en hoorde mijn moeder thuiskomen. Zij sloop heel stilletjes door de gang en ging naar bed. Zij maakte nooit melding van het verdwenen slipje, tot mijn grote opluchting.

Een paar later weken later besloot mijn moeder om weer een vrijdagavond op stap te gaan. Dit keer was ik te zenuwachtig om weer in haar slaapkamer te gaan, en iets te doen wat me zou kunnen verraden, zodat ik alleen maar wat naar de televisie keek, en vroeg naar bed ging. Later die nacht werd ik wakker, toen mijn moeder thuiskwam. Maar dit keer hoorde ik haar niet de trap op sluipen en haar slaapkamer ingaan. Ik lag nog een tijdje te luisteren, maar ik hoorde helemaal niets meer. Dus kroop ik het bed uit en liep naar beneden naar de woonkamer. Toen ik de woonkamer binnenkwam kon ik de geur van alcohol ruiken. Mijn moeder lag op de bank, totaal laveloos.

Ik liep naar haar toe en probeerde haar te wekken, maar het lukte me niet. Zij snurkte en mompelde een beetje toen ik aan haar schouder schudde. Ik stond op het punt om haar daar maar te laten liggen en terug te gaan naar mijn bed, toen ik opmerkte dat de twee bovenste knoopjes van haar blouse open waren en dat ik het begin van haar borsten kon zien, daar waar die achter haar kanten beha verdwenen. Onmiddellijk voelde ik mijn piemel weer hevig kloppen en stijf worden. Ik stond een moment te staren, en toen schoot een hele slechte gedachte door mij heen.

Ik boog mij opnieuw voorover en schudde aan mijn moeders schouder om te zien of zij wakker zou worden, maar wederom kreunde zij alleen een beetje en bleef doorslapen. Onderhand mijn was piemel hard en klopte hevig bij de gedachte aan wat ik van plan was om te doen. Zenuwachtig keek ik de kamer rond, om te kijken of niemand me kon zien. Ik wist natuurlijk wel dat er niemand was, maar ik was erg zenuwachtig.Toen begon ik langzaam, één voor één, de resterende knoopjes van haar blouse los te maken, en na elke knoop controleerde ik even of zij niet ontwaakte. Spoedig had ik ze allemaal open, ik deed haar blouse open en daar waren ze dan, haar borsten, gehuld in een kanten BH. Dit was meer dan ik kon verdragen, en ik was bang dat ik ter plekke zou klaarkomen, maar ik kon mijzelf onder controle te houden, en geen knoeiboel maken met mijn zaad.

Langzaam en voorzichtig legde ik mijn hand op haar schouder en legde mijn vingers op het blote stuk van haar borst. Het voelde zacht en warm aan. Mijn hart begon te bonken. Ik bewoog mijn vinger langzaam onder de rand van de beha, en begon hem zachtjes naar onderen te duwen. Steeds meer van van haar verbazend blanke borst werd zichtbaar. Ik kon bijna niet geloven dat ik eindelijk eens rustig naar haar borst kon kijken. En toen, terwijl ik nog verder duwde, vond ik de hoofdprijs. Een mooie grote donkere tepel floepte uit haar BH. Mijn hart bonkte zo hard dat ik dacht dat ik ter plekke dood zou gaan.

Ik reikte met mijn andere hand naar mijn broek en bracht mijn harde penis tevoorschijn. Hij klopte in mijn hand. Ik begon hem langzaam op en neer te strelen terwijl ik die tepel met mijn andere hand zachtjes streelde. Ik kon niet geloven wat er hier gebeurde. Dit was een fantasie die werkelijkheid werd. Terwijl ik zacht haar tepel streelde, merkte ik dat die nog donkerder werd en erg gerimpeld. Dat wond me nog meer op. Ik kreeg alweer een nog slechter idee.

Ik keek even naar mijn moeders gezicht om te controleren of zij nog in slaap was, en toen leunde ik vooruit en streelde haar tepel met de punt van mijn penis. Het gevoel was verbazend. Ik had nog nooit iets zo intens gevoeld. Ik streelde sneller en sneller mijn penis, en dacht dat ik zou exploderen of flauwvallen of allebei. Maar toen kreeg ik alweer een ander slecht idee. Ik hield op met strelen en keek naar de rok van mijn moeder. Één van haar benen hing over de rand van de bank met haar voet op de grond, het andere lag op de armleuning.

Ik keek opnieuw of zij nog in slaap was, en toen, met mijn hart zo luid in mijn oren bonzend dat ik niets anders kon horen, trok ik langzaam de zoom van haar rok omhoog totdat ik haar kanten onderbroekje zag. Dit was echt heel verbazend, ik zou het poesje van mijn moeder gaan zien!

Met bevende handen schoof ik voorzichtig het kruisje van haar slipje opzij en toen zag ik haar poesje. Ik had wel plaatjes gezien in de playboys van mijn vrienden, met net zulke poesjes als deze hier, maar ik had er nog nooit eentje in het echt gezien. Nu staarde ik naar het poesje van mijn moeder, zonder dat zij er erg in had.

Ik likte aan de wijsvinger van mijn vrije hand en duwde langzaam die natte vinger in haar spleetje. Het was verbazend, zo vochtig en warm. Ik ging nog wat dieper met mijn wijsvinger, de hele tijd op mijn moeders gezicht lettend, om te zien of zij niet bewoog. Toen haalde ik mijn vinger weer te voorschijn, bedekt met de sappen van mijn moeders poesje, en stak hem in mijn mond. Verbazend; het smaakte echt lekker, alleen een beetje zoutig. Ik begon mijn piemel weer te strelen, maar ik voelde dat ik het niet lang meer kon inhouden, dat mijn lading binnenkort helemaal over de bank zou spuiten.Mijn piemel klopte hevig terwijl ik hem langzaam streelde, en ik zocht wanhopig naar een plaats waar ik veilig mijn zaad kon spuiten. Ik wilde er geen knoeiboel van maken, maar ik wilde deze plek ook niet verlaten. Toen kreeg ik een beetje meer zelfvertrouwen, misschien opmdat mijn hormonen de overhand kregen, en ik besloot om mijn piemel dan maar heel even in dat warme poesje te steken. Daarna zou ik snel naar de keuken te gaan om mijn zaad in de gootsteen te spuiten. Dat leek me een goed plan. Ik zou hem alleen maar een klein stukje erin doen, om te zien hoe dat zou voelen.

Ik ging voorzichtig tussen de benen van mijn moeder, en met één hand steunend op de bank schoof ik langzaam mijn lichaam vooruit en leidde mijn penis naar haar natte poesje. Ik wilde mijn piemel alleen maar een paar seconden erin laten glijden en dan meteen naar de keuken gaan. Maar, zodra ik het puntje van mijn piemel eenmaal tussen die warme lippen voelde glijden, namen mijn hormonen het over en voordat ik wist wat er gebeurde, begonnen mijn heupen aan een langzame beweging naar voren en naar achteren.

Na slechts twee of drie keer duwen voelde ik een golf van orgasme over me heen komen, het was veel intenser dan wat ik ooit voordien gevoeld had. En ik voelde dat er eindeloze stroom sperma in dat natte, warme poesje van mijn moeder stroomde. Ik had nooit zoiets verbazend gevoeld. Een paar seconden later ging mijn orgasme weer over, en ik raakte in hevige paniek. Wat had ik gedaan? Ik was klaargekomen in de vagina van mijn eigen moeder. Als ze dit te weten kwam, zou ze me vermoorden. Ik hees mijn broek omhoog en liep naar de keuken. Ik greep de rol keukenpapier, en keerde naar mijn moeder terug. Tot mijn schrik zag ik een witte sliert sperma uit haar poesje druipen. Wat had ik gedaan?

Ik veegde snel het sperma af, en trok haar slipje terug op zijn plaats. Ik deed haar rok en haar beha weer goed, knoopte haastig haar blouse dicht en ging vlug naar bed, mijn hart nog hevig kloppend. Ik lag nog lang wakker, angstig denkend aan wat ik had gedaan, maar tezelfdertijd mij die verbazende ervaring herinnerend.

s’Ochtends probeerde ik om mijn moeder te vermijden, maar toen zij mij riep voor het ontbijt, zat er niets anders op dan naar de keuken te gaan en haar onder ogen te komen. Zij had net gedouched en ze was helemaal aangekleed, met haar haren omhoog, gewikkeld in een handdoek. Toen zij me zag, draaide ze zich naar mij toe, zette een bord Crispies voor mijn neus en zei „En, ging alles goed gisteravond, toen ik er niet was?”

Ik voelde een enorme opluchting. „Ja hoor Mams, ik heb naar de TV gekeken en ben toen naar bed gegaan. Heeft U het ook leuk gehad?”

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners