Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn Zusje Ontdekt 1 - 39925 keer gelezen
Ik heb dit verhaal zo'n vier jaar geleden geschreven en op een andere website gepubliceerd. Nu heb ik deze website ontdekt en wil hem hier ook publiceren. Dit is echter de verbeterde versie van het eerste gepubliceerde verhaal.

1. Twee maal de badkamer

Acht jaar geleden was het dat onze ouders gingen scheiden. Ik ben Eric, 19 jaar en casual gekleed. Dat wil zeggen dat ik wel modieus ben maar absoluut geen modepopje wil zijn. Mijn zusje heet Annet en is 16 en ziet er leuk uit. Ze is slank en ik kan het super goed met haar vinden, ze is een schat van een meid en we kunnen veel bij elkaar kwijt. Zoals gezegd zijn onze ouders gescheiden. Ze wonen niet al te ver van elkaar verwijderd en dat is wel handig zodat je af en toe even snel langs kan wippen als je dat graag wilt. We wonen trouwens bij onze moeder thuis.
Vandaag zouden we naar onze vader toe gaan en we zullen daar in de vakantie blijven slapen voor een paar dagen. Het is alleen jammer dat hij zelf nog geen vakantie heeft, de bouwvak is nog niet begonnen, die begint volgende week pas.

Het is zaterdagochtend en ik rol langzaam uit bed en stap in mijn pyjama richting de badkamer. Onderweg kom ik mijn moeder tegen in haar nachtjapon, we groeten elkaar en ze zegt dat ze even naar beneden gaat om even een hapje te eten. Als ik in de badkamer kom zie ik mijn zusje staan. In een string en een wijd t-shirt staat ze haar tanden te poetsen. 'Oh sorry' zeg ik, en wil me weer uit de voeten maken. ĎNee joh, geeft niks, wat zou je gaan doen?' vraagt ze met een volle mond met tandpasta. Ik vertel dat ik van plan was me te gaan douchen. Ze kijkt me aan en zegt: 'ga maar, ik ben zo weg, ik poets mijn tanden even en dan ga ik na jou douchen oke?' Dat doe ik dan maar, ik stap richting de douche, glurend naar de mooie ronde billen van mijn zusje maar ook een beetje schuchter omdat ik zelf niet betrapt wil worden dat ik naar haar kijk.

Ze is mooi en dat weet ik ook, of ze nou mijn zusje is of niet. Ze heeft de aandacht van de jongens maar is nog maagd volgens mij. Ik heb al een aantal keer mezelf afgetrokken denkend aan mijn zusje.
Ik fantaseer dat ze masturbeert, hoewel zo iets natuurlijk geen taboe meer is vind ik het wel spannend om over na te denken. Bij ons thuis is sowieso bloot zijn geen taboe, seks overigens ook niet. Ik heb altijd met mijn ouders over mijn verkering en mijn problemen kunnen praten. Ook mijn zusje is hierin vrij opgevoed. Bloot zijn we niet altijd hoor, dat moet ik er even bijzeggen. Maar het is geen probleem ik bijvoorbeeld mijn moeder topless zie zonnen of mijn zus in haar ondergoed tegenkom in huis. Maar echt op deze manier bij haar zijn, een moment waarin ik mezelf ook moet uitkleden is vrijwel nooit voorgekomen.

Ik kijk naar haar mooie donkerblonde haren en trek mijn pyjamashirt uit. Via de spiegel kijkt ze even naar me maar kijkt vluchtig weg. Als ik in de douchecabine sta trek ik ook mijn korte short uit en gooi hem naar buiten, toch een beetje benauwd dat m'n zusje kijkt. Ik zet de douche aan en hoor mijn zus vertrekken uit de badkamer.
Ik weet dat het fout is om over je zusje te fantaseren en ik heb me zo vaak voorgenomen dat het telkens de laatste keer zou zijn maar toch begon ik nu weer. Die string die ze zojuist droeg heeft me een tikkeltje opgewonden. Ze zag er zo mooi uit in dat stukje lingerie, haar billen kwamen er zo mooi in uit. Langzaam word ik meer en meer opgewonden en begin met laat mijn hand naarr mijn piemel glijden. Hij wordt telkens een stukje groter en langzaam begin ik te bewegen met mijn hand rond mijn inmiddels goed stijve geslacht. Heerlijk dat water langs mijn lichaam en mijn eigen hand lekker heen en weer bewegend. Ik word geiler en geiler. Als ik voel dat ik bijna klaar ga komen gaat de deur van de badkamer open en hoor ik mijn zusje zeggen dat ze graag wil douchen. Ik schrik me kapot en stop snel met aftrekken, kuch even en zeg: 'ja ik stop zo,nog vijfminuutjes.' 'Oke maar als je dan niet klaar bent trek ik je er onder weg hoor!' zegt ze lachend en ik hoor haar weer weglopen. Ik ben er even helemaal af en was snel m'n haar. Dan stap ik uit de douche en droog mezelf af. Net als ik mijn handdoek om mijn middel heb om naar mijn kamer te lopen komt mijn zusje weer binnen.
'Zo je bent net op tijd zie ik,' en ze kijkt naar mijn borst. Nu sport ik drie keer per week dus ik heb een goed lichaam. Op mijn beurt kijk ik naar haar onderlichaam, ze heeft nog niet iets anders aangetrokken blijkbaar. Ik loop naar mijn kamer, omkijkend naar mijn zusje haar mooie billetjes. Ik kleed me in mijn slaapkamer om. Nadat ze is gedoucht loop ik over de overloop om naar beneden te gaan om iets te gaan eten. Onderweg stapt mijn zusje uit de douche gehuld in een grote handdoek die tot net onder haar billen komt. Ze glimlacht even naar me en loopt dan richting haar slaapkamer.Als ik even later aan tafel een broodje zit te eten loopt mijn moeder op haar beurt naar boven om zich te gaan douchen. Als ze wegloopt zie ik geen contouren van een slipje, dat betekend dus dat ze waarschijnlijk niks aanheeft. Best wel een spannend idee maar tegelijkertijd bedenk ik me dat ik nu wel heel pervers bezig ben. Nog steeds ben ik wat opgewonden van daarnet en het wordt alleen maar erger bij het zien van al deze dingen en mijn gedachten er bij. Dan komt mijn zusje beneden, ze is gekleed in een donkerblauwe strakke spijkerbroek en een strak topje. Ze gaat even door haar knieŽn en gehurkt om uit het keukenkastje iets te pakken en ik zie een nieuwe mooie rode string een stukje boven haar broek uitkomen. De rest van de ochtend verloopt vrij rustig. Af en toe vang ik een quasi gemene blik van mijn Annet op als ik haar weer eens goed bekijk.

Om 1 uur in de middag stappen Annet en ik op de fiets om naar onze vader te gaan. We zullen dinsdagavond weer terug gaan naar onze moeder. Op de fiets gaan de gesprekken over van alles en nog wat. Tot het moment dat ze zegt: 'wat keek je naar me vandaag zeg.' Ik voel me betrapt en weet niet zo goed wat ik moet zeggen en antwoord dat ik niet goed weet waar ze het over heeft. 'Kom op dat weet je best, je zat de hele tijd naar mijn kont en borsten te kijken. Dat doe je trouwens wel vaker merk ik, wind je dat soms op?' vraagt ze brutaal. Dit had ik niet verwacht, normaal is ze niet zo. Zou ze misschien opgewonden zijn? Ach, houd toch op denk ik bij mezelf, maar zelf durf ik dan tenminste meer te doen en te zeggen dan normaal. 'Sorry.' Is het enige wat ik uit kan brengen op dit moment maar mijn onderbuik brand van spanning. 'Het geeft niet hoor, maar ik was gewoon benieuwd. Ik weet ook dat je wel eens naar mamma kijkt.' Ik weet weer niet wat ik moet zeggen en probeer zo nuchter mogelijk te blijven, terwijl de situatie en de woorden van mijn zusje me geil maken. Een beetje onnozel kom ik met het argument: 'ik ben jong en dan kijk je naar alles, daar zul jij ook wel last van hebben neem ik aan?' Haar reactie verrast me enigszins: 'ja hoor, dat heb ik ook. Maar je moet het misschien iets minder opvallend doen.' En jawel, wederom voel ik me betrapt. Op dat moment komen we bij het huis van onze vader aan en we stapten van onze fietsen af. Annet bleef staan en vroeg: 'Zeg nou eens eerlijk, wind ik je op? ja of nee?' Ik moest eerlijk bekennen dat dat zo was. Ontkennen had ook niet zoveel zin volgens mij, daarbij was ik opgewonden geraakt.
De rest van de Zaterdag verliep normaal en Annet en ik deden alsof er niks aan de hand was.

De volgende ochtend liep ik naar de badkamer. Toen ik vlak voor de kamer van Annet was hoorde ik gehijg. Ik luisterde, een onderdrukte kreun volgde, waarna ze weer begon te hijgen, steeds sneller en sneller. Ik kon raden wat ze aan het doen was en werd er behoorlijk geil van. Ik had alleen een boxer aan omdat ik mijn pyjama was vergeten. Ik deed mijn boxer een klein stukje naar beneden aan de voorkant en begon mezelf langzaam af te trekken. met de gedachte aan mijn zusje en met haar gehijg op de achtergrond. Ik was goed op weg naar een hoogtepunt toen ineens mijn vader de overloop op kwam gelopen. Hij had een badjas aan en keek me verschrikt aan. Ik schrok me een ongeluk, deed m'n lul in m'n broek en maakte dat ik weg kwam naar mijn kamer. Ik zat op mijn kamer en wist niet wat ik moest doen. Ik besloot te wachten. Ik hoorde niets op de gang en veronderstelde dat mijn vader naar de badkamer was gegaan, voor de zekerheid bleef ik in bed liggen. Even later hoorde ik de deur van mijn zusjes slaapkamer open en dichtgaan. Ik hoorde haar op de gang lopen, ik was geil, nog steeds, geil en toch ook nog geschrokken.
Ik luisterde met mijn oor aan de deur wat ze ging doen. Ze ging naar de badkamer hoorde ik. Ik bleef wachten tot ik haar terug naar haar kamer hoorde gaan. Op dat moment ging ik snel naar de badkamer en douchte me snel. Ik was nog steeds geil. Allerlei gedachten spookten door mijn hoofd, mijn vingerende zusje, ze wist dat ik haar bekeek, mijn vader die mij had gezien.. zou hij opgewonden zijn geraakt door mij? Ik schrok van de gedachte maar vond hem toch geil, ik vroeg me af wat mijn vader had gedaan, ik had hem niet meer gehoord. Zou hij ook hebben geluisterd bij de kamer van Annet? Zou hij zichzelf hebben afgetrokken? Ik werd geiler en geiler, ik begon mezelf enorm af te trekken. Er werd op de deur geklopt. Shit dacht ik, niet weer! Ik hoorde de stem van mijn zusje 'Eric, ik wil graag nog even mijn tanden poetsen, mag ik er bij?' Van mij mocht ze best komen, maar moest dat nu?! 'Ja doe maar' antwoordde ik toch. Ze kwam binnen en sloot de deur. Ik hoorde hoe ze haar tanden begon te poetsen. Ik deed voorzichtig de cabinedeur een stukje opzij en keek door een kier naar mijn zusje.

Ze stond in een tamelijk kort rokje en een strak shirtje zonder mouwen haar tanden te poetsen. Ze stond met de rug naar me toe en kon me door de beslagen spiegel niet zien. Ik begon me zachtjes af te trekken, kijkend naar de ligt schuddende billen in het mooie rokje van mijn zus. Ze was klaar met poetsen en spoelde haar mond. Ze draaide zich om, ik schrok me wild en ging weer recht onder de douche staan, mijn piemel nog steeds keihard en enorm opgewonden, shit wat was mijn zusje lekker en shit wat geilde ik op haar. Plots stond ze voor de douchecabine en zei: 'Eric, wat doe je allemaal?' Ik zei niks en besefte dat ik een moment lang mijn ogen had gesloten. 'Kom op Eric, hou je niet van de domme joh.í Het was even stil, maar zij was het die als eerste de stilte doorbrak, Ďwil je dat ik je help?' Wow, mijn zusje, stond voor de cabine en vroeg me of ze me mocht helpen met aftrekken?! Ze moest wel verdomd geil zijn! Ik had geen antwoord gegeven omdat al die gedachten door mijn hoofd schoten. 'Ik neem aan dat dat een ja is?' zei ze. Ze deed de cabinedeur open.'Wil je de zeep en je washand aangeven?' vroeg ze. Ik gaf haar de zeep en mijn washand, die ze vervolgens goed inzeepte. 'Kom eens dichterbij.' Ik deed een stapje naar voren. Ze legde de zeep weg en begon me met de washand langzaam in te zepen. Mijn piemel die een beetje was verslapt kwam nu helemaal omhoog en ik werd bloedgeil. Ik wou haar beetpakken maar daar wilde ze niks van wete, 'nee broer, dat doen we niet, handjes thuis, ik behandel jou, jij mij niet.' Ik was benieuwd wat ze ging doen en voelde langzaam de washand naar beneden gaan.

Ze was inmiddels bij mijn piemel aangekomen .. ze begon ook deze in te zepen. Langzaam maakte ze trekkende bewegingen, Dit kon toch niet gebeuren en als dit al gebeurde, hoe kon dit dan gebeuren. ĎSpoel jezelf af,í zei ze tegen me. Ik ging goed onder de douche staan en spoelde mezelf af met een keiharde pik. Al het zeep was inmiddels van mín lichaam gespoeld. De spanning gierde door mijn lichaam. Ik wilde mijn zusje weer aanraken maar ze hield weer de boot af. ĎNee, niet aanraken. Maar omdat je zo aandringt, zal ik je een klein beetje plezieren.í Ze ging zitten op de grond en deed haar benen wijd, ze droeg geen string of wat dan ook! Ze was helemaal naakt onder haar rokje! Ik zag haar vagina ligt glinsteren, een bewijs dat ik niet de enige was die hier volop van genoot. Ik heb echt een geil zusje bedacht ik mezelf! Ze kwam weer voor me staan en vroeg me weer dichterbij te komen. Ik deed weer een stap naar voren en stond weer half onder de straal water van de douche.

Annet ging door haar knieŽn en pakte mijn penis beet. Langzaam begon ze me af te trekken. Steeds een stukje sneller. Mijn god wat was dit lekker, die slanke vingertjes van mijn 16 jarige zusje over mijn pik. Toen bewoog ze haar gezicht langzaam naar voor en gaf een kusje op mijn blote eikel. Ze nam mijn penis in haar mond. Ik was nog nooit gepijpt. Ik had wel eens sex met een meisje gehad maar was nog nooit gepijpt, tot mijn grote teleurstelling had ze dat nooit gedurfd. Maar dit was echt heerlijk, ze bleef maar pijpen met haar mooie mondje. Ze begon langzaam maar steeds ging ze sneller, af en toe stopte ze om even op adem te komen en rondjes rond mijn pik te likken om hem vervolgens weer in haar mond te laten glijden. Ik voelde dat ik steeds meer op mín hoogtepunt begon te komen. ĎAnnet, ik ga komen.í En ik bracht een kreun uit. Ze bleef pijpen en ik voelde mín sperma komen. Ik hield het niet meer en spoot mijn zaad in haar keel. Oh god wat was dit lekker zeg! Annet bleef pijpen en zoog alles tot de laatste druppel in haar mond en slikte mijn hele lading zaad door. Niet alles kon ze houden zag ik, er liep wat zaad uit haar mondhoek over haar kin naar beneden. Ik was uitgespoten en liet mín pik uit haar mond glijden. Ze voelde dat er nog wat op haar kin zat en veegde het met een vinger haar mond in en slikte ook dat laatste restje door. Ik kon alleen maar zuchten en gelukzalig glimlachen. Ze keek omhoog en glimlachte ook naar mij en toen ze opstond legde een vinger op haar lippen met de duidelijke betekenis dat ik hier tegen niemand iets over mocht zeggen. Toen draaide ze zich om en liep weg. Ik wierp nog een laatste blik op haar wiegende kontje onder haar rokje, en wist dat ze er niks onder aan had.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners