Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn Zusje Ontdekt 2 - 20464 keer gelezen
Zondag. Mijn vader zou gaan pokeren bij vrienden. Een beetje ongelukkig getimed omdat wij er waren, maar het maakte ons niks uit en hij zou het niet te laat maken vertelde hij. Om drie uur vertrok hij.

De werkkamer van mijn vader was een rommeltje. Ik schoof een paar boeken opzij en kon nu rustig voor de pc plaatsnemen. Ik opende msn en internet explorer. Mijn zusje had me gewoon klaargepijpt vanmorgen, hoe was dat nu mogelijk. De spanning keerde alweer terug in mijn onderbuik.

Iedereen is wel een tikkeltje voyeuristisch ingesteld en ik denk dat ik daar absoluut geen uitzondering in ben. Sterker nog, ik heb erg de behoefte om bepaalde dingen van mensen te weten te komen. Ik besloot in de pc van mijn vader rond te snuffelen. Hij zou er tenslotte toch nooit achter komen. De startpagina was google, niets mis mee natuurlijk. Ik klikte op geschiedenis. Vandaag was er niks. Toen klikte ik op ‘gister’. Wat ik toen te zien kreeg gaf me een enorme kick. Verschillende, voor mij onderhand bekende, verhalensites én plaatjessites doemden voor me op. Het was en enorme waslijst. Mijn vader was blijkbaar gister behoorlijk bezig geweest.

Ik opende een verhalensite en zag de verhalen als url onder de standaard site in het geschiedenishokje staan. Ik klikte op het eerste verhaal. Ik werd warm van binnen, het ging over een meisje dat op school genomen werd door twee klasgenoten. De beschrijvingen die werden gedaan maakten me geiler dan ik al was. Mijn vader had smaakt, grapte ik in mezelf.

Het volgende verhaal wat ik opende paste nog meer in mijn straatje. Geen harde seks, maar gewoon subtiel, maar bovenal geil. Er waren enkele incestverhalen aangeklikt zag ik, maar wie beweerd dat ze doelbewust zijn aangeklikt en helemaal zijn gelezen, bedankt ik me.

Een andere website toonde foto’s die mijn vader had gezien. Verschillende dames en jongere meiden die zichzelf hadden gefotografeerd op een sensuele manier. Mijn vader en ik bleken over dezelfde interesses te beschikken op het gebied van seks en fantasie. Het wond me op dat mijn vader hier waarschijnlijk voor wij kwamen zichzelf had afgetrokken terwijl hij dit alles als hulpmiddel gebruikte.

Ik zocht nog even verder en wreef over mijn pik die in mijn korte broek zat. Om te voorkomen dat ik gestoord zou worden drukte ik even het beeldscherm uit en liep de overloop op. Ik vroeg me af waar Annet was. Ik liep voorzichtig langs haar kamerdeur, mijn vaders werkkamer bevond zich op dezelfde etage als de slaapkamers en de badkamer. Niets te horen. Ik ging de trap af en kwam beneden in de hal. Ik luisterde even aan de kamerdeur. Niemand binnen zo te horen.

Hoorbaar opende ik de deur en liep naar binnen. Ik begon me nu toch echt af te vragen waar ze kon zijn. Lopend door de woonkamer richting de schuifpui in de achterkamer die op de tuin uitkwam zag ik haar liggen. Mevrouw lag op een stretcher in een klein bikinibroekje te zonnen. Haar topje lag naast haar op de grond. Ze lag op haar buik. Haar mooie ronde kontje zat strak in het iets naar binnen getrokken bikinibroekje en glom een beetje van de zonnebrandolie. Net als de rest van haar lichaam overigens.

Ik besloot even een glas water in te schenken, het was warm en had toch eigenlijk wel een beetje een droge mond gekregen van de spannende dingen die ik zojuist had ontdekt. Ik liep naar de kraan en pakte een glas uit het kastje. Nadat ik hem gevuld had liep ik naar de openstaande schuifpui en zag dat mijn zusje opkeek. “Kom je niet gezellig even in de zon liggen Eric?” vroeg ze. “Nee dankje, ik ben even lekker aan het niksen,” antwoordde ik. “Zelf weten.” En ze ging weer liggen. Boven gekomen liep ik naar de badkamer en pakte twee handdoeken. Eentje om met mijn blote kont op te zitten en eentje voor de zekerheid. He zou niet echt netjes zijn om naakt op de met stof bekleedde stoel van mijn vader te gaan zitten. Terug op de werkkamer legde ik de handdoek dubbel gevouwen op de bureaustoel, schoof mijn korte broek tot op mijn knieën en ging zitten met al een redelijk gegroeide penis. Het schaamhaar rond mijn penis was netjes bijgewerkt tot een dun bosje haar. Ik opende internet weer en begon te kijken wat mijn vader allemaal had gelezen en bekeken. Ik kwam op verschillende sites waar onwijs geile verhalen stonden. Ik had deze websites nog nooit eerder gezien maar was zeer te spreken over de verhalen. Inhoudelijk goed en uitgebreid en verdomd spannend.

Ik had inmiddels mijn pik stevig in handen en trok me ontzettend lekker af. Ik was benieuwd of mijn vader meer op zijn pc had. Ik ging op zoek naar de laatst geopende bestanden. Ik zag dat hij foto’s had bekeken. Ik opende er een. Wat ik daar zag deed mijn adem in mijn keel stokken.

Op het scherm zag ik een foto van Annet. Mijn bloed eigen zusje zat op de bank bij mijn moeder thuis en had klaarblijkelijk met de zelfontspanner een foto van zichzelf gemaakt. Gehuld niets meer dan een kort wit ballerina rokje en een roze string zat ze met haar benen wijd op de bank. Haar rechter hand hield ze half op haar roze stringetje en half op haar gladde bruine been. Haar linker arm hield ze voor haar linker borst terwijl ze de andere borst stevig beet hield zonder dat je ook maar iets zag. Ik wist dat ik een geil zusje had, daar was ik onlangs achter gekomen, maar dat ze zo ver ging dat ze foto’s voor mijn vader maakte, dat had ik nooit gedacht. Of zou het zo zijn dat mijn vader ze op internet had opgedoken. Want hoe moesten deze foto’s anders op deze pc terecht zijn gekomen? Hoe dan ook, ik moest meer van dit soort dingen te zien krijgen.

Ik klikte op ‘zoeken’ en zocht naar de bestandsnaam van de foto die ik zojuist had gezien. Het had alleen de code de door het fototoestel was gegeven. Door de zoekfunctie van Windows te gebruiken kon ik achterhalen in welke map de foto stond. Wie weet zou ik daar wel veel meer van dit soort foto’s aantreffen. Al snel had ik resultaat, ontdekte de naam van de map en waar hij te vinden was. Ik zocht hem op en al snel zag ik dat er enorm veel foto’s in de map stonden. Ik klikte op de rechter muisknop en selecteerde de optie ‘miniatuurweergaven’. Het volgende dat ik te zien kreeg schokte me weederom. Tientallen foto’s met Annet er op. Over het algemeen was ze alleen soms was ze samen met iemand. Ik besloot een paar foto’s op groter formaat te bekijken. De foto’s logen er niet om, het waren meerdere series zag ik. Eentje bij ons thuis op de bank waar mijn zusje meerdere foto’s van zichzelf had genomen.

Ze zat met haar knieën op de bank, kont naar achteren, tilde haar rokje op en toonde haar mooie ronde kontje gehuld in de roze string aan de camera. Ik bleef mezelf aftrekken terwijl ik de volgende foto bekeek. Ze had haar rokje uit gedaan en lag op haar buik op de bank. Haar kontje zag er heerlijk uit in de strakke kleine string. Haar onderbenen had ze in de lucht en keek verleidelijk. De volgende foto’s gingen verder. Ze zat weer op de bank met haar benen wijd en een hand in haar string. Op de volgende foto was niet genomen vanaf de kast met de zelfontspanner. Ze zat nu onderuitgezakt met de rug tegen de bank zag ik. Met haar linkerhand trok ze haar string naar beneden en een streepje schaamhaar werd zichtbaar. Haar borsten waren goed te zien en zagen er heerlijk groot uit van boven af zo dicht bij de camera. Op de volgende foto was ze naakt. Haar string lag naast haar en ze har haar vingers diep in haar kutje gestoken. De laatste foto van de serie was genomen vanaf de grond vlak voor haar kutje. Van onder haar kont stak ze twee vingers in haar zichtbaar natte kutje. Haar schaamlippen waren rood en nattig. Ik voelde een orgasme opkomen en stopte even met aftrekken. Ik wou meer zien voor ik verder ging. Daarbij spookte de vraag door mijn hoofd wie deze foto’s in hemelsnaam had gemaakt. Zou het een vriendje zijn geweest, maar zoveel vriendjes had ze niet gehad en al helemaal geen bedpartners. Niet dat ik wist tenminste.

De volgende serie liet zien dat ze op haar eigen kamer zat. De eerste foto was er eentje waar ze een lage spijkerbroek aan had en een zwart topje. Haar mooie blonde haren hingen los langs haar mooie koppie. De volgende foto’s bekeek ik vlug achter elkaar. Ze trok steeds meer uit. Haar broek, waaronder een mooie rode kanten string zat, daarna haar zwarte topje met daaronder een bh, die eveneens rood was. Toen zag ik naast haar een dildo liggen. Een vleeskleurige staaf. Niet eentje in de vorm van een penis maar een gewone rechte rozeachtige staaf. Had mijn zusje zo’n ding?! Dat wist ik helemaal niet. Ik bedacht me of ze straks ook te zien was met dat ding in haar lekkere kutje. Snel klikte ik verder naar de volgende foto. Haar bh had ze in haar handen en liet ze sierlijk op de grond vallen. Haar mooie ronde borstjes waren weer te zien. Jonge wat was ze lekker. In verschillende poses was ze vervolgens alleen in een string te zien. Op haar knieën met haar kont naar achter, liggend op haar buik met haar kont omhoog gedrukt en op haar rug liggend met haar benen wijd en de dildo half in haar string gestoken.

Op de volgende foto ging ze over tot actie. Haar string opzij geschoven zette ze de dildo tegen haar wederom zichtbaar natte vagina aan. De volgende foto. De dildo zat tot halverwege in haar vagina en glom een beetje van haar kutsap. De volgende was genomen van bovenaf. De dildo zat helemaal in haar kutje zonder dat ze hem vast had en ze zat met een vinger aan haar clitoris. De volgende foto was vanaf een standaard positie gemaakt, haar nachtkastje denk ik. Ze zat op haar knieën met haar kont naar de camera. De dildo zat weer diep in haar kutje en haar hand zat op haar clitoris. De laatste had ze zelf gemaakt. Ze had de dildo in haar mond. Haar zachte lippen die mij nog zo lekker hadden gepijpt zaten nu om de dildo waar ze zichzelf net nog mee had bevredigd.

Ik trok me hard af, enorm geil werd ik van deze foto’s. Het was de laatste van de serie zag ik want ik kwam op een nieuwe serie uit. Deze was ergens anders gemaakt. Niet bij mijn moeder thuis, maar hier, in dit huis. En op een plek die ik direct herkende.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners