Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn dochter, de slet - 21461 keer gelezen
Hallo mijn naam is Wim (67), en sinds kort beleef ik de meest geile dingen met mijn dochter. Hoe dat komt? Afgelopen zomer kwam Linda (15) bij mij wonen. Haar moeder en ik zijn gescheiden en omdat mijn vrouw besloot om ervan door te gaan met haar nieuwe vriend, zat ik opgescheept met Linda. Ik had het eerst nog erg gevonden, omdat ik niet meer goed betaalde sletjes thuis kon ontvangen. Ik moest nu wekelijks een hotelkamer huren. Mijn dochter dacht natuurlijk dat ik nachtdienst heb. Ik heb haar wijs weten te maken dat ik twee banen heb. Het was dus zo dat ik weer eens een avond weg ging om een hoertje te neuken. De slet had echter op laatste moment afgezegd.

Dus reed ik weer terug naar huis. Linda wist natuurlijk niet dat ik eerder thuis zou komen, dus toen ik de woonkamer binnen liep zag ik haar half ontbloot op de bank liggen. Ze keek naar een van mijn seksflims. Ze had niet eens door dat ik binnen was gekomen, zo geil was mijn sletje wel. Toen ik dichterbij kwam schrok ze op en probeerde zichzelf te bedenken. Pap ik dacht dat je later thuis zou komen...
Waar ben je mee bezig jongedame? Vroeg ik haar streng. Ik eh... ik verveelde me en zocht naar een dvd'tje ik wist echt niet dat het een seks film was. Echt niet?Vroeg ik haar verbaasd.
Nee echt, ik had het alleen even aangezet.
En daarom ben je zeker half naakt? En ga me nou niet vertellen dat je geen nat kutje hebt gekregen van deze film. Linda ging rechtovereind zitten, ik kwam naast haar op de bank zitten. Ik eh... pap echt ik...
Zonder nog naar haar gestamel te luisteren duwde ik haar benen uit elkaar en wreef met ee vinger langs haar schaamlippen. Kleine sletje dat je bent... je bent helemaal nat.
Papa ik... stamelde Linda met een knal rode kop.
Ik had al een stijve gekregen toen ik mijn dochter half bloot op de bank zag liggen, dus je kunt je natuurlijk voorstellen dat ik hier het beste van wou maken. Ik ging voor haar op mijn knieŽn zitten, meteen probeerde ze haar benen te sluiten. ik hield haar echter stevig vaat. Rustig stopte ik een vinger in haar soppende kutje. Oh pap... kreunde ze geil.
Dit vind je lekker he? kleine slet. Ik boog me voorover en zoog aan haar klitje. Papa, dit mag niet....
Waarom niet geil sletje... Jij wilt het en ik wil het, niemand komt er achter. Oh pap... kreunde me kleine sletje weer. dit is veel leuker dan de film. Ik stopte een vinger in de nauwe kutje van mijn dochtertje terwijl ik aan haar klitje bleef zuigen. Nadat een tijdje stopte ik twee vingers in haar nauwe liefdesgrotje. Oh jah pap, ik kom...
kom maar schatje... Gillend kwam ze klaar. Oh papa dit was heerlijk. Jah schatje en binnenkort zul je nog meer geile dingen beleven... Ik ga een echte vrouw van je maken.

word zo snel mogelijk vervolgd

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners