Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn drie geilste ervaringen - 1 - 31178 keer gelezen
Het verhaal dat hier neerschrijf is echt gebeurd en vond plaats ten tijde van mijn relatie met Grace. Toen onze relatie begon was zij net 16, ik 18. Onze relatie zou bijna 3 jaar duren (van februari 2003 tem november 2005)
Aan het begin van onze relatie waren we beide nog maagd, toch veranderde dit snel, na 2 weken en half gaf ze me mijn eerste pijpbeurt, echt zalig, waarbij ik in haar mondje klaarkwam, een week later hadden we de eerste keer sex.

Nu eerst even de situatie schetsen. Mijn ex haar ouders waren gescheiden en ze woonde om beurt een week bij haar ma (met stiefpa) en week bij haar pa (met stiefmoeder). Ze was enig kind, al had ze wel 2 stiefzussen (1 van stiefpa en 1 van stiefma).

Mijn sexleven met Grace was zalig, we neukten zeer veel, soms wel meer dan 5x per week, sommige avonden tot 3x toe. Ze zag er ook heerlijk uit, zo'n 1m 70 groot, iets molliger wel, maar dan wel een prachtige natuurlijke D-cup, blond haar, blauwe ogen en een mooi geschoren poesje. We neukten overal in huis (zowel bij ma als pa): naast in bed ook op eettafel, in living, in keuken en natuurlijk in de badkamer ook. Daarnaast hadden we ook vaak sex buiten huis: in de natuur, pijpbeurt op perron, op de manege (ze deed paadrijden), ...
Toch was ze slechts bij 1 van deze 3 geile gebeurtenissen zelf (rechtstreeks) betrokken.

Eerste geile ervaring: Mijn eerste trio

Deze vond plaats toen we ongeveer een jaar samen waren, in de vroege lente van 2004. We lagen in bed en ik was even aan een rustpauze toe, dus ging ik haar even beffen. Nadien kuste ik haar lekker en vroeg haar of ze het lekker. Ze zei 'Ja, das altijd lekker als je me beft' En ik vroeg 'Smaakt je poesje lekker'. 'Best wel' zei ze. Nu had ze me verteld dat ze ooit eens in een verleden eens gekust had met meisje, maar da was alles. Ik besloot eens iets te wagen en vroeg 'Zou je da misschien eens zelf wille proeven, zo'n poesje?' Ze was toen zeer geil en zei 'Misschien probeer ik dit wel eens een keertje' Ik zei 'Je mag als ik mag meedoen' Ze zei 'Dat weet ik zo nog niet' We lachten en vrijden nog lekker die nacht.
Nu plots een paar weken gingen voorbij en ik ging op een zaterdag in de late namiddag (nuja 4u) naar haar thuis, ik zou er blijven slape. Ze was bij haar ma, waar dus ook stiefpa en dat weekend ook stiefzus woonden. Nu waren haar ma en stiefpa weg (naar een trouwfeest en hun kennende werd dat laat, ze belden trouwens steeds als ze naar huis vertrokken, tenzij dit na middernacht was, wat er wel in zat). Ik kwam aan en zette m'n fiets in de garage, ging zoals altijd langs de achterdeur de keuken binnen. Ik deed schoenen en jas uit. Nu hing op de deur naar de living een briefje:'kom stilletjes naar boven' Ik dacht dat Grace alleen thuis was (stiefzus waarschijnlijk naar manege) en ze weer wat leuks (en geils) voor me in petto had. Ik ging stilletjes de trap op en op haar slaapkamerdeur (die toe was) hing een tweede briefje:'Kleed je volledig uit en kom spiernaakt binnen' Nu wist ik wel zekers dat ze naakt of in lekkere lingerie me ging opwachten en m'n lul werd wakker. Ik kleedde me uit en ging spiernaakt met halfstijve lul de kamer binnen. Wat ik daar zag maakte m'n lul in 1 keer stijver dan hij ooit tevoren al geweest was. Grace lag op haar rug op bed met op haar in 69 haar stiefzus (Valerie), ze waren elkaar aan't beffen. Grace keek en zei 'Ooh daar ben je, leuk' en deed gewoon verder.
Nu is haar stiefzus ook ni mis, ondanks ze nog maar 14 was: blond haar, blauwe ogen, ook zo'n 1m 70, slank, mooie b-cup en ook geschoren poesje. Ik vond het zo'n geil beeld dat ik me even in stoel tegenover bed zette en me even rustig rukte. Als ik zo voort zou doen zou'k klaarkome (zo geil was het schouwspel), dus besloot ik om m'n lul te laten rusten en me erbij te voegen. Ik ging aan het uiteinde op bed zitten, tussen Grace haar benen en zag hoe Valerie Grace haar clitoris likte. Ik begon Grace haar binnenbenen te likken en ging naar haar bilspleet, daar beetje plage en dan omhoog, wat langs de schaamlippen likken en in haar poesje zelf (niet handig met 2 hoofden, maar lukte wel) en dan ging ik ook naar haar clitje. Ik likte en Valerie likte waarbij onze tongen worstelde om het clitje van Grace. Dit was zo geil dat ik Valerie haar hoofd bij Grace haar poesje optilde en haar enorm geil begon te tongzoenen. Ze had al wel eens een vriendje gehad en ze kon zeer lekker tongzoenen. We likten elkaars tong helemaal af, maar na een minuutje zei m'n vriendin 'Zeg, en ik?' Dus ik liet Valerie opnieuw Grace verder beffen. Ik stond op en ging nu naar andere zijde van het bed en gaf eerst Grace een geile tongzoen. Dan begon ik, terwijl zij verder befte, Valerie haar billen te kussen en likken en ging geleidelijk aan ook tussen haar billen en begon dan haar aarsje te likken (ik deed dit ook bij Grace en zij bij mij, best lekker). Ze stak een arm naar achter en streelde even door m'n haar, een teken dat ze dit leuk vond. Ik zakte wat af en kwam aan bij haar poesje. ik begon de binnenkant te likken, zeer lekker en zakte ook erna af naar haar clitje waar ook een worstelpartij ontstond tussen mijn tong en die van Grace.

even later stapte ik uit bed en ging naast de zijkant zitten terwijl beide stiefzussen elkaar nog even bleven beffen. Ik zat aan de zijkant en begon Grace haar grote borste te verwennen, die grote joekels en die lekkere stijve tepels. Ik zag Valerie haar borsten dan en kon me niet inhouden, ik begon ze eerst te strelen (nog steeds zuigend op Grace haar tepels) en dan ging ook mijn mond en tong over naar Valerie haar borsten, met ook lekkere tepels die stijf werde onder mijn gezuig. Toen vond ik het welletjes geweest en zei dat ik hun eens ging verwennen. Grace bleef liggen op haar rug en Valerie moest op haar gaan liggen. Ze begonnen dadelijk te tongen en streelde ook wat over elkaars borsten, ik kroop tussen hun benen en daar lagen die 2 lekkere kutjes boven elkaar. Ik begroef mijn hoofd in die 2 kutjes en wist na een paar minute niet meer welke kutje bij wie hoorde. Ik streelde hun clitjes en vingerde hun en terwijl likte en zoog ik aan hun clitjes en moest regelmatig eens slikken nadat m'n mondje volzat met hun sappen, zo nat waren ze. Uiteindelijk kwamen ze beide kort na elkaar heerlijk schuddend en hijgend en kreunend klaar. Ze lagen heerlijk op elkaar in elkaars armen en ik stond op en wou even naar de badkamer gaan, maar Grace vroeg 'Waar ga je naartoe?' Ik zei 'Even m'n gezicht afkuisen' Mijn hele gezicht was namelijk zo nat en plakte vol van hun kutsappen, maar Grace zei 'kom maar hier' Ik ging op de rand van het bed zitten en beide kwamen langs een kant van me zitten en ze begonnen beide m'n hele gezicht schoon te likken, natuurlijk ook vaak elkaars tong. Toen alles schoon was zeiden ze en nu nog je tong, ik stak mijn tong uit en ze begonnen beide mijn tong af te likken, zo lekker geil en dit eindigde in een heerlijke tongzoen met z'n drieŽn.
Grace zegt 'nu ben jij aan de beurt' tegen me en ze zegt tegen Valerie 'kom zusje (ze zegt anders nooit zus tegen Valerie), tijd voor de les.' Verbaasd vroeg ik me af wat dit betekende, maar legde op mijn rug op bed. Beide meisjes namen plaats over een been van me en mijn vriendin zei 'let nu goed' Ze rukte me even, begon langs m'n ballen en stam de likken en nam toen m'n eikel in haar mond en begon op op- en neergaande bewegingen en te zuigen en me heerlijk te pijpen. Dit kon ze zo goed, ik ben maar 1x lekkerder gepijpt dan door haar (maar daarover meer later in dit verhaal). Na een tijdje stopte ze en zei 'goed gezien? Nu jij' tege Valerie. Nu bleek dat Valerie nog nooit meer gedaan had dan wat voelen, dus ook nog nooit gepijpt had. Wat onzeker begon ze en nu moge veel mensen zegge wat ze willen, maar zo'n onervaren, beetje 'stuntelige' mond rond je eikel en lul vind ik best lekker aanvoelen. Met de hulp en aanwijzigingen van Grace begon het steeds beter te gaan en geiler en lekkerder te worden. Wat later begonnen ze twee tegelijk aan m'n eikel te likken en om beurten te zuigen, dit was echt heerlijk en ik voelde langzamerhand mijn hoogtepunt naderen. Grace merkte dit ook en fluisterder wat in Valerie haar oor en terwijl Valerie stevig aan m'n eikel bleef zuigen, maakte Grace rukbewegingen langs m'n stam en zoog ze aan m'n ballen. Ik hield het niet langer en kwam klaar in Valerie haar mond. Ik was zo geil dat het leek of ik meer spoot dan ooit tevoren. Blijkbaar hield ze alles in haar mond en beide meisjes kwamen elk langs een kant van mijn hoofd naast me zitten op hun knieŽn en begonnen boven me (lekker beeld met die 4 tieten over je gezicht) elkaar te tongzoenen, met al m'n zaad. Hun monden en tongen hingen vol met m'n zaad en natuurlijk viel er wat naar beneden, op hun tieten of rechtstreeks op mijn gezicht, ik likte dat zaad op van hun tieten en proefde zo voor het eerst m'n zaad, zeker ni vies. Na toch een kwartier zo te liggen tongzoenen (ze kregen er maar niet genoeg van) stopte met tongen en slikte elk ongeveer de helft van m'n zaad door. Toen gaven ze om beurte mij een lekkere tongzoen, daarbij hadde ze nog elk een beetje zaad overgelaten in hun mond, wat ze dan in m'n mond dropte en welk ik moest doorslikken. Daarnaast is tongen met een mond die juist een heerlijke zaadlading heeft binnen gekregen enorm lekker, de tong die zo nog wa naar het zaad smaakt en zo nog wat plakkerig is.
We gingen naar beneden, het was ondertussen blijkbaar 7u en bestelden pizza en gingen wat tv kijken, terwijl we wachten op de pizza zetten we een dvd-tje op en ik zat in de zetel met langs beide kanten en stiefzusje in m'n arm, best leuk. Na het eten van de pizza was de dvd ook zo goed als afgelopen. Toen eindgeneriek begon te spelen rekte ik me uit en zei m'n vriendin ik heb nog zin in een toetje en daarbij streelde ze over m'n broek, waar natuurlijk iets opnieuw wakker werd. Ik ook wel zei Valerie en ze streelde ook even en gaf me er bovenop nog een geile tongzoen, al wilde ze hiermee Grace overtreffen, die liet dit niet gebeuren en gaf als antwoord op Valerie me nog een lekkerdere tongzoen. Dan wou Valerie haar overtreffen en ze tongde me en ging daarbij met haar hand in m'n broek. Ik kwam even tussen beide en vond da we dit boven in de slaapkamer maar moesten verder zetten, dus weer naar boven. Daar ging ik de slaapkamer van Grace binnen, ze volgde, nam iets uit haar nachtkastje en ging weg en zei 'kleed je maar uit en ga naakt op bed liggen, we komen zo' Nog geen 2 minuten later lag ik naakt op m'n rug op bed, mijn lul was tot rust gekome, maar toen de deur openging en Valerie en Grace kwamen binnen kwam hij weer tot leven. Grace wist dat ik haar wit lingeriesetje echt superlekker en supergeil vond en dit had ze aangetrokken, net als Valerie die blijkbaar ook zo'n setje had en dit eveneens aanhad. Beide stonden daar in maagdelijk wit voor me (Valerie was ook nog maagd). Ze begonnen weer met elkaar naast bed te tongzoenen en deden geleidelijk aan elkaars bh uit. Grace zei tegen Valerie, alles wat ik nu ga doen, ga mij me nadoen. Terwijl Valerie even op de stoel naast bed ging zitten en haar borste wat ging strelen, ging Grace rechtstaan op bed, recht boven m'n gezicht en zei 'trek m'n slipje uit' Ik doe dit en ze gaat bovenop mijn mond zitten met haar kutje, ik bef haar lekker. Een paar minuten later zegt ze tegen Valerie, maak z'n lul stijf en ze staat recht en ze pijpt m'n lul even. Een minuutje later zegt Grace 'Goed zo' Ze gaat van m'n gezicht en zet zich op m'n lul. Valerie staat naast bed en Grace zegt 'Ik zei dat je alles moest nadoen wat ik deed, dus waar wacht je op sletje' Het woord sletje zorgde voor een geile schittering in Valerie haar ogen en ze ging dus op bed staan boven m'n gezicht en zei 'trek snel m'n nat slipje uit', wat ik dan ook deed en ze liet zich op m'n gezicht zakken en ik begon haar te beffen. Ze zat juist als Grace met haar gezicht in de richting van mijn lul. Ik werd steeds geiler en likte steeds sneller en zoog op haar clitje, dit kwam natuurlijk ook omdat Grace me lekker zat te berijden. Ondertussen waren beide meisjes aan elkaar beginnen strelen en begonnen elkaar te tongen en aan elkaars borsten en tepels te likken en zuige.
Ineens staat Grace recht en gaat in de stoel naast bed zitten, ze verzet deze zo dat ze naast bed zit, gezicht naar bed en de benen uit elkaar rustend op bed, zodanig da ze lekker zichzelf wat kan vingeren. Valerie gaat boven m'n lul zitten en aarzelt dan en Grace zegt tegen haar 'Komaan, ik wil zien hoe m'n vriendje jou ontmaagd' (Als Grace geil was, zei ze soms de geilste dingen) Valerie laat zich wat zakken en mijn eikel dringt zachtjes binnen, nat was ze natuurlijk wel genoeg. Langzaam zakt ze wat en ik voel dat ze natuurlijk nog een stuk nauwer en strakker is dan Grace. Ze komt aan haar maagdenvlies en trekt beetje pijnlijke grijns en aarzelt weer. Grace zegt Valerie 'ineens doordrukken, dan lukt het wel' Maar Valerie blijft aarzelen en ik besluit dan het te doen. Ik had Valerie haar bekken reeds vast en zonder waarschuwing duw ik plotseling met alle kracht m'n bekken naar boven, Valerie roept hard 'Auw' en trekt een pijnlijke grijns en er sijpelt een beetje bloed uit haar kutje naar buiten. Grace kijkt naar me met een geile grijns om haar lippen en lacht me toe. Valerie blijft stil met een pijnlijke grijns bekome op m'n lul en Grace zegt 'Ontspan je wat en begin rustig wat te bewegen, dan gaat de pijn over' Valerie begint zachtjes op en neer te gaan en ze kreunt, maar na een paar keren veranderen de 'Auws' in 'Oohs' en begint ze heerlijk te genieten. Grace vraagt aan Valerie 'En vindt je dat lekker om m'n vriendje te neuken geil sletje?' en ze zegt 'Ja, heerlijk' en Grace vraagt aan mij 'Vindt je da lekker zo'n maagdje te neuken?' 'Ja', zeg ik 'net als jij de eerste keer' Ik besluit Grace nog wat uit te dagen om ze nog geiler te maken en zeg 'Het is heerlijk om een maagdje te ontmaagden als ze me berijdt, daar heb ik altijd al van gedroomd (Grace had ik ontmaagd in missionarishouding) en dat het dan nog je lekkere zusje is helemaal de max' Grace zegt daarop 'Azo, je vindt haar dus al langer lekkerder?' Ik zeg 'Ja, zo'n lekker zusje dat je hebt, ik heb me overlaatst nog afgerukt terwijl in haar dacht in plaats van aan jou' Grace kijkt me en zegt met een grijns om haar mond op een geile manier terwijl ze zichzelf verder vingert 'Jij geile smeerlap, dat zet ik je betaald' Ook Valerie werd opgewonden door wat ik vertelde en ze begon me harder te neuken en plotseling komt ze hevig klaar en ik voel ik haar kutspieren samen spannen en hierdoor spoot ik Valerie haar kutje vol met m'n zaad (geen ramp, ze nam net als Grace al meer een jaar de pil, voor de zekerheid). Grace zegt tegen Valerie 'Jij geil sletje, mijn vriendje zomaar klaarneuken bij je ontmaagding' en tegen mij zegt ze 'Jij geile kloot, niet enkel mag je dit sletje ontmaagden, dan kom je ook nog eens klaar in haar' Ook Valerie wil Grace nog wat verder uitdagen en kruipt opnieuw met haar kutje op m'n gezicht alswaar ik haar heerlijk begin te beffen en een deel van mijn zaad vermengt met haar kutsappen in m'n mond lopen en wat ik allemaal doorslik, ik blijf ze beffen tot ze nog eens klaarkomt enkele minuten later. Ze gaat uitgeput naast me ligge op bed en geeft me nog een geile tongzoen, ook ik ben moe. Ik daag Grace nog meer uit door tegen Valerie te zeggen 'Nu ben jij mijn geil sletje' Grace komt uit de stoel en zegt tegen me 'Ik zal je eens laten afzien' Ze neemt mijn inmiddels slappe lul en begint die te pijpen, hij wordt ondanks de vermoeiheid weer stijf. Ze proeft de kutsappen en resten van m'n zaad ongetwijfeld aan mijn lul. Ze stopt met pijpen plots en trekt me recht en geeft me een klap in m'n gezicht en zegt 'ik ben jouw sletje en niemand anders, begrepen?' Ik knik enkel, ze gaat op haar handen en knieŽn zitten en ik moet dan neuken op z'n hondjes, lekker hard, ik masseer daarbij haar gigantische borsten, deze bungelen onder haar lijf, echt zo geil, want ze heeft een d-cup en die hangen wat, maar hangers in doggystyle zijn zo geil. Grace zegt tegen de Valerie om voor haar plaats te nemen, benen open en Grace begint Valerie te beffen terwijl ik haar neuk. Na een tijdje zegt Grace ik wil klaarkome en ze wisselt van plaats van Valerie en zegt da zij haar moete klaarbeffen. Ik neem plaats achter Valerie en begin haar ook op z'n hondjes te neuken, haar borsten en clitje ook masserend en Grace komt bijna klaar en roept geile dingen als 'Neuk dit hoertje harder' en 'Jij bent onze geile gebruiksslet' en 'Bef me klaar geile Befteef' tot ze dan ook klaarkomt. Terwijl Grace uitblaast begint Valerie harder te kreunen en zegt zaken als 'Neuk me harder' Ik voel dat ze bijna gaat klaarkome en wissel van houding, ik zat op m'n knieŽn en ga dan op m'n hurken achter haar staan en kan haar nog harder neuken, echt ongelofelijk hard en terwijl masseer ik nog steeds haar clitje. Dan komt ze met echt een gil enorm hard klaar en schudt en beeft helemaal en ook ik spuit haar kutje helemaal vol. Nadat iedereen wat bekomen is, zegt Grace 'Jullie smeerlappen, weer spuit je haar kutje vol' 'Nu is het genoeg, naar je bed jij' zegt ze tegen Valerie en ze steekt een vinger in Valerie haar kutje en trekt haar zo mee de kamer uit naar Valerie haar slaapkamer. Ik hoor Grace roepen 'Liggen op je buik geile hoer' en dan hoor ik luid geklets en Valerie die pijnkreten gilt, ze kreeg slaag op haar billen van Grace. Dan hoor ik Grace zegge 'Omdraaien nu' en ik hoor dat het nu gekreun is dat uit de kamer opstijgt, blijkt dat ze elkaar nog heerlijk klaargebeft hebben. Ik hoor ze beide klaarkome, ik kijk op de klok en deze wijst reeds kwart voor 12 aan. Ik dommel zachtjes in tot plots Grace me omdraait en zegt 'zo die is ingestopt en nu tussen ons klootzak' Ze zegt 'Dus niet alleen ruk jij je soms af terwijl je aan Valerie denkt, je spuit ook haar kut tot 2x toe vol zonder dat ik wat krijg' Ze grijpt mijn lul vast en pijpt me weer stijf en ze gaat op me zitten, berijdt me terwijl ik haar borsten masseer en af en toe wat aan haar tepels zuig en ik spuit tenslotte ook haar kutje vol, waarna we gaan slape, een blik op de klok leert dan het nu kwart na 1 's nachts is. Ik hoor een kwartiertje later nog haar ma en stiefpa binnenkome die ook hun bed opzoeken.

Nadien hebben we samen met Valerie nog een 4- ŗ 5-tal keren triootje gedaan (telkens als we alleen met 3 thuis waren natuurlijk) tot ze vriendjes had waarmee ze naar bed en toen zijn we daarmee gestopt. Soms daagde we Grace nog wat uit, zo waren we op een keer tv aan't zien en ging Grace naar het toilet, toen ze terugkwam zat Valerie tussen m'n benen voor me en was me aan't pijpen. Grace kwam dan met haar nog naar pis riekende en smakende kut op m'n gezicht zitten. Een paar weken later heeft ze een keer m'n gezicht en mond volgepist toen ik bad lag, best lekker.

Ik heb ook nog 1x sex gehad met Valerie toen ze een vriend had, niemand heeft dit ooit geweten (ook Grace niet). Dit was op de manege, Grace was aan't paardrijden en ik zat met Valerie te praten (haar vriend was er toen niet bij). Ze zei dat hun sex best goed was, maar dat ze de harde beurten die ze van mij soms kreeg nog veel geiler vond, ik heb haar toen meegenome naar een afgelegen plekje achteraan op de manege en heb haar in een leegstaande stal rechtstaand hard langs achter geneukt, het was de laatste keer dat ik met haar sex had.

De twee andere ervaringen volgen in het volgende verhaal.

Reacties of opmerkingen zijn altijd welkom via mail: lieverd22@live.be

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners