Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn eerste keer 2 - 14124 keer gelezen
Ik was jong en groen, nog nooit iets gedaan met iemand. Ik wist niet eens wat sex was. Als lid van een Culturele Jeugdclub, waren we met z'n allen op weg naar een week-eindje kamperen als dank voor de Kerstoptredens. Alle leden sliepen samen in een groot slaapzaal op veldbedden. Er was dus geen privecy voor niemand.
Ik zat in de Junioren-groep en zag een leuke gozer in de aspirant-seniorengroep. Hij had lang haar tot over zijn schouders en echte "dreamy eyes". Een sportief lichaam en hele mooie glinsterogen.
Ik kon duidelijk zien, dat hij ook een oogje had op mij, maar ik begreep er de helft niet van. Hij gaf mij veel aandacht en nodigde me uit om mee te doen met zijn voetbalteam, vollybalteam en alle andere activiteiten dat er werden georganiseerd door de leiding van het Kamp. Ik had het echt naar mijn zin en liep als een puppy achter deze jongen aan.
Op de laatste dag zouden we met z'n allen gaan zwemmen. Er kwamen 2 bussen om ons op te halen bij het Kamp, maar mijn nieuwe vriend gaf aan, dat ik achter bij hem op zijn scooter kon rijden naar het strand. Ik kon het bijna al ruiken, de geur van zijn rug, mijn armen om zijn middel. Ik kon niet wachten om met hem te vertrekken naar het strand.
Nadat de bussen vertrokken waren, gingen wij ook op pad. Na ongeveer een half uur rijden, kwamen we aan bij een woning. Ik vroeg hem waarom we hier gingen stoppen en hij vertelde mij dat het de huis was van zijn tante. Ze was op vakantie en hij moest de planten verzorgen voor haar. We gingen naar binnen, alles was afgesloten en donker. Ik zag helemaal geen planten in de woning staan, dus vroeg ik aan hem, waar de planten waren. Hij maakte een gordijn open en wees naar de patio achter het huis, daar stonden ze. Toen gaf hij aan de hij eerst een douche wilde nemen, voor we de planten gingen verzorgen. Het was warm, dus ik begreep het wel.
We liepen naar de slaapkamer en hij begon zich uit te kleden voor het douchen, ik ging zitten op een poef en keek naar hem. Hij had een prachtige, gespierde lichaam. Er was geen haartje te bespeuren op zijn mooie torso en zijn v-vorm zag er heel sensueel uit. Ik begon te denken aan hoe het zou zijn als ik ook mocht kijken wanneer hij zijn broek en onderbroek zou gaan uitdoen, maar hij liep de doucheruimte binnen. Ik hoorde de douche lopen en dacht dat hij al was gaan douchen, maar dat was niet zo, hij kwam de slaapkamer weer binnen lopen, in een hele strakke slipje en vroeg aan mij of ik wilde douchen samen met hem.
Ik begreep het eigenlijk niet, want ik had nog nooit samen met iemand gedouched, maar ik was zo verliefd geraakt op deze jongen, dus ik begon wat verlegen mijn kleding uit te doen. Hij kwam naar me toe en begon heel lief mee te helpen met het uitkleden. Ik had alleen nog mijn slipje aan toen hij me aan mijn hand mee nam naar het bed. Hij vroeg me om daar te gaan liggen, zodat we nog wat konden praten, voor we de douche in gingen. Ik wist nog helemaal niets van zijn plannen en kon het me niet eens voorstellen wat er stond te gebeuren.
Hij begon me te vertellen dat hij het de laatste dagen heel erg leuk had gevonden samen met mij op Kamp. Terwijl hij spraak, kwam hij dichterbij me liggen. Hij begon me te strelen en heel voorzichtig ging hij tegen me aan liggen. Ik voelde nu heel duidelijk, dat zijn pik goed stijf was. Ik probeerde wat weg te schuiven, maar hij greep me stevig vast en begon tegen me aan te schuiven. Hij nam mijn hand en bracht het tegen zijn slipje aan. Ik wist eigenlijk niet wat te doen, maar hij begon langzaam met mijn hand aan zijn slipje te schuiven. Ik voelde nu duidelijk zijn stijve pik. Toen haalde hij zijn slipje weg en zette zijn pik in mijn hand. Het was zo stijf en groot, ik had zo een grote pik nog nooit gezien in mijn leven.
Ik was wel niet bang, al hoe wel hij bijna 8 jaar ouder was dan mij. Hij was lief en teder. Voorzichtig begon hij ook met mijn pik te spelen. Ook voelde hij met zijn hand mijn kontje en ging met zijn vinger langs mijn strakke arsje. Ik begon me wat rustiger te voelen. Hij nam mijn slipje helemaal nu weg en deed het zelfde met de zijne. Hij ging half op me liggen en begon met zijn tong in mijn mond heerlijk te kussen. Ik voelde mij in de zevende hemel, de jongen waar ik de hele tijd op Kamp van gedroomd had, ligt nu samen met me in bed, waar hij ongestoord zijn gang met mij kon gaan. Zelfs in mijn dromen, kon ik dit niet zien gebeuren.
Hij draaide me wat meer om, tot ik op mijn buik lag. Uit een nachtkastje nam hij een tube en smeerde dat eerst op zijn pik en daarna in mijn kontje. Ik vroeg hem, wat dat was en hij gaf aan, dat het allemaal heel lekker zou zijn. Ik moest me maar niet ongerust maken en alles zou heel erg rustig gebeuren.
Hij ging nou met zijn pik, ik denk wel zeker 20 cm. lang, tussen mijn billetjes in. Ik voelde hem heel voorzichtig in mij proberen te gaan. Een heette scheut pijn schoot van beneden tot boven aan mijn nek. Ik verbeet de pijn en ineens was het weg. Hij begon heel rustig, maar toch met goede ritme, zijn pik in mijn lichaam te brengen. Ik voelde hem steeds dieper en dieper gaan. Er leek geen einde te komen aan zijn paal. Steeds dieper en dieper drong hij door. Hij ging ook steeds heftiger hijgen in mijn nek en we zweten als varkens, maar hij bleef maar door gaan. Ik gaf aan, dat er misschien iemand zou kunnen binnen komen, maar hij stoorde zich niet aan mij, hij bleef maar door gaan met neuken.
Ik voelde hem steeds dieper gaan en het begon nu ook meer pijn te doen. Ik wilde eigenlijk stoppen, maar ik wilde niet van hem af. Ik was behoorlijk in dubio. Ik hield van mijn nieuwe vriend en wilde zeker niet dat hij geen vriend met mij meer wilde zijn, omdat ik hem niet in me wilde. Ik bleef de pijn verbijten en hij bleef neuken. Ik denk dat hij wel zeker 45 minuten bezig was, toen ik hem ineens heftig hoorde kreunen. Zijn pik ging nog dieper in me en hij begon te stoten, zeker 10 keer ramde hij diep in me. Hij was zo geil geworden, ik voelde hoe hij klaar kwam in me en dat er sperma langs mijn kont naar buiten kwam druipen. Hij begon nu heftiger te stoten, maar omdat alles zo nat was, voelde ik het allemaal een stuk minder.
Toen rolde hij naast me, trok me tegen zich aan en vroeg me of ik boos was op hem. Ik keek hem aan en vertelde dat ik heel verliefd was op hem. Dat ik dit graag voor hem wilde blijven doen.
Hij vroeg me of ik ook wilde klaarkomen, hij vondt het wel goed, als ik hem wilde neuken, maar ik was nog nooit klaargekomen, ik had nog geen sperma. Hij gaf me een kus en we spraken af, dat we zo snel mogelijk weer een keertje samen met elkaar sex zouden hebben.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners