Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn geile nichtje 2 - 10005 keer gelezen
Hoi, Ik ben Bas en 35 jaar. Sinds een half jaar gescheiden en woon weer in het centrum van Amsterdam. Ben bevrijd van 15 jaar huwelijk en geniet lekker van mijn vrije leventje.
Eef, mijn nichtje, is 19 en komt vaak in het weekend logeren zodat ze lekker kan gaan stappen in de stad.
Nou zijn wij heel vrij opgevoed en schamen ons niet voor bloot. Zo gaat zij vaak bloot van de logeerkamer naar de douche of komt ze haar tanden poetsen als ik onder de douche sta.
Omdat we zo vrij met elkaar omgaan was het mij nooit opgevallen dat ze eigenlijk een hele mooie meid is. Lang blond krullend haar, blauwe ogen, mooie ronde borstjes en een klein donze streepje boven haar poesje.
Sinds het mij is opgevallen kijk ik vaak toch met andere ogen naar haar naakte lichaam. Als ze dan stappen is fantaseer ik wel eens hoe ze zou zijn in bed. Na een lekker rukje val ik dan heerlijk in slaap en droom vaak van haar.
Het was ook Eef opgevallen dat ik toch wat anders naar haar keek als ze bloot door het huis liep. Zo nu en dan maakte ze ook wel eens een opmerking zo van: "ziet er lekker uit toch?" of "wat vind je mooier met of zonder streepje?".
Mij viel het op dat ze wat vaker probeerde om mij bloot te zien. Ook dan maakte ze vaak dubbelzinnige opmerkingen. "mmmmmm lekker zo'n gespierde borstkas" en "je ex zal die wel missen, wat een joekel".
Zo ging het een tijdje door en er ontstond een geile spanning. We tasten onze grensen beetje bij beetje af.
Heel onschuldig allemaal maar wel lekker geil.
Ze vroeg me wel eens om haar rug in te zepen of botste bloot tegen me aan als we wisselde met douchen. Ook 's avonds voor het uit gaan zaten we soms op de bank wel eens te kletsen over sex. Ze vroeg zich af hoe dat nou allemaal ging. Ze had wel al sex gehad maar de meeste jongens waren alleenmaar op hun eigen genot uit en vaak moest ze zich zelf daarna nog even helpen om de brand te blussen.
Ze vroeg me om tips hoe ze die jongens nou zo ver kreeg om ook haar te laten genieten. Hoe je moest pijpen zonder te ver te gaan. Dat soort dingen. Ik moest dan mijn best doen om geen stijve te krijgen want het waren best hete gesprekken.Op een gegeven moment gebeurde het. Ze was 's avonds wezen stappen en had een leuke jongen ontmoet. Omdat ze best geil was geworden van het dansen wilde ze meer van hem. Tijdens het kletsen was het gesprek op sex gekomen en deze knul beweerde een meester beffer te zijn en altijd meisjes liet klaar komen met z'n tong. Nou dat leek Eef wel wat en na het drankje vertrokken ze naar zijn studentenflatje. Al zoenend belande ze op de bank en vlogen de kledingstukken uit. Het was een groot fiasco. Deze student was net als alle jongens veel te ruw en snel geweest. Nog voor dat ze het door had was hij klaar gekomen en moest ze maar opsodemieteren. Snel kleede Eef zich aan en vol schaamte verdriet en boosheid vertrok ze op de fiets naar mijn huis.
Snikkend maakte ze me wakker en kwam naast mij op bed zitten. Ze vertelde me het verhaal en voelde zich vies en misbruikt. Ik zei dat ze maar even lekker moest douchen en dat ik dan een lekker kopje thee zou zetten.
Na het douchen kwam ze met haar handdoek om naast me op de bank zitten. Ze kroop dicht tegen me aan en wilde alleen maar geaaid worden. Zo zaten we een half uurtje en hadden ons 2e kopje thee op. Ze was al weer wat rustiger geworden en knuffelde ook terug. Kroop lekker tegen me aan en speelde een beetje met mijn borsthaar. Opeens zei ze: "waren alle jongens maar zo als jij" en gaf me een knipoogje. Ik vroeg wat ze bedoelde. "Nou" zei ze: "lief en toch stoer, lekker gespierd, een grote knuffelbeer en ook nog eens een geil ding". "Oh" antwoorde ik verbaast. Ze ging weer verder: "nou als jij mijn neef niet was dan had ik je best willen versieren. Zeker nu ik weet wat voor een gereedschap jij daar in je boxer hebt zitten" en ze keek met een schuin oog naar mij al groter wordende pik. "Zo te zien vind je mij ook lekker je kan het nu niet meer verbergen". Nu kon ik niet meer ontkennen, het resultaat klopte in mijn boxer, "tsja" zei ik: "je bent inderdaad een lekker ding en om eerlijk te zijn heb ik ook over jou gefantaseerd". "En hoe was dat dan?" vroeg ze. Ik heb het haar toen allemaal verteld en de spanning groeide zichtbaar. Ze moest mij ook wat vertellen. Ze had zelf ook al een paar keer over mij gefantaseerd en was dan altijd hevig klaar gekomen. We keken elkaar aan en voelde wat er zou gaan gebeuren. Langzaam zakte onze monden naar elkaar toe en voor ik het wist lagen we in een innige tongzoen verwikkeld. Haar handdoek was af gevallen en ze lag bloot over me heen op de bank. Mijn pik klopte in mijn boxer toen ze er met haar poes overheen schoof tijdens het zoenen. Ik moest nu heel erg opletten dat ook ik niet voortijdig zou komen. Wat een hete bliksem was die meid.
Dat zij er ook van genoot was te zien aan de natte vlek die ze op mijn onderbroek achter liet.
Langzaam maakte ze zich los uit onze zoen. Ze keek me aan en pakte zachtjes mijn pik vast. Heel langzaam begon ze mee een beetje te trekken. Eigenlijk was ze meer aan het wrijven maar ik genoot ervan en mijn pik ook want die kwam al snel op volle oorlogssterkte.Vragend keek ze mee aan en gaf me nog snel een lekkere zoen. Toen ging ze al kussend mijn lijf af. Eerst mijn borst en zachtjes beet ze een beetje in mijn tepel. Toen mijn buik. Ze likkte mijn navel en met haar tong daalde ze verder of naar mijn boxer. Deze ging vrij vlug uit en met een klein klapje sloeg mijn pik tegen haar wang. Ze begon met kusjes geven. Eerst op mijn eikel en daarna mijn schaft af om te eindigen bij mijn ballen. Omdat ze naar aanleiding van een van onze eerdere gespreken haar poesje al had kaal geschoren had ik op vezoek van haar mijn ballen geschoren. Nu nam ze dus mijn ballen een voor een in haar mond en sabbelde er lekker op. Ondertussen gleed haar hand heen een weer over mijn pik. Na een tijdje kwam ze overeind en ging ze met haar poesje boven mijn mond hangen. Ik wist wat zij nu verlangde. Ik had het haar allemaal al eens verteld. Ik begon langzaam haar buitenste lipjes te likkenen maakte steeds kleiner wordende rondjes om haar lippen. Zo af en toe raakte ik met mijn tong haar klitje wat met zachte kreuntjes beantwoorde. Ondertussen was Eefje met haar hoofd gezakt en zat ze me lekker te pijpen. Mmmmmm heerlijk natte lippen gleden over mijn staaf. Ik reageerde door haar lippen wat te sprijden met mijn vingers en haar verder te likken. Nu liet ik haar klitje wat vaker genieten en ging ik zo af en toe met het puntje van mijn tong bij haar naar binnen. Zuigend, likkend en vingerend bracht ik Eef naar een hoogtepunt. Ze zakte door het klaarkomen helemaal over me heen. Waardoor mijn mond verder in haar poes kwam en ik heerlijk diep kon likken. Ook zij nam mijn pik dieper in haar mond en kreunde als een krolse kat. Ik moest mij inhouden niet te komen.
Na bij gekomen te zijn dronken we een kopje thee. Ze zei dat ze nog nooit zo heftig was klaar gekomen en dat zonder penetratie. Ook vertelde ze mij dat ze het pijpen heerlijk had gevonden. Ze had het gevoel dat we in een oneindigende cirkel waren gekomen. Ik vroeg of ze al klaar was of dat ze nog meer wilde. Ik was namelijk nog niet klaar gekomen en ondertussen wilde ik wel haar lekker diep nemen.
Gelukkig wilde Eefje meer. "Mallerd" ze ze: "Ik ben nog lang niet klaar met je of met me zelf als je dat wil horen". We keken elkaar aan en snel vertrokken we naar de slaapkamer. Op bed beland zoende we elkaar en al snel lagen we elkaars lichaam te voelen. Haar heerlijke borstjes met mooie kleine harde tepeltjes haar gladden poes, met heerlijke natte lipjes. Zij woelde door mijn borsthaar en trok mijn pik speels af. Na een tijdje kwam ze over mij heen zitten. Ze zette mijn pik tegen haar lipjes en zakte langzaam over mijn pik. "Oh wat groot wat vult hij me lekker op" "mmmmmm wat een kanjer ben je". Langzaam voerde ze het tempo wat op. Ik speelde lekker met haar borstjes en gaf met kleine stootjes aan welk tempo ze moest aanhouden zodat ik niet te snel kwam en zij lekker kon genieten. Al neukend draaide we om en nu lag ik boven op. Heerlijk gingen we heen en weer en haar stevige borstjes gingen in het ritme mee. Na een tijdje voelde ik aan haar kutje dat ze ging komen. Ik voerde het tempo wat op en na een paar stoten kwam ze weer hevig klaar. Zonder te stoppen bleef ik stoten en na een paar minuten kwam Eef weer klaar. Nu wilde ze weer even rust. Zo heftig had ze nog nooit geneukt. Om haar poesje wat rust te gunnen begon ze mij heerlijk te pijpen. Met haar lange krullen kietelde zij mijn ballen en haar hete pijpmondje deed goede zaken. Bijna ging ik komen. Maar dat wilde ik niet. Met een wilde ruk maakte ik Eef los van mijn pik. "Wat doe je nou, vind je het niet lekker?" vroeg ze. Ik gaf aan dat ze zo vedomde heet was dat ik bijna ging komen en dat ik nog even meer wilde. Ik vroeg haar om op haar knieŽn voor mij te gaan zitten zodat ik haar achterlangs kon nemen. Mijn favoriet en ik weet dat veel vrouwen dit ook een heerlijk standje vinden. Zeker als je ook nog je handen een beetje gebruikt.
Zo gezegt zo gedaan. Ik zat haar heerlijk op z'n hondjes te nemen vingerde haar speelde met haar borstjes en liet haar haar eigen geil van mijn vingers proeven. Heerlijk was het en zo bloed geil. Na een poosje hield ik het niet meer. Met een kei harde straal spoot ik mijn zaad diep in haar doos. Door dit geweld kwam Eef nog een keer klaar. Moe maar voldaan zakte we in elkaars armen op bed. We zoende nog een klein beetje en met Eef half over mij heen viel ik in slaap.
De volgende morgen was Eef al wakker.Ze stond in haar blootje onbijt te maken en wilde mij verrassen met ontbijt op bed. Snel rende ik terug naar bed en na een poosje kwam Eef bij mij op bed zitten. We ontbeten samen en keken elkaar onwennig aan. Ook al kende we elkaar al zo lang het voelde anders nu. We zagen elkaar niet meer als familie maar als geliefde. Eef zei dat ze nog nooit zo waanzinnig genoten had van sex en dat ze nooit meer wat anders wilde. Ik zei dat dat ook mijn wens was maar dat het wel heel lastig zou worden. We zijn natuurlijk wel neef en nicht.
Maar goed zo iets lekkers was natuurlijk niet te weerstaan.
Eef kwam gelukkig met een goed idee. Ze was in haar laatste jaar van school en zou daarna gaan studeren. Omdat haar ouders ver buiten de stad wonen zou ze bij mij komen wonen. "Een logisch vervolg op de weekenden die ze bij mij logeerde" zei ze. Haar ouders vertrouwde mij en vonden het een veilig idee dat hun dochter bij mij in de grote stad zou komen wonen.
Met die insteek heb ik haar 's middags naar huis gebracht en hebben we het haar ouders voorgelegd. Mijn oom was blij. Hij had zich al zorgen gemaakt over zijn dochter alleen in de grote stad. Tante vond het fijn dat ik haar dochter wilde opvangen. Ze gaf aan dat wanneer het mij te veel werd of wanneer ik een relatie zou krijgen ik dat op tijd moest aangeven. Dan zou Eef weer thuis moeten gaan wonen.
Met een klein kneepje in haar bil en een knipoog terug reageerde Eef en ik op het goede nieuws.
Nog even en de grote vakantie begint. Dan zal Eef bij me intrekken. Tot die tijd komt ze elk weekend bij mij "logeren". Je snapt wel dat er dan weinig geslapen wordt.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners