Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn kleine meid genomen - 87518 keer gelezen
Mijn vrouw en ik zijn nu al een tijdje gescheiden en woon alleen met mn dieren.Mn kinderen zie ik eenmaal in de 2 weken.Het weekend was aangebroken dat de kinderen zouden komen.
Opeens gaat de telefoon en neem hem op en het was mn ex vrouw die mij vertelde dat mijn zoontje ziek was en niet naar mij toe kon.Geen probleem zei ik dan haal ik mn dochter wel op.
Na een vermoeide treinrit kwamen we thuis om 17:00uur aan.We moesten nog eten dus bestelde ik maar snel iets bij de chinees.Na het eten besloten we om maar even nog de stad in te gaan.Het was toch koopavond.
Ik stelde voor om ons eerst op te gaan frissen.Lisa ging alvast naar boven om zich om te kleden terwijl ik rotzooi opruim.
Toen ik klaar was ging ik ook naar boven.Lisa had haar kamerdeur open laten staan en ik kon haar zien staan in haar stringetje en bh-tje. Gefascineerd van het aanblik wat ik had bleef ik even staan kijken.Op een gegevens ogenblik zie ik dat Lisa haar hand in haar slipje doet en begint zich te vingeren.Na een paar minuten kwam ze met een kreuntje klaar.
Ik liep snel naar mijn eigen kamer om mij om te kleden.Ik kon mijn gedachte niet wissen van wat ik had gezien.Ik werd een beetje geil ervan.
Snel ging ik weer naar beneden om daar op Lisa te wachten.Na een poosje komt ze de kamer in gelopen met een mooie rok en een shirtje mjet een v hals.
Het leek er even op dat ze me wilde verleiden.Direct moest ik treug denken naar het schouwspel van daarnet.
Ik besloot om maar te gaan anders waren de winkels dicht.We gingen van de ene winkel naar de andere winkel.Na een tijdje te hebben geshopt gingen we even wat drinken dus liepen we een cafe binnen.
Na wat te hebben gedronken zijn we verder gegaan.Toen vertelde Lisa dat ze nieuw ondergoed en bh-tjes nodig had.Geen probleem meid dan gaan we dat halen.
Lisa en ik zijn eigenlijk 2 handen op 1 buik en zijn altijd open geweest tegenover elkaar.
Ze kon mij alles vragen al was het het gekste ding.
We liepen naar een kledingwinkel en zochten naar ondergoed en bh-tjes.
We konden niets vinden in haar maat want dat was een erg kleine maar dus ging ik het maar eens vragen aan de verkoper.
Samen met de verkoper liepen we in de richting van Lisa.De verkoper zocht in wat rekken en kon ook even niets vinden.Hij vertelde ons dat ze een maand terug een verkeerde levering hadden gehad met kleine maatjes.
Hij liep naar het magazijn om het te pakken en kwam al snel terug met een beste stapel.
Hij vroeg aan Lisa welke maat ze had en Lisa kreeg een vuurrood hoofd want ze heeft kleien borsten.
Toen vertelde ik de verkoper welke maat we nodig hadden en zonder om te kijken naar Lisa pakte hij een paar setjes en gaf deze aan Lisa.
Als je wilt mag je ze wel even passen hoor meisje.In de hoek hebben we een paskamer.
Lisa liep naar de paskamers en trok het eerste setje aan.Ze riep mij erbij om te zien of het wel goed zat.
Ik zag haar in een mooi slipje staan en een topje die haar borstjes bedekte,,en vertelde haar dat het heel mooi was.
Na alles gepast te hebben besloten we het mee te nemen.Opeens komt de verkoper naar mij toe en vertelde dat hij zijn manager gesproken te hebben over de verkeerde levering.Nu kwam de manager er ook even bij en stelde zich netjes voor.Hij gaf aan dat ze in totaal 30 setjes te hebben liggen waar ze niets aan hadden.En omdat hij van de verkoper had gehoord dat Lisa zich schaamde om te vertellen welke maat ze had wilde hij alles voor maar € 30,- wilde hebben.
Lisa keek mij direct aan met een lieve glimlach en vroeg mij of het mocht.Nou vooruit laten we dat maar doen meisje,je hebt ze toch wel nodig zei ik haar.We rekende af en gingen naar buiten.Toen we buiten kwamen kreeg ik een dikke kus op de mond van mijn dochter met de woorden “dank je wel papa je bent de liefste papa van de wereld “.
Van al het slenteren in de stad waren we toch wel moe geworden en besloten om naar huis te gaan.
Eenmaal thuis aan gekomen en de spullen opgeruimd pakte ik wat drinken voor ons beide en plofte neer op de bank.
Lisa kroop dicht tegen mij aan en zei dat ze heel blij was met wat ze had gekregen.
Na een tijdje zo zitten stond Lisa op en ging even douchen voordat ze naar bed ging.
Ik zapte wat op de tv en zag een leuke film en ging die kijken.Na een tijdje kwam Lisa naar beneden in haar ochtendjas en had het tasje van de kledingwinkel bij zich.
Ik keek haar aan en vroeg of er iets niet goed was met de kleding waarop zei antwoordde nee niets hoor.Waarom heb je het dan bij je meisje?
Ik wil even weten of je het mooi vind staan en op dat moment liet ze de ochtendjas vallen.
Ik stamelde even maar vroeg toen of ze rond wilde draaien.en vertelde dat het heel mooi staat.
Nou zegt Lisa ineens dan wil ik ook van de rest het weten.Ze trok het bh-tje uit en toen de slip en stond poedelnaakt voor me.Ze zag dat ik naar haar stond te kijken en vroeg of ze mooi was?Met een rood hoofd zei ik haar dat ik zelfs heel mooi vind.Ze stapte dichterbij en pakte mijn hand en legde die op haar kleine borstje.ik voelde haar tepel in mijn hand en begon er een beetje mee te spelen waarop mijn dochter een lichte kreun gaf.
Na een poosje zo te hebben gespeeld druk ik Lisa van mij vandaan en zei haar dat dat niet mocht.Bij mijzelf dacht ik jeeetje wat heb ik een geile dochter die ik best wel zou willen verwennen.Lisa kwam naar mij toe en bukte zich voorover,haar kleine tietjes precies in het zicht van mij en fluisterde in mijn oor “wat niet weet wat niet deert “ en ik zal het niemand vertellen.Ik vind jou zo lief en omdat ik die setjes heb gekregen wil ik wat voor terug doen.
Ze kwam overeind en wachtte op een antwoord van mij.Ik pakte haar bij de billen en drukte haar kale kutje bijna tegen mijn mond.Ik kreeg de geur van een geil jong meisje in mijn neus.
Ik zag dat haar lipjes glommen van vocht en met mijn vinger begon ik er mee te spelen.Ik merkte dat mijn dochter het lekker vond.Ze begon te draaien met haar kontje en stootte iedere keer zachtjes met haar kutje tegen mijn mond.Al zacht kreunend ging ze door waarop ik ineens mijn long bij haar kleine lipjes kwam.Ze gaf nu een hardere kreun en pakte mijn hoofd en drukte die tegen haar kutje.Ik begon haar heerlijk te likken en met mijn andere hand was ik met haar tietjes te spelen.In de tussentijd had ik al een paal in de broek wat mij zeer deed.Lisa zag dat en begon mijn broek open te maken en floepte mijn lul eruit.Is dat niet lekkerder vraagt ze aan me.Ik gaf aan dat het heerlijk was en of zei het lekker vond.Papa ik vind het echt lekker maar nu wil ik jou ook eens verwennen.Ze trok mijn broek en short uit en begon zachtjes mijn lul te strelen waarop die meteen reageerde door groter te worden.Zachtjes begon ze me af te trekken met haar kleine handjes.Ze was op de knieën naast mijn komen zitten op de grond en drukte mijn rug op de bankstel en ging een tijdje door.Ik had een mooi uitzicht op haar lekkere tietjes en haar kale kutje.Ze vroeg mij om samen lekker te gaan douchen en stemde hierin mee.We gingen naar boven om ons uit te kleden dus wilde ik dat doen in mijn kamer,Lisa kwam er aan en vertelde mij dat ik daar nog niet in mag komen want daar is een verrassing.Dus liep ik maar naar de badkamer om daar maar uit te kleden.Lisa zette de douche aan en ik kwam er snel onder ik had ooh zo veel zin om die lekkere tietjes vast te houden en dat kleine kutje te vingeren.In mijn gedachte was ik al een stapje verder want ik hoopte haar lekker te kunnen gaan neuken.Lisa pakte mijn lul vast en begon er weer lekker aan te trekken.Zachtjes leg ik mijn hand op haar dij en ga langzaam richting haar kutje.Ik drukte een vinger in haar kleine kutje maar merkte dat het makkelijk ging dus ging er direct met een tweede erin waarop ze hevig begon te kreunen.Ik voelde een siddering door haar lichaam komen dus wist ik dat ze zo klaar ging komen.
Ppppaaaapppppaaaa iiikkkk kkomm biijna klaarrrrrr zegt ze ineens.Kom maar lekker klaar meisje geniet er maar lekker van.Na dit te hebben gezegt komt ze met hevige stoten klaar en hijgt als een wild paard die net aan is komen stormen.Ze draaide zich om bedankte mij voor dat heerlijke orgasme.Papa dit is de eerste keer dat ik zo lekker klaar kom.
Ik vertelde haar dat er nog meer manieren waren om klaar te komen.Kijkt Lisa me met een vragende blik aan.Papa op welke manieren dan nog meer?Ik vertelde haar dat ze dat wel later een keer merkte.
Om maar niet over het neuken te beginnen stelde ik voor om maar af te douchen.Lisa was al snel klaar terwijl ik nog even na zat te genieten van het orgasme van mijn dochter.Ik merkte dat ik weer een stijve kreeg en besloot om de douche wat heter te zetten zodat de stijve verminderde.
Met heet water gedoucht en stapte er onder vandaan.
Lisa was al klaar met afdrogen en was naar haar kamer gegaan.
Toen ze hoorde dat ik klaar was met douchen kwam ze naar de douche toe.Ik dacht dat ze in de tussentijd wel in de pyama zou lopen maar kwam naakt naar mij toe.
Papa ik vertelde toch dat ik een verrassing had voor je?
Ja meisje wat is het en wanneer mag ik het zien?
Lisa zei Papa je mag het nu zien.
Ze pakte me bij de hand en leidde mij naar mijn slaapkamer.Toen ik de deur open deed zag ik overal brandende kaarsjes.Er kwam een zoete geur uit de kamer die mij prikkelingen gaven.
Zo te merken was ze dus al meer van plan vanavond.
Samen lopen we de kamer in en gaan op de rand van het bed zitten.Ze gaf me een kus op de mond en begon mij langzaam at te trekken.Met mijn hand ging ik naar haar borst en begon er mee te spelen waarop ze al snel reageerde met een kreun.Met de andere hand ging ik naar haar kleine kutje en begon haar te vingeren.
Na een paar minuten begon ze weer te kreunen en kwam klaar.
Ze drukte mij op mn rug en ging haar mond naar mijn lul en likte er zacht aan.
Door deze aanraking kwam er al wat voorvocht en mijn dochter merkte dit en vroeg of ik al klaar was gekomen.Nee meisje dit was vocht om het makkelijker te maken als hm mm mm stamelde ik.Ik kon mijn zin afmaken want ik wilde niet beginnen over neuken.
Bedoel je als je wil gaan neuken antwoordde zei me ineens.
Hm mm mm ja dat bedoel ik meisje.
Zeg dat dan direct papa je hoeft er niet omheen te draaien.Ik weet wel hoe het moet maar heb het nog nooit het gedaan en dat wil ik met jou doen nu.
Ik keek haar aan en ze begon te glimlachen en ze streelde direct daarbij mijn lul.
Ga maar op het bed liggen meisje dan zal ik je verder verwennen.
Lisa kroop op het bed en ik kroop tussen haar benen.Eerst ga ik je wat natter maken.
Niet dat het echt nodig was maar vond het lekker om haar kutje te likken,met mijn tong langs haar klitje.Daar werd ik zo beregeil van dat ik een paal had van beton.
Langzaam kroop ik omhoog en zette mijn eikel tegen haar kutje en vroeg haar nog een keer wil je dit werkelijk?Ja papa toe maar ik wil dit zelf.Op dat moment pakte ze mijn billen en trok mijn naar haar toe waardoor mijn lul al een stukje naar binnen floepte.Toen drukte ze haar kleine kutje omhoog zodat mijn lul dieper ging.Zachtjes begin ik te stoten en al snel zit ik tegen het maagdenvlies aan.
Toe maar papa druk maar door ik wil je in me voelen zo als het hoort.Ik trok even iets terug en drukte direct door het vliesje heen.Lisa schrok hiervan en er kwam een traan in haar oog.
Moet ik stoppen meisje vraag ik haar waarop haar ant woord was niet in woorden maar in daden.Ze drukte mij vol tegen haar aan en voelde haar kleine tietjes tegen mijn borst komen.
Met een langzaam tempo druk ik mijn lul in haar krappe kutje.Lisa begint steeds meer te hijgen en vraag of ik sneller kan.Ik begin haar steeds sneller en dieper te neuken.Al snel komt ze al hijgend en stomend klaar.Doordat ik doorga omdat ik nog niet was gekomen wilde ik dit lekker in haar kutje doen.Niet veel later voelde ik dat ik klaar ging komen en haalde mijn lul eruit.Ga eens op je knieën liggen meisje met je kontje omhoog.
Lisa draaide zich om ik had met mooie zicht van een klein kaal kutje.
Langzaam drukte ik mijn lul in haar krappe kutje en begon het tempo op te voeren.Ik pakte haar bij haar tietjes en begon deze te masseren.Al stotend en masserend voelde ik dat ik bij aan mijn orgasme kwam dus begon in haar harder te neuken.Papa gaat bijna klaarkomen.Ja kom maar klaar in mijn kutje papa toe maar ja toe maar ik komkomokomook ook zegt ze dan.
Na een paar flinke stoten komen we samen heftig klaar.Ik laat mij van haar afvallen naast haar op het bed.
We lagen even na te genieten van deze vrijpartij en gingen ons even douchen om ons op te frissen.In de douche heb ik haar nog even gevingerd en al snel onder de douche vandaan.
Ze vroeg me of ze in mijn bed mocht slapen.Ja is goed meid doe maar.
Papa mag ik ook naakt slapen?
Ja dat mag wel, antwoorde ik haar en liepen naar mijn kamer.
Ze ging liggen en ze gaf me een kus op de mond en zei dat had genoten.
Ik gaf haar een kus op het voorhoofd en zei haar ik ook.Ga maar lekker slapen.
Ik verliet de kamer om even nog wat te drinken te pakken.Ik liep de trap af en liep naar de woonkamer.Ik zette de tv aan en plofte op de bank neer.
Begon ff wat te zappen maar kwam er al snel achter dat er niet op kwam vanavond.Dus ik besloot maar om maar even op het internet te gaan.Ik ging even mijn mail nakijken en zag dat ik een mailtje had gekregen van mijn dochter.
Toen ik hem opende keek ik met verschrikte grote ogen naar het mailtje.Ze schreef :
Papa dit mailtje is speciaal omdat je een plaatsje hebt in mijn hart en omdat ik van je hou.
Ze had een paar naaktfoto's van haarzelf gemaakt.En ook waar ze met de benen wijd gespreid ligt.Door het zien van deze foto’s merkte ik al snel dat ik toch wel weer geil werd.Immers had ik haar al geneukt en wist dat ze in mijn bed lag.Naakt!!!
Ik besloot maar naar boven te gaan en deed mijn ronde beneden.Toen ik naar boven wilde gaan hoorde ik boven een deur open of dicht gaan.Mijn dochter was wakker geworden omdat ze moest plassen en zin in iets te drinken had.Ze komt naakt de kamer in lopen en vraagt of ik iets te drinken in wil doen zodat zij naar de toilet kon gaan.
Vanuit het halletje bij de toilet riep Lisa dat ik het drinken wel mee naar boven kon nemen.
Ze was al weer naar boven gelopen en ik liep ook naar boven.
Op de slaapkamer aangekomen lag ze met de benen gespreid naar mij toe.Ineens vraagt ze aan me of ik haar nog een keertje wilt likken want dat had ze nog iet echt gevoeld.Ik zet het drinken neer en ga met mijn hoofd naar haar kale kleine kutje en begin te likken.Na een poosje begint te sidderen van genot en geeft aan dat ze klaar gaat komen.Kom maar lekker meid toe maar geef ik aan.
Enkele ogenblikken laters voelde ik haar klaarkomen en ze kreunde er goed bij.
Papa dit was heerlijk!!!!kunnen we dit vaker doen?
Ga nu maar slapen meisje het is al laat.
Dat weekend is er niet veel meer gebeurd op wat vingeren en af trekken na maar niet meer neuken.
Ik bracht mijn dochter naar mijn ex terug en tijdens de terug reis hebben we afgesproken dat er niets is gebeurd.De week verliep verder rustig totdat ik op donderdag een mailtje kreeg van mijn dochter.
Het was een excussesmailtje.
Ze schreef :
:Ik heb ons voorval aan mijn allerbeste vriendin heeft verklapt.Ze kenden elkaar vanaf de kleuterschool en deelde alles met elkaar .
Omdat ze het er over hadden hoe het zou zijn om met een ouder iemand sex te hebben.
Heb ik per ongeluk gezegd dat k het met jou heb gedaan.Haar reactie was overweldigend.
Ze vond het een echt geil idee dat ze het met een oudere man te mogen doen.Ze heeft het al geprobeerd om haar vader over te halen maar laat haar links liggen.
Ze woont bij haar ouders maar ze word door hun genegeerd.Ze wil ook in een pleeggezin maar ze kunnen niemand vinden die het wil doen.Ik heb haar gevraagd of ze het geheim wilde houden en in de bijlage zie je haar reactie.
Open de bijlage pas als je dit mailtje volledig hebt gelezen.

Liefs Lisa
P.S.
Ik hou van je en hoop dat je niet boos bent.


Na het lezen van het mailtje pakte ik het bestand uit in een mapje.Toen ik het mapje opende zag ik als eerste een foto van mijn dochter als pictogram en daarnaast een pictogram van haar vriendinnetje.
Ik klikte als eerste op die van mijn dochter om te kijken wat het was.Ik kreeg 250 foto’s van mijn dochter te zien waar ze naakt op stond en in pornografische manier.Ik klikte snel terug om te zien wat er in het andere mapje zat.Ik opende hem snel en zag ook hier allemaal foto’s van haar beste vriendin.Onderaan de pagina stond een extra mapje met foto’s van de 2 vriendinnen samen.
Ik opende deze ook eens en wat ik daar zag was die 2 meiden volop bezig als volwassenen.
In allerlei standje en met dildo’s aan het spelen.
Ik belde Lisa op om even de mail te bespreken en wilde haar even onder 4 ogen spreken.Dus belde ik mijn ex met een smoes om even wat door te spreken.
Ik stelde haar voor dat zij een dagje ging shoppen met mijn zoon en dat ik een dag ging shoppen met mijn dochter.Moeder ging er mee akkoord en sprak voor de vakantie af.
Lisa zou 1 week bij mij zijn en onze zoon bij moeder.Toen we vertrokken en in de auto zaten moest ik van mijn dochter stoppen en wilde wat met mij bespreken.
Ze begon papa Jij wilde met mij praten over dat mailtje en ik weet dat ik een preek van je krijg maar mijn beste vriendin wil er wat dingen over kwijt naar jou toe.Ik heb in het stiekem geregeld dat ze als het van jou mag bij ons komt logeren.In mijn gedachte zag ik een orgie met 2 jonge meisjes van 12 jaar maar wist dat dit niet kon.
Dus ik zei haar dat dat eigenlijk niet de bedoeling is en wat zeggen haar ouders wel niet dat hun dochter bij een man thuis gaat slapen.Nou zegt mijn dochter dat is ook in orde.Ze mag van haar ouders want die hebben het te druk dus komt hun ook beter uit.Haar ouders liggen in een scheiding.
Haar vader zoekt tijdelijke woonruimte en dat wil niet echt lukken.
Nou vooruit dan maar maar waar moet ik haar ophalen?
Ze staat al klaar papa.
Rijd maar naar haar huis toe.
Daar aangekomen stond ze ook klaar en stapte in.
Ze stelde zich netjes voor.Ik keek haar aan en in mijn gedachte zag ik haar naakt voor me zoals op de foto’s en kreeg een stijve in mijn broek.Dit zag ze en begon te giechelen en wreef zonder dat mn dochter het zag zachtjes over mijn bobbel.Hij werd direct zo stijf als een paal.
Ik draaide me snel om niet klaar te komen er reed weg naar mijn eigen huis toe.
Thuis aangekomen liepen de meiden naar boven toe naar de slaapkamer van mijn dochter.
In de tussentijd heb ik eten gekookt en riep de meiden naar beneden om te eten.
Toen ze naar benden kwamen zag ik dat zich omgekleed hadden,beide in een minirokje en een klein topje.
Ik had zicht op een paar mooie tietjes van mijn dochter en van haar vriendinnetje.
Onder het eten voelde ik ineens iets bij mijn kruis en keek even naar beneden en zag dat het de voet was van het vriendinnetje.Verschrikt en een beetje verstijfd kijk ik vlug omhoog en zie dat ze begint te glimlachen.Mijn dochter had ineens wat in de gate en vroeg wat er aan de hand was.
Hm mm mm, Niets!!!zeg ik snel met een beetje rood gezicht.Ik had in de gate dat mijn dochter wist dat ik loog en begon ook te glimlachen.We gingen verder met het eten en vervolgens voel ik weer iets bij mijn kruis.Voorzichtig kijk ik naar beneden en zie dat ze met zn tweeën bezig zijn.
Na het eten ging ik bezig om de rommel op te ruimen..In de keuken was ik bezig met de vaatwasser inruimen toen ik een hand tussen mijn benen voelde die begon te masseren..Verschrikt kom ik overeind en zie dat het vriendinnetje het was.
Wat doe je meid vraag ik haar.Ze zei dat ze wist dat ik het wel lekker vond.
Ik draaide mij helemaal om en kwam tegen haar aan.Ik voelde dat ze ook kleine tietjes had en zetten een stapje naar achteren.
Ze drukte zich weer tegen mij aan en sloeg haar armen om mijn middel en bedankte mij dat ze bij mij mocht logeren.Ik voelde dat ze in de tussentijd bezig was om mijn gulp en broek te openen.Ik zei haar dat ik het ook wel leuk vond voor Lisa dat ze een vriendinnetje te logeren heeft.Ze liet me los en ik merkte dat het haar gelukt was om mijn broek te openen want mijn broek zakte tot mn knieën naar beneden.Vervolgens pakte ze mijn boxer en trok deze snel naar beneden.Verschrikt kijkt ze naar mijn lul en zag dat ik wel mooi formaat heb.Ondanks de grote begon ze me af te trekken.Ik zocht snel naar naar tietjes en begon ze te strelen te masseren.Vervolgens bedenk ik mij niets en zoek haar kutje op en beging dat kleine kutje te vingeren.Na enige tijd merk ik dat ze klaar moet komen fluisterde in haar oor dat ze gewoon lekker klaar kon komen.Nadat ik dat had gezegd kwam ze kreunend klaar.Ze begon meer steeds sneller af te trekken dat ik voelde dat ik ook klaar zou komen.Snel pakte ik een doekje uit mijn broekzak en kwam in een doekje in haar handen klaar.
We hadden ons weer netjes gemaakt en gingen weer naar binnen.Mijn dochter vroeg of ze vanavond even de deur uit mocht waar ik in toestemde.Ik bracht hun weg en zou hun om 24.00 uur weer ophalen.Al giechelend komen ze weer de auto in stappen om weer naar huis te gaan.Onderweg waren ze wat aan het smoezen en te giechelen.In mijn spiegel zag ik dat het vriendinnetje naar mij keek en een kusje gaf..
Thuis aangekomen gingen we naar de woonkamer om nog even wat te drinken.De meiden liepen samen naar boven toe om zich om te kleden om naar bed te gaan.Even later komen de meiden naar beneden in een shirtje zonder bh-tje.Dat zag omdat de tepeltje tegen het shirtje staken.Plots hoorde ik een kleine gil au au au mijn voet.Ik snelde samen met mijn dochter naar haar vriendin die was gevallen en lag een beetje in een kronkel.Hierdoor was haar shirtje omhoog gegaan en zag haar kleine kutje.waardoor ik al weer een bobbel in mijn broek kreeg.
Na de nodige verzorging moest ze naar boven toe maar dat lukte niet en vroeg aan mij of ik haar naar boven wilde tillen.Dat was geen probleem voor mij want ze woog niet zo veel.Ze was een klein slank meisje.Toen ik haar op wilde tillen merkte ik dat ze haar shirt extra ver omhoog deed en mij haar kutje liet zien .Ik liep met haar naar boven en mijn dochter volgde ons.Eenmaal boven aangekomen moest ik haar neerleggen.Toen ik voorover bukte om haar neer te leggen viel ik precies met mijn gezicht bij haar kutje en snoof een lekkere geur van geilheid.Toen ik omhoog ging gaf ze me een knipoog en zei dat ze het wel lekker vond en wel meer wilde.Mijn dochter kwam erbij en wist wat haar vriendinnetje van plan was en speelde het spelletje mee.Papa waarom vinger je haar niet lekker?Met een rooie kop stond ik daar en wist even niet wat ik moest doen.Het vriendinnetje greep op dat moment naar mijn lul en ging me verwennen.Als reactie begon ik haar zachtjes te vingeren.Mijn dochter ging zo zitten zodat haar vriendinnetje haar kon likken.Na een poosje wilde ik haar neuken en ging er voor.Ik draaide mij weg en zocht haar kutje op.Ik zette mijn lul voor haar kleine kutje en drukte hem erin.Beetje bij beetje ging hij naar binnen en merkte dat ze maagd was.Ik haalde hem iets terug en drukte ineens door en voelde vrijheid in haar kutje.Al stotend voelde ik steeds meer nattigheid van haar kutje,Het meisje begon steeds heftiger te kreunen en ik voelde haar verspannen zodat ik ook klaar zou gaan komen.Met snellere stoten kwamen we samen heftig klaar.Mijn dochter greep mij vast en zei dat ze nu aan de beurt was en dat zij ook heftig klaar wilden komen.Ik begon mijn dochter heftig te beffen en ze kwam ook niet snel daarna klaar.Het vriendinnetje en mijn dochter zaten samen te spelen en ik drukte ineens mijn lul bij mijn dochter in haar kutje waarvan ze schrok en gelijk klaar kwam.Ik begon haar heftig te neuken en kwam heerlijk klaar in haar kutje.Na dit spel vielen we allen in slaap.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners