Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn kleine zus 3 - 4782 keer gelezen
‘Hey Liesje!’ zei ik vriendelijk. Esther ondertussen ging gewoon verder met pijpen. Liesje keek een klein beetje beteuterd en vroeg: ‘Waarom zijn jullie zonder mij begonnen?’ ‘Kom er maar snel bij Lies,’ nodigde ik haar uit. Dat liet ze zich geen twee keer zetten. Ze zette de boodschappen snel binnen en liep richting het zwembad. Ze ging voor me staan en deed onmiddellijk haar kort zomerjurkje uit en stond enkel in haar bh voor me. Hoe fantastisch begin dit zeg: een meisje met redelijk grote borsten stond me te pijpen in het zwembad en mijn veertienjarig zusje stond bijna naakt voor me. Ik trok haar naar me toe en trok haar bh en slipje uit. Ze sprong het zwembad in en nam het pijpen van Esther over. Esther begon de borstjes van mijn zusje te kneden en stiekem was ik stikjaloers. Esthers handen gleden over Liesjes lichaam en ondertussen werd mijn lul nog harder. Het pijpen ging alsmaar sneller totdat ik bijna zou klaarkomen. Ik liet Liesje stoppen en meteen nam Esther haar vast en ze verwikkelden in een stevige tongkus. Man het zicht van deze 2 meisjes die met elkaar tongden was zo fantastisch! Het gaf me amper de mogelijkheid om te rusten.Ik ging terug het water in en mijn handen zochten het kutje van mijn zus. Ik liet twee vingers naar binnen glijden en begon rustig te vingeren. Mijn andere hand ging naar haar b cup en begon heerlijk te masseren. Zo stonden we gedrieën even samen in het zwembad. Mijn lul ondertussen werd weer helemaal hard en wou meer. In een plotse ingeving duwde ik mijn 18 cm lange jongeheer tegen het kontje van mijn zus. Liesje voelde waar ik heen wou, draaide zich om en zei bevestigend: ‘Doe maar Dylan, ik wil wel anaal proberen.’ Ze was nog niet uitgepraat of ik duwde door. Man dat was zo enorm strak!! Ik genoot hier zo enorm van en voerde het tempo heel rustig op. Ondertussen vond Esther dat ze ook wel wat wou en trok haar bikinitopje en broekje uit. Ik zag haar voor het eerst naakt en jongens dit was nog veel mooier dan ik ooit had durven dromen. Wat een lijf had deze meid! Esther ging nu op de kant zitten en Liesje ging, terwijl ik haar volop langs achter neukte, Esthers kaalgeschoren gleufje likken. Wat onwennig in het begin want ze had het nog nooit gedaan, maar na enkele aanwijzingen van Esther zag ik dat ze het goed begon te doen. Esther genoot van het beffen, Esther vond het geweldig om langs achter geneukt te worden en ik vond het fantastisch!

Enkele minuten later besloot Liesje dat het zo wel goed was en haalde mijn lul uit haar kontje. Ik ondertussen wou Esther nog een beurt geven en begon haar te vingeren en te beffen. Liesje ging ook het water uit en lag zichzelf te bevredigen terwijl ze naar ons keek. Ik befte haar enkele minuten en plots kwam ze hevig klaar. Ik besloot dan maar met mijn tong over haar lichaam te likken. Op mijn weg naar boven nam ik uitgebreid de tijd om elk stukje lichaam voldoende schoon te likken en ik zag dat Esther dit wel leuk vond. Bijna bij haar borsten aangekomen kon ik me niet meer houden. Ik nam een tepel in mijn mond en begon weer heerlijk te zuigen en rondjes te draaien. Oh wat een fantastisch lekkere borsten! Ik ging verder op haar liggen en stak mijn lul in haar grotje. Haar kutje voelde heerlijk warm, super nat en iets ruimer dan dat van Liesje. Ik begon te pompen en Liesje kwam mij ondertussen zoenen. Zo gingen we even harder en harder totdat ik klaarkwam. Stevige stralen sperma schoten haar kutje in en ik was helemaal in extase. Ik haalde mijn lul eruit en stak deze in de mond van Liesje. Ze likte hem schoon waarna ik het grotje van Esther schoonlikte.

We besloten het hier even bij te laten en gingen nog even naakt zwemmen. Na een half uurtje droogden we ons af en gingen naar binnen. We maakten samen eten en deden na het eten ook de afwas. Al die tijd waren we nog steeds naakt. Wat er later gebeurd is vertel ik in een vervolg. . Laat me zeker weten wat je ervan vindt! Reacties zijn altijd welkom, net als vragen over mij en het verhaal. Ook lekkere conversaties met mij zijn mogelijk en nog veel meer! Mail me maar: annd41613@gmail.comCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners