Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn liefdevolle zus - 41316 keer gelezen
Beste lezers, dit verhaal gaat over mijn eerste sekservaring, zo’n 2 maanden geleden. Enerzijds wil ik het met jullie delen omdat het zo super opwindend is en anderzijds als eerbetoon aan mijn geweldige zus.
Op een zaterdagochtend lag ik verdrietig in mijn bed. Ik ben een knappe slanke meid van 17 jaar met mooie volle borsten, maar vind het moeilijk om een vriendje te vinden. Ik ben blind en ga naar een blindenschool. Daar heb ik ook leuke klasgenoten, maar helaas nog steeds geen vriendje. Ik ga een enkele keer wel mee uit met mijn super lieve tweelingzus, maar contact blijft moeilijk, laat staan dat ik een leuke vent aan de haak sla.
Sinds 1½ jaar heeft mijn zus, Ella, een vaste vriend. Ze zijn heel erg verliefd en Stan is ook super aardig. Door hun relatie voel ik het gemis van een vriendje nog meer. En ik heb ook verlangens. De meeste van mijn vriendinnen zijn al naar bed geweest, maar ik ben nog maagd.
Op dat moment liep mijn zus, Ella, mijn kamer binnen en ging op de rand van mijn bed zitten. Hé, Liset, heb je gehuild, zei ze. Ik probeerde mijn hoofd te verstoppen in mijn kussen. Ella streelde mijn rug en kroop bij me in bed. Och, meisie, wat is er toch zei ze. Ik vertelde haar over mijn gevoelens en verlangens. Mijn zus en ik vertellen elkaar echt alles. We zijn heel erg verbonden. Als ik verdriet heb voelt zij het ook. En als zij blij is ben ik dat ook. Misschien een typisch tweeling dingetje.
Dat delen van gevoelens en ervaringen gaat echt heel ver. Zo vertelde Ella mij in geuren en kleuren over haar eerste keer met Stan. Hoe zijn pik in haar kutje was gegleden, even die pijn van het maagdenvlies dat scheurde, het heerlijke gevoel van zijn pik die ritmisch haar kletsnatte kutje had geneukt, de tintelingen in haar hele lichaam toen ze een orgasme kreeg en het gelukzalige gevoel van het warme zaad dat haar poesje had gevuld. Och, wat heb ik mezelf vaak klaar gevingerd met dit geile plaatje in mijn gedachten.
Ella kon zich goed voorstellen hoe ik verlangde naar een vriendje en seks met een leuke jongen. Ze troostte me en zei dat ik zo knap en lief was dat ik echt wel een leuke jongen zou vinden. Maar waar vind ik die jongen en hoe lang duurt dat nog snikte ik. Ik zou echt zo graag een keer ECHT neuken. Nou, dan mag jij wel met Stan, zei Ella. Er ging een schok door me heen. Meende ze dit echt? En Stan dan? Die is dolverliefd op Ella. Nee joh, dat kan echt niet zei ik tegen mijn zus. Maar wel heel erg lief van je dat je zelfs Stan met me zou delen. Ik kuste haar op de mond en kroop dicht tegen haar aan.
Ik meen het Liset, zei ze. Ik wil dit voor jou. Het zou me heel gelukkig maken om dit voor je te kunnen doen. Ik kuste haar nu weer op haar mond om haar zo de mond te snoeren. Ella en ik knuffelden elkaar en bleven een tijdje zwijgend naast elkaar liggen. Toen voelde ik hoe Ella haar hand in mijn slipje stak en me over mijn kutje streelde. Haar vinger ging opzoek naar mijn klitje en ze fluisterde in mijn oor, stel je eens voor hoe Stan zijn pik jouw poesje binnendringt en je naar een hoogtepunt neukt. De gedachte maakte me geil en ik voelde hoe mijn kutje nat werd. Uit schaamte trok ik haar hand uit mijn slipje en zei, doe niet zo gek joh. Maar je werd wel nat zei Ella en wreef haar natte vinger langs mijn lippen als bewijs. Zo kende ik mijn zus niet. Zo vrij en ook nog intiem met haar zus.
Ik ga douchen zei ik en stapte uit bed. Onder de douche fantaseerde ik over seks met Stan en vingerde mezelf naar een hoogtepunt. Ik begon nu toch wel spijt te krijgen van mijn afwijzing van haar voorstel. De gedachte om geneukt te worden door de vriend van mijn zus liet me niet los. Ik droogde me af en sloeg een handdoek om me heen om terug te gaan naar mijn kamer. Precies toen ik de douche uit wilde gaan ging Ella de douche in. In het voorbijgaan fluisterde ze in mijn oor, kom op Liset, doe het gewoon. We weten allebei dat je het wilt en ik wil het ook.
Terug op mijn kamer trok ik een slipje aan en een topje. Mijn zus koopt al mijn kleren zodat ik er altijd leuk uit zie. We dragen elkaars kleren, want we hebben dezelfde maat en ik zie toch niet wat ik aan heb. Als het lekker zit en mijn zus zegt dat het mooi staat vind ik het prima en voel ik me zelfverzekerd. Ik ging terug naar de douche om mijn tanden te poetsen.
Van onder de douche hoor ik mijn zus zeggen dat ze een plannetje heeft. Jij kan met Stan neuken zonder dat hij het door heeft, zegt ze. Morgen blijft Stan slapen. Als we in bed liggen ga ik even naar de WC en dan neem jij mijn plaats in. Hee, we zijn tweelingzusjes Liset, niemand die het merkt!
Okay, ik doe het, hoor ik mezelf zeggen. Ik voel een adrenaline stoot door mijn lijf gaan en voel hoe het bloed naar mijn hoofd stijgt. Volgens mij wordt ik helemaal rood. Het enige wat ik van onder de douche hoor is, YES!! Mijn zus komt van onder de douche vandaan en kust me in mijn nek. We gaan het fixen Liset. Er zijn nog wel even een paar dingetjes die we moeten voorbereiden. Om te beginnen moet je poesje kaal, want ik scheer mijn kutje altijd en Stan mag niets merken.
Okay El, maar ik doe het altijd met een trimmer een beetje korter maken. Scheren vindt ik een beetje eng omdat ik het natuurlijk niet kan zien. Dat snap ik Liset, maar na een tijdje kun je het ook op de tast. Ik zal je helpen. Ga maar op de badrand zitten. Ik voel hoe Ella mijn venusheuvel en schaamlippen insmeert met scheerzeep. Het ruikt lekker. Ik spreid mijn benen zodat Ella er goed bij kan. Teder en rustig begint Ella mijn kutje te scheren. Het is erg opwindend hoe haar vingers langs mijn schaamlippen glijden. Ella geeft het scheermesje in mijn hand en vertelt me hoe ik het moet doen. De huid strak trekken en dan het mesje met lichte druk langs mijn huid laten glijden, afspoelen en dan de volgende strook. Samen gaan we door tot mijn kutje helemaal glad is en zelfs geen piepklein haartje meer heeft. Ik dacht dat ik bijna klaar kwam tijdens het scheren. Ella moet gemerkt hebben hoe mijn tepels hard werden, mijn ademhaling wat zwaarder werd en dat ik kletsnat werd, maar ze liet niets merken. Zo dat was stap 1, Liset. Je ziet er echt super geil uit met je kale poesje. Jouw schaamlipjes zijn nog mooier dan die van mij!
Het is maar goed dat onze ouders dit weekend naar ons vakantiehuisje aan zee zijn. Ik voel me op mijn gemak en we hoeven niet bang te zijn dat ze ons zo bezig zien. Dat zou wel een beetje gek zijn. We zijn wel heel vrij en lopen zonder géne naakt door het huis en doen de douche niet op slot, maar tweelingzussen die elkaars intieme zone scheren is natuurlijk wel wat ongewoon.Nu gaan we naar stap 2 zegt Ella. En dat is?, vraag ik. We gaan je ontmaagden! Ik wil niet dat je tijdens de eerste keer pijn hebt of je ongemakkelijk voelt vanwege het bloed dat er bij kan komen. Bovendien mag Stan niets merken. Huh, maar hoe dan? Ik voel me wat ongemakkelijk. Ik zal het bij jou doen, zegt Ella. Ga maar vast naar je kamer ik kom zo. Ik doe wat ze zegt en ga op mijn bed liggen. Ik laat mijn slipje uit en streel mezelf. Oh, wat voelt mijn geschoren poesje lekker. De aanrakingen zijn veel intenser nu ik zo glad ben. Ik hoor hoe Ella de trap op komt en mijn kamer binnen gaat. Ze komt bij me op het bed liggen en ik voel dat ze naakt is. Ze begint nu zachtjes mijn borsten te strelen. Haar warme handen glijden naar mijn buik en van mijn buik naar mijn gladde kutje. Ik sidder van genot. In reactie begin ik ook mijn zus te strelen. Ik voel haar stevige borsten en haar harde tepels. Ik hoor hoe ze zachtjes begint te hijgen door mijn aanrakingen. Ik voel me aangemoedigd en kus haar in haar nek en laat mijn handen naar haar kutje glijden. Haar schaamlipjes zijn inderdaad glad geschoren. Wow, wat is dit geil. Een beetje raar is het ook om hier zo met mijn zus te liggen vrijen. Het heerlijk gevoel wint het van mijn schaamte. Ik hou van jou fluister ik mijn zus in haar oor. Doe jij je benen maar weid Lisettje, commandeert Ella. Ik doe wat ze zegt en merk hoe ze naar beneden kruipt in het bed. Opeens voel ik iets kouds op mijn kutje. Wat doe je?, vraag ik. Ik heb wat glijmiddel op je schaamlippen gedaan schat, zegt Ella. Dan gaat het straks wat makkelijker met de komkommer. Whaaat, roep ik. No way! Ik weet hoe groot komkommers zijn. Dat gaat echt niet passen daar beneden. Mijn zus wil me ontmaagden met een komkommer. Als een oester sluit ik mijn benen. De pik van Stan is niet veel kleiner hoor, zegt Ella. Ik vind het opeens toch niet zo’n goed plan meer en een gevoel van schaamte neemt bezit van mij.
Ella kruipt omhoog en komt naast me liggen. Sorry lieverd, ik wou je niet laten schrikken. Maar, serieus, je poesje is heel rekbaar en soepel. Als je opgewonden bent past een komkommer echt wel in je kutje. Er passen zelfs baby’s in een vagina. We schieten allebei in de lach.
Is de pik van Stan echt zo groot vraag ik. Nou nee, zegt Ella, dat ook weer niet. Ik denk zo’n 19 tot 20 cm en de dikte van een banaan. Wel vrij dik, maar dat is juist lekker. En hij is heel lief en teder. Eerst hebben we voorspel en vingert hij me. Dan wordt ik helemaal nat en ontspannen de spieren van mijn kutje. Dan gaat hij voorzichtig naar binnen. Niet helemaal ineens, maar bij iedere stoot iets verder. Eerst heel langzaam en pas als hij helemaal in mij zit, gaat hij me in een wat hoger tempo neuken. En daarom is het ook goed dat we nu oefenen. Dan ben je niet zo gespannen als het echt gaat gebeuren. Dan kun je jezelf er helemaal aan overgeven en intens genieten.
Ik doe wel of ik Stan ben, zegt Ella. Ze kust me en laat haar hand langs mijn lichaam naar mijn buik glijden. Het glijmiddel dat mijn zus op mijn kutje had gesmeerd, is inmiddels op lichaamstemperatuur gekomen. Haar hand zoekt mijn kutje. Ik open voorzichtig mijn benen om haar toegang te verschaffen. Door het glijmiddel voelt het nog geiler. Ella kruipt naar beneden zodat ze me wat gemakkelijker kan vingeren. Ze zit nu met 2 vingers in mijn kutje en masseert met haar ander hand mijn schaamlipjes. Ik voel hoe vervolgens 3 vingers naar binnen glijden en zachtjes mijn kutje oprekken. Het voelt heerlijk en ik geef me over aan mijn zus. Ik roep, Liset wil geneukt worden door de dikke piemel van Stan! Laat me voelen hoe het is, kom maar op met die komkommer.
Weet je het zeker?, vraagt Ella. Ik tril van de opwinding en spreid mijn benen zo ver als ik kan. Jaaaah, zucht ik, stop het in mijn kutje. Ella haalt haar vingers uit mijn kutje en pakt de komkommer. Ik voel hoe ze het ding tegen mijn schaamlippen plaatst. Door de lichte druk gaan mijn schaamlippen uit elkaar en voel ik hoe de komkommer langzaam naar binnen glijdt. Het ding is echt groot, maar mijn kutje rekt verrassend eenvoudig. Ik kreun zachtjes van genot. Ik moet nu echt mijn klitje masseren! De hunkering is gewoon te groot. Terwijl ik mezelf verwen, vraag ik aan Ella hoe ver dat ding nu in mijn kutje zit. Ongeveer 6 of 7 cm, zegt Ella. Oefff, en de pik van Stan is bijna 20 cm, dat gaat nooit passen denk ik. Ondertussen drukt Ella de komkommer dieper bij me naar binnen. Auw gil ik, wat doe je. Ella zegt dat ze de komkommer dieper in mijn kutje heeft gestoken om mijn maagdenvlies te breken. Het is gelukt, ik zie een beetje bloed. En hij zit nu ook zeker 15 cm in je kut, zegt ze blij.
Ik blijf even zo liggen en voel dat de pijn wegtrekt. De opwinding is verdwenen en ik voel de aanwezigheid van een enorme komkommer in mijn doos. Een vreemd gevoel. Ella haalt de komkommer voorzichtig uit mijn kutje en komt naast me liggen. Ik mis de komkommer nu opeens. Het was toch wel fijn om zo opgevuld te zijn en door mijn zusje verwent te worden. Wat doen we nu, vraag ik haar. We gaan even liggen en dan doen we het nog een keer. Als het goed is doet het dan niet opnieuw zeer.
We liggen zeker een kwartier naast elkaar waarbij we elkaar zachtjes strelen, kussen en knuffelen. Dan zegt Ella, doe mij dan eerst. Dan wordt je heerlijk geil en zal het bij jou daarna ook gemakkelijker gaan. Okay, zeg ik met enige aarzeling. Tot nu toe waren we bezig met voorbereidingen van ons plannetje waarbij ik ga neuken met Stan in plaats van mijn zus. Maar nu vraagt mijn bloedeigen zus of ik haar wil bevredigen met een komkommer. Als tweelingzusjes waren we altijd heel close en ook heel fysiek met kussen, knuffelen en zonder géne naakt in elkaars bijzijn. Maar dit is lesbische seks. Omdat we al zo ver zijn gegaan en de opwinding in mijn lijf zit ga ik toch in op haar verzoek.
Ik streel mijn zus, kus haar tepels en zoek mijn weg al kussend naar haar buik. De kusjes bij haar navel geven haar kippenvel. Ze speelt door mijn haar en drukt mijn hoofd richting haar kruis. Geheel intuïtief druk ik haar benen uit elkaar en begin haar kutje te kussen. Haar schaamlipjes zijn zacht en ruiken naar bloesem. Ik vraag me af of ze er lotion of parfum op heeft gedaan. Mijn kussen gaat over in likken en ik voel hoe haar schaamlippen een beetje open staan en nat zijn geworden van de opwinding. Haar kutje smaakt naar speeksel. Voorzichtig begin ik haar nu te vingeren en laat meteen maar 2 vingers naar binnen glijden. Ik hoor Ella kreunen, 3 fluistert ze. Ik begrijp meteen dat ze me aanmoedigt om nog een vinger in haar kutje te steken. Het gaat vrij gemakkelijk en het windt me erg op. Ik voel hoe mijn kutje kriebelt en kletsnat wordt. Probeer maar 4, fluistert Ella. Ik heb geen grote handen, maar 4 vingers is voor mijn gevoel een hele hand. Ik doe wat ze vraagt en Ella trekt aan mijn pols om mijn hand dieper in haar kut te krijgen. Niet te voorzichtig zusje. Het rekt wel mee. Stan heeft het ook een keer bij mij gedaan. Als je geil genoeg bent gaat het prima. Ik vinger haar nu met 4 vingers en denk er aan om ook mijn duim in haar kutje te brengen. Nieuwsgierig of mijn hand in haar doos zou passen. Deze gedachte wordt onderbroken door de komkommer die me wordt aangereikt.
Met de komkommer neuk ik mijn zusje naar een orgasme. Ze kreunt hard en schokt met haar hele lijf en klemt de komkommer strak tussen haar benen. Please, kom even bij me liggen Liset en houd me eens lekker, zegt ze. Minuten lang lig ik tegen haar bezwete lijf. Wat heb ik toch een heerlijke zus. Haar lichaam voelt heerlijk. Zo zacht, slank en lekkere volle borsten. Ik kus haar op de mond. Zo, nu is het mijn beurt zeg ik tegen haar.
Ella streelt mijn lichaam en kust mijn buik. Dan gaat ze over tot het strelen van mijn poesje dat nog plakt van het glijmiddel. Mijn poesje wordt weer kletsnat en mijn geil vermengd zich met het glijmiddel waardoor het heerlijk soepel aanvoelt. Langzaam voel ik haar vingers in mijn kutje binnen gaan. Ik spreid mijn benen en geef me over aan haar massage. Ik denk dat ik nu 3 vingers in mijn kutje voel. Ella beweegt ze rustig in en uit mijn kutje. Af en toe spreid ze haar vingers om me verder op te rekken. Een heerlijk gevoel en zeker niet te groot. Nu begint ze me te plagen door af en toe gaar vingers helemaal uit mijn kutje te halen. Ik smeek haar om door te gaan. Ook masseert ze mijn klitje met haar duim. Ik voel het helemaal tintelen en tril over mijn lijf van genot. Ik hoor mezelf zeggen 4. Benieuwd of het bij mij ook zal passen. Maar in plaats daarvan haalt Ella haar vingers uit mijn kutje en zet de komkommer tegen mijn schaamlippen. Jaaah, kreun ik. De pik van Stan. Langzaam voel ik de komkommer naar binnen glijden. Ik kan natuurlijk niet zien hoe ver, maar het lijkt echt enorm diep in mij te zitten. Stop effe, zeg ik tegen mijn zussie. Ik moet even wennen aan het formaat. Hoe diep zit dat ding in me?, vraag ik. Zelf denk ik zo’n 15 cm, net als bij de eerste poging. Wat denk je zelf vraagt Ella. Nou zo’n 15 cm denk ik, El. Voel zelf maar zegt ze. Ik breng mijn handen naar mijn kutje en voel de komkommer. Ik slaak een kreet van verbazing. Wow, dat ding zit bijna helemaal in mijn doos! Ja, zeker 20 cm, misschien wel meer, zegt Ella. Ik had je toch gezegd dat het zou lukken als je geil genoeg bent. Nou dieper dan dit gaat echt niet, zeg ik.
Ondertussen heeft Ella de komkommer ter hand genomen en neukt me in een rustig tempo. Ik geniet van het gevoel, maar mis haar warme lijf tegen me aan. Als ik strak met Stan ga neuken moet het nog lekkerder zijn denk ik. Veel tijd heb ik niet om te denken want ik voel hoe een orgasme op komt. Mijn lijf spant zich en ik kom schokkend klaar. Mijn hele kut tintelt en klopt. Het orgasme lijkt niet op te houden en ik hijg en kreun onophoudelijk. Vervolgens zijn we in elkaars armen in slaap gevallen.
Meer dan een uur later schrikken we wakker van de deurbel. Ella schiet uit bed en kleed zich zo te horen snel aan. De deurbel gaat weer en Ella dendert de trap af. Als ze de deur opent hoor ik haar zeggen: “hi Stan, jij zou morgen toch komen”. Ik zou net douchen, ik ben helemaal bezweet van het sporten. Ga effe TV kijken of zo, dan douche ik me snel even. Wel zachtjes doen want mijn zus ligt net te slapen. Ze was niet helemaal fit. Okay, hoor ik Stan zeggen. Voetbal was afgelast en ik verveelde me, vandaar. Ik hoor hoe de twee elkaar kussen en hoe Ella de trap weer op gaat. Beneden hoor ik Stan de woonkamer in gaan.
Ella komt nog even mijn kamer binnen en fluistert in mijn oor: “het was heerlijk Liset, dit moeten we vaker doen, maar morgen ga jij eerst met Stan de liefde bedrijven”. Ik krijg een kus en ze verdwijnt naar de douche. Ik trek de dekens over me heen en streel mijn naakte lichaam. Ik voel me heel erg gelukkig. Ik kan me nauwelijks nog voorstellen dat ik vanmorgen zo verdrietig was. Wat heb ik toch een schat van een zus. En nu mag ik ook nog met haar vriendje neuken. Ik draai me om en rol op een lauwwarme komkommer. Ik glimlach en val opnieuw in slaap.
Een uurtje later wordt ik wakker van de voordeur die dicht slaat. Aan het loopje hoor ik dat Ella de trap op komt en mijn kamer binnen gaat. Hé zus, ik heb Stan opgegeild. Hij wilde zo graag met me naar bed, maar dat mocht hij niet, want hij moet zijn zaadjes voor jouw bewaren. Oh El, dat is gemeen zeg, zeg ik. Je had hem moeten zien joh, … ik had mijn stretch jurkje aangedaan en geen slipje. En toen ging ik wat te drinken halen en zette dat neer op de salontafel. Ik had mijn jurkje een beetje omhoog getrokken tot net over mijn billen. Ik bukte expres zo dat hij mijn blote kont kon zien. Hij kreeg direct een bobbel in zijn broek. En toen ging ik op zijn blote knie zitten. Hij had namelijk shorts aan. Ik voelde hoe mijn schaamlippen over zijn been gingen. Hij kon ook voelen dat ik nat was. En toen wilde hij natuurlijk met zijn hand onder mijn jurk. Die duwde ik weg en zei dat het niet kon omdat jij thuis was en dat we zachtjes moesten doen. Maar wel kussen en zo. En toen heb ik hem gevraagd om naar huis te gaan omdat ik nog huiswerk moet maken. Hij kon niet wachten om morgen met mij naar bed te gaan zei Stan. Ik lachte en vond het allemaal erg spannend.
En dan is het nu tijd voor stap 3, zei Ella. Oh, ik dacht dat we klaar waren, zei ik. Nee, je moet nog een hoop weten en leren zodat Stan niet door heeft dat hij met mijn zusje in bed ligt. Maar ik hoef toch niet zoveel te zeggen als ik bij hem in bed kruip, zei ik. Nee, dat niet, maar je moet wel wat dingetjes leren. We hebben al een jaar seks en doen ook dingen zoals aftrekken, pijpen en zo. Met het voorspel pijp ik hem vaak. Dat vindt hij heerlijk. Daar moet je wel op voorbereidt zijn. Stel dat hij gaat bedelen of zo, … dat je hem pijpt. Ik zeg namelijk nooit nee.
Tjonge, dat mijn zus Stan ook pijpt. Ergens had ik dat ook wel kunnen bedenken. Zo raar is dat ook weer niet. En beft hij jou ook, vraag ik. Jazeker. Dat is echt heerlijk. Net zo als wij vanochtend. Dus dat kun je hem gewoon laten doen. De gedachte aan Stan die mijn kutje likt maakt me direct weer geil. Maar dat pijpen vind ik wel spannend. Ga ik niet kokhalzen of zo.
Ella geeft me nu pijples. Ik luister aandachtig. Eerst lik ik zijn piemel, zegt Ella. Dat is niet vies want hij wast zich altijd zorgvuldig voor we naar bed gaan. Dan neem ik zijn eikel in mijn mond en speel een beetje met mijn tong. Dan wordt hij vaak ongeduldig en wil hij zijn pik dieper in mijn mond duwen. Maar ik leg mijn hand om zijn piemel zodat ik de controle heb. Terwijl ik pijp masseer ik zachtjes zijn pik. Niet knijpen want dat vinden ze niet fijn. Huh, ze …, heb je nog meer jongens gepijpt, vraag ik. Nee, maar ik praat er wel over met vriendinnen en in de Viva staan ook van die stukjes over seks en zo. Okay, zeg ik. Je moet opletten dat je zijn pik niet met je tanden raspt. Dat is ook niet fijn voor een piemel. En dan neem je zijn piemel dieper en dieper in je keel. Als je je mond ontspant ga je echt niet zo snel kokhalzen. Probeer maar even met de komkommer. Spoel hem even af wil je, hij heeft in mij kut gezeten, …dat vind ik een beetje raar. Je hebt ook mijn kutje gelikt Liset, zegt mijn zus. Dat vond je ook niet vies. Ja, maar dat is toch anders, zeg ik.
Mijn zus komt terug met de afgespoelde komkommer. Ik volg haar aanwijzingen op en kan het ding al gauw tot de helft in mijn keel krijgen. Ik verbaas mezelf. In al mijn enthousiasme ga ik iets te ver en moet haast kokhalzen. Ella rolt over de grond van het lachen.
Naar een tijdje pijp ik de komkommer als een volleerde pornoster. Okay, vervolgt Ella, als je pijpt moet je goed op zijn ademhaling letten en zijn gekreun. Dan weet je precies wat hij lekker vindt en of je het goed doet. Hoe strak je jouw lippen om zijn pik zet moet je gewoon afstemmen op zijn reactie. Je kunt het een beetje variëren. Dan wat harder, dan weer wat zachter. Als je denkt dat hij klaar gaat komen dan moet je heel langzaam gaan en je lippen heel losjes om zijn pik bewegen. Dan kun je hem teasen en komt hij extra heftig klaar. Je kunt ook even stil houden om het uit te stellen. Dan zakt het gevoel in zijn pik af en kun je weer een tijdje door. Wat hij ook heel lekker vindt is, dat je bij het pijpen je lippen steviger aanzet naarmate hij dieper in je keel zit. Zijn eikel komt dan bloot. Dat is extra gevoelig. Achter in je keel waar het zacht is en niet zo strak kan hij dat goed hebben en geeft hem dat een intens gevoel. Met je lippen strak om zijn blote eikel is weer te gevoelig. Dus als je terug gaat doe je met je mond het velletje weer over zijn eikel.
Tjonge, zeg ik, je bent echt een seksgodin. Hoe smaakt zijn sperma, vraag ik. Mwaah, niet echt lekker. Beetje als oester, ziltig, glibberig. Maar hij is nog niet in mijn mond klaar gekomen hoor. Ik voel het aankomen en laat hem dan op mijn buik of die van hem klaarkomen. Ik heb een keer wat van zijn buik gelikt omdat ik nieuwsgierig was. Hoe voel je het aankomen dan? Nou als hij klaar komt dan trekken zijn spieren samen in zijn ballen en pik. Ik laat hem dan altijd snel uit mijn mond glijden. Ik was een keer iets te laat en toen zat het op mijn gezicht. Ik moest wel lachen. Hij helemaal zo van, sorry het ging zo snel. Ik zei lik het er maar vanaf, maar dat deed hij dus niet. Ik weer lachen. Maar maak je niet druk, ik heb je met de komkommer bezig gezien. Dat komt dik voor elkaar. En jouw zintuigen zijn extra goed. Jij voelt zijn orgasme zeker aankomen, al heb jet nog nooit gedaan.
Ella en ik gingen naar beneden om wat te eten. Ja, we hadden een komkommer kunnen eten, maar dat vonden we zielig voor Stan. Na de lunch vroeg ik Ella, of ze me klaar achtte voor mijn eerste keer.
Jazeker Liset, seks-technisch ben je er wel klaar voor. Volg je gevoel. Verwen hem en dan zal hij jou ook verwennen. We moeten alleen nog afstemmen hoe we van plaats verwisselen. Ja, zei ik, dat is niet zo moeilijk. Jij gaat naar de WC en als je door hebt getrokken kom je naar mijn kamer en ga ik jouw kamer binnen en kruip bij hem in bed. Als we het zelfde nachthemd aandoen en het zelfde geurtje op doen, dan heeft hij het echt niet door. Weet je nog dat hij ons niet uit elkaar konden houden toen je net verkering met hem had. Ja, hij kuste jou een keer vol op je mond, toen je mijn kleren droeg. Weet je nog Liset? Ja dat weet ik nog goed. We hebben toen hard gelachen en ik vond het een lekkere kus. Het kriebelde onder in mijn buik en heb er nog vaak aan teruggedacht, maar dat heb ik Ella maar niet verteld.
Die avond hebben we samen radio geluisterd en ons plannetje nog een paar keer doorgenomen. Het was heerlijk zo samen met mijn lieve zus. Die avond hebben we ook samen in haar bed geslapen. Vroeger deden we dat heel vaak, maar toen we naar de brugklas gingen is dat gestopt. Het was heerlijk en vertrouwd, al voelde ik me nu niet alleen maar haar zus, maar ook een beetje haar lover. We hebben niet opnieuw seks gehad en gewoon ons nachthemd gedragen, al heb ik voortdurend gedacht aan ons avontuur van vanochtend. Telkens als ik er aan denk stroomt het bloed naar mijn schaamlippen en voel ik vlinders in mijn buik en kriebels in mijn kutje. Ik vraag me af of Ella het ook voelt kriebelen als ze er aan terug denkt.
Het is zondag en ik voel me al helemaal opgewonden voor wat gaat komen. S’morgens douche ik me uitgebreid en inspecteer mijn poesje. Het voelt nog heerlijk glad. Toch sop ik mijn kutje in en haal ik het scheermesje er voorzichtig overheen zoals mijn zusje me heeft geleerd. Het moet perfect zijn.
Tegen 5 uur komt Stan. De dag lijkt een eeuwigheid te duren. Als het 4 uur is voel ik de spanning opbouwen. Mijn zus drentelt door de kamer. Zij vind het duidelijk ook erg spannend. Je weet het zeker hé, zeg ik. Tuurlijk liefie, ik wil niets liever dan jou gelukkig maken. En als dank mag je mij nog een keertje klaar vingeren zoals gisteren. Dat is haast nog fijner als seks met Stan. Ik voelde me rood worden en voelde me gevleid. Okay lets do it, riep ik! Ik zal hem vanavond lekker opgeilen, zei Ella. Dan wil hij vast vroeg naar bed.
Stan kwam om 5 uur bij ons thuis. Hij rook lekker, chanel hommes sport. Hij kuste me op de wang en ik kuste hem terug. Hij is altijd heel aardig naar mij. Ik hoor hoe hij mijn zus op de mond kust en haar een tik op de billen geeft. Waarschijnlijk staat ze hem al op te geilen. Ze heeft haar stretch jurkje weer aan en het zal me niet verbazen als ze haar slip heeft uitgelaten.
Ik heb me ook sexy gekleed. Een luchtig jurkje en een push-up BH. Volgens mijn zus zie ik er verleidelijk uit. Misschien doe ik wel mee met opgeilen bedenk ik me. Maar hoe dan? Als ik nou mijn BH uit doe en bij hem in de buurt een beetje buk, kan hij misschien mijn borsten wel zien. Nou ja ik zie wel. Ella gaat in ieder geval haar best doen.
Na het eten kijken we samen TV. The Voice of Holland, via programma gemist. Mijn zus en Stan geven dan commentaar als een kandidaat er apart uitziet of gek gedraagt. Heel lief hoe ze rekening met me houden. Als ik naar de keuken ga om wat te drinken te halen komt Ella me achterna. Het gaat heel goed fluistert ze in mijn oor. Ik zit hem te teasen door mijn jurkje op te trekken. Hij denkt dat jij van niets weet. Hij heeft een stijve en wil steeds met zijn hand tussen mijn benen. Hé, wat zitten jullie te smoezen roept Stan vanuit de kamer. We gaan snel terug.
We nemen allebei plaats naast Stan op de bank. Ik links van hem en Ella rechts. We kijken TV en ik hoor hoe Stan en Ella elkaar regelmatig kussen. Af en toe giechelen ze en ik voel hoe ze aan elkaar friemelen. Mijn zus zit hem vast op te geilen. Op een zeker moment denk ik zelfs dat ik haar poesje kan ruiken. Zou ze met haar benen wijd op de bank zitten en zich laten betasten door Stan? Tegen 9 uur staat Ella op en zegt, ik wil wel naar bed, ga je mee Stan. Ja, zegt Stan, … en we moeten de poes nog voeren … Ik glimlach om de dubbelzinnige opmerking van Stan. De poesjes zullen wel honger hebben, zegt Ella. Stan lacht en zegt, maar ik heb maar voor ééntje voer meegenomen, voer jij het andere poesje, Liset? Nou zeg, hoor ik Ella zeggen. We lachen en gaan naar boven.
Als eerste gaan Stan en Ella naar de douche om tanden te poetsen en zich klaar te maken voor de nacht. Ik ga daarna. Ik sta te trillen op mijn benen van de spanning. Ik was mijn kutje extra goed en masseer een klein beetje lotion van Ella op mijn schaamlipjes. Nu ruik ik net als haar beneden. Ik ga naar mijn kamer en ga zitten op de rand van mijn bed. Mijn hart bonkt in mijn lijf en mijn tepels zijn hard. Ik voel hoe mijn kutje nat wordt bij de gedachte wat gaat komen.
Dan hoor ik hoe Ella naar het toilet gaat. Even later komt ze mijn kamer in geslopen. We wisselen snel onze nachthemden en ze kust me. Laat je maar eens lekker neuken Liset, fluistert ze in mijn oor. Ik kus haar terug en ga naar haar kamer waar Stan in bed ligt.
Ik kruip in bed naast Stan en voel zijn naakte lichaam. Ik fluister: nou, … ga je de poes nog voeren of laat je haar verhongeren? Stan fluistert terug, ik ga je echt alle hoeken van het bed laten zien. Je loopt me al sinds gisteren op te geilen. Mijn ballen staan op ontploffen. Stan kust me en ik kus hem hartstochtelijk terug. Zachtjes bijt ik op zijn onderlip. Al mijn zintuigen lijken in overdrive te staan. Mijn handen gaan over zijn rug en ik pak zijn billen. Ik druk hem stevig tegen me aan en voel zijn erectie tegen mijn buik. Wat een lekkere vent is dit. Hij ruikt heerlijk en voelt zacht en sterk tegelijk.
Stan maakt zich los uit mijn omhelzing en duikt onder de dekens. Ik voel hoe hij mijn nachthemd naar boven schuift tot boven mijn navel. Intuïtief spreid ik mijn benen. Stan begint mijn buik te kussen en met zijn hand gaat hij mijn slipje in. Tjonge wat ben jij nat, hoor ik hem zeggen. Zo nat heb ik je nog nooit meegemaakt. Ik voel hoe zijn vingers mijn poesje strelen terwijl hij met zijn andere hand mijn slipje probeert uit te trekken. Ik help hem een beetje. Als mijn slipje uit is gaat Stan verder met het kussen van mijn buik en ik voel hoe hij een vinger in mijn kutje steekt. Ik kreun zachtjes van genot. Als aangemoedigd voel ik nu 2 vingers binnen gaan. Met zijn duim masseert hij mijn klitje. Zijn kusjes op mijn buik gaan steeds lager en gaan vervolgens over in likken. Mijn klitje zwelt op. Ik spreid mijn benen zo ver als ik kan en kroel met mijn handen door zijn haar. Stan likt vooral mijn klitje en af en toe duwt hij mijn schaamlippen van elkaar om de binnenkant te likken. Ik sta in vuur en vlam en voel een orgasme naderen. Stan merk dat en stopt met het likken van mijn klitje. Even geduld nog, zegt hij. Ik wil dat je klaar komt van mijn pik.
Ik trek mijn nachthemd uit en ga er klaar voor liggen. Stan kruipt omhoog tussen mijn benen. Dan voel ik zijn pik tegen mijn schaamlippen drukken. Ik sidder van de opwinding en spreid mijn benen wat verder. Dan voel ik hoe zijn pik naar binnen schuift. Man wat is dat ding groot. Ik voel hoe mijn kutje zich oprekt, maar ik stop hem toch even. Rustig, fluister ik. Hij blijft even stil liggen en mijn kutje ontspant zich langzaam. Stan begint nu heel voorzichtig te neuken. Mijn kutje rekt zich bij iedere stoot iets verder en Stan gaat steeds dieper. Het is heerlijk. Mijn kutje is kletsnat van het geil en daardoor gaat het heel soepel. Ik voel hoe zijn grote pik mijn kutje helemaal opvult. Het tempo gaat een beetje omhoog en mijn kutje tintelt van genot. Aan de ademhaling van Stan merk ik dat hij klaar gaat komen. Ik streel zijn rug en billen en spreid mijn benen zo ver mogelijk. Dan houdt hij even stil en komt klaar. Ik voel hoe mijn kutje zich vult met zijn warme zaad. Dit maakt me zo geil dat ik ook klaar kom. Mijn spieren spannen zich om zijn pik en persen het zaad uit hem. Stan neukt me nu in een tergend langzaam tempo met diepe halen. Mijn orgasme houdt maar niet op en ik kronkel met mijn lichaam. Stan laat zich nu enigszins vermoeid op mijn buik zakken en kust me. Zijn pik zit nog in me, maar ik voel hoe hij wat slapper wordt. Mijn kutje gloeit en voelt zalig. Stan fluistert in mijn oor, dit was onze beste seks ooit. Ik bevestig dat met een lange stevige kus. Ondertussen voel ik hoe het zaad uit mijn kutje loopt lang mijn benen en zijn ballen.
Stan rolt van me af en kruipt tegen me aan. Hij streelt me liefdevol. Zo liggen we 10 minuten naast elkaar. Tranen van geluk stromen over mijn gezicht. Ik hoop dat het licht uit was en dat hij het niet heeft gezien. Dan gaat Stan het bed uit. Ik ben zo terug zegt hij, even naar het toilet. Ik haal de tranen van mijn wangen en voel aan mijn kutje. Het is overal plakkerig van zijn zaad en mijn geil. Ik geniet van de aanraking. Oh, wat is een geschoren poesje toch fijn. Ik besluit me voortaan elke dag te gaan scheren, of misschien wel harsen. Uit nieuwsgierigheid lik ik mijn vingers af om zijn zaad te proeven. Ik vindt het gek genoeg wel lekker. Een beetje apart, maar ook lekker. Nou ja, lekker is een groot woord. Zeker niet vies. Ik denk dat het de gedachte is wat mij opwind en waardoor ik het graag proef. Zijn zaad in mijn mond en in mijn kutje.Stan komt terug de kamer in en kruipt in bed naast me. Ik fluister; ik ga ook even opfrissen. Wakker blijven voor ronde 2, hoor. Als ik me sta te wassen in douche komt Ella binnen. Hoe ging het, vraagt ze. Ik vertel het morgen, zeg ik. Lisetje gaat voor ronde 2 als jij het ook goed vindt. Tuurlijk, zegt Ella. Dat was het plan. Jij 1 hele nacht met Stan. Ik kus mijn zus en ga snel terug naar Stan.
Als ik bij Stan in bed wil kruipen, plaats ik mijn hand per ongeluk vol in zijn kruis. Hij was namelijk op mijn helft gaan liggen. Nou ja, Ella haar helft eigenlijk. Autsj …., ben je blind of zo zegt Stan. Ik denk bij mezelf ja, maar fluister snel; sorry schatje. Laat eens zien, heb ik hem stuk gemaakt? Ik ga met mijn hoofd op zijn buik liggen en met mijn hand streel ik zijn piemel. Zijn ding begint direct op te zwellen. Oh, die doet het nog prima zeg ik. Kusje er op, zeg ik en kus zijn eikel. Zo blijf ik een tijdje liggen en speel met mijn nieuwe vriendje, de pik van Stan. Ondertussen streelt hij mijn schouders en mijn haar. Het gefriemel heeft zijn pik doen wippen en ik merk hoe hij hunkert om gepijpt te worden. Ik breng mijn mond naar zijn eikel en lik er aan. Stan kreunt zachtjes. Ik ga zo liggen dat ik zijn pik goed in mijn mond kan nemen. Ik lig schuin in bed waardoor hij bij mijn kont en kutje kan. Ik voel zijn hand alweer tussen mijn benen. Ik besluit me te concentreren op zijn pik en mijn benen bij elkaar te houden. Het werkt, want nu streelt hij mijn billen.
Liefdevol sabbel ik op zijn piemel. Met mijn tong ga ik over zijn eikel. Ik heb veel speeksel in mijn mond en ik neem hem steeds dieper in mijn keel. Zijn gekreun neemt toe. Met mijn handen streel ik zijn buik en aai ik zijn ballen. Nu probeer ik hem zo te pijpen dat zijn eikel bloot komt als hij ver in mijn mond zit. En bij de teruggaande beweging gaat zijn voorhuid weer over de eikel. Ella heeft me goed geïnstrueerd, want aan zijn ademhaling merk ik dat hij op het punt staat om klaar te komen. Om het moment uit te stellen houd ik mijn lippen heel slap om zijn pik en pijp ik hem heel erg langzaam. Ik voel zijn pik wippen en zijn ballen samentrekken. Hij gaat komen, nu moet ik snel zijn denk ik bij mezelf. Maar ik houd zijn pik stil in mijn mond en laat hem komen. Ik voel hoe hij zich nog wil terugtrekken uit mijn mond, maar ik laat het niet toe. Oh, El, … dit is heerlijk, oh ja, … kreunt Stan. Ik voel hoe mijn mond zich vult met zijn zaad. Bij iedere samentrekking komt er weer meer. Het is echt veel. Ik moet nu echt slikken of het uitspugen. Ik besluit het door te slikken omdat het wel okay proeft. Stan schokt nog een keer waarbij nog een beetje sperma in mijn mond komt. Dan trekt hij zijn pik uit mijn mond en streelt me door mijn haar. Ik speel nog wat met zijn zaad in mijn mond en slik het daarna door. De smaak blijft. Dat vind ik eigenlijk wel geil.
Zal ik jou ook nog een keer verwennen zegt Stan. Ik kruip naast hem en leg mijn hoofd op zijn borst. Wil je me nog een keer lekker vingeren en mijn klitje masseren fluister ik. Stan laat zijn handen glijden en schuift wat naar onderen. Als je wat hoger gaat liggen kan ik goed bij je lekkere poesje, zegt hij. Ik doe gewillig wat hij vraagt. Nu ligt zijn hoofd bij mijn borsten en hij begint er zachtjes aan te zuigen. Hmmm, dat is lekker, kreun ik zachtjes. Zijn hand rust op mijn buik en ik voel vlinders. Of is het pure hitsigheid? Ik voel het bloed naar mijn kutje stromen en mijn klitje opzwellen. Zijn hand glijd voorzichtig tussen mijn benen opzoek naar mijn geile kutje. Woh, wat ben jij geil fluistert Stan. Je bent alweer kletsnat. Zo heb ik je nog nooit meegemaakt. We hebben geen glijmiddel nodig vandaag, zegt Stan. Nou, dat is anders best lekker hoor zeg ik zachtjes. Stan zuigt weer aan mijn borsten en heeft behendig 2 vingers in mijn kutje gestoken. Hij masseert me lekker en gaat regelmatig over mijn klitje zodat ik af en toe een gilletje van genot laat horen. Ik voel hoe hij zijn vingers uit mijn kutje haalt en vervolgens met 3 binnendringt. Heerlijk, om zo een beetje opgerekt te worden. Het geeft een intens gevoel in mijn doos. Zijn hand is wel wat forser als die van mijn zusje, dus hier moet het maar blijven denk ik bij mezelf. Ik wordt echter verrast door een 4-tal vingers die voorzichtig draaiend een weg naar binnen zoeken. Zal ik weer zoals laatst, El, … hoor ik hem zeggen. Ik weet niet wat hij bedoeld en zeg maar even niets. Mijn kutje went snel aan zijn 4 vingers die me richting een hoogtepunt vingeren. Het is eigelijk wel heel erg fijn om al zijn vingers in mijn kutje te hebben terwijl hij mijn klitje stimuleert met zijn duim. Ik kreun zachtjes, jaah, jaaah, jaaaaah, en moet me inhouden om niet te luid te kreunen. Stan zuigt ondertussen aan mijn borsten en als hij denkt dat ik klaar kom doet hij even rustig aan. Nu is hij me echt aan het plagen. Langzaam voert hij het tempo weer op en ik spreid mijn benen zo ver als ik kan zodat hij lekker makkelijk en heerlijk diep in mij kan. Op het diepst druk ik mijn heupen tegen zijn hand. Het is maar goed dat hij zijn duim op mijn klitje heeft, anders zou zijn hele hand naar binnen gaan. Dat komt niet goed. Zijn pik was al enorm en die komkommer was ook wel de max. Stan zegt weer, zal ik zo als laatst, … Hij maakt zijn zin niet af. Ik weet niet wat hij bedoeld. Maar ik lig hier zo te genieten en zeg ja, nieuwsgierig wat er komen gaat. Stan vervolgt zijn vingerwerk en draait wat meer met zijn hand in mijn kutje. Dat voelt enerzijds wel lekker, maar het zit ook op de rand van “to much”. Nu wordt mijn klitje weer verwent. Echt zalig en zijn vingers die in en uit mijn kutje glijden. Het is allemaal zo soepel, zo nat en zo lekker. Dit mag van mij wel uren doorgaan. Ik voel een hoogtepunt aankomen en ontspan me zo veel mogelijk om het orgasme uit te stellen. Dan voel ik hoe hij zijn vingers bijna helemaal uit mijn kutje haalt en vervolgens weer naar binnen laat glijden met een draai. Ik schrik als ik realiseer dat zojuist zijn hele hand naar binnen is gegaan. Mijn spieren trekken zich samen om zijn pols. Stan zegt, ontspan je maar Ella. Laatst vond je het ook hemels. Ik probeer me te ontspannen en slaag daar met enige moeite in. De schrik maakt plaats voor een compleet en gelukzalig gevoel. Zijn hand zit in mijn kut en ik voel hoe ik hem helemaal omsluit. Met zijn andere hand zoekt Stan mijn klitje en begint deze te masseren. Dat voelt echt heerlijk. Door mijn opgevulde kutje voelt alles nog intenser. Zachtjes beweegt hij zijn hand, die nauwelijks ruimte heeft voor beweging in mijn kut. Het masseren van mijn klitje moedig ik aan met gekreun en gehijg. Ik nader mijn hoogtepunt. Ik kom schokkend klaar en vermorzel zijn hand in mijn kutje. Hij wil hem er uit trekken, maar maakt geen kans. Ik kronkel en knijp mijn benen tegen elkaar. Het is een lang en intens orgasme. Hijgend en bezweet zak ik weg in het bed en ontspan mijn lijf. Ik heb zojuist gefistfuckt realiseer ik me. Stan wil zijn hand uit mijn kutje halen, maar ik smeek hem om nog even zo te blijven liggen. Het is zo lekker om gevild te zijn, zeg ik. Toch haalt hij zijn hand er uit. Het voelt als een gapend gat. Ik mis zijn hand, zijn pik, zijn zaad. Ik wil vol van hem zijn. Ik kruip tegen Stan aan en lepeltje-lepeltje vallen we in slaap.
Tegen een uur of 7 wordt ik wakker en sluip uit bed. Ella moet mijn plaats weer innemen. Ik maak mijn zus wakker en zeg dat ze zich miet uitkleden om vervolgens naakt bij Stan in bed te kruipen. Ze doet wat ik zeg en we ruilen van bed.
Ik heb nog een paar uur in bed gelegen, maar kon niet meer slapen. Het was zo lekker, zo geil en ik beleef de nacht opnieuw in gedachten. Ik streel mijn gladde kutje en merk dat deze wel wat gevoelig is van de seks. Toch blijft het heerlijk voelen om mijn eigen buik, borsten en poesje te strelen. Ik fantaseer dat het Stan is die me streelt. Weer lopen tranen van geluk over mijn gezicht. Oh, wat zou ik graag nog eens ruilen met mijn zusje.
Na het ontbijt, als Stan naar huis is, vertel ik mijn zusje in detail hoe we de liefde hebben bedreven. Als ik vertel over mijn fistfuck ervaring, schrikt Ella en krijgt een rood hoofd. Oh, mijn god Liset, dat had ik niet verwacht. Ik schaam me er een beetje voor, maar dat hebben we laatst een keer gedaan in een dronken bui. Sorry liefie, vond je het niet vervelend? Nee hoor, zeg ik, ik schrok eerst wel, maar uiteindelijk was het super geil en best wel lekker. Al is mijn kutje wel wat gevoelig nu. Ja dat kan uk me voorstellen naar zoveel seks in 2 dagen, Lisetje sletje! We lachen. Ik trek Ella naar me toe, omhels haar en kus haar intens. Dank dat je dit voor me hebt gedaan. Ik was nog nooit zo gelukkig. Nu weet ik hoe het is om echt geneukt te worden. Ik hou van je!
Ella huilt van geluk en kust me onophoudelijk. Daar zijn we tweelingzusjes voor! Hartsvriendinnen en intens verbonden. Zo is het, voeg ik haar toe. Ella kust me nog 1x op mijn mond en zegt, ik moet naar school. Ze gaat de trap en ik volg haar. Ik ben vandaag gelukkig vrij. Zo kan ik nog mooi nagenieten. Ik hoor hoe ze haar tas inpakt. Oh, El, … zeg ik om haar aandacht te trekken. Ja, wat is er? Ik heb Stan jn mijn mond laten klaarkomen. Dat vond hij geweldig. Ik heb alles doorgeslikt en ik vond het eigenlijk wel lekker. Dus misschien, dat hij volgende keer ook bij jou in je mond wil komen. Ik lach. Iew, roept Ella, mooi niet. Dat doet hij maar mooi bij jou. Hoezo, roep ik, mag ik vaker je plaats innemen dan, vraag ik hoopvol. Ella antwoord niet. Ik moet nu echt weg, liefie. Tot vanavond.
Ella dendert de trap af en gaat de deur uit. Ik denk nog ma over mijn laatste opmerking. Misschien niet zo handig. Hoe haal ik het in mijn hoofd om te vragen of ik nog vaker met Stan mag neuken. Logisch dat ze daar geen antwoord op gaf. Ik hoop dat ze nu niet spijt heeft van dit avontuur.
Mijn ouders zijn nog de hele week weg, dus ik heb het rijk alleen. Ik ga wat muziek luisteren en fantaseer over seks met Stan. Wat een geweldige zus heb ik toch dat ze dit voor me heeft gedaan. Hoe kan ik haar bedanken?
Door dit verhaal te delen (onze namen heb ik aangepast) wil ik mijn zus in het zonnetje zetten. Ook al leest ze mijn verslag niet en kennen jullie haar niet, voelt het toch als een eerbetoon. Ik ga mijn verhaal nog voor ze thuis komt plaatsen. En als ik nog meer seks avonturen beleef zal ik die hier ook delen. Want door mijn belevenis op te schrijven beleef ik alles opnieuw en wordt ik weer super opgewonden. Ella komt over een klein uurtje thuis, dus ik ga nog even lekker met mijn gladde poesje spelen. De drang is zo sterk. Ik moet gewoon vingeren.
Liefs Liset 🖤


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners