Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn liefste opa - 37712 keer gelezen
Ik ben Franciska, ben 17 jaar, brunette, groene ogen, 168 lang en stevig postuur. Al jaren blijf ik iedere zomer bij mijn opa en oma logeren. Drie jaar geleden is mijn oma helaas overleden en daardoor woont mijn opa nu alleen thuis. Sinds het overlijden raakte mijn opa mijn steeds vaker aan maar daar schonk ik weinig aandacht aan.

Pas toen ik werd ontmaagd door een vriend realiseerde ik me wat mijn opa probeerde. Hij probeerde me gewoon te verleiden tot seks. Ik was er best wel geschokt door die conclusie, seks met mijn eigen opa, dat echt niet. Tot mijn verbazing droomde en fantaseerde ik steeds over seks met mijn opa. Het had iets spannends en ik was erg nieuwsgierig. Het werd zo erg dat ik meer verlangde naar mijn eigen opa dan naar mijn vriend.

In de zomer ging ik zoals altijd naar mijn opa, mijn vriend ging twee weken mee. Daarna ging mijn vriend drie weken weg met vrienden en was ik dus alleen met mijn opa. Terwijl mijn vriend er was begon mijn opa al met toespelingen. Hij gaf me kussen op mijn mond en liet geregeld zijn hand op mijn kont en bovenbeen glijden. Dit jaar ging hij mij sowieso verwennen!

Doelbewust trok ik een kort zomerjurkje aan om hem eens lekker op te geilen. ’s Avonds betrapte ik hem terwijl hij zich aftrok, op een foto van mij zelfs. Het was een vakantiefoto van vorig jaar, samen met mijn moeder in onze bikini. Alsof er niets aan de hand was kwam ik naast hem staan en begon mijn opa uitgebreid te vertellen dat hij trots was op zijn mooie dochter en kleindochter. Ik keek over zijn schouder naar zijn stijve, groter dan die van mijn vriendjes. Wat een heerlijke pik is dat!
‘Je mag hem wel van dichtbij bekijken hoor’ zei mijn opa. Hij pakte me direct vast en duwde mij op mijn knieën voor hem neer. Ik zat met mijn gezicht vlak bij zijn heerlijke grote stijve. ‘Speel er maar mee, ik zal het niemand vertellen’. Een beetje onwennig pakte ik zijn pik vast en begon hem langzaam af te trekken. Mijn opa begon zachtjes te kreunen en liet zijn handen langs mijn hoofd glijden, zachtjes trok hij mij nog dichter naar zijn pik.

Het was wel duidelijk wat hij wou en ik begon hem dan ook te pijpen. Mijn tong gleed eerst langs zijn ontblote eikel langs zijn schacht naar zijn geschoren zak. Vervolgens gleed mijn tong weer naar zijn eikel en liet ik zijn ouweheer volledig in mijn mond verdwijnen. Terwijl mijn opa mij in mijn mond neukte gleed mijn tong in hoog tempo om zijn pik. Ik begon het zaad dat mijn moeder verwekte al te proeven toen het voorvocht in mijn mond belandde. Niet lang daarna kwam mijn opa briesend klaar en spoot hij al zijn zaad in mijn mond. Zijn grote handen gleden nog even door mijn haren en toen trok hij me omhoog.

Ik kwam bij hem op schoot zitten. Doordat ik een zomerjurkje aanhad kroop die omhoog waardoor mijn opa recht op mijn rode kanten string keek. ‘Je hebt goede smaak met lingerie en je vindt het nog leuk ook!’ zei mijn opa met een knipoog. Ik keek naar beneden en zag dat mijn string helemaal nat was van mijn geil en dat mijn schaamlippen duidelijk zichtbaar waren. Hij liet een hand naar beneden glijden en ging via mijn bovenbeen naar mijn poesje. Zachtjes streelde hij over mijn string en ik kon een kreun niet onderdrukken.

Hij deed mijn string opzij en liet vervolgens twee vingers tussen mijn kletsnatte lipjes glijden. Ik voelde zijn vingers mijn kale poesje inglijden en begon hem te zoenen. Mijn armen sloeg ik om zijn nek terwijl zijn andere hand de hals van mijn zomerjurkje open knoopte. De voorkant viel naar beneden en ik voelde zijn handen over mijn grote 75d borsten glijden. Wat zou ik graag zijn ervaren pik in mijn jonge poesje krijgen. Ik liet een hand naar beneden glijden en merkte dat zijn pik stijf en nog nat was van mijn pijpbeurt.

Zachtjes duwde ik zijn hand weg bij mijn poesje en ging verzitten zodat zijn lul direct mijn vagina ingleed. Ik begon hard te kreunen terwijl ik gevuld werd door de heerlijke neukpaal van mijn opa. Terwijl hij mijn tepels begon te likken begon ik het tempo op te voeren. Nog nooit was ik zo lekker geneukt als nu en voor het eerst in mijn leven kwam ik echt klaar met een pik in mijn poesje. Zijn pik gleed heerlijk heen en weer in mijn grotje. Ons geil sijpelde langzaam tussen mijn lippen en zijn penis door.

Ik kon het echt niet langer volhouden en briesend kwam ik klaar op zijn 72 jaar oude pik. Mijn schaamlippen trokken strak om zijn lul waardoor mijn opa ook klaar kwam. Lange, warme stralen zaad spoten mijn lichaam in. Ik omhelsde hem, gaf hem een zoen en vertelde dat ik nog nooit zulke lekkere seks had gehad. De rest van de logeerweken sliep ik bij mijn opa en we hebben elkaar iedere dag verwend. Veilig, ongecompliceerd en vooral heerlijk!

Lekker gelezen? Reageer jongondeugend@hotmail.com

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners