Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn lieve broertje - 27322 keer gelezen
Guido(15)
Hallo, ik heb een probleem! Ik heb een zus die in Antwerpen studeert. Ze is 5 jaar ouder als ik. Als mijn zus thuis is in het weekend, dan word ik heel opgewonden van haar. Ik krijg constant een stijve van haar, zeker als ze in haar onderbroek of bh rondloopt. Soms heb ik tijd om haar kamer door te zoeken op zoek naar gedragen ondergoed en ruik ik de geur van haar vagina... ik heb me zelf daar al eens bij afgetrokken. Wat moet ik hieraan doen?

Waarom vraag je niet aan je zus of je een keer in Antwerpen kan logeren, dat vindt ze vast niet erg. Hier lopen je ouders je niet in de weg en heb je, je zus voor jou alleen.
Probeer het zo te regelen dat je samen op een kamer slaapt. Probeer dan zo lang als mogelijk wakker te blijven totdat je zeker weet dat je zus slaapt. Ga naar haar toe en stop heel voorzichtig je hand onder haar dekens. Ga nu heel zachtjes over haar kruis heen met een vinger. Doe dit een tijdje en als je zus zwaarder gaat ademen ben je goed bezig. Ga dan door tot ze echt hijgt, waarschijnlijk wordt ze dan wakker en ik ben benieuwd wat ze dan doet.



Mooie raad geven jullie! Ik had werkelijk alles geregeld zoals jullie zieden. Ik zat langs het bed van m地 zus. En voelde heel voorzichtig met mijn vinger. En toen bleek dat ze naakt lag. Ze lag op haar zij naar me toe. En mijn vinger ging over haar haren daar en kutje. Ik kreeg meteen een stijve toen mijn zus begon te hijgen. Maar toen werd ze wakker en kreeg door wat ik aan het doen was. Natuurlijk trok ik meteen mijn arm terug maar dat was al te laat. Ik kreeg een keiharde klap in mijn gezicht. En de volgende morgen zei ze helemaal niets meer tegen mij en keek heel boos. Ik ben heel verdrietig naar huis gegaan. Ik denk niet dat ze me nog leuk vindt.

He wat vervelend nou! Maar ja je hebt wel mooi aan het kutje van je zus gezeten. Daar moet je toch wel geil van worden! Maar ja nu je zus nog. Logeren zal er voorlopig niet meer in zitten. Maar ben in ieder geval heel lief voor haar als ze bij jullie thuis is. Als ze nu weer normaal tegen je doet zit er maar een ding op, ons plannetje herhalen maar nu thuis. Hopelijk zal ze daar ook niet zo地 ophef maken. Ik wens je succes.

Het eerste weekend dat mijn zus weer thuis was deed ze gelukkig weer normaal tegen mij en deed alsof er niets gebeurd was. Misschien is ze bang dat onze ouders er achter komen. In ieder geval probeerde ik de tweede nacht het zelfde plannetje.
Deze keer was ik nog voorzichtiger. En weer vond mijn zus het lekker maar weer werd ze wakker en ik verwachte weer een klap maar ze pakte me vast. Ik stond op maar ze kwam uit bed en greep me stevig vast. Ze hield een hand voor mijn mond en Ik voelde haar tieten tegen m地 rug. Ze greep in mijn broek en begon me te trekken! Ik had het niet meer. Ik kon met m地 hand haar bips vastpakken dat maakte me zo geil dat ik al snel klaarkwam. Ik vluchtte naar m地 slaapkamer.

Supergeil, afgetrokken door je grote zus! Ik wist het wel, die zus van jou ook geil. Ze vond het vast heerlijk om je af te trekken. Ik ben benieuwd of het hier bij blijft. Maar ik denk dat je zus nu misschien wel meer wil.



Afgelopen weekend was mijn zus weer thuis. Ze deed lief tegen mij en ik ook tegen haar. Mijn ouders gingen boodschappen doen en ik ging douchen. Ik stond net onder de douche toen mijn zus binnen liep. Ze zei niets maar begon zich snel uit te kleden. Ik probeerde alles te zien en veegde de douchedeur schoon. Ik kreeg het heel warm. Ze stapte naakt de douche binnen en keek even naar mijn stijve. Ik keek naar haar mooie tieten en naar haar behaarde kruis. Ze Ging achter me staan, pakte wat zeep in haar hand en begon me heel langzaam af te trekken. Ik pakte weer haar stevige bil vast. Deze keer speelde ze veel langer met m地 piemel tot ik het niet meer hield en tegen de douchedeur aan spoot. Vanaf toen herhaalde we dit elke keer als mijn zus thuis kwam voor het weekend.

Ongeveer 2 maanden later, m地 zus was sindsdien al 3 keer bij ons thuis geweest, vroeg mijn zus waar mijn moeder bij was of ik geen zin had om weer eens te komen logeren. Ik kon mijn oren niet geloven!

Een week later zat ik daar dan samen met mijn zus op een kleine studentenkamer in Antwerpen. We aten samen een zak chips en keken tot laat tv. Eenmaal in bed vroeg ik me af wat ik moest doen. Weer naar haar toegaan of niet? Maar na een tijdje hoorde ik mijn zus opstaan. Ze kwam bij mij in bed liggen. Ze begon met mij te zoenen!
Ik voelde haar tong in mijn mond en ik streelde zachtjes haar tieten. Terwijl zij met m地 piemel speelde voelde ik aan haar kutje. Na een tijdje kwam ze omhoog en ging over mij heen zitten. Ze pakte mijn piemel en leidde die naar haar kut. Ik voelde iets nats. Mijn zus ging langzaam zitten en ik voelde 知 in haar glijden. Een heerlijk gevoel! Mijn zus begon op en neer te bewegen. Ze pakte mijn handen en legde die op haar borsten. Ik kneedde ze voorzichtig. Ze bewoog haar heupen nu alle kanten op en ik keek naar haar tieten. En toen naar haar gezicht en zag dat ze met haar ogen dicht aan het genieten was. Toen hield ik het niet meer en spoot haar kut vol.

Ze kwam naast me liggen en kuste me op m地 voorhoofd. Daarna pakte ze mijn gezicht vast en duwde me naar beneden. Verder en verder, ze spreidde haar benen en ik rook haar natte kut. Mijn gezicht verdween tussen haar benen. 鏑ikken zei ze en ik likte alsof mijn leven ervan af hing. Ze gaf me aanwijzingen en haar gesteun werd al snel gekreun. 鉄neller, sneller zei ze, waarna ze met haar heupen schokte en haar adem inhield. Ze leidde m地 gezicht weer boven de dekens. Gaf me een zoen op m地 mond en zei 屠e hebt me laten klaarkomen mijn lieve broertje.

Wat gaaf, Je hebt je grote zus geneukt. Nu ligt het initiatief bij jou. Bef en neuk haar zo vak ze maar wil. Ze vindt het vast geil als je haar ook bij jullie thuis neukt. Oefen maar goed met je tong en lik ook eens haar poepgaatje. Probeer eens andere standjes en vraag haar of ze jou wil pijpen. Ik wens jullie beide veel neukplezier.
Geef haar alles waar ze om vraagt en meer!




Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners