Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn lieve schoonmoeder - 23883 keer gelezen
Het begin van dit (waar gebeurde) verhaal speelt zich af begin jaren 70, ik zat in dienst en mijn vriendin en ik besloten om toch nog wat geld te verdienen te trouwen zodat ik kostwinners vergoeding zou krijgen en zij bleef werken. Wij sliepen in de weekeinden als ik thuis was op de zolder verdieping en mijn schoon ouders en haar twee broertjes de verdieping daaronder. Het was gezellig maar ook nogal gehorig zodat ik mijn schoonmoeder en haar man nog weleens hoorde neuken en dat mijn vrouw en ik daar qua geluid maar van mee profiteerden om ook lekker sex te hebben.

Mijn schoonmoeder was toen een jaar of 45 en een leuke vrouw om te zien, lekker figuur en stevige niet al te grote borsten. Ik dacht er weleens aan hoe ze er naakt uit zou zien en het was in dezelfde periode dat ik haar ondergoed in de wasmand ontdekte. De eerste keer dat ik me realiseerde dat ik geilde op mijn schoonmoeder was toen ik mijn was in de wasmand gooide en haar BH en onderbroek in zag liggen, ik pakte haar onderbroek uit de mand en keek er met belangstelling naar, wit maar in het kruis een onmiskenbare vlek, ik rook eraan en kreeg onmiddellijk een stijve, ik rook duidelijk haar kutje en een beetje een pis lucht, ik kon het niet laten en heb me in die douche af staan trekken al ruikend aan haar kruis en bedenkend hoe dit tegen en in haar kutje had gezeten, ik voelde dat ik klaar ging komen en spoot mijn geil over mijn hand en in de wasmand. Ik stopte alles weer terug en nam een snelle douche denkend aan mijn schoonmoeder en haar kutje. De volgende dag herhaalde dit zich met het verschil dat ik het kruis van haar onderbroek likte en tegen de tijd dat ik klaar ging komen de onderbroek met het kruis onder mijn pik hield en mijn geil in de onderbroek spoot.

Later vond ik het een geil idee om de onderbroek over mijn hoofd te trekken met het kruis onder mijn neus en tegen mijn mond zodat ik er niet alleen aan kon ruiken maar er ook op kon sabbelen onder tussen mezelf aftrekkend en fantaseren dat ik haar kut likte. Niet veel later werd ik overgeplaatst en ging ik continue dienst lopen en was ik in de mogelijkheid om elke dag naar huis te reizen, als ik dagdienst had kwam ik elke dag om 6 uur thuis maar als ik nachtdienst had kwam ik om 7 uur símorgens thuis en dook dan mijn bed in, door de week ging iedereen de deur uit aan het werk of naar school behalve mijn schoonmoeder, ik fantaseerde dat zei bij mij op mijn slaap kamer kwam en wij samen sex hadden maar het kwam er jammer genoeg nooit van hoezeer ik het ook probeerde te forceren, elke dag om 3 uur maakte ze mij wakker door het luik een stukje open te doen en mij te roepen. De volgende keer ben ik expres wat eerder wakker geworden en wachtte to ze het luik zou openen, ik deed net alsof ik sliep, de dekens van me af helemaal naakt met een stijve pik, ik hoorde haar de trap opkomen en sloot mijn ogen tot spleetjes zodat ik haar kon zien, ze opende het trapluik en bleef stokstijf staan en sloot zachtjes het luik weer, ik baalde maar hoorde haar niet de trap weer afgaan, langzaam ging het luik weer open en ik zag door mijn oogharen hoe ze naar me keek en dat ze een rode blos op haar wangen kreeg, ze haalde zwaar adem en ik hoorde kleren ritselen.

Ik besefte dat ze naar me stond te kijken en misschien wel aan haar kut stond te wrijven en kwam bijna spontaan klaar. Langzaam draaide ik me verder naar haar toen en liet mijn harde pik een keer bewegen, ze kreunde zacht en sloot het luik en liep de trap af, ik rukte mezelf snel af en spoot mijn geil op het luik. Na een paar minuten hoorde ik haar roepen en zei dat ik eraan kwam, ik klom uit bed en opende het luik, ze was al naar de beneden verdieping dus ik pakte mijn kleren en schoot de badkamer in, ik opende de wasmand en bovenop lag 1 van haar onderbroeken, ik voelde hat kruis en dat was zeik nat en rook nog sterker dan anders naar haar kut. Dat was tot op dat moment alles wat was voorgevallen, ik heb me nog heel vaak afgetrokken met haar onderbroek onder mijn neus maar tot echte sex kwam het nog niet dat gebeurde jaren later. Mijn schoonmoeder was al weer een aantal jaren weduwe en mijn vrouw was ook intussen helaas overleden maar ik zocht haar nog regelmatig op, tot meer intimiteit dan een knuffel en een kus hadden mijn bezoeken nooit geleid tot op een dag dat ik weer bij haar langs ging, ik was inmiddels al in de 50 en mijn schoonmoeder een mooie oude dame van 78. De dag voordat ik weer bij haar langs ging was ik door mijn rug gegaan en ik liep niet al te makkelijk, na een kop koffie zei ze heb je al wat op je rug gesmeerd?.

Nee lachte ik ik kan er zelf net zo goed bij, zal ik het doen? Vroeg ze, ik zei ja dat is best en ze liep voor me uit naar haar slaapkamer waar een twijfelaar stond, ik trok mijn overhemd uit mn broek en ging op mijn buik op bed liggen, doe je overhemd maar uit anders word het misschien vies zei ze, ik hing het over het hoofd eind en ging weer liggen en hoorde hoe ze de tube pakte en voelde haar oude handen de crŤme in mijn vel wrijven, het zit iets lager zei ik, tja dan moet je je broek een stukje omlaag trekken zei ze, ik knoopte mijn broek en riem los en trok mijn broek tot bovenaan mijn billen omlaag en voelde hoe ze me masseerde met de crŤme, mijn pik begon behoorlijk stijf te worden nu ik haar handen tot op mijn billen voelde. Ze zat op de rand van het bed naast me en ik zag haar borsten bewegen in haar blouse, ok zei ik dit is wel genoeg denk ik en draaide me op mijn rug, ze bleef rustig naast me zitten en ik voelde haar blikken omlaag gaan over mijn buik naar mijn pik die duidelijk te zien was, ik klopte op de matras en zei kom even naast me liggen, ze keek me een beetje schichtig aan ging naast me op het bed liggen, ik dacht nu of nooit en legde mijn hand op de binnenkant van haar been, ze schokte even maar bleef liggen, langzaam begon ik te wrijven steeds iets hoger en trok met mijn andere hand haar gezicht naar me toe, plotseling besefte ze wat er gebeurde en zei jongen dat kan toch niet, ik zei niets maar wreef nu met mijn hand vlak naast haar kutje en gaf haar een zachte kus op haar mond, haar ogen werden een beetje wazig en ze kuste me terug, ik voelde hoe haar lippen zich openden en even later lagen we heerlijk te tongen en wreef ik door haar broek over haar kut, ze deed haar benen verder uit elkaar en nu wreef ik vol over haar buik en kut en ze begon zwaar te ademen. Ik voelde haar hand over mijn borst omlaag gaan naar mijn broekband en mijn broek in glippen. Ik voelde hoe haar hand mijn pik pakte en kwam bijna spontaan klaar, ik trok haar hand even weg en zei even wachten en stond op om mijn broek uit te trekken, kom eens overeind vroeg ik haar en ze ging rechtop zitten, ik pakte de onderkant van haar blouse en trok dat omhoog over haar hoofd een witte BH kwam tevoorschijn, ik begon haar schoenen los te maken en stond in mijn onderbroek voor haar, ze zei niets maar ik voelde haar hand mijn onderbroek omlaag trekken en mijn ballen vanachter omvatten.

Ik trok haar schoenen uit en begon haar broek lost te maken en schoof hem omlaag, ze wipte even haar billen op en nu lag ze daar in haar onderbroek en bh, ik bukte en trok haar bh naar boven haar tieten kwamen tevoorschijn, redelijk slap maar met dikke tepels. Nu ging ik naar beneden en pakte de rand van haar onderbroek en schoof hem langzaam naar beneden, er kwam een pluk grijs haar tevoorschijn en een paar mooi dikke schaamlippen, ze tilde haar billen op en ik schoof de broek van haar benen en voeten en gooide alles in een stoel naast het bed. Ik stond nu naast haar hoofd, mijn pik hard omhoog, ze zag er een beetje geschokt uit en ik ging naast haar liggen en trok haar tegen mij aan zodat mijn pik tegen haar dij rustte. We kusten elkaar weer en ik liet mijn handen nu over haar borsten en buik omlaag glijden naar haar kut, ik voelde aan haar schaamlippen en ging er tussen met mijn wijsvinger. we begonnen weer te vrijen en ondertussen voelde ik haar kut langzaam een beetje vochtig worden ze zei dat putje staat al zo lang droog jongen, ik gaf geen antwoord maar nam een tepel in mijn mond en begon er op te zuigen en even later de andere, ik ging op mijn knieŽn zitten en begon langzaam al kussend omlaag te gaan naar haar buik, ik kuste en likte haar buik en gleed langzaam omlaag naar haar liezen en ging tussen haar nu wijd gespreide dijen zitten en keek naar haar grijs behaarde kut en snoof haar geur diep in, ik ging nu al kussend terug en begon haar kut te likken, ze zuchtte diep en ik ging nu met lange halen door haar kut omhoog naar haar klit die als een flinke doperwt bovenin haar kut tevoorschijn was gekomen. Ik stopte voorzichtig een vinger in haar kut en voelde dat ze toch een beetje nat begon te worden, ik neukte haar langzaam met nu twee vingers en ze kreunde oooh lekker jongen. Ik duwde haar benen voorzichtig nog wat verder naar achteren en kon nu ook haar anus zien, ik likte er een paar keer overheen en ging met mijn wijsvinger in haar kut en wreef met mijn middel vinger over haar anus, ze schokte en kreunde weer.

Ik werd nog geiler dan ik al was en toch wel een beetje verwonderd dat dit oude vrouwtje me zo opwond. Met mijn andere hand trok ik me langzaam af en voelde mijn eikel glad van het voorvocht. Ik begon met 1 vinger in haar kut en 1 in tegen haar anus neukende bewegingen te maken en zoog en sabbelde op haar schaamlippen en klit, ze pakte mijn hoofd en drukte me tegen haar aan, ik begon nu mijn vingers dieper in haar kut en anus te duwen en likte met lange halen door haar nu toch wel natter wordende spleet en zoog op haar klit ze begon te kreunen en te schokken en ik voelde haar kut en kont samentrekken om mijn vingers ze verkrampte en klemde mijn hoofd tussen haar dijen en kreunde jaaaah oh dit is zo lekker. Ik keek naar haar kut en besloot dat het nu moest gebeuren, ik kwam wat overeind en duwde voorzichtig haar knieŽn naar achteren en haar benen zo wijd als mogelijk en hield mijn pik tegen haar kut, ik keek haar aan en ze knikte en zei kom maar jongen, ik zakte een beetje door mijn knieen en ze pakte mijn pik en hield hem voor haar kut, langzaam drukte ik mijn eikel naar binnen ze sloot haar ogen en ik begon langzaam te neuken steeds een stukje dieper in de kut van mijn schoonmoeder. Ik pakte haar enkels en keek haar aan en drukte toen door tot ik mijn ballen tegen haar oude billen voelde drukken, er kwam een lange oooooh over haar lippen toen ik terug trok en in een lange beweging weer helemaal naar binnen drong, het was nog niet echt nat maar ze kwam nu toch wel op gang, ik neukte haar nu met lange halen en ik voelde dat ik het niet lang kon tegen houden en zei ik kom zo klaar, kom maar jongen kom maar lekker en terwijl ik in haar ogen keek voelde ik mijn geil opborrelen en met een geweldig gevoel spoot ik me leeg in haar oude kut, ik had nog nooit zoveel gespoten als nu en ik voelde mijn geil langs mijn pik uit haar kut komen, ik trok me terug en ging naast haar liggen, gaat het een beetje?. Ja het is heerlijk zei ze en kroop tegen mij aan, ik pakte een borst en zoog zacht aan haar tepel, ze wreef met haar hand over mijn borst en buik en pakte mijn ballen in haar hand, ik trok haar gezicht naar me toe en we begonnen weer heerlijk te vrijen. Plotseling zei ze kom eens omhoog en laat me je pik eens goed bekijken, ik schoof omhoog en ging op mijn knieen naast haar gezicht zitten, ze pakte mijn weer hard wordende pik en ik duwde hem richting haar mond ze gaf een kus op mijn eikel en nam hem toen met gesloten ogen in haar mond, het was heerlijk en ik voelde me weer geiler en geiler worden.

Ik keek hoe mijn schoonmoeder mijn pik dieper en dieper in haar mond nam en ze masseerde met een hand mijn ballen en toen voelde ik haar vinger over mijn anus wrijven en er een stukje ingeduwd worden, ik schoot naar voren en ze keek me aan, lekker? Vroeg ze ik kon alleen maar knikken en kijken hoe mijn pik in en uit haar mond bewoog. Ik wilde meer en ging op mijn knieen over haar zitten en begon al kussen weer richting kut te gaan, ze kreunde om mijn pik toen in haar lippen spreidde en haar klit weer tussen mijn lippen nam en erop begon te sabbelen. We lagen even in dit standje en ik besloot dat ik meer wilde en liet ons langzaam op een zij draaien, ik kon nu makkelijker bij haar kut en spreidde haar dijen en billen, ik keek naar haar nu wat openstaande kut en haar anus en begon over haar anus naar haar klitte likken en vergat ook haar pisgaatje niet, ondertussen verwende zij mijn pik en ballen en likte over de hele lengte en ik voelde ook haar tong en vingers over mijn anus gaan, ik voelde dat ik dit niet lang vol zou gaan houden en stopte met likkek en zei stop even ma anders kom ik zo weer klaar en dat wil ik nog even niet, ze liet mijn lul uit haar mond glijden en ik stond op, pakte de twee kussens en zei draai je eens op je buik en ga met je buik op de kussens liggen, ze keek me geil aan en draaide zich op haar buik met de kussens eronder zodat haar kont nu omhoog stak, lig je goed? Vroeg ik oh jongen ik voel me best dit is zo geil allemaal. Ik ging achter haar staan en keek naar haar omhoog geheven kont en spreidde haar benen zo wijd mogelijk, haar kut en anus waren nu vol in het zicht en ik ging op mn knieŽn achter haar zitten en duwde mijn lul tegen haar kut, ze kreunde en duwde haar billen zelfs naar achteren, ik bukte over haar heen en pakte in elke hand een tepel en drukte in een langzame beweging mijn lul tot aan mijn ballen in haar, ze gaf een gesmoorde kreet en ik begon nu serieus te neuken, helemaal eruit en dan in 1 keer weer tot mijn ballen erin, ik spreidde haar billen en zag haar anus open en dicht gaan en stopte een vinger in haar kont, ze schokte en gaf een lage kreun, lekker? Vroeg ik, oooooh heerlijk zei ze. Ik neukte haar nu langzaam en zo diep mogelijk en masseerde met 1 jand haar tieten en met de andere hand wreef ik over haar billen en haar anus die ik langzaam zag ontspannen, ik maakte mijn vingers goed nat en drukte langzaam twee vingers in haar aars, ze duwde haar billen omhoog, stop je pik in mijn kont jongen doe maar, ik trok me terug uit haar kut en zette mijn eikel tegen haar anus en begon langzaam te duwen, stukje voor stukje schoof mijn eikel in haar en schoot ik langs haar kringspier, ik wachtte even en begon toen door te duwen en schoof mijn pik dieper en dieper in haar kont, ze gaf een gesmoorde kreet en duwde haar billen omhoog, ik trok even terug en drukte toen in 1 keer mijn lul tot aan mijn ballen in haar kont en begon te stoten, haar anus krampte om mijn pik, en ik besefte dat ik dit niet lang vol zou gaan houden.

Harder en harder stootte ik nu en ze schoof heen en weer op de kussens kreunend en steunend ik stopte een hand onder haar buik zodat ik bij haar klit kon en begon die te masseren, na een paar minuten begon ze te roepen dat ze ging komen en ik voelde het geil weer opborrelen in mijn ballen en met een onbeschrijfelijk gevoel spoot ik nu mijn geil in de darmen van mijn schoonmoeder die onder me lag te schokken, ik trok me voorzichtig terug en ging naast haar liggen ze keek me aan en zei met tranen in haar ogen dat het zo lekker was maar ook wel een beetje fout. Ik trok haar naar me toe en begon haar te strelen en te kussen en zei dat ik nog nooit zo lekker had geneukt als met haar en dat ik daar al zo lang op had gehoopt. Ik weet het zei ze je denkt toch niet dat ik niet in de gaten had dat elke keer als ik mijn was in de mand gooide ik niet doorhad dat er later een grote sperma vlek in zat, ik heb me heel vaak gevingerd als ik dat zag en al heel vaak eraan gedacht hoe het zou zijn om met je te vrijen. Ik keek haar aan en keek naar mijn pik die nog steeds half hard was en bedekt met geil en poep en zei kom we moeten ons even gaan wassen en stond op, ik hielp haar overeind en we liepen samen naar de douche. Ik keek naar haar terwijl ze voor me uit liep, slappe billen en hangtietjes maar god wat maakte die vrouw me geil. In de badkamer stond een douchestoel zo een met een grote uitsparing in de zitting, Ik zette haar in de douche stoel en opende de kranen en voelde of het water lekker was, pakte de douchekop uit de houder en richtte de straal op haar en begon haar af te spoelen, ik ging op mijn knieen zitten en hield de douchekop onder haar billen en kut, ze deed als vanzelf heer benen uit elkaar en ik begon haar kut en anus afte spoelen er voor zorgend dat de straal goed op haar klit kwam, ze kreunde en liet haar hoofd achterover zakken, ik stak eerst 1 en toen 2 vingers in haar kut en wreef met mijn duim over haar klit, ik kwam dichterbij en opende haar schaamlippen en zag haar pisgaatje en wreef daar ook zacht over, ze rilde en zei pas op, ik moet zo plassen. Ik kwam op een idee en pakte 1 voor 1 een been en legde dat over de leuningen van de stoel zodat ze nu een beetje onderuit hing met haar kut en kont volledig bereikbaar, ik zei ok plas maar en stopte een vinger in haar kont, ze kreunde weer en plotseling opende haar pisgat zich en een flinke straal spoot over mijn borst en tegen mijn kin. Ik werd gek van geilheid en opende mijn mond en ging zo dicht mogelijk naar haar kut, ik likte over haar pisgaatje en voelde haar urine in mijn mond stromen. Ik stopte nog twee vingers in haar kont en duwde zo diep mogelijk intussen haar kut en klit likkend en haar pis drinkend, ze gilde het uit en kwam zo heftig klaar dat ze onderuit schoof in de stoel. Ik stopte met likken en liet haar even uitrusten, ze pakte me bij mijn hoofd en trok me dichterbij om me een diepe kus te geven.

En nu jij zei ze en pakte de douchekop van me over, ze richtte op mijn lul en begon me te wassen en me langzaam af te trekken, mijn pik was weer op volle sterkte en al zitten begon ze me heerlijk te pijpen ondertussen met de warme straal over mijn ballen en anus spelend, ik keek naar haar mond en zag mijn pik dieper en dieper gaan, ze liet de douchekop vallen en ik voelde haar vingers door mijn bilnaad glijden en toen eerst 1 en toen 2 vingers in mijn kont glijden, langzaam bewoog ze haar vingers in en uit in het zelfde tempo waarmee ze op mijn eikel zoog en sabbelde ik pakte haar hoofd en zei pas op hoor ik kom straks, ze keer me in mijn ogen en ik kon het niet meer houden en spoot voor de derde maal die middag mijn sperma in mijn schoonmoeder, bekaf hebben we elkaar verder gewassen en nadat ik haar had afgedroogd heb ik haar op bed gelegd en hebben we nog even liggen knuffelen, nu is ze inmiddels 84 en ik 60 maar we hebben nog regelmatig sex als moet ze het nu wel voorzichtig aandoen, het blijft een fantastische vrouw.

John.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners