Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn moeder de beroemde schrijfster - 12518 keer gelezen
Mijn moeder liep op haar zeventiende van huis weg om te gaan samenwonen met een man. Ze raakte al snel zwanger van hem en daarop verliet die man haar. Ik heb mijn vader dan ook nooit gekend en mijn moeder weigert pertinent over hem te praten. Met haar daden had mijn moeder haar ouderwetse familie ‘te schande gemaakt’ en die wilde haar dan ook niet meer kennen. Ze kwam in de bijstand terecht.
De eerste jaren van mijn leven ging mijn moeder verhalen voor kinderen schrijven, gewoon als hobby. Toen ik drie was stuurde ze er een paar voor de grap naar een uitgever, die de verhalen tot haar verrassing meteen uit wilde geven. Haar eerste boek, Goppy de groene giraffe, werd een doorslaggevend succes en voordat ik naar de lagere school ging was het al in dertig talen of zo vertaald. Toen had mijn moeder ook al zoveel geld verdiend met haar boeken dat we van het kleine flatje waar ik geboren was, verhuisd waren naar een enorme villa in een chique buitenwijk.
Van mijn arme eerste jaren herinner ik me nauwelijks iets. Mijn vroegste herinneringen zijn van de villa en van het kindermeisje dat mijn moeder inhuurde om voor me te zorgen. Mijn moeder zelf zag ik heel weinig. Ze was veel van huis om in allerlei landen haar boeken te promoten en als ze thuis was sloot ze zich meestal op op haar werkkamer om te schrijven. Om haar afwezigheid te compenseren gaf ze me met regelmaat grote cadeau’s. Voor zover ik weet heb ik aan deze gang van zaken geen trauma’s overgehouden: ik wist niet beter dan dat kinderen door kindermeisjes opgevoed werden en die cadeau’s bevielen me ook wel. Dat ik mijn moeder bijna vaker op de televisie zag dan in het echt (ze was als schattige, goed uitziende kinderboekenschrijfster ook een graag geziene gast in allerlei spelletjes en praatprogramma’s) stoorde me dan ook niet. Integendeel, ik was best trots op mijn moeder.
Op een gegeven moment, ik was toen al een puber, ontdekte ik een kant van het leven dat mijn moeder tot dan altijd voor me verborgen had weten te houden. Ik werd om een uur of drie ’s nachts wakker en voelde me niet lekker. Ik was grieperig aan het worden en had enorme dorst. Ik had via het intercomsysteem van de villa Anna, de huishoudster die inmiddels het kindermeisje vervangen had, kunnen vragen wat te drinken te brengen, maar ik mocht haar wel – ze was altijd heel aardig en zorgzaam – en besloot haar niet midden in de nacht wakker te maken. Ik kroop uit bed en liep van mijn kamer in de westvleugel van de villa naar de trap om zelf beneden in de keuken wat te drinken te pakken. Ik wilde net de eerste stappen naar beneden zetten toen ik uit de slaapkamer van mijn moeder gedempte geluiden hoorde komen. Ik kon de geluiden niet goed horen – de kamer van mijn moeder was gesitueerd in de oostvleugel, een behoorlijk eind van de trap vandaan – maar ze wekten toch mijn nieuwsgierigheid. Ik keek naar de deur van de slaapkamer en zag licht door de kieren en het sleutelgat komen. Langzaam sloop ik in de richting van de kamer, ervoor zorgend zo min mogelijk geluid te maken. Terwijl ik dichterbij kwam, kon ik de geluiden beter horen: gelach, gegiechel, gekreun en gekerm, allemaal door elkaar heen. Zodra ik echt dichtbij kwam, kon ik horen dat al deze geluiden van twee verschillende stemmen afkomstig waren! Zou mijn moeder . . . ik vond het me moeilijk voor te stellen. Nou weet ik wel dat alle kinderen zich liever niet voorstellen dat hun ouders ‘het’ doen, maar ik had ook geen enkele reden om aan te nemen dat mijn moeder sex had. Voor zover ik wist, had ze nadat mijn vader ons verlaten had, de mannen afgezworen en was ze sindsdien eigenlijk alleen maar met haar carrière als kinderboekenschrijfster bezig. Ik wist niet beter dan dat ze sindsdien nooit meer een relatie gehad had.Tot mijn eigen verbazing merkte ik, dat de gedachte dat mijn moeder misschien op dit moment sex aan het hebben was op een paar meter afstand van mij, me enorm opwond en dat ik een enorme stijve kreeg. Ik was op een leeftijd dat ik al wel bezig was met sex te ontdekken, maar ik had nog geen ervaringen die verder gingen dan mezelf aftrekken op plaatjes in de Penthouse. Sommige meisjes op school hadden wel eens avances in mijn richting gemaakt, maar die hield ik altijd af. Ik maakte mezelf wijs dat ik ze op afstand hield omdat ze me alleen wilden omdat mijn moeder rijk en beroemd was, maar diep van binnen wist ik dat ik ze afhield omdat ik vreselijk onzeker was en bang was, dat ik ‘het’ niet goed zou doen.
Ik sloop verder naar de kamer en knielde voor de deur, zodat ik door het sleutelgat kon kijken. Wat ik zag, kon ik nauwelijks geloven. Mijn moeder was pas drieëndertig en zag er heel goed uit, maar zoals ik haar nu zag, had ik haar nog nooit gezien. Normaal gesproken droeg ze haar lange blonde haar in een staart, gebruikte ze nauwelijks make-up en had ze conservatieve kleding aan. Nu waren haar haren los, was ze zwaar opgemaakt en droeg ze enkel een doorschijnend zwart topje, waar haar niet al te grote, maar prachtige gevormde borsten perfect in te zien waren. Haar weelderige billen werden slechts bedekt door een ongelooflijk kort spijkerrokje dat met geen ander woord te beschrijven was dan ‘hoerig’.
Er was inderdaad een man bij haar, een man die ik nog nooit gezien had. Hij was groot, gespierd, langharig, bebaard en bijna volledig bedekt met tatoeages – een soort bikertype. De man had het topje van m’n moeder inmiddels over haar hoofd getrokken en was enthousiast aan haar tieten en tepels aan het sabbelen. De aanblik van dit alles wond me zo op, dat ik automatisch, zonder er bij na te denken, mijn hand in mijn pyjamabroek stopte en aan m’n stijve leuter begon te trekken.
Mijn moeder en de man kleedden elkaar uit, waarna zij voor hem knielde en zijn stijve lul in haar mond nam. Ze begon stevig te zuigen en deed het blijkbaar zo goed, dat de man kreunde van genot. Ik hield het niet meer bij dit zicht en spoot een lading sperma in mijn pyjamabroek. Ik moest moeite doen om geen geluid te maken, hoewel ik betwijfel of mijn moeder en de man het gehoord zouden hebben, zoveel lawaai maakten ze samen.
Hoewel ik was klaargekomen, kon ik het niet nalaten, te blijven kijken. Inmiddels was de man op zijn rug op het bed gaan liggen en mijn moeder was op hem gaan zitten en reed als een bezetene op zijn harde pik. Na een tijdje wisselden ze van positie: mijn moeder ging op haar rug liggen, met haar benen omhoog en de man dook op haar en ramde zijn stijve in haar drijfnatte kut. Terwijl hij woest begon te stoten en hij en moeder om het hardst kermden en kreunden, merkte ik dat mijn lul alweer begon te groeien en mijn hand gleed weer in m’n inmiddels plakkerige pyjamabroek. Terwijl ik weer stevig aan het sjorren was, hield de man het niet meer en stond op het punt, klaar te komen. Hij haalde z’n pik uit m’n moeder en sproeide dikke stralen kleverig zaad over haar gezicht en borsten. Mijn moeder hapte naar de stralen sperma en probeerde zoveel mogelijk in haar mond op te vangen. De aanblik van mijn moeder happend naar het zaad dat door een grote lul over haar heen gesproeid werd maakte me gek van geilheid en ik spoot meteen weer een lading in mijn pyjamabroek. Nou ja, die was toch al vies geworden.
Met een weer krimpende lul sloop ik terug naar m’n kamer, volledig ondersteboven van wat ik zojuist gezien had. De volgende morgen toen ik aan het ontbijt verscheen, was van zowel mijn moeder als van de onbekende man niets meer te bekennen. Terwijl ze mijn ontbijt maakte, vertelde de huishoudster me, dat mijn moeder al om zes uur ’s ochtends een taxi naar Schiphol genomen had om naar Londen te vliegen, waar ze de komende drie dagen signeersessies had in een aantal boekhandels. Over de onbekende man geen woord, hoewel ik me niet kon voorstellen dat de huishoudster niet van hem wist. Maar blijkbaar wilde mijn moeder niet, dat ik van hem wist.Toen mijn moeder na de trip naar Londen weer een nacht thuis was, bleef ik wakker en om een uur of twee sloop ik mijn kamer uit en liep weer zachtjes en voorzichtig in de richting van haar slaapkamer. En ja hoor, ik hoorde weer allerhande opgewonden geluiden. Opnieuw knielde ik voor het sleutelgat en weer wachtte me een schok: deze keer was ze met twee mannen aan de gang! Hoewel het ook deze keer bikertypes waren, was de man van de vorige keer er niet bij. Ik zag haar de ene man pijpen terwijl ze de andere aftrok, waarna de bikers haar om beurten flink neukten alvorens haar gezamenlijk een spermadouche te geven. Vanzelfsprekend kon ik me ook nu niet inhouden en rukte ik mezelf stevig af terwijl ik naar deze woeste neukpartij gluurde.
Dit herhaalde zich de daaropvolgende maanden talloze malen: als mijn moeder ’s nachts thuis was, keek ik door het sleutelgat van haar slaapkamer naar de wilde sextaferelen die zich daar afspeelden. Iedere keer waren de man of mannen (één keer waren het er zelfs drie tegelijk) die met mijn moeder aan de gang waren weer andere, maar het waren wel allemaal bikertypes. Veel later zou ik horen dat ze die oppikte in het honk van een motorclub, omdat ze op zulke types viel. De paar keren dat ze ’s nachts thuis was en geen man of mannen opgepikt had, was ze met dildo’s en vibrators in de weer, wat ik ook vreselijk opwindend vond om naar te kijken. Ze haalde toeren uit met die apparaten die ik niet voor mogelijk had gehouden. Een keer stak ze een vibrator in haar kut en een andere in haar kont. Vervolgens liet ze ze allebei steeds harder trillen, totdat ze bijna gillend klaarkwam.
Soms duurde de sexactie in de slaapkamer van mijn moeder zo lang, dat ik mezelf zoveel keer achter elkaar klaartrok dat ik de volgende dag pijn aan mijn lul had.
De weinige keren dat ik mijn moeder zag gedurende deze periode, gewoonlijk alleen af en toe tijdens het ontbijt of het avondeten, probeerde ik zo normaal mogelijk tegen haar te doen. Dat was moeilijk met de beelden van haar ranzige avonturen prominent aanwezig in mijn hoofd, maar ik wilde haar absoluut niet laten merken, dat ik op de hoogte was van haar nachtelijke avonturen. Ik had het idee dat ze niets doorhad, want zij deed ook normaal tegen mij. Misschien merkte ze het ook niet als ik me wel anders gedroeg, want we hadden nog steeds erg weinig contact. Haar laatste boek, Fluppy de rode pinguïn, was in talloze landen een nog groter succes dan het vorige en ze was vaker van huis dan ooit te voren om het te promoten. Soms bleef ze zelfs vijf of zes dagen achter elkaar weg en tijdens dergelijke periodes dat ze zo lang afwezig was, werd ik telkens bijna gek van het feit dat ik ’s nachts niet naar haar kon gluren en genoegen moest nemen met mijn afgeleefde verzameling blootbladen. Een keer was ik zelfs zo wanhopig dat ik naar de kamer van de huishoudster sloop, die dik in de vijftig en niet bepaald aantrekkelijk was, om te kijken of daar misschien iets te zien was. Maar zoals ik al verwacht had, zag ik door dat sleutelgat alleen de huishoudster die onder haar dekens lag te snurken – verre van opwindend.
Dat ik zo verslaafd begon te raken aan het gluren naar mijn moeder terwijl ze seks had met zichzelf of één of meerdere mannen, begon me op een bepaald moment wel een beetje te verontrusten. Ik begon me langzaam te realiseren dat bepaalde meisjes op school, die me een aantal maanden eerder nog regelmatig kruisstuwingen bezorgen, me eigenlijk niets meer deden. Op een avond, toen mijn moeder na een afwezigheid van een week weer eens thuis was en ik haar door het sleutelgat begluurde terwijl ze door zo’n bikertype hard anaal genomen werd, realiseerde ik me dat ik op mijn eigen moeder geilde. Ik wenste, dat ik daar bezig was en niet die biker. Ik wenste, dat het niet zijn lul maar mijn lul was, die slurpend heen en weer bewoog in haar heerlijke nauwe aars. In eerste instantie schrok ik er van, dat ik zulke lustgevoelens had ten aanzien van mijn moeder, maar die schrik verdween snel zodra ik doorhad dat ik juist door het feit dat dergelijke gedachten zo taboe waren, deze gedachten me nog meer opwonden en ik kwam ontzettend lekker klaar.
De volgende ochtend liep ik van m’n kamer naar de trap, met alleen een ochtendjas aan, om snel te ontbijten alvorens me aan te kleden en naar school te gaan. Toen ik langs de badkamer liep, hoorde ik het douchewater stromen. Aangezien de huishoudster op dat moment beneden het ontbijt stond te bereiden, kon het alleen maar m’n moeder zijn die onder de douche stond. Ik kon me niet beheersen en hoewel ik wist, dat als ik niet snel beneden zou zijn, de huishoudster naar boven zou komen om te roepen en me dan zou betrappen, knielde ik neer voor het sleutelgat van de badkamerdeur. In eerste instantie zag ik niks anders dan de beslagen ramen van de douchecabine, waar ik niet doorheen kon kijken. Ik stond net op het punt om weer op te staan, toen ik hoorde dat de douche werd uitgezet. Ik wist dat het stom was om te blijven kijken, maar ik kon niet anders. Kort nadat het water was opgehouden met stromen ging de deur van de cabine open en stapte mijn moeder naakt en nat eruit. De aanblik van haar welhaast perfect lichaam in volle naakte glorie, drijfnat en glimmend, haar natte haren die op haar schouders en rug plakten en de restjes doucheschuim die nog her en der over haar geile lijf verspreid waren, maakten me gek en als vanzelf verdween mijn hand in mijn ochtendjas. Mijn moeder pakte een handdoek en begon zich af te drogen, terwijl ik begon te rukken. Ik stond al snel op het punt klaar te komen, toen ik plotseling de harde stem van de huishoudster onderaan de trap mijn naam hoorde roepen. “Peter! Schiet op, het ontbijt staat al lang klaar! Je komt nog te laat op school als je niet opschiet!”
Als door een wesp gestoken schrok ik op. Ik liet mijn pik los, fatsoeneerde mijn ochtendjas en haalde diep adem. Ik was ontsnapt aan ontdekking omdat de huishoudster geen zin had gehad, naar boven te lopen en besloten had, het eerst een keer te proberen met naar boven schreeuwen.
Door de schrik duurde het gelukkig niet lang, voordat mijn lul weer slap was en ik snelde naar beneden om te gaan ontbijten. Terwijl ik haastig mijn eten verorberde om niet te laat op school te komen, vroeg ik me af hoe het verder moest met de ontstane situatie . .Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners