Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn moeder, mijn minnares - 36221 keer gelezen
Ik heb al heel wat verhalen over intieme betrekkingen in de familie gelezen. Allemaal nep! Nou goed, bijna allemaal. Mijn verhaal heeft niks met nep te maken. Je hoeft het niet te geloven, mij een biet, als je er maar lekker geil van wordt.
Mijn moeder, je moet haar zien als een slanke vrouw van achtendertig jaar, blond en lang haar tot ver over haar schouders vallend. Een fraaie mond met gave tanden, ogen die altijd twinkelen en groen van kleur zijn en een lichaam van een jonge meid van twintig. Dat is mijn moeder ten voeten uit. Ze heeft slanke benen met stevige, gladde dijen en borsten die in een C-cup passen. Ja, een royale C-cup, want het zijn wel prachtborsten. Ik ben begonnen met gluren toen ik gevoel in mijn lul en ballen kreeg. Rukken was een fijne hobby en ik droomde ervan mijn moeder aan te raken. Ik wilde haat tieten graag zien, om over dat andere maar te zwijgen. Ik was alleen met haar en mijn zus Stella. Ik viel toen al op rijpe vrouwen en zo had ik mijn tante Dorien eens in het bos uit de slip zien gaan omdat ze heel nodig moest. Misschien komt daar mijn fascinatie voor de rijpe vrouw wel vandaan. Tante Dorien speelt trouwens nog een rol in mij n leven, maar daarover straks of de volgende keer meer.
Op een middag kwam ik thuis uit school. Ik had daar nog moeten zitten, maar de laatste les viel uit en dus naar huis, jongens. Mij n moeder lag in de zon en ze lag er netjes bij in haar niet al te kleine bikini. Toch viel er veel te bewonderen. Dat deed ik dan ook. Ik ging in een tuinstoel zitten en keek naar haar bultje tussen de strakke dijen. Want een bultje zat er. Ik kon goed van boven in het boevenstukje kijken en genoot van haar koffiekleurige tieten. Ja, die waren behoorlijk bruin. Jammer dat ze ze nu niet had uitgepakt.
"Wat ben je vroeg," zei ze.
"De laatste les is uitgevallen, mam."
"Ga je huiswerrk maar maken, dan ben je ook eens vroeg klaar."
Opeens was het eruitt: "Mam, hoe denk jij over jongens die hun moeder begluren?"
Ze keek me spottend aan. "Dat doe jij toch ook? Je hoeft niet zo onschuldig te kijken, jochie. Wat een pech dat ik hier in mijn bikini lig."
"Lig je wel eens zonder bovenstukje?"
"Bijna altijd, schat. Niemand kan me zien. Ik vind het vandaag geen weer om helemaal naakt te liggen."
"Het is toch best warm."
"Hm, om op je vraag terug te komen, ik veroordeel het niet als een jongen naar zijn moeder gluurt. Hoe lang gluur jij al naar je moeder d'r tieten?"
"Nog niet lang."
"Je liegt, Mark. Ik ben heus niet achterlijk. Je doet het al heel lang. Hoop je dat ik op een gegeven dag naakt uit de badkamer kom en tegen jou opbots?"
"Je moest eens weten, mam."
"Masturbeer je wel eens? Ach, domme vraag, ik grijp zo vaak in je zakdoeken als je het hebt gedaan."
Daar moest ik van blozen.
"Je bent behoorlijk geil, maar dat zijn alle jongens van jouw leeftijd. Gluur jij maar tot je een ons weegt."
Daarna ging ze naar binnen en verlustigde ik me in haar wiegende heupen en billen.
Ze had gelijk, ik gluurde maar en gebeurde niets. Een maand na ons gesprek kreeg ik eindelijk mijn zin. Ik had met mijn vriend Rob een geile film gezien en stond op springen.Onder het eten zat ik maar naar mijn moeder te kijken en fantaseerde er op los wat ik zou doen als ze op een avond mijn kamer zou binnenkomen om me af te trekken.
Tja, het was wel heel erg met me.
Zo erg dat ik die avond met een enorme paal de spreekwoordelijke stoute schoenen aantrok en naar de kamer van mijn moeder liep. Ik klopte netjes en mijn moeder riep: "Ja, kom maar."
Ze zat aan de kaptafel, droeg enkel een blauw slipje en dito beha.
"O, ben jij het? Wat is er, Mark?"
Ik trok mijn lul uit de gulp van de pyjamabroek en zei gesmoord""Dit is er, verdomme. Ik ben zo geil als een aap, mam. Hoe kom ik eraf?"
Ze draaide zich half om. "Dat weet je best, trekken tot het zaad je om de oren vliegt."
Daar moest ze zelf om lachen. Ik niet, ik wil de dat haar hand me aftrok terwijl ze naakt op het bed zat.
"Vort, ik wil naar bed. Heb je hoge nood? Pak een boekje en masseer je kleine pikkie."
"Mam, ik doe het niet. Ik blijf hier."
"Wat dan?"
"Dan mag je toekijken hoe je zoon zich aftrekt."
"Dat wil ik niet zien. Wat een onzin, wat haal je je in je hoofd."
Ik was door alles heen geil en het kon me niets schelen als ze me zou slaan. Ik deed de broek uit en ging op haar bed liggen, mijn pik als een paal rechtop boven mijn buik.
"Mark, ik wil niet dat je zusje ons hoort. Doe het dan maar, trek je af."
"Als jij kijkt, mam."
"Goed, als je dat fijn vindt zal ik kijken hoe je het doet."
"Ik heb toch een lekkere grote piK? Of doet een pik je niets meer."
"Sinds het vertrek van je vader heb ik geen pikken meer in mijn kutje toegelaten, knul."
Ze kwam van de stoel en liep naar het bed. Haar ogen namen mijn pik en kloten op en tot mijn vreugde knikte ze goedkeurend.
"Ja, mijn zoon heeft een grote lul. Fijne ballen ook. Maar ik heb al zoveel lullen en ballen gezien, jochie. Kom, trek je af, ik ga op het bed zitten en kijk hoe je het doet. Zal ik een handdoek pakken? Dan kun je daar je zaad in spuiten."
"Mam, ik ben zo geil op je," hijgde ik en met een ruk sjorde ik de voorhuid over mijn eikel.
"Mmmmm," zei mijn moeder. "Wat een mooie eikel is dat. Kom op, trekken. Ik vind het wel leuk om te zien hoe mijn zoon spuit."
Ik nam mijn lul tussen twee vingers en rolde de voorhuid heen en weer over de eikel. Heel langzaam, zodat ze het goed kon zien. Ik lette ophaar gezicht en... wat zag ik? Er kwam een vreemde, haast een beetje geile uitdrukking in. Na een poosje, ik keek toen naar haar prachtige dijen die ze licht gespreid hield, vroeg ze met een vreemde stem: "Laat je pik eens wippen? Ik bedoel zonder hem vast te houden."
Ik gehoorzaamde en liet mijn lul allerhande bewegingen maken.
"Ja, heel mooi," zei moeder. "Ga nu maar verder met rukken, ik wil naar bed."
"Ik ook, maar dan met jou," zei ik vermetel.
Ze lachte diep uit haar keel. "Mag ik eens voelen? Met een vinger maar. Ik ben helemaal vergeten hoe een pik aanvoelt."
Met een vinger? Vergeet het maar, ze nam mijn lul in haar hele hand en begon eraan te sjorren. Dat was genieten geblazen, want ze liet niet meer los en keek strak naar de eikel en de schuivende voorhuid.


Opeens welde er een glazige druppel voorvocht uit het gaatje en met een diepe zucht zij mijn moeder: "Dat ziet er best geil uit. En je pik voelt ook heerlijk mannelijk aan. Hij is best groot en stijf, vent. Kom maar lekker klaar."
Met die woorden liet ze mijn kloppende pik los en kon ik het overnemen.
"Mag je beha uit, mam?" vroeg ik.
"Uit? Wil je naar mijn borsten kijken terwijl je spuit?"
"Ja, daar droom ik al een hele tijd over."
Ze maakte haar beha los en daar vielen ze naar voren, de grote, lichtbruine tieten wiegden en trilden toen ze vrijkwamen. Er zaten prachtige, roestbruine knopjes op en ik rilde van wellust toen ze ze in haar handen nam en masseerde.
"Jij masseert je pik, ik mijn tieten. Vin je ze lekker?"
"Ze zijn groter dan ik dacht, mam."
Ik wilde voelen, de tepels hard maken en likken en zuigen. Maar dat zou ze natuurlijk nooit toestaan.
"Je hebt er melk uit gedronken, knul. Dat vond ik altijd een lekker gevoel, die zuigende en smakkende lippen van je."
"Zal ik het nog eens doen?"
Ze liet de zware prammen vallen en knikte, werd rood en zuchtte diep.
"Toe dan maar, een voor een. Pas op met je tanden, schat."
Ik nam een tepel tusen mijn lippen en begon er zachtjes en genotvol aan te zuigen. Moeder nam mijn pik in haar hand en bewog hem langzaam op en neer, het vel steeds ver naar achteren schuivend.
"Wat een lekkere geildruppels komen eruit,"zei ze. "Weet je dat ik dat vocht altijd pikhoning noemde? Het is ook net honing. Mmmm, laat me het proeven, schat."
Haar tond en lippen gleden strelend over mijn eikel en met een grommend geluid nam ze mijn hele lul in haar mond en bewoog haar hoofd in een jagend tempo op en neer. Toen had ik vrij spel. Mijn hand betastte haar lekkere kont, twee vingers verdwenen in haar doornatte kut en met mijn andere hand kneedde ik haar zalige prammen. Nou, dat was me nog eens lekekr! Juist toen ik haar kut wilde likken en tussen haar dijen dook hoorden we mijn zus roepen.
Weg was mijn moeder en mijn pik werd slap. Snel trok ze slip en beha aan, smeet de dekens over me heen en ging voor de kaptafel zitten.
En toen kwam mijn zus binnen.
Hoe het verder ging met mijn ware verhaal? Misschien vertel ik het de volgende keer. Het was in ieder geval bij de wilde spinnen af en ik weet niet of het geschikt is voor jullie.
We zien wel.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners