Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn moeders jongste zus - 23226 keer gelezen
Mijn moeder komt uit een groot gezin wat vroeger heel normaal was, mijnheer pastoor kwam weer eens langs en vroeg dan of het weer eens geen tijd was dat er weer een kindje bij kwam. Mijn moeder was de oudste van het gezin wat bestond uit 13 kinderen. Ik was het oudste kleinkind.

De jongste zus van mijn moeder was slechts negen jaar ouder als ik, en zij heeft altijd met me opgetrokken. echter nadat ze verkering kreeg,zijn we elkaar uit het oog verloren. Na een dertigtal jaren hebben we elkaar weer ontmoet en ook na zoveel jaren is dat gevoel van spanning weer terug. We hadden afgesproken om weer eens bij te praten, en samen een dagje uit te gaan. Dat was erg leuk, en we voelden ons allebei erg vrij. Zij was inmiddels gescheiden, en heeft nare ervaringen met mannen. Ik ben getrouwd mijn mijn vrouw zit dusdanig in de overgang en heeft geen behoefte op dit moment in een man. Na een paar keer uit te zijn geweest met m'n tante had ik de indruk dat ze best wel wat me zou willen maar niet weten hoe ze dat moet aanpakken. Elke keer kreeg ik van die kleine opmerkingen over sex. Ze droomde ervan vertelde ze, dat we samen op vakantie waren en in een bed zouden slapen. Het zette me aan het denken. hou ik dit moest aanpakken.

Ik nodigde haar uit voor een etentje, en daar mee bezig zijnde, legde ik mijn hand op haar bovenbeen, die ze niet verwijderde. Na verloop van enige tijd ging mijn hand richting haar slipje, wat nog geen protest opleverde. Ondertussen babbelden we door, en de wijn die ze dronk deed z'n werk want daar kon ze toch niet goed tegen.
Tot mijn verbazing zei ze ja tegen me toen ik haar vroeg of ze bij me zou blijven deze nacht in het hotel waar we waren.

We gingen naar boven, en daar aangekomen, kuste ze me plots vol op de mond en probeerde haar tong diep bij me binnen te dringen.
Ik werd er zelf ook erg geil van en beantwoord haar getong. Ze ging op haar knieŽn zitten en ritste mijn gulp open, en nam mijn pik eruit. deze is ongeveer twintig centimeter en vijf centimeter dik.

Ze schrok hier toch best wel van, waarschijnlijk haar ze in haar leven mindere kleine pikken gehad. Ze begon er heerlijk aan te sabbelen, en zoog met volle kracht m'n pik naar binnen. Ik trok haar bloesje en bh tje uit en daar kwamen twee borsten te voorschijn. die groot en wat slap waren mag dat mag ook als je er een groot deel van je leven op hebt zitten. Ik moest nu toch wel een beetje op gaan passen, want ik voelde dat ik binnen de kortste keren klaar ging komen en dat wou ik nog helemaal niet. Ik nam mijn pik uit haar mond, en legde haar op het bed neer. Ik kleede haar verder uit ,en daar kwam een mooi kaalgeschoren poesje te voorschijn. ik opende haar benen, en het leek wel of mijn tong automatisch de weg vond naar haar kutje. Ik voelde het kleine knopje van haar kutje, en begon er zachtjes aan te sabbelen, even probeerde ik met m'n tong in haar kutje te komen, en dat ging als vanzelf. Ze kronkelde onder me, en het duurde dan ook niet lang of ze kwam schreeuwend klaar, ik moest zelfs even een hand op haar mond leggen, ze had de neiging om hard te schreeuwen. geef me je pik stoot 'm diep in me nu nu nu riep ze. Ik plaatste m'n pik voor haar opening en stak 'm er een klein beetje in. ik had zin om der een klein beetje te plagen, en haalde m'n pik er uit. ging boven op haar zitten en zei: pijp me nog even, nee ik wil je pik nu, maar ze zoog er nog even lekker aan. Ik vond het nu tijd worden om haar eens even goed te pakken, en bracht m'n pik wederom voor haar natte kutje, ik wachte even, en stak toen met volle kracht m'n lummel naar binnen, meteen begon ik in volle kracht te pompen, en m'n tante die had al zolang geen pik meer gehad, bewoog heftig mee.
Het duurde dan ook niet meer zolang, dat ik haar de volle lading in haar kut spoot,ze trilde helemaal. En kwam pas na enige tijd tot rust. We hebben die nacht nog verschillende malen geneukt, en tot vandaag aan toe gaan we nog regelmatig weg, noem het maar herhalingsoefeningen, want we hebben nog zoveel in te halen.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners