Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn neefje - 11652 keer gelezen
Het was een druilerig weekend in November. Mijn grootouders waren 50 jaar getrouwd, dus we hadden een feestje in een soort boerderij uitgerust met woonvertrekken, keuken, 2 badkamers en 4 slaapvertrekken. Het feest was op zaterdag, iedereen zou blijven overnachten.

Zo ook mijn oom en tante, en mijn twee neefjes. De een was inmiddels 17, de ander werd bijna 15. Luuc (17) had zijn vriendin mee, en Niek (14) was een slungelige puber die nog geen vriendinnetje had. Ik ben 27 en heb ook geen relatie.

Gedurende de dag was het feest, en 's avonds ook nog. Apart van elkaar gingen sommige familieleden gedurende de avond / begin van de nacht slapen, en uiteindelijk was het rond 02.00 uur ook voor mij tijd om naar mijn bedje te gaan. Er bevonden zich 3 grotere slaapvertrekken en een grotere badkamer op de begane grond, en op de kleinschalige eerste etage was nog een extra slaapvertrek met een kleine badkamer. Er stonden vier bedden, maar eigenlijk sliep ik hier alleen maar met Niek want de overige familieleden sliepen allemaal op de begane grond. Omdat Niek al eerder was gaan slapen, liep ik stilletjes naar boven toe. Zo zachtjes mogelijk opende ik de deur van de slaapkamer. Ik deed mijn kleren uit en plofte naast hem in het bed. Hij werd wakker en vroeg of het nog gezellig was geweest beneden. Hierna raakten we aan de praat over van alles en nog wat. Ook over relaties en dat soort dingen, en uiteindelijk ook over sex. Niek zei dat hij nog geen sex had gehad, maar dat het hem erg lekker leek.Ik vroeg hem voorzichtig naar zijn verlangens. Hij zei dat hij toch wel benieuwd was naar een zuigbeurt. Geil als ik op dat moment was, zei ik plagend tegen hem dat ik hem wel eens goed wilde zuigen. Terwijl ik het zei, wist ik dat het niet goed was. Maar toch mijn verbazing zei hij: 'bluf, dat doe je toch niet'. Waarop ik antwoordde: 'moet jij eens opletten!'. het volgende moment zei ik hem zijn boxertje uit te doen. langzaam boog ik mij voorover, en likte ik eerst zijn eikel. zijn pik was voor iemand van 14 niet heel groot, maar zeker ook niet klein (en keihard). Voor ik het wist, nam ik hem diep in mijn mond en begon ik hem te zuigen.ik voelde zijn ballen samentrekken, en een golf sperma spoot in mijn mond.

Ik slikte het door en vroeg of hij het geil vond, en dat bevestigde hij. Vervolgens zei ik dat ik ook wel wilde spuiten, want ik was bloedgeil. Hij stelde voor om mij af te trekken, maar ik was bloedgeil en wilde meer. Ik fluisterde dat hij mij moest pijpen, of ik zou hem neuken. hij zei dat hij dat niet wilde, maar dat ik tegen zijn kontje aan mocht rijden. dus hij ging plat op zijn buik op bed liggen met zijn boxer weer aan, en ik kroop bovenop hem. langzaam pakte ik hem beet en begin ik neukbewegingen te maken. ik had dagen niet gespoten en was bloedgeil. ik zei plagerig dat ik hem wilde neuken, en terwijl ik het zei trok ik in 1 keer zijn boxer van zijn kontje af. voordat ik het wist, was ook mijn boxer uit en drukte mijn eikel tegen zijn strakke kontje aan. hij wilde roepen maar ik drukte zijn kop in het kussen en voor ik het wist, zat mijn keiharde lul in zijn kontje. ik was mijn neefje aan het neuken en het was zo geil! al binnen twee minuten werd het teveel en spoot ik hem vol.

Ik heb hem op zijn hart gedrukt het geheim te bewaren. Dat heeft ie gedaan. we hebben elkaar nog gesproken sinds dien, maar is er is niks meer gebeurd..

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners