Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn nichtje Pauline - 14648 keer gelezen
Dertig jaar geleden ging ik op vakantie met mijn nichtje Pauline naar de Belgische Ardennen. Ze was toen 18 jaar had lange blonde haren en een pracht stel volle tieten met een altijd stijve tepel erop. Pauline en ik kennen mekaar als van toen we baby' s waren.

Tot ik 12 jaar was en zij 8 zaten wij in de vakantie nog samen in bad en sliepen we in hetzelfde bed. Toen Pauline 12 jaar was en een pantyhose mocht dragen kwam ze deze tonen op haar slaapkamer. Ze droeg er geen broekje onder en haar kutje was als aardig behaard met natuurlijk witte haren, want ze was echt blond. Ze vroeg toen wat ik van haar kousenbenen vond en ik zij dat ze nu een echte vrouw was. Terwijl ze dit vroeg zag ze ook de bobbel in mijn broek stijgen en ze kwam op mijn schoot zitten en wreef met haar kousenkut op mijn stijve pik in mijn broek.
Nu 6 jaar later gingen wij dus met haar ouders en haar jongere broer Han naar de Ardennen kamperen. Han en ik sliepen in een tweepersoons tentje en Pauline bij haar ouders in de grote tent.

Pauline was nu achttien en ze had reeds een uitgebreid palmares van vriendjes gehad. Op haar veertiende begon ze al te neuken en nam ze de pil zonder dat haar ouders ervan wisten. Mij vertelde ze steeds haar intiemste belevenissen zodat ik 's nachts steeds van haar droomde en ik de hoofdrol speelde in haar verhaal.
Op haar achttiende vrijde ze met een gehuwde man die werkte op een kantoor in de buurt van haar school. Om in contact te blijven, want dertig jaar geleden waren er nog geen GSM's had ze mijn naam aan hem gegeven zodat hij zijn brieven naar het camping adres op mijn naam kon verzenden..

Zelf had ik toen net een relatie met mijn huidige echtgenote Wenda begonnen. Gezien ik nog een groentje was had ik nog veel te leren. Op de camping was Pauline weer zo geil geworden dat ze een 20 jarige knul uit Rotterdam aan de haak sloeg op haar op te geilen.
Toen haar ouders een dagje gingen winkelen in Luxemburg, zag ik mijn kans. Toen we terug kwamen van het zwembad en ons moesten omkleden in de grote tent vroeg Pauline of ik wou wachten tot zij zich had omgekleed. Nu ging ik over tot de actie en zei haar dat in ruil voor het gebruik van mijn naam om de post te verzenden er wel een tegenprestatie mocht komen. Geil als ze steeds was had ze dit direct begrepen. Ze ritste te tent toe en trok haar bikini uit en daarna trok ze mijn zwembroekje uit. Pauline was een hoer van een vrouw met een grote mond en grote kutlippen en lange eindeloze benen.

Langzaam begon ze mijn stijve pik te pijpen en mijn ballen te likken terwijl ik de kutsappen uit haar geile kut likte. Haar klit was reuze groot en leek een kleine piemel die uit de kutlippen puilde en waarvan een kleine eikel glanzend zichtbaar was. Ze kon heerlijk pijpen en liet mij pik diep in haar keel zakken, een hemels genot. Na het pijpen heeft ze me vele standjes geleerd en ben ik wel 3 keer klaar gekomen met lange stralen warm wit zaad in haar keel, in haar sompige kut en het aller mooiste in haar eng kontgaatje.
De lessen die ik toen heb gekregen hebben mijn seksleven doen openbloeien. Pauline is nu 48 en nog steeds een fantastisch uitziende meid met stevige tieten, de nog altijd priemende stijve tepeltjes en de o zo prachtige benen. Haar kutje is nu geschoren en zie ik enkel als we mekaar ontmoeten in de sauna. Een volgend verhaal gaat over onze ontmoetingen in de sauna.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners