Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn oma 2 - 28446 keer gelezen
Mijn moeder was 18 dat ze van mij beviel ,mijn vader was na een jaar al weg . Ze kon mij niet goed verzorgen en kwam later bij mijn oma en opa terecht,die mij tot nu nog steeds opvoed. Ben nu 16 jaar en kom nog wel thuis ,af en toe . We wonen in de zelfde straat als mijn moeder . Ze heeft steeds een andere vent en die moest mij niet,en zij deed er niets aan .
Mijn opa Henk is 4 jaar geleden gestorven en nu ben ik alleen met mijn oma . Ik mis mijn opa erg ,kan er wel eens niet van slapen . Mijn oma huilt ook veel .
Maar het leven moet door zoals ze het zelf zegt .
Maar wat ik laats van mijn oma zag , daar werd ik stil van . Ik was vroeger thuis van school en bij binnenkomst zag ik mijn oma niet . Alles stond wel open ,dus ik liep naar boven en ik hoorde oma kreunen . Ik dacht dat ze weer huilde ,maar nee dit was anders . Ik keek om de hoek van haar slaapkamer en oma lag bloot op bed en lag haar te vingeren . Ik keek zo in oma der kutje . Wat zag dat er mooi en lekker uit .
Nu hadden wij het wel meer over sex en zo ,maar dit was voor mij nieuw ,tenminste van mijn oma .
Ik ging gauw naar beneden en wachtte tot ze klaar was en naar beneden kwam . Ze schrok van me . Ben jij al thuis?
Met een hoofd zo rood keek ze mij aan . Ja ik was vroeger uit school.
Zat jij al die tijd hier ? Nee ik keek boven maar U was druk bezig ?Oma wist niet wat ze moest zeggen .
Wat zag jij dan ,vertel het maar .Wij zeggen toch alles tegen elkaar ,niks verzwijgen is ons motto.
Ja oma . Nou kom ,zeg het maar . Ik zag U vingeren oma .
Mooi dan weet je dat ook weer , nu opa Henk er niet eer is moet ik het zelf doen he. Jij trekt toch ook aan je pik?
Ja dat wist oma allang ,ze heeft mij vaak genoeg betrapt.
Kom eens hier zitten Harry,en ze ging naast mij zitten . Je weet grote mensen hebben sex , maar ik niet meer ,dus ik moet nu het zelfde doen als jij ,jij rukt en ik vinger .
Heb jij nog geen sex met een meisje gehad?
Nee nog niet hoor ,en ze zeggen dat het voor de eerste keer zeer doet. Welnee als je het voorzichtig doet niet hoor . Je rukt nu toch ook ,doet toch ook niet zeer ?
Vind je het fijn om je af te trekken ? Ja ik wel .
Maar doe je het wel goed ,komt er zaad uit ?
Ja oma natuurlijk ,anders doe ik het niet. Na het gesprek ging er een paar dagen overheen . Maar oma gedroeg haar opeens heel anders,ze praatte veel meer over sex en hoe ik het zal vinden .
Ze was wel 59 jaar ,maar ze zag er nog lekker uit . Ze had nog beste borsten en een mooi figuur.Klein kontje ,en ik denk zo,n 62 kilo.

Het was regenachtig en we waren binnen en ik zat tv te kijken . Oma vroeg of ik mij verveelde . En ze ging naast mij zitten . Harry jij bent nu 18 jaar , denk jij veel aan sex ? Oh ja hoor . Zou jij het wel eens willen doen ,ik bedoel neuken ? Ja maar als het zeer doet niet hoor .
Nee malle jongen , dat moet langzaam op gebouwd worden . Oma was erg gespannen en nerveus . Ze had een kleur tot in haar nek .Als jij met je pik speelt ,wat doe je dan precies .
Gewoon zo op en neer oma. Mag oma dat eens zien hoe jij dat doet ,jij hebt het van mij ook gezien .?En ik voelde haar hand naar mijn gulp gaan . Ik stond verlegen op en ik makte mijn broek los ,ja mijn oma was alles voor mij .
Kom we gaan naar boven ,hier zien ze ons straks. Boven trok ze mijn broek uit en ik stond met een slap pikkie voor haar .Raar, het voelde heel gewoon aan om zo te staan .
Oma was erg zenuwachtig ,ze pakte mijn pik en vroeg ,wat doe je dan .
Ik stroopte mijn huidje naar achteren . O kalm aan jongen ,is je huidje al los van je eikel ?Los ? Ja dat wil nog weleens vast zitten . Ze bekeek hem nauwkeurig en ik voelde mijn pik stijf worden .Oma zag het ook en maakte kleine ruk bewegingkjes . Hij groeide sneller en sneller . Zo zo dat is echt een mooie . Ik vond het fijn dat oma aan mijn pik zat . Ik zal hem even een beetje nat maken ,dan doet het niet zeer . Oma stopte zo mijn pik in haar mond en zoog erop . Wat een heerlijk gevoel ,ze zoog en zoog . Met scheven ogen keek ze naar mij omhoog .
Ze stopte en ze vroeg of ik aan haar borsten wilde voelen .
Nou ik wel en ze deed haar kleren uit . Eerst haar borsten en toen haar rok zakte zag ik haar slip.Voel maar even en ik streelde haar tepels . Ik wist gerust wel wat ik een beetje moest doen . Zoveel films gezien . Ze trok me op bed en ze ging met haar mond naar mijn pik .Ohh harry ,speel met mijn borsten . Oma ging nu boven mij zitten en ik zag een natte plek in haar kruis . Maar ik durfde niet aan haar kut te komen Voel eens in mijn slip .
Ik voelde aan haar kruis ,nee erin . Ik stak mijn vingers tussen haar pijpjes in en voelde een natte kut . Stop je vinger er maar in Harry. Ik deed het en mijn vingers gleden diep in haar kut . Oma schokte op mijn vingers en hijgde dat ze klaar kwam . Oh jonge ga door ,vinger oma maar even . Maar haar slip zat in de weg . oma schopte hem zo uit en nu zag ik echt een grote kut voor mijn ogen .
Wat geil zeg ,mijn lul werd nog harder ,een open gat waar wel mijn hele hand in paste.
Ik pompte met al mijn vingers in oma der kut en ze hijgde en kreunde het uit . het geil liep langs haar dijen naar onder toe . Ze verkrampte en ze duwde mijn hand weg .
Ze draaide haar om en zat nu met haar gezicht naar mij toe. Harry luister goed , ik ga je nu heel zachtjes ontmaagden . Wil je dat ik het doe? Je kunt nog stoppen hoor .Nee oma .ik ben geil .ik wil neuken . Oh wil je neuken ,lekker dat je het zelf zegt .. NOu dan zal oma het maar doen ,maar oma wou het zelf zo graag . Ze was botergeil en ik voelde haar natte kut over mijn pik zakken . Ze gooide haar hoofd naar achteren en kreunde bij het zakken op mijn pik. OHHH joh wat een grote lul heb jij (dat was niet zo ). ze bewoog heerlijk zachtjes op en neer . Zie je het doet niet zeer he ,maar oma weet wat ze doet . Dit moeten we nog wel meer doen voor je echt met een meisje gaat neuken .Ze wipte op mijn pik en ik voelde dat ik klaar kwam . Oma ik kom klaar hoor . Nu al hou het nog even op .maar het ging niet . Ik stootte mijn kont omhoog en ik spoot mijn zaad in haar kutje . Oh oma ik spuit in U kutje per ongeluk , ik kon het niet meer ophouden . Lekker joh , het kan bij oma geen kwaad hoor . spuit je maar leeg . Oma maakte kleine rondjes met haar kutje op mijn pik , dat was een lekker gevoel .
Wat ben jij een geil jochie van mij . Zullen we nog een keertje ? ik knikte maar oma was niet gestopt . ze neukte maar door en mijn pik bleef stijf na het spuiten . Oma draaide haar om en ik moest op haar liggen .
Zo en nu ga jij mij eens lekker hard neuken . Vier jaar niks gehad , neuk oma maar klaar . Ze stak mijn pik ervoor en ik duwde hem naar binnen . Jaaaaaoel hem glijden zegt ze .Toe neuk maar . laat oma klaar komen op jouw geile pik . Ik ramde aan een stuk door .oma gilde het uit . Ze spoorde mij aan om het sneller te doen . Jaaa hop neuk me ohhhhh jaaa ik kom weer ,ga door neuk me kut ohhhhh HArry jaaaa. Ja oma ik kom ook weer . Ze sloeg haar benen om mij heen en drukte me vast op haar kut . Ik ramde nog wat en mijn zaad schoot er met kracht uit diep in haar kutje. Ohhh oma weer zaad in je kutje . Ja heerlijk joch ,nog veel meer wil ik . spuit maar vol hoor. We lagen nog na te genieten en we waste ons er na . Ik was moe ,maar wat is dit lekker zeg . Oma kon onder de douch haar handen niet van mij afblijven . Wat was ze geil . Ze droogde mij af en zei gelijk , slaap jij vannacht maar lekker bij mij in bed . Oma moet jou nog een hoop leren
Nou dat werd weinig slapen ,oma haalde het van 4 jaar in ,en ik vond het niet erg hoorCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners