Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn onophoudelijke sex drift 2 - 10892 keer gelezen
Na onze wel zeer bijzonder verlopen vrijdagavond, waarbij mijn moeder Francien en ik voor het eerst echte sex met elkaar gehad hadden zouden we naar bed gaan.
Moeder wilde eerst even snel onder de douche gaan om haar door mij volgespoten kut even schoon te maken.
Inmiddels helemaal vrij met elkaar gaf ik aan dat ik even mee zou gaan, heerlijk kon ik onder de douche met zeep haar prachtige grote tieten inzepen en masseren, wat was ik al onwijs geil op deze geweldige tieten.
Ook vergat ik haar kontje en kut niet natuurlijk, nu ik mijn moeder voor het eerst helemaal naakt zag viel het mij op dat ze nog best mooi slank was ondanks dat ze de 40 al gepasseerd was.
Mijn inmiddels weer stijve paal kreeg van haar de volle aandacht het was meer een erotische douche dan een was beurt.
Snel loop ik even naar beneden om voor ons nog wat te drinken te halen, als ik moeders slaapkamer opgelopen kom moet ik even stilstaan en kijken en zeg spontaan : “Godnondeju moeder wat ben jij een prachtige vrouw zo helemaal naakt” geil kijkt ze me aan en antwoord : “en dat alles is helemaal voor jou vannacht jongen” mijn paal staat onmiddellijk weer op oorlogssterkte.Naast haar ga ik liggen en ga een beetje half op haar liggen en geef haar een heerlijke tongzoen, dan kijk ik haar aan en zeeg dan : “als het vervolg nog lekkerder is dan het begin dan ga ik je helemaal gek neuken”.
Met haar handen streelt ze mijn rug en vraagt in mijn oor : “weet je nog dat je vroeg of je op mij of op je vader leek met jou sex drift ?” ik kijk haar aan en zeg : “ik denk dat ik het antwoord weet” lachend gaat ze verder : “ik herken het helemaal ik kon er ook geen genoeg van krijgen” een dikke zoen druk ik op haar mond en antwoord : “dan hoop ik dat het zeker nog niet over is ik ga niet snel genoeg van je hebben”.
We gaan even naast elkaar liggen als ze serieus zegt : “dit mag natuurlijk niemand te weten komen wat we doen met elkaar dan mag je me neuken zo vaak je maar wil jongen”.
We drinken even van ons drankje en dan komt moeder overeind met een wel heel geile blik in haar ogen zegt ze “morgen ga ik je leren hoe je mijn kut moet likken maar nu wil ik die paal in mijn kut voelen”.
Ze gaat boven mijn rechtop staande paal hangen, haar warme hand voel ik om de stam en langzaam zie ik mijn paarse glimmende eikel in haar kut verdwijnen, nog nooit zoiets moois en zoiets ontzettends geils gezien.
Met open mond en grote ogen bekijk ik dit alles tot hij helemaal in haar kut zit : “moeder wat is dit geil om te zien en te voelen” zeg ik met schorre stem.
Dan blijft ze even stil op mij zitten en voel ik hoe ze knijpende bewegingen met haar kut maakt dit is wel zo geweldig om mee te maken vele malen beter dan de kutjes van mijn leeftijdgenoten.
“Wat een zalige kut heb jij moedertje” weet ik uit te brengen als ik mijn ogen even van haar kut af weet te wenden en ik kijk omhoog dan kijk ik tegen de onderkant van die prachtige grote tieten aan, het is alsof ik droom zoveel moois krijg ik te zien.
Krampachtig zeg ik : “dit is zo geil doe even rustig aan anders ga ik al spuiten in je kut” ze laat zich voorover op mij zakken haar dikke tieten liggen nu op mijn borst en zegt ze : “ook zal ik je gaan leren hoe je dat wat uit kan stellen Laurent alles ga ik je leren” en met haar kont maakt ze langzame neuk bewegingen.
Mijn handen leg ik op haar billen en zo bewegen we over elkaar heen en voel ik mijn paal in en uit haar goddelijke kut schuiven, dan weer liggen we even stil om de druk wat af te laten nemen dan neuken we weer even.
Als we op deze manier een poosje hebben liggen te neuken geeft moeder aan dat ze van mij afgaat, met haar benen wijd kijk ik recht in haar openstaande kut deze glimt omdat ze zo enorm nat is.
Ze trekt mij over haar heen en geeft aan dat ik even moet wachten alvorens ik mijn paal weer in haar kut mag stoten.
Ondertussen speel ik met haar grote tieten en zuig en bijt zacht op haar tepels kreunend en hijgend ondergaat ze dit alles.
Totdat ze zegt : “kom maar op mij liggen en geef me je paal weer diep in mijn kut jongen” soepel schuift hij weer in haar hete en natte kut als ze in mijn oor hijgend zegt : “neuk je moeder nu hard en diep tot we samen klaar komen dan moet je diep in mijn kut spuiten” ik krijg het gevoel alsof ik gek van geilheid wordt, mijn paal voelt of hij nog harder en groter wordt van langzaam en steeds een beetje sneller lig ik op haar te stoten het enige wat ik moeder hoor kreunen is : “ooohhhh jongen wat lekker is dit, doorgaan zo lekker diep moet je” haar handen voel ik op mijn billen en ook haar voelen voel ik op mijn billen drukken.
Een geweldig geil en lekker idee is het om te weten dat mijn moeder met haar benen wijd onder mij ligt en geniet van mijn stotende paal in haar kut.Na even haar op deze heftige manier te hebben geneukt begin ik tussen het kreunen door aan te geven : “ik ben er bijna ik ga zo spuiten moeder” nog harder trekt ze mij met haar handen tegen haar op en antwoord : “kom maar jongen spuit mijn geile kut maar vol spuit je geile moeders kut vol” dan is het moment voor mij daar en barsten mijn ballen uit elkaar als het ware en roep ik : “ik koooooommmmm” mijn lichaam verstrakt zich en met een harde en diepe stoot spuit ik de eerste straal sperma weer diep in mijn moeders kut “oooohhh ik spuit je geile kut vo ma” roep ik en met elke stoot jaag ik meer sperma in haar kut, wild ligt ze onder mij te bewegen en voel hoe haar kut knijpt luidruchtig is ze ook aan het klaarkomen vreselijk geweldig lekker zijn we aan het tekeer gaan.
Hoe lang we aan het klaarkomen zijn weet ik echt niet maar tenslotte voel ik mijn paal slapper worden en bij moeders voel ik nog een aantal lichte schokken door haar lichaam gaan, helemaal bezweet zijn we inmiddels als ik mij naast haar laat rollen en zeg met schorre stem : “moeder dit was wel zo geweldig lekker ik hou van je” ze draait zich naar mij en drukt een kus op mijn mond en antwoord : “dat vond ik ook hier heb ik van gedroomd om zo’n beurt van je te krijgen Laurent”.
Zo liggen we een poos bij te komen als ik zeg : “weet je ma, na alles wat we vanavond gedaan hebben voel ik mij nu heerlijk voldaan en leeggespoten” lachend hoort ze dat aan als ze na even antwoord : “dat komt goed uit want ik heb voor vandaag ook genoeg, als je voor morgen maar weer nieuwe voorraad hebt”, met een handdoek wrijft ze haar leeglopende kut wat schoon en besluiten we te gaan slapen.
Met een wel heel speciaal fijn gevoel lig ik met mijn armen om mijn heerlijke moeder heen en vallen we in slaap.

De volgende morgen als ik wakker wordt moet ik even heel goed nadenken waar ik ben en wat ik heb meegemaakt dan langzaamaan krijg ik weer een duidelijk beeld dat ik heel erg gelukkig niet gedroomd heb.
Moeder ligt nog te slapen en ik bewonder haar naakte lichaam streel zacht over haar geweldig mooie tieten die heerlijk warm aanvoelen.
Dan besluit ik naar het toilet te gaan en om gelijk maar even het koffie zet apparaat op te starten.
Als ik weer naast haar ga liggen komt ze langzaam tot leven en trekt mij tegen haar aan zo liggen we samen een poosje te kroelen en van elkaars warmte te genieten.
Als ze aangeeft dat ze eerst maar even gaat douchen en dat we daarna een ontbijt gaan maken, omdat het zaterdag is hoeven we niet weg dus hebben we alle tijd vandaag, want ik kan mij inmiddels weer prima herinneren dat ze mij beloofd heeft dat ik vandaag haar kut moet leren te likken……………
Als we aan de koffie en een broodje zitten leg ik mijn hand op haar onderarm en zeg : “het was wel ontzettend lekker wat we gisteravond hebben gedaan en samen wakker worden is ook erg lekker” ze kijkt me even aan en zegt : “het is fout en het mag niet maar ik vond het ook geweldig.
Zo kletsen we even verder en geeft moeder aan dat ze eerst even wat boodschappen gaat doen en andere noodzakelijke klusjes.
Mij valt het op dat ik vandaag nog niet de behoefte heb om mijzelf even af te rukken wat altijd wel noodzakelijk was.
Als het eenmaal na de middag is komt moeders even op mijn schoot zitten, ze slaat haar arm om mijn hals, kust me even en zegt dan in mijn oor : “ik ben weer geil zullen we naar bed gaan Laurent” onmiddellijk staat mijn paal weer stijf, brutaal schuif ik mijn hand tussen haar benen onder haar rok omhoog gelijk doet ze haar benen uit elkaar en wrijf ik over haar slip om al snel in haar slipje te gaan en een vinger in haar natte kut te duwen.
“Ik weet nog wat je me beloofd hebt mij te leren vandaag geil moedertje” zeg ik haar, lachend geeft ze aan dat ze dat niet vergeten is en dat ze dat nu wil gaan doen.
Dat zie ik helemaal zitten natuurlijk en snel doe ik de achterdeur op slot en gaan we naar haar slaapkamer, al rap zijn we weer naakt, strelen en kussen elkaar overal, met volle teugen geniet ik weer van haar heerlijke mooie en rijpe lichaam.
Als ik met haar kut speel voel ik hoe vreselijk nat ze al weer is, gewillig trekt ze haar benen op en laat zich lekker door mij vingeren.Dan zeg ik haar : “ik heb wel in de gaten dat jij echt wel een vreselijk geil wijf bent moedertje”
Kreunend ondergaat ze mijn gevinger om dan te antwoorden : “wat een geluk dat ik zo’n over sexte geile zoon heb, die zijn moeder wil helpen als het nodig is”.
Voor alle duidelijkheid geef ik haar aan dat als ik haar gelikt heb ik haar ook zeer zeker een keer weer ga neuken.
Langzaamaan beweeg ik mij omlaag om uiteindelijk op mijn buik liggend tussen moeders haar gespreide benen te komen liggen en druk mijn mond op haar natte kut, de heerlijke smaak proef ik gelijk en trek haar kut een stukje open en begin haar te likken, schokkend en weer luid kreunend ondergaat ze het.
Alsmaar natter en natter voel ik haar worden, als ik mijn tong snel over haar harde en opgezette klit haal lijkt het wel of ze helemaal gek wordt, met een aantal vingers beweeg ik ook snel in en uit haar kut dit alles ik wel zo enorm geil en geweldig dat ikzelf ook wel zo vreselijk geil ben dat ik spontaan klaarkom en voel hoe mijn paal stralen zaad spuit en voel het onder mijn buik nat van mijn sperma worden.
Mijn best blijf ik doen om door te likken en te vingeren, want ik weet mijn paal blijft toch wel stijf zeker nu ik zo vreselijk geil ben.
Dan begint mijn moeder naast het kreunen een soort van loeiende geluiden te maken en op een weer vreselijke manier ligt ze weer klaar te komen, het is alsof haar kut leeg loopt zoveel geil komt eruit gelopen, wat een geweldig lekkere kut om te likken en mee bezig te zijn, dan duwt ze mijn hoofd weg en geeft aan dat ze even te gevoelig is, mijn hoofd leg ik op haar buik en met mijn handen ga ik omhoog om met haar tieten te spelen, als ze dan weer rustig is geef ik aan dat het tijd wordt dat ze geneukt gaat worden en klim ik bovenop haar en druk mijn harde paal rustig aan in haar nog openstaande kut, met opgetrokken benen ligt ze weer onder mij en geeft aan : “kom maar jongen mijn kut is klaar om geneukt te worden” het geweldige fijne gevoel krijg ik weer als die warme strakke kut om mijn paal sluit en hem als het ware verder naar binnen zuigt, bij elke stoot dat ik in haar kom maakt haar kut een soppend geluid ik ben wel zo onwijs geil dat ik weet dat ik het niet lang uit kan houden.
Terwijl ik haar flink lig te neuken geef ik aan dat ik klaar ga komen en haar kut vol ga spuiten maar gewoon door kan neuken naar mijn volgende orgasme antwoord ze geil : “spuit maar lekker mijn kut vol jongen ik wil je zaad neuk maar zoals jij het wil” ongeremd stoot ik mijn paal diep in haar geweldig lekkere kut en met nog een paar harde stoten verkrampt mijn lichaam en met alle kracht die ik heb pomp ik mijn zaad diep in mijn moeders kut, het hemelse gevoel van het klaarkomen voel ik door mijn lichaam gaan, maar omdat ik mijn heerlijke moeder lig te neuken wint mijn geilheid het en weet ik hem bijna helemaal stijf te houden.
Genotvol ligt mijn moeder mee te neuken en geeft ook aan hoe heerlijk ze het vind om weer een lading sperma in haar kut gespoten te krijgen.
Als ik weer op krachten ben zeg maar en ik heb weer een lekker neukritme met mijn moeder te pakken zijn we weer heerlijk bezig tot ze zegt : “Wil je me achterlangs neuken jongen” dat vind ik prima en op haar knieën gaat ze klaar zitten voor mij, om dat haar openstaande kut nu ook al vol zit met het nodige zaad druipt het uit haar kut, maar ik stoot mijn paal zo naar binnen ik ga wat over haar heen hangen om bij haar grote nu heen en weer slingerende tieten te kunnen en kneed en trek aan haar tepels.
Werkelijk waar als een stel wilden neuken we erop los, geweldig lekker zijn we bezig, dit is echt grenzeloos lekker geil sexen, dan verplaats ik mijn hand van haat tiet naar haar kut om haar klit te bewerken.
Steeds luider begint moeder te kreunen en te snuiven als ze roept : “nu doorgaan jongen niet meer stoppen maak het af” sneller probeer ik oer haar klit te wrijven, mijn paal voel ik langs mijn vingers haar kut in en uit schuiven, ook voel ik het overmatige geil uit haar kut tussen mijn vingers door lopen.
Heftig zwetend stoot ik harder en sneller op mijn moeder in want ik voel hoe het in mijn ballen begint te krampen en weet dat ik er bijna ben dus roep ik : ‘ik ga zo in je spuiten ma ik ga komen” dan met een krachtige stoot diep in haar hou ik even stil en spuit ik de eerste straal vers sperma diep in mijn moeders buik…………………
Zwarte vlekken zie ik voor mijn ogen zo onwijs vreselijk heb ik haar geneukt dat ik mij helemaal aan het leeg spuiten ben met het laatste beetje kracht wat ik nog heb.
Mijn moeder voel ik onder mij heftig schokken en stoten, onverstaanbare woorden en kreten kraamt ze uit maar dat ze wel erg heftig klaarkomt is zeker.
Geen idee heb ik hoeveel stralen zaad ik in haar kut heb gespoten maar voor mijn gevoel ben ik totaal leeg gespoten, moeder zakt langzaam door haar armen en benen en komt plat op haar buik te liggen.
Daardoor kom ik op haar te liggen maar omdat ik het zo vreselijk warm heb rol ik van haar af en kom op mijn rug te liggen, zo lig ik uit te hijgen en bij te komen, moeder draait ook op haar rug, met haar benen wijd ligt ze naast me en zegt na een poos : “voor even heb ik nu genoeg gehad geile zoon mijn kut wordt een beetje gevoelig”.
Lachend draai ik op mijn zij en bekijk haar en antwoord : “je ziet er ook wel een beetje afgeneukt uit, maar je hebt ook mijn laatste druppel zaad gekregen ik moet ook even bij komen.
Uitgeput liggen we zo naast elkaar als moeder zegt : “deze manier van sex met jou werkt wel verslavend hoor zo enorm lekker is het met jou en ze trek mij tegen haar aan.
Zo liggen we totaal bevredigd met en van elkaar te genieten, waarschijnlijk zijn we in slaap gevallen want een poos later wordt ik wakker doordat ik het koud krijg, moeder ligt dan nog naast mij te slapen.
Ik gooi het dekbed over haar heen en ga op mijn gemak onder de douche en scheer mij op diverse plaatsen weer helemaal kaal.
Als ik beneden wat zit te drinken met de TV aan hoor ik boven moedertje onder de douche gaan even later loopt ze de kamer binnen met een nog open badjas aan, lachend komt ze naast me zitten en zegt : “ik heb hier en daar wat spierpijn wat heb je me goed te pakken genomen jongen” ik pak dat op als een compliment en antwoord : “van jou kant was er ook geen enkele tegenwerking hoor, je spoorde mij alleen maar aan”.
Ook voor haar schenk ik wat te drinken ik en geeft moeder aan dat ze nu wel even rust wil zodat ze vanavond weer verder wil gaan, met grote ogen kijk ik haar aan en zeg zonder schroom tegen haar : “jij bent echt wel een onverzadigbaar geil sex beest maar ik pak je dan weer wel hoor”.
Zo zitten we wat geil met elkaar te praten en ik vind het heerlijk dat ik mij nu helemaal leeg kan spuiten tijdens deze heerlijke sex dan vraag ik haar : “zou je wat voor mij willen doen voor we weer naar bed gaan ?” met vragende ogen kijkt ze mij aan als ik haar dan vraag : “zou je voor mij je kut kaal willen scheren dat vind ik lekkerder als ik je lik” ze doet haar benen wijd en bekijkt haar kort getrimde kut en besluit dan te zeggen : “das goed dat doe ik voor jou als je mij dan minstens één keer per dag klaar likt” daar hoef ik natuurlijk niet lang over na te denken en bedenk mij ook dat ik nooit heb kunnen bedenken dat ik zo’n onwaarschijnlijk geile moeder zou hebben.
Na het avond eten kijken we wat TV en als we aan de koffie zitten vraag ik of ze zin heeft om wat porno te kijken, dat vind ze wel leuk maar weet niet goed waar te vinden, mijn laptop pak ik erbij en al snel heb ik een site met een enorme hoeveelheid films.
Ik vraag haar wat ze zou willen zien,
Ze begint met jonge mannen die rijpe vrouwen wat ze wil zien, al snel volgen er trio’s en wil ze een donkere man bezig zien, het ene verzoek volgt het andere op, tussendoor vraag ik haar : “een eerlijk antwoord wil ik van je” niet begrijpend kijkt ze me aan dan ga ik verder : “wat van alles wat je gezien hebt nu zou je een keer willen uitproberen ?” met glimmende oogjes en een geile lach zit ze even na te denken als ze mij bij mijn stijve paal pakt en zegt : “voorlopig heb ik meer dan genoeg aan jou maar een donkere man met zo’n grote……………………” en geil kijkt ze me aan.
Mijn paal wordt zo mogelijk nog harder als ik antwoord : “nooit heb ik kunnen vermoeden dat mijn moeder zo’n geile slet is, die een donkere paal in haar kut wil voelen” mijn laptop zet ik aan de kant en duw moeder op haar rug op de bank, ik ga naast haar liggen en begin haar te zoenen en pak haar bij haar kut die alweer drijfnat is en ga haar gelijk vingeren.
Gelijk trekt ze haar benen op en geil gaat ze mij tongen en trekt flink aan mijn paal als we even adem moeten halen zegt ze : “jij maakt mij zo vreselijk geil en onze sex is zo fantastisch dat ik alleen maar meer sex wil dit is zo verslavend” inmiddels pers ik drie vingers in haar soppende kut en antwoord : “als ik je vaak genoeg geneukt heb dan wil je een keer een donkere proberen geil hoertje van me ?’
“Oooohhh Laurent wat maak je me geil als je dat zegt” brengt ze kreunend uit “als ik wat zeg geile hoer of over die donkere paal geil wijf van me” vraag ik haar, haar kut druipt weer van het kutgeil als ze antwoord : “alles wat je tegen me zegt maakt me geiler dan geil morgen scheer ik mijn kut kaal voor je maar nu moet je mij klaar likken jongen”.
Wild en diep vinger ik haar als ik zeg : “ik wil je klaar likken onder één voorwaarde” ik weet dat ze nu zo geil is dat ze overal ja op zegt dus ga ik verder : “dat je jezelf een keer door een donkere man laat neuken en volspuiten en dat ik toekijk” gelijk roept ze : “lik me klaar geile vent ja ik laat me door zo iemand neuken maak me klaar” inmiddels ben ik zo enorm geil dat ik bijna spontaan klaar kom, ga zo liggen tussen haar benen dat mijn paal alle vrijheid heeft want ik wil mijn zaad weer diep in haar geile kut spuiten.
Als een bezetene ga ik haar kut likken en slurp al het geil uit haar kut, wild ligt ze tekeer te gaan en het duurt niet lang voordat ze werkelijk vreselijk klaarkomt, ook pers ik dan voor het eerst een vinger in haar kontje als haar orgasme wat is uitgeraasd strekt ze haar armen uit en roept : “ga me gelijk neuken jongen ik wil dat je mijn kut vol gaat spuiten je hebt me zo geil gemaakt”.Bovenop ga ik op haar liggen en met haar hand pakt ze mijn staalharde paal en houdt hem voor haar drijfnatte en openstaande kut voor ik hem er in stoot zeg ik haar strak aankijkend : “bedenk maar alvast dat dit die grote donkere paal is die je in je geile hoerenkut gaat krijgen”…………………
“Ram hem erin dan ik wil hem voelen nu gelijk” en laat me op haar zakken en met een harde stoot ram ik hem tot mijn ballen in haar kut met de woorden : “hier dan geile hoer hier heb je waar je al zo lang van droomt” en geef gelijk een paar harde stoten, alsof ze ligt te plassen zoveel geil spuit er uit har kut en gillend ligt ze onder mij klaar te komen zo enorm hard knijpt ze met haar kut dat het mij ook helemaal gek maakt en na een tiental stoten kom ik ook wel zo heftig klaar alle zaad wat er in mijn ballen zit spuit ik in mijn moeders krampende klaarkomende kut, geiler dan ooit tevoren zijn we volgens mij………….
Totaal uitgeput ben ik als ik leeggespoten ben moeder ligt met een gelukzalige lach op haar gezicht met lichte schokjes bij te komen met haar benen wijd opgetrokken ligt ze onder mij.
Zacht zeg ik in haar oor : “wat heeft mijn moedertje toch heerlijke geile wensen, gaan we heet echt een keer doen wat je aangaf ?”
Even denkt ze na en antwoord dan : “geef me even de tijd om aan het idee te wennen maar heb er wel vaker aan gedacht maar eerst moet jij me nog heel vaak neuken jongen”.
Naast de bank ga ik op de vloer zitten als we zien hoe de bank eruit ziet na ons wel erg natte orgasme ik geef haar een kus en zeg haar dan : “we kijken nog wel een aantal filmpjes dan smeek je om een donkere paal geil hoertje van me”.
Verder zeggen we er niets meer over die avond maar ik weet dat ze er vaak over denkt, op de zondag erna vraagt ze weer om een paar van die donkere mannen films, en weer is ze wel zo onwaarschijnlijk geil dat ik weet dat ze dit echt wel wil.
Zonder het tegen moedertje te vertellen kijk ik op het internet zo een beetje rond wat de mogelijkheden zijn...

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners