Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn schoonzus en ik - 21374 keer gelezen
Hallo,

Ik ben 36 jaar en inmiddels 8jaar gelukkig getrouwd, mijn vrouw haar broer is niet zo gelukkig getrouwd en dat was te merken aan zijn vrouw! Het begon allemaal toen ik kennis ging maken met mijn schoonfamilie dat is zo'n 10 jaar terug het gebeurde met sinterklaas iedereen bij elkaar en ik ook voor het eerst...Mijn schoonzus voor het gemak donna genoemd viel mijn meteen op! Niet groot niet dik niet dun lekkere bellen en behoorlijk grote borsten die ze ook graag showde doormiddel van strakke truitjes ik had met iedereen kennis gemaakt en ging naar het toilet bij terugkomst zat donna op mijn plek ik keek haar aan en wilde net een stoel pakken toen ze zei kom maar hoor dan ga ik wel op je schoot wel zo gezellig..Ik dacht oké prima keek mijn vrouw nog aan maar die besteden er geen aandacht aan ik ging zitten en donna kwam dus op mijn schoot er gebeurde niet heel veel af en toe had ik wel het idee dat ze met haar hand langs mijn geslacht ging..ik besteden er niet veel aandacht aan aangezien iedereen in de kamer zat..na de cadeautjes uitgepakt te hebben en wij klaar waren bukte donna vol voor mijn gezicht om papier op te pakken ik had hierbij een geweldig uitzicht op haar kant die hierdoor strak in haar spijkerbroek zat..dit liet mijn niet koud dus toen ze weer op mijn schoot ging zitten zat ik te zweten met een half stijve lul waar zij prompt met haar kant op ging zitten...nou ben ik goed bedeeld met mijn lul als deze stijf is (22cm en de omtrek is 9cm) dus viel het haar ook op ze draaide zich naar mijn toe keek mij aan en lachte geil naar me ik zei sorry ik moet effies naar het toilet en stond op..toen ik op het toilet was en net de deur opslot deed werd er geklopt.. Ik deed de deur open en donna glipte naar binnen! Zo zei ze ik wil die grote pik van jou ook wel een zien! Ik zei dat kan ik niet maken! Maar ik blijf een man ze begon mijn broek los te knopen en voor ik het allemaal goed en wel besefte had ze hem diep in haar mond zitten! Aaaah wat kon zei pijpen zeg! Ze zegt tegen mijn dat ze nog nooit zo'n grote pik in het echt gezien en gevoelt heeft..ik zeg tegen haar pas op ik ga zo komen en op dat moment probeert ze hem nog dieper in haar mond te doen dat was te veel voor mijn en spoot 7a8 stralen sperma in haar mond! Ze slikte alles weg bergte mijn lul weer op deed de deur open en weg was ze..dit heeft alles bij elkaar misschien 10 min geduurd ik was perplex.. Ik ging weer zitten en er gebeurden voor de rest niks..toen wij naar huis gingen kreeg ik het tel nummer van donna en ze zei altijd makkelijk om te hebben mocht je wat nodig hebben..

we reden terug naar huis en ik was ondertussen haar telefoonnummer aan het opslaan en stuurde haar een bericht dat het gezellig was vanavond.. Zei reageerde meteen van dat moeten we vaker doen! Ik wist niet wat ik terug moest sturen dus hield het hierbij..Tot februari wij een familie weekend hadden in Friesland in een woon boerderij met genoeg slaapkamers en een hele grote keuken en zelfs een bar! Die werd door iedereen veelvuldig gebruikt met het succes dat iedereen kachel lam was..behalve donna die leek nog super fris! Iedereen ging naar hun slaapkamer ik zei tegen mijn vrouw ik ga douchen en dan kom ik er aan ze zei ik hoop dat ik dan nog wakker ben.. Ik ging de douche in en net als met sinterklaas had ik de deur nog niet dicht of donna stond naast me..deed de deur op slot en begon zich uit te kleden! Ik keek naar haar heerlijke lichaam en zei zij schiet op we hebben niet veel tijd! Ik kleden mijn ook uit zij doet de douche aan gaat met haar kont gebukt voor me staan en zegt pak me! Douw die dikke knoeperd van je in me poes!

Dat liet ik me geen tweede keer zeggen en duwde mijn lul in een keer bij haar naar binnen.. Ze had moeite om niet te schreeuwen maar gaf meteen het tempo aan.. We waren net bezig toen ik haar kusje voelde knijpen en zij trillend hijgend en zelfs spuitend klaar kwam! Mijn lul werd gewoon uit haar kutje gespoten! Wauw zei ik dat heb ik nog nooit meegemaakt! Ik ook niet zei donna trillend ze kon bijna niet meer op haar benen staan ongelooflijk zeg wauw zegt ze! Ik ben werkelijk waar nog nooit zo hard en snel klaar gekomen!! Hmmm kom hier met die leuter dan zuig ik je weer effies klaar! En dat deed ze weer heerlijk! Vanaf dat moment neuken wij met elkaar en spreken zo nu en dan af tot op de dag van vandaag..

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners