Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn schoonzusje 2 - 19827 keer gelezen
Ik had al ruim 6 jaar een hele goede relatie met Pascalle. Pascalle is een mooie dame van 23 jaar. Ze heeft kort geknipt, rood geverfd haar, grijze ogen, een normaal postuur met een lekker stevig kontje en mooie 75c borsten. We hadden een erg goede relatie samen gevuld met veel intense seks. Helaas woonde ze nog thuis bij haar ouders, broertje en zusje. Wel was duidelijk waar Pascalle en haar zusje, Charlotte, hun schoonheid van hadden. Hun moeder was bloedmooi! De relatie met Pascalle voldeed aan al mijn eisen dus het bleef slechts bij fantasieën.

In de zomervakantie waren Pascalle en ik samen 2 weken lang alleen thuis en daarna zou alleen Charlotte extra thuis zijn. Erg gezellig natuurlijk maar Pascalle en ik moesten wel beter opletten. In de eerste paar dagen had Charlotte ons al meerdere keren betrapt en gehoord. Maar dat was niet het enige, zo had ik haar ook betrapt. Ze was aan het douchen en druk aan het masturberen. Ik kon niets anders dan blijven kijken. Ze was pas 15 jaar en had nog geen vriendjes gehad, dat was ook wel te zien aan de verzorging van haar lichaam. Ze had blond haar, grijze ogen, grote brede wenkbrauwen, kleine 70aa borsten en een volledig behaard poesje. Kortom niet echt het meisje waar jongens van haar leeftijd opvallen. Ik kon haar ware schoonheid zien en het leek me geweldig om haar een echte bloedmooie jonge dame te maken.

’s Avonds vertelde ik aan Pascalle wat ik had gezien en bedacht. Ze zou me voor gek verklaren maar gek genoeg leek het haar erg gaaf om te doen. Zo zette we het plan op voor de volgende dag, we zouden samen gaan douchen en ‘vergeten’ de deur op slot te doen. Na een paar minuten ging de deur open en ik zag dat Charlotte in de deur stond. Pascalle riep haar dat ze binnen moest komen terwijl wij onder de douche weggingen. We stonden nu tegenover over haar en ik voelde duidelijk haar ogen over mijn lichaam glijden. Pascalle stapte op haar af en begon haar uit te kleden. Ik liep achter Pascalle aan en zoende haar vol op haar mond. Ze duwde me richting Charlotte. ‘We gingen haar toch een echte jonge vrouw maken? Dan moeten we haar ook ontgroenen.’ Ik draaide mijn hoofd bij en begon haar te tongen. Een beetje onwennig begon ze ook met haar tong te draaien. Ik voelde haar tepeltjes stijf worden tegen mijn lichaam. Mijn handen gleden om haar hoofd en vervolgens naar haar borsten. Voorzichtig begon ik haar jonge borstjes te kneden. Charlotte begon zachtjes begon ze te kreunen, maar het was nog niet de bedoeling dat ze zou klaarkomen. Ik trok mijn handen van haar af en stopte met tongzoenen. Ze keek me verbaasd aan en vroeg waarom ik stopte. Daar gaf Pascalle het antwoord op.

‘We waren tot de conclusie dat je een heel mooi meisje bent, maar je kan nog zoveel knapper worden. Daarom gaan wij je vandaag een echte jonge vrouw maken. De jongens zullen straks voor je in de rij staan.’ Ze begon te blozen en zei dat ze ons ook erg mooi vond. Ik zag dat Charlotte ondeugend begon te kijken en vroeg of ik haar zou ontmaagden. Dat leek mij een heel mooi cadeau voor het vrouw worden, ik keek goedkeurend naar Pascalle. ‘Alleen als ik erbij mag zijn’ zei ze. Daar kon Charlotte zeker wel mee leven. Pascalle vervolgde met de vragen of we alles met haar konden doen om haar mooier te maken, daar antwoordde ze met een volmondige ‘ja’ op.
We liepen naar de slaapkamer van Pascalle en lieten Charlotte midden op het bed gaan liggen. Pascalle pakte haar epileerapparaat en begon haar wenkbrauwen bij te werken. In de tussentijd zou ik haar poesje van een nieuwe look te voorzien. Stukje bij beetje verdween het hele bosje schaamhaar. Na een paar minuten waren haar wenkbrauwen klaar en was ze tussen haar benen weer helemaal klaar. Ik zakte met mijn hoofd naar beneden en gaf haar een kusje op haar venusheuvel en gaf haar een lik tussen haar schaamlipjes. Ze slaakte een kreun van genot en zoende Pascalle van geluk. Het was heerlijk om de zusjes zo bezig te zien met elkaar.

Ik was opgestaan van het bed om de zusjes even samen bezig te zien. Het duurde niet lang totdat Pascalle en Charlotte zich naar mij toedraaiden. Pascalle pakte mijn pik vast en begon me te pijpen. Charlotte keek gespannen naar haar zus wat ze allemaal deed om het daarna na te doen. Toen ik bijna in haar mooie mondje klaar kwam trok ik me terug, Charlotte moest natuurlijk wel direct mijn zaad opvangen. Ze werd door Pascalle begeleidt tot ze me onwennig begon te pijpen. In de tussentijd zag ik Pascalle haar over haar hele lichaam strelen. Met een hand eindigde ze bij haar borsten die haar begonnen te masseren, haar andere hand gleed naar haar gladde spleetje. Al snel verdwenen de eerste vingers haar poesje in en verweekte Charlotte even.

Pascalle haalde haar vingers uit het poesje van Charlotte en wenkte me. Ze duwde haar zusje op haar rug en begon haar weer te tongen en te strelen. Het was tijd geworden om het meisje kennis te laten maken met echte seks. Charlotte had haar benen wijd waardoor ik heel dicht bij haar poesje kon komen. Ik zette mijn eikel tegen haar kale schaamlipjes waarop Charlotte zich direct tegen mij aan duwde. In een stoot gleed mijn hele pik in haar maagdelijke kutje. Ze kreunde zwaar terwijl ik tegen haar aan begon te rijden. Het tempo ging steeds verder omhoog en Charlotte begon steeds ongecontroleerder te bewegen. Met een kort gilletje kwam ze klaar en trok haar hele lichaam samen. Al het zaad werd eruit geknepen haar kutje in.

Pascalle ging met haar poesje boven het gezicht van Charlotte en liet zich beffen. In de tussentijd haalde ze mijn pik uit het kutje van haar zusje en begon me te pijpen. Het was een heerlijk gevoel om Pascalle het zaad en geil van mijn pik te voelen likken. Mijn penis kreeg niet eens de kans om slap te worden want Pascalle wou ook wel geneukt worden. Ze ging op haar rug liggen met Charlotte op haar gezicht. Terwijl ze het zaad uit haar zusjes kutje likte begon ik haar te neuken. Mijn pik schoof diep haar kletsnatte poesje. Wilt begon ik te stoten in haar poes. Charlotte streelde mijn lichaam, ik dat van haar terwijl we intens aan het tongen waren. Haar ademhaling versnelde en ik merkte dat we het allebei niet lang meer zouden vol houden. Een korte tijd kwam Charlotte kreunend en kronkelend klaar. Door haar klaarkomen kwam ik ook op mijn hoogte punt en ramde mijn pik nog een keer helemaal in Pascalle en spoot mijn laatste restje zaad naar binnen.

De volgende ochtend werd ik wakker met Pascalle en Charlotte tegen mij aan. Wat had ik toch twee engeltjes om me heen, de gedachte wat we samen hadden gedaan maakte me weer bloedgeil. Ik was superblij dat ik nog een week met de twee dames, er zal vast nog wel meer gebeuren.

Lekker gelezen? Reageer jongondeugend@hotmail.com

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners