Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn tante 2 - 15101 keer gelezen
In de verhalen achternichtje 1-3 kan je lezen wat voor spelletjes ik heb gespeeld met mijn nicht en achternichtje. Nu was mijn tante aan de beurt. Ze heet Alie is 63 jaar, blond haar, blauwe ogen, normaal postuur, gebruind en mooie grote borsten. Ik deed regelmatig klussen rond het huis aangezien mijn oom slecht te been is. Ook deze week ging ik weer naar haar toe. Ik zou hun woonkamer gaan sauzen aangezien mijn oom een weekend bij Marielle (mijn nicht) was.

Ik kwam binnen en Alie was net bezig met koffiezetten. Ze had zich nog niet omgekleed en liep in haar ochtendjas rond. De koffie was klaar en we gingen even in de woonkamer zitten. Alie zat tegenover me terwijl haar ochtendjas helemaal goed bleef zitten bekeek ik haar lichaam toch zo goed mogelijk. We praatte een beetje en toen aan het werk. Ik had mijn overal al aan dus begon vast met dingen aan de kant zetten en af te dekken. Alie ging eerst haar verf kleren aandoen. Ze kwam terug in een strakke ouwe spijkerbroek en een erg strak wit shirtje, beiden waren duidelijk niet haar maat meer. Het gaf me een heel mooi beeld van haar prachtige volle lichaam. Ze moest die dag regelmatig bukken waarbij haar kanten string mooi boven haar broek uit kwam. Ook had ik meerdere keren haar decolleté ingekeken.
We hadden tussendoor gegeten en tot twaalf uur ‘s avonds door gewerkt toen we tot de conclusie waren hoe laat het was. Eventjes snel douchen en dan naar bed, dat was de bedoeling. Ik kwam erachter dat mijn bed nog niet was opgemaakt. Alie bood aan dat ik wel bij haar in bed kon slapen, dat leek me wel spannend dus al snel lag ik in mijn boxer in bed. Alie moest nog even douchen. Ze kwam de kamer inlopen in haar string en bh. Of ik er problemen mee had dat ze topless bij me sliep want dat deed ze altijd. Het was eigenlijk geen vraag want ze begon direct haar bh los te maken. De toon was gezet dacht ik bij mezelf. Eenmaal in bed kwam het gesprek al heel erg snel uit op seks. Alie was jaloers op Laura, mijn vriendin, dat zij zo vaak seks had met mij. Ze had zelf al bijna vier jaar geen seks meer gehad, alleen af en toe masturberen. Ik vroeg haar waarom ze niet ging seksdaten maar dat durfde ze niet. Het leek haar heerlijk om zich weer te laten verwennen door een man. Helemaal het einde was een jongeman dacht ze. Die nacht lag ik de hele tijd met een stijve in bed met de gedachte hoe ik mijn eigen tante zou neuken.

De volgende dag werd ik wakker en zag dat Alie al wakker was. Ik bleef nog even rustig liggen totdat Alie weer binnen kwam lopen, helemaal naakt. Ze schrok dat ik wakker was en probeerde haar mooie gladde poes te verbergen. Ze verontschuldigde zich. “Nergens voor nodig, je hebt echt een heerlijk lichaam” vertelde ik. Alie vroeg of ik het echt meende. Toen ik ja knikte gaf ze toe dat ze zich net had geschoren. Ze had mij gezien in de douche, ze vond me er goed uitzien en heerlijk geschoren. Was dit een poging om me te verleiden of zag ik dat verkeerd. Ik trok de stoute schoenen aan en zei dat ik haar maar wat graag wou verwennen. Direct kwam alie op me afgelopen en zoende me vol op mijn mond. Ik omhelsde haar en gaf haar een tongzoen. Ze klom weer op bed en zat bovenop me. “Wat een heerlijke paal voel ik daar” vertelde ze. Mijn handen gingen langzaam naar haar grote borsten. Alie was gezegend met 80e, heerlijk om mee te spelen. Ze trok het dekbed tussen ons weg en ik voelde haar schaamlippen al om mijn paal vormen. Mijn boxer werd uitgetrokken en ze begon mijn lul af te zuigen, ze zoog hem tot aan mijn bal zak haar mond in. Mijn 23 jarige lul in haar 63 jaar oude mondje, wat een heerlijk gezicht en gevoel. Het was wel duidelijk dat ze het absoluut niet was afgeleerd hoe ze een man moest verwennen. Vanuit het niets duwde ze opeens een vinger in mijn anus waardoor ik direct klaar kwam. Het was nu mijn beurt om haar te verwennen. Alie ging op haar handen en knieen boven mij zodat ik haar heerlijke kut kon verwennen. Het viel me op dat haar schaamlipjes al mooi openstonden. Blijkbaar had de geboorte van mijn nicht haar poes flink ruimer gemaakt. Ik probeerde hoeveel vingers er in haar poes zouden passen. Tot mijn verbazing gleed mijn complete hand erin. Daar lag ik dan als jong broekie een oma te fisten. Alie begon steeds zwaarder te kreunen tot ze klaar kwam. Haar geil liep langs mijn arm naar beneden, wat smaakte dat lekker.

Mijn tante ging boven me weg en kwam naast me liggen. Ik dook direct bovenop haar en mijn lul gleed soepel haar zeiknatte doosje in. Ze begon te kreunen en trok me op haar. Duidelijk staken haar keiharde tepels in mijn borstkas. We tongden elkaar diep en al snel ging het tempo omhoog. Volgens mij was deze dame al een tijd niet meer door zo’n vitale jongen genomen, want het duurde niet lang voordat ze zwaar kreunend klaar kwam. Mijn zaad had ik nog niet in haar geloosd dus ik bleef stevig doorpompen tijdens haar orgasme. Ik voelde haar vagina steeds strakker om me lul trekken. Langer kon ik mijn orgasme niet meer uitstellen en ik spoot mijn zaad dan ook diep in haar.

We bleven nog even liggen maar moesten toen toch echt aan het werk. In de kleren en weer aan het schilderen. Maar deze eerste ochtend samen zou vast nog wel een vervolg krijgen. Heb je genoten van het verhaal of heb je commentaar? Reageer dan via unvirginator@gmail.com .

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners