Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn tante bleef slapen - 32193 keer gelezen
Zo ik leef weer. Na wat er vanacht allemaal gebeurt is moest ik even bijkomen.
Ik ben Wout 35 jaar en woon door omstandigheden weer tijdelijk bij mijn ouders.
Gister vierde mijn vader zijn verjaardag. Hij is de oudste van de 9. Zijn jongste zus, mijn tante dus, is net 45 geworden.
Rond een uur of 8 kwam de visite, ooms, tantes, neefjes, nichtjes en natuurlijk vrienden en kennissen van mijn ouders. Het was een gezellige avond en door het warme weer ging de prosecco en de rosť er vlot doorheen.
Na wat met deze en gene gesproken te hebben belande ik naast mijn tante op de bank. Net als ik is zij ook net gescheiden en we hadden dus genoeg om over te praten.
Op een gegeven moment haalde ik de fles Limoncello te voorschijn. Mijn tante kende dit nog niet en na het eerste glaasje zei ze dat het erg lekker was en nog wel een glaasje luste. Zo hebben we samen bijna de hele fles op gedronken. Toen het 1/2 een was en iedereen weer op huis aan ging zei mijn tante dat ze eigenlijk niet meer in staat was om naar huis te rijden en ze vroeg mij of ik een taxi wilde bellen zodat ze naar een hotel kon gaan.
Ik zei tegen haar dat ze zich de kosten voor een taxi en hotel kon besparen. Op mijn kamer stond nog een logeer bed en als zei het geen probleem vond kon ze dus gewoon blijven slapen.
Ze vond het goed en na mijn ouders geholpen te hebben met opruimen zijn we naar boven gegaan. Als een echte gentleman zei ik tegen haar dat ik wel op het logeerbed zou slapen en zij kon in mijn 2-persoonsbed.
We kleden ons uit en ik gaf mijn tante een t-shirt van mij om in te slapen. Toen ik wat beddegoed wilde pakken voor het logeerbed zei ze kom toch lekker naast mij liggen. Ik heb behoefte aan een mannenlijf naast me in bed. Ik mis dat wel.
Om te testen of ik het goed begreep vroeg ik je wilt dus dat ik naast je kom slapen? Ja zei ze lekker lepeltje lepeltje liggen. Na al die drank wil ik gewoon een man bij me in bed.
Zo gezegd zo gedaan. Ik deed mijn t-shirt uit en kroop naast haar in bed.
Ze pakte mijn arm en trok me strak tegen haar aan. Zo das lekker zei ze. Een echte man naast me.
Ik voelde dat zij het t-shirt niet aan had gedaan en mijn arm lag over haar borst heen. Haar tepel voelde al wat hard aan tegen mijn hand.
Mmmmmmmmmm fluisterde ik in haar oor. Volgens mij wil jij meer dan alleen slapen. Ze draaide zich om en zoende mij vol op de mond. Mmmmmmmmmm ja ik ben botergeil en ik wil je in me voelen. Nogmaals zoende ze mij en ditmaal gingen we ook tongen. Mijn handen gleden over haar lichaam. Ik streelde haar borst en kneep een beetje plagerig in haar tepels. Zij beantwoorde dit door ook mijn tepels te knijpen en onze lichamen verstrengelde zich meer en meer.
Mijn hand gleed naar beneden en ging langzaam haar slipje in. Ze was gladgeschoren, iets wat ik niet verwacht had. Ze vroeg me of ik dat lekker vond en als antwoord streelde ik haar klitje jaaaaaaaa das zo geil.
Ze ging op haar knieen zitten en trok mijn boxer uit. Mijn pik was al behoorlijk stijf en ze pakte hem vast en begon langzaam te trekken. Mmmmmmmm wat een heerlijke pik heb je. Zo lekker groot. En ze begon me heerlijk te pijpen.
Ik had mijn had nog steeds op haar poesje en vingerde haar lekker door. Op een gegeven moment trok ik haar benen naar mij toe zodat ik haar ook lekker kon likken.
Zo lagen we in een heerlijke 69 en ik denk dat het door de drank kwam maar gelukkig kwam ik nog niet klaar.Even later liet ze mijn pik los en gleed met haar natte doos over mijn lichaam naar beneden. Je kon een spoor van haar geil volgen over mijn borsthaar.
Ze ging als een cowgirl op mij zitten en ik kon haar lekker bij haar heupen vast pakken en zo neukte ik mijn tante voor de eerste keer.
Na een poosje ging zij iets rechter op zitten en haalde mijn pik uit haar natte kut. Ze ging wat om hoog en liet zich langzaam weer over mij heen zakken. Tot mijn verbazing zat ik nu niet in haar kut maar nam ik mijn tante gewoon anaal. Het tempo ging steeds verder om hoog en na een paar minuten spoot ik haar kont vol. Dit werd ook mijn tante te veel en met een luide kreet kwam ze ook klaar.
Ze ging van me af en likte mijn pik schoon. Daarna kwam ze naast me liggen en zoende en streelde we nog wat.
Ik zei dat het heerlijk was geweest en dat ik het niet verwacht had. Ook voor haar was het erg lekker. Ze zei dat ze voor het eerst in haar kont geneukt was en dat ze dit zeker vaker wilde doen. Ook voor mij was het de eerste keer anaal en het was een bijzondere ervaring.
Voldaan vielen we in elkaars armen in slaap.
Vanochtend toen ik wakker werd lag ze nog heerlijk tegen mij aan. Ik kon mij zelf niet helpen en begon haar poesje te strelen.
Langzaam werd ze wakker en nog voor ze goed en wel wist wat er gebeurde pakte zij mijn pik en begon me langzaam te trekken.
Haar hoofd draaide naar mij toe en ze begon me te zoenen.
Na wat vingeren en trekken wilde we allebij nog een keer neuken. Ik ging eerst bovenop heerlijk langzaam nog half slaperig. Na een tijdje toch wat steviger en mijn tante kreeg haar eerste orgasme.
Hierna ging ze op haar knieen en zei ze dat ze doggy genomen wilde worden.
Ik ging achter haar staan en schoof mijn pik tussen haar natte lippen. Ondertussen vingerde ik haar kont en dit wond haar nog meer op. Een tweede orgasme kondigde zich aan.
Ohhhhhhhhh wat ben ik geil, ik wil dat je me weer anaal neemt Stoute Wouter.
Nogmaals ging ik dus met mijn eigen pik in de kont van mijn tante. Ik stoote hard door en na een paar flinke stoten spoot ik haar kont weer vol. Mijn tante had het niet meer en wild schokkend en kreunend kwam ze voor de 3e keer.
We hebben ons hierna gedoucht en zijn naar beneden gegaan voor een ontbijtje. Na wat broodjes en een koffie ging me tante weer naar huis. Maar niet voordat ze me had uitgenodigd om volgend weekend bij haar in Utrecht te komen logeren. En met een knipoog, mijn ouders stonden ook in de gang, ging ze weg.
Ik kan nu al haast niet wachten tot volgend weekend en zij ook niet gezien het geile sms-je wat ze mij zojuist stuurde:
Stoute Wouter, je was great. Ik zit nu in de auto met natte doos en speel met mzlf. Als ik thuis kom dan bel ik ff dan kunnen we het door de tel nog een x overdoen!!
xxx EllenCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners