Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn tante en achternichtje - 31317 keer gelezen
Mijn tante en achternichtje.

Ik was de hele week bij mijn tante Alie druk aan het schilderen. We waren op maandag begonnen en inmiddels was het al woensdag maar echt opschieten deed het niet. Daarom had Alie haar kleindochter Bente gevraagd om te helpen. Dat vond Bente geen probleem, woensdagochtend stond ze om half 9 bij ons bed. Alie en ik waren vergeten dat we zo vroeg hadden afgesproken. Bente vroeg kwaad waarom we samen en naakt in bed lagen. Alie stuurde me weg om het haar rustig uit te leggen. Ik stapte uit bed en zag Bente duidelijk gluren naar mijn lichaam. Bente en ik hadden al een paar keer seks gehad maar dat wist haar oma niet.

Mijn tante riep me weer binnen en daar lagen ze dan, oma en kleindochter naakt naast elkaar. Alie zei dat ze me wouden bedanken voor de hulp met schilderen. Bente was inmiddels 13 jaar, ze had nog steeds haar blonde haren en blauwe ogen. Daarnaast had ze een streepje laten groeien en haar borsten waren al een stuk groter, minimaal een c-cup. Naast haar lag haar oma, Alie, 63 jaar ze had ook blond haar en blauwe ogen. Haar schaamhaar was nu wel helemaal geschoren en haar D-cup lag mooi op haar buik te rusten. Ik ging tussen beiden in liggen en gaf ze een tongzoen. Direct daarna kwamen ze allebei in beweging Bente ging over mijn hoofd zodat ik haar natte doosje kon likken. Ik ging met lange halen van haar venusheuvel tot aan haar aarsje. Ze vond het lekker want ik hoorde haar duidelijk kreunen. Ondertussen voelde ik de handen van Alie over mijn lichaam richting mijn lul glijden. Ze begon aan mijn paal te trekken terwijl ze aan mijn balzak zoog. Langzaam gleed haar tong over mijn lul naar mijn eikel. Alie bleef daar even rond likken totdat ze mijn pik helemaal in haar mond liet verdwijnen. Op dat moment drukte ik mijn tong bijna helemaal in het kletsnatte kutje van Bente. Ze begon zwaarder te kreunen en haar borsten te masseren.

Alie stopte met pijpen en trok Bente van mijn gezicht af naar zich toe. Ik voelde hoe ze mijn lul richting het uitgelikte spleetje van Bente stuurde. Haar gezicht vertrok een beetje toen ik in haar kwam. Alie draaide vervolgens achter Bente weg en kwam nu op mijn gezicht zitten. Nu was ik oma aan het beffen terwijl ik de kleindochter aan het neuken was. Alie en Bente waren vooral erg druk met elkaars borsten en tong. Terwijl Bente druk op en neer aan het rijden was mijn paal merkte ik dat Alie tegen me op begon te rijden. Tijd om haar weer heerlijk te fisten dacht ik. Ik haalde mijn hand naar haar wijde poes en stak eerst twee vingers in haar. Ze begin direct te rijden en al snel liep haar geil langs mijn hand. Ik duwde nog een twee vingers haar inmiddels doorweekte kut in. Voorzichtig voelde ik de hand van Bente tegen mijn hand, ze was opzoek naar de clit van haar oma om haar extra geil te maken. Dat lukte haar goed want Alie begon harder op mijn hand te rijden. Ook Bente zelf begon het neuk tempo op te voeren, haar schaamlippen schoven in hoog tempo strak om mijn lul op en neer. Door dat heerlijke gevoel spoot ik al mijn zaad diep in haar tienerlichaam. Bente en Alie klommen van me en kwamen weer naast me liggen.

Bente lag op haar rug nog na te genieten van de neukbeurt terwijl mijn hand naar haar volgespoten kutje. Mijn anderen hand gleed tussen de benen van Alie door en begon haar anus te masseren. De handen van Alie en Bente gleden over hun lichamen. Ze masseerden hun borsten. Door het klaarkomen waren ze beiden al bloedgeil, het duurde dan ook niet lang voor ze beiden weer klaarkwamen. Het was inmiddels alweer bijna 11 uur. We sprongen uit bed, zoenden nog eenmaal en gingen ons aankleden. De rest van de dag hing er een seksuele spanning en werden er regelmatig seksopmerkingen gemaakt.

’s Avonds was ik weer alleen met Alie. Ze vertelde hoe vaak ze er al van had gedroomd om een keer seks met haar dochter en kleindochter samen te hebben. Haar kleindochter was haar nu gelukt, maar haar eigen dochter nog niet. Maar wie weet gebeurd dat nog…

Heb je genoten van het verhaal of heb je commentaar? Reageer dan via unvirginator@gmail.com .

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners