Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn tante in huis - 21024 keer gelezen
Met mijn tante en zus alleen in huis .....

Na lang twijfelen en inmiddels vele verhalen verder heb ik besloten mijn verhaal op te schrijven en hier te delen. In tegenstelling tot veel andere verhalen is mijn verhaal niet verzonnen maar echt gebeurd. Ik heb hier geen spijt van maar vele geile momenten aan beleefd.

Hoe is het begonnen ? Ons gezin bestaat uit 4 personen (vader, moeder, zus en ik). Er zit 2 jaar tussen mij en mijn zus. Ik ben nu 42 en het verhaal speelt zich af toen ik 16 was. Mijn ouders gingen af en toe op vakantie en dan kwam mijn tante Moniek bij ons in huis. Mijn tante was getrouwd en was toen 39 jaar oud. Ze zag er goed uit, ongeveer 1.65, kort donker haar en een leuk / normaal postuur. Haar borsten waren niet groot maar ook niet te klein, ik schat een cup B. Ze kleedde zich vlot en af en toe best sexy met een rokje en hakken.
Ik had nooit echt seksueel naar haar gekeken want ze was mijn tante dus dat gebeurde niet.

Mijn ouders gingen op vakantie en mijn tante kwam bij ons in huis. Mijn oom moest werken en kon niet mee maar kwam in het weekend over.
Het was gezellig en met z'n 3'en kwamen we de dagen goed door. Ik merkte wel dat mijn tante wat gezelliger was en mij (ook) wat meer aanraakte. Ik zocht er toen niets achter, nu weet ik inmiddels beter. Ze stelde ook wat meer en andere vragen over vriendinnetjes etc. - het was leuk en ik zocht er niets achter.
De eerste tekenen kwamen na een paar dagen. Ze kuste me wat vaker bij het komen, gaan en naar bed gaan. Opmerkingen als ; wat ben je toch een leuke jongen gevolgd met een kus. Overdag wat vaker een rokje met een los bloesje en 's avonds trok ze haar badjas aan waarbij ze soms toch net iets meer van haar lichaam liet zien dan nodig. Het begon me wat meer op te vallen en ik vond het op zich wel spannend.
Ik herinner me dat ik 's avond in bed lag te fantaseren over haar waarbij zij mij verleidde en we sex hadden. Ik heb me vaak afgetrokken met die geile gedachten.Op een dag kwam ik 's middags uit school en was helemaal doorweekt van de regen. Ik was nat en had het koud. Mijn tante was thuis en droeg een rokje met een zwarte panty en leuke hakken eronder. Ze zag er sexy uit. Ik kwam binnen en ze zei : jongen doe snel je natte kleren uit anders wordt alles nat en vies. Voor ik iets kon zeggen kwam ze naar me toe en begon aan mijn kleding te trekken. Ik kleedde me uit en gooide mijn natte kleding op de grond. Ik had enkel mijn onderbroek nog aan en wilde naar boven gaan maar toen zei Moniek ; dat is jammer ik dacht die doe je ook wel voor me uit ... Ik voelde een spanning door mijn lijf gaan en riep in het naar boven gaan : nee dat doe ik boven wel in de douche ....
Ik ging snel naar boven, zette de douche aan en wachtte tot die warm was. Ik wilde net mijn onderbroek uit doen toen Moniek binnen kwam. Ik dacht ik kom eens kijken of alles goed gaat hier en misschien heb ik nog geluk met die onderbroek zie Moniek met een lach.
Ik kon niets anders meer dan mijn onderbroek uit doen en zei : zie je wel ik durf het gerust. Daarna ging ik snel de douche in. Moniek stond te kijken en zag me naakt. Nou jongen je hebt niets om voor te schamen hoor, je ziet er goed uit. Ik merkte dat mijn lul langzaam wat stijver werd omdat ze naar me bleef kijken.
Vind je het niet erg als ik naar je kijk vroeg ze. Zo te zien niet zei ze. Mijn lul was inmiddels helemaal stijf. Ik wist niet wat ik moest doen of waar ik moest kijken.
Geeft niets hoor zei ze ik vind het wel lekker om je zo te zien. Ik zou eigenlijk ook wel even willen douchen nu want ik heb het koud zei ze. Zal ik bij je komen staan of zal ik wachten tot je klaar bent vroeg ze ?
Ik zei : oh dat maakt niet uit, wat je wil. Ze zei ach ik heb jou nu naakt gezien dan vind ik het niet meer dan eerlijk dat je mij ook naakt ziet.
Ze trok haar kleding uit en stapte bij mij onder de douche. Ik zag haar naakte lichaam, haar lekker borsten en haar kutje. Ze had zich duidelijk geschoren op een klein streepje na. Mijn adem stokte in mijn keel, mijn hard bonkte en mijn lul was kei hard.
We stonden samen onder de douche en pakte de zeep. Kom dan zal ik je eens wassen zei ze. Ik draaide me om en ze begon mijn rug in de zepen. Mijn rug, schouders, armen en billen werden heerlijk gewassen en ik voelde haar handen over mijn lichaam gaan. Draai je nu maar om dan doe ik de voorkant ook even zei ze. Mijn lul stond fier omhoog en ze zeepte mijn borst en buik in. Langzaam gingen haar handen naar beneden en raakte ze heel af en toe mijn lul aan. Ze vroeg : zal ik daar ook even wassen ? Ik knikte ja. Haar handen gingen langzaam naar beneden en ze begon mijn lul in te zepen en te strelen. Haar hand ging op en neer en ze trok mijn lul af. Ik kwam in no-time klaar en spoot mijn sperma over haar hand heen. Hmm dat was lekker he zei ze. Ja zei ik en zei dat ik onder de douche uit ging.
Ik wist niet wat ik met de situatie aan moest. Ik vond het super geil maar durfde verder niets.

's Avonds bij het eten hing er een vreemde spanning. Mijn tante knipoogde af en toe en lachte naar me. Mijn zus had niets in de gaten.
Later gingen mijn zus en ik naar bed en we kuste mijn tante welterusten. Anders dan andere keren kuste Moniek me op mijn mond. Ik ging naar bed maar kon natuurlijk niet slapen. Uren lag ik wakker. De gedachten van die middag spookten door mijn hoofd en mijn lul werd snel weer hard. Op een gegeven moment deed ik mijn broek uit en lag naakt onder de dekens met mijn lul te spelen.
Ik hoorde iemand naar boven komen en mijn kamerdeur opendoen. Het was mijn tante Moniek. Ze liep naar mijn bed en ging op de rand zitten. Ben je nog wakker vroeg ze ? Ik vertelde haar dat ik niet kon slapen. Je zus slaapt al zei ze dus ik dacht ik kom even bij jou kijken. Vond je het niet fijn dan vanmiddag vroeg ze. Jawel heel fijn zei ik. Haar hand ging onder het dekbed en ze voelde mijn naakte lichaam en mijn stijve lul. Oh ik zie dat je het inderdaad fijn vond zei ze.
Haar hand ging over mijn lul en ze streelde mijn lul en buik. Zal ik nog even bij je blijven vroeg ze ? Ik dacht yes ! en zei ja dat is goed. Ze sloeg het dekbed weg en keek naar mijn lichaam en lul. Hmmm zei ze dat ziet er weer lekker uit. Met haar hand trok ze me langzaam af en terwijl ze dat deed kwam haar hoofd naar mijn hoofd en fluisterde ze zacht ; dat vind je lekker he ? Ik kon alleen maar knikken en haar mond kwam naar mijn mond en ze kuste me. Haar mond ging langzaam open en haar tong duwde tegen mijn mond aan. Ik opende mijn mond en we tongden. Wat heerlijk geil was dat ! Ik kwam al bijna klaar.
Haar mond ging naar beneden en ze zei ; ik zal je eens iets anders laten voelen. Ze opende haar mond en nam mijn lul in haar mond. Langzaam begon ze te sabbelen en me te pijpen. Ik hield het niet meer en spoot haar mond vol. Ze slikte alles door, hmmm lekker zei ze waarna ze me weer kuste.Ze stond op en trok haar kleren uit. Je mag je tante nu ook lekker verwennen hoor zei ze want ik ben nu ook opgewonden van jou. Ik zag haar naakte lichaam en haar bijna kale kutje. Ze klom op me en kwam met haar borsten bij mijn mond hangen. Lik ze maar lekker zei ze. Ik likte haar borsten en tepels en hoorde haar kreunen. Haar lichaam ging op en neer en ik voelde haar geiler worden. Haar kutje werd natter en natter met het vrijven over mijn lul. Ik hoorde haar hijgen in mijn oor.
Mijn lul was weer kei hard en haar kutje was zeik nat toen mijn lul in haar kutje schoot doordat ze op en neer bleef gaan. Ik voelde mijn lul in haar natte en warme kutje gaan. Heerlijk was dat. Zij stokte even en ging door met op en neer rijden maar dit keer met mijn lul in haar. Ze hijgde in mijn oor en spoorde me aan harder te neuken. Met mijn handen pakte ik haar rug vast en neukte haar harder en harder. Mijn lul schoof snel en hard in en uit haar heerlijke kutje.
Ik kon niet meer en kwam bijna klaar. Mijn lul werd harder en harder en ik spoot mijn zaad in haar kutje en toen kwam zij ook klaar. Wat was dat lekker en geil zeg !!

Dat was mijn eerste ervaring en die was ook nog met mijn tante.
Die nacht hebben we heerlijk geneukt en heb ik haar kutje gelikt.
De dagen erna hebben we heerlijk veel sex gehad en hebben we met elkaar geneukt op verschillende plaatsen. Wat een geile vakantie was dat zeg.

In de jaren erna hebben we nog best veel sex gehad en van elkaar genoten.
Inmiddels is dat niet meer zo. Ik mis het nog best wel.

Ik kan nog veel verhalen hierover vertellen maar wilde dit alvast delen.

Reacties zijn welkom : hexlover@live.nl

Groetjes
Ronald

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners