Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn vader is zo geil 3 - 35106 keer gelezen
Na onze eerste uitgebreide sex avontuur die avond en nadat mamma weer thuis was gekomen ging ik naar mijn kamertje.Niet veel later hoorden in mijn ouders ook naar hun slaapkamer gaan,waar ik nog hoorden dat pappa mijn moeder neukte voor zij gingen slapen,ongelooflijk dacht ik,wat is mijn pappa een geile man.De dagen er na gebeurde er niets,mijn moeder was konstant aanwezig.Vrijdagavond onder het eten zei mamma,na het eten ga ik eerst eens even het onkruid uit de tuin verwijderen,het is een warme avond en het moet nu echt even gebeuren, oke zei mijn vader,dan ga ik straks douchen en kijk naar het nieuws,daarna kom ik ook de tuin in. Ik ging naar mijn kamertje.Toen ik beneden kwam zat mijn pappa in zijn badjas met zijn natte haren t.v te kijken,ik zag dat hij met zijn hand onder zijn badjas met zijn pik zat te spelen maar ook steeds naar mamma in de tuin keek.

Eefje kom voor mijn op de vloer zitten gaf pappa zij opdracht,ik werd gelijk geil van zijn opdracht,maar mamma dan vroeg ik,niks aan de hand meisje als jij er maar voor zorg dat je niet met je hoofd boven het raamkozijn uitkom,ik hou mamma wel in de gaten fluisterde hij,want alle terras deuren stonden ook open.
Ik ging op de grond voor pappa zitten die zijn badjas al van ondere voor mij had geopend en zijn stijve pik mij tegemoet sprong. Ik pakte zijn heerlijke grote pik vast en begon er mee te spelen,ik pijpte hem en afwisselend likte ik zijn grote geschoren ballen,hier stonden nu al wat stoppeltjes op omdat het al weer een paar dagen was geleden dat ik pappa daar helemaal glad heb mogen scheren. (lees deel 2 )
Pappa's pik lekte zo geil was hij,ik proefde zijn heerlijke vocht en hij ruikte ook zo lekker,ik werd helemaal wild en geil van mijn pappa.
Eefje vinger je eigen zei pappa tussen door, maar hou wel je slipje aan voor het geval mamma naar binnen kom. Met mijn andere hand ging ik tussen de rand van mijn slipje en voelde aan mijn vochtige lipjes,pappa bleef naar buiten kijken naar mamma. Ik was weer zo geil op pappa,niet normaal meer. Zijn pik begon meer te lekken en zijn vocht smaakte zo lekker,dieper nam ik pappa,s pik in mijn mondje en begon steeds wilder te vingeren. Pappa stond op springen,zijn eikel werd nog grote,ik voelde zijn warna stralen zaad tegen mijn gehemelte en keel in spuiten. Ik had mij al voor genomen dat ik zijn zaad tot de laatste druppel zou inslikken wat ik nog nooit eerder bij een jongen had gedaan,maar mijn geile pappa wilden ik graag proeven. Heerlijk vond ik het,alles slikte ik in en pappa kreunde heel zachtjes.Ik was zo geconcentreerd bezig geweest met het pijpen en slikken van pappa,s zaad dat ik zelf nog geen orgasme had gehad,maar geil dat ik was,niet normaal meer.

Pappa stond op,Eefje ga jij in die andere stoel hier tegenover zitten dan zal pappa jou straks verwennen. Ik ga nu eerst voor mamma een glaasje fris in schenken en bij haar brengen en dan bij jij aan de beurt meisje.Pappa ging met het glas fris de tuin in naar mamma,die kwam overeind en zei dat is lief van je schat. Toen hoorde ik pappa zeggen,geil hoor vrouw zo vanuit mijn stoel,maar je moet soms iets dieper buigen lachte hij,ik begreep er niets van. Mijn moeder stond daar ik haar korte rokte met haar knieen zwart van de aarden,stomme trut dacht ik,wie ga dit nou doen met een rokje aan. Pappa kwam weer naar binnen en mamma ging weer op haar knieen zitten om het onkruid er uit te halen.Ik zat inmiddels op de andere stoel en kon haar nu in de gaten houden,pappa stroopte mijn slipje op tot aan mijn enkels en ging op de vloer voor mijn zitten met zijn hoofd verborgen onder mijn rokje.

Hou je moeder goed in de gaten fluisterde pappa,ik voelde eindelijk weer zijn warme tong over mijn vochtige lipjes gaan,ik was zo geil op mijn pappa. Ik zag mijn moeder verder voor over buigen waardoor haar rug hol ging staan en haar billen meer de lucht in staken,vlug deed zij met een hand haar rokje optrekken waardoor haar blote billen een stuk te zien waren,maar ook keek ik tegen haar geschoren dikke schaamlippen aan,die slet heeft geen slip aan zag ik. Pappa befte mij stevig en diep door in mijn sneetje,ik kon geen geluid maken maar feitelijk wilde ik het uit gillen van geilheid.Mijn moeder begon nu ook met haar billen te schudden met haar rug naar mij toe,ik werd steeds geiler en bleef naar haar glimmende kut kijken. O pappa fluisterde ik,ik hou het niet meer,ik kwam zo heerlijk klaar op zijn tong en drukte mijn kutje nog verder op zijn gezicht.Pappa kwam onder mijn rokje,zijn gezicht zat helemaal onder mijn vocht,hij lachte lief naar mij en vroeg,zo klein sletje van pappa,vond jij het geil,o ja pappa,maar weet u dat mamma daar in haar blote kut zit.
Natuurlijk weet ik dat,ik heb haar daar zelf opdracht voor geven lachte pappa voor zij in de tuin ging werken moest zij haar slipje uit doen. Ik lachte nu ook en zei wat ben u een geile man zeg,waar haal u dat allemaal vandaan.
Maar nu moet je snel naar je kamer toe meisje,je moeder zal zo klaar zijn in die tuin en die wil dan vast geneukt worden,die is geil van haar tuin avontuur dat weet ik nu al. Ik ga mij ook even schoonmaken in de badkamer en ga dan naar de tuin.Toen ik na een kwartier vanuit mijn raam de tuin in keek liepen pappa en mamme naar binnen.Ik hoorde hun samen de badkamer in gaan,vlug opende ik mijn kamer deur op een kier,gelukkig de badkamer deur stond open,ik wist bijna zeker dat mij pappa dit speciaal voor mij had gedaan.Mamma kleden zich uit en pappa gooide zijn badjas op de grond,mamma knielde voor hem neer waar al weer zijn stijve pik op haar stond te wachten. Zij begon pappa te pijpen,haar handen zaten nog onder de aarde dus zij pakte zijn pik niet beet,maar ik zag wel zijn geile pik diep in haar mond verdwijnen.

Dit ging even zo door toen mijn moeder zijn pik uit haar mond liet glippen en overeind kwam, o schat ik ben zo geil hijde dat kreng,neuk mij diep in mijn geile kut voor ik ga douchen,pak mij maar van achteren dan kom je zo lekker diep in mij hoorde ik haar zeggen.
Mamma ging voorover met haar handen geklemt aan de wastafel staan en spreiden haar benen,nu waren haar dikke schaamlippen helemaal
opgezet en zij glom van haar eigen kutvocht. Pappa zetten zijn grote dikke paarse eikel tegen haar kut aan en gleed naar binnen in die hoer.Hij begon haar hard te neuken,haar tieten schudden heen en weer en al snel kwam die slet klaar,ik vond het geil om te zien maar werd ook een beetje jaloers op haar.

Mijn pappa (mijn held) neukte gewoon door,dat begreep ik wel want nog geen drie kwartier geleden had hij zijn zaad in mijn keel geloosd.
Haar tweede orgasme duurde wat langer maar toen hijgde zij toch weer,ja ja harder schat met die geile harde pik van je,neem je hoer,ja dat ben je zeker dacht ik. Ook pappa kwam nu klaar,zijn billen trokken samen en zijn lichaam schokte, ik zag heel langzaam zijn heerlijke pik uit haat kut komen,zijn zaad lekte uit de kut van die slet op de vloer van de badkamer.Ik had genoeg gezien,mijn kutje was weer zo nat dat ik mij in een snel tempo klaar heb gevingert op mijn bed.

Zondags ging mijn moeder de hele dag naar een beurs in Utrecht. Pappa had mij gevraagt of ik Annelies (mijn vriendin) die dag wilde uitnodigen bij ons thuis,zoals eerder verteld was Annelies nog een onschuldig maagdelijk meisje,maar na zondag was het ook met haar maagden vliesje gebeurt.

Hierover meer in mijn deel 4 als u het geil vind om te lezen....
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners