Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn vader is zo geil - 71599 keer gelezen
Hoi ik ben Eefje 16 jaar. Ik denk dat ik de geilste pappa van Nederland heb.Mijn vader is 45 en mamma 38 jr. Sinds mijn 13e jaar vinger ik en een jaar geleden op mijn 15e neukte ik met mijn vriendje Arjan 18 bijna elke dag. Arjan heeft mij ontmaagd en alles geleerd. Hij kwam elke dag wel bij ons thuis en dan neukte wij lekker op mijn kamertje.Maar drie maanden geleden kwam ik er achter dat Arjan niet alleen mij neukte. Mijn moeder belde mij op de mobiele en zei dat Arjan thuis op mij wachten,hoe laat ik thuis zou zijn vroeg zij. IK ben er pas over een paar uur man ik zit nu bij Annelies een werkstuk te maken antwoorden ik,oke dat zal ik dat wel tegen Arjan zeggen schatje. Dat was einde gesprek.

Na een kwartiertje samen met annelies aan het werkstuk te hebben gewerkt stopte ik ermee,ik voelde mij geil en wilde eigenlijk liever lekker gaan neuken met Arjan en zei dat ook tegen haar,gaan wij morgen wel verder joh en weg was ik. Ik zetten mijn fiets in de schuur en ging naar binnen.Ik loop de woonkamer in en daar zie ik mijn moeder op de bank liggen met Arjan bovenop haar, zijn broek op zijn knieen,mijn moeder met haar rokje omhoog en haar tieten uit de blouse te neuken. Allemaal schrokken wij ons rot,wat is dit schreeuwde ik.
Arjan sprong van mijn moeder af en zij kleden zich weer aan,woedend ging ik naar mijn kamer.
Niet veel later kwam Arjan naar boven,ga weg schreeuwde ik,het is uit,ik wil je nooit meer zien en weg was hij.

Mijn moeder sprak er niet meer over en deed net of zij gek was.Wacht maar dacht ik jij kom nog wel slet. Mijn moeder is gewoon een geile vrouw,ik weet en hoor dat zijn bijna elke dag met pappa neukt.Mijn vader is ook nog een aantrekkelijke man,lang en slank en altijd vol humor.Op een avond zitten mijn vader en moeder in de huiskamer een seksfilm te kijken
toen ik naar beneden kwam om wat te drinken te pakken. Eerst schrokken zij een beetje maar deden niet flauw en lieten de film gewoon opstaan. Met mijn glas in de hand ging ik inplaats van weer naar boven te gaan,puur om mijn moeder te zieken even bij mijn vader op schoot zitten,dat doe ik wel vaker. Alleen nu had ik een dun nachtponnetje aan met niets er onder aan. Pappa had zijn pyamabroek aan en ik voelde heel duidelijk dat hij een stijve had.

Mijn moeder zei,moet je niet gaan slapen je moet morgen weer vroeg op,nou en, ik kijk gewoon even een stukje mee antwoorden ik fel en mamma zei niets meer.Ik verschoof iets op de schoot van pappa om mijn glas op de tafel te zetten, nu voelde ik toch heel goed het warme vlees van pappa tegen mijn geschoren kale kutje.Hij moet dit ook voelen maar bleef doodstil zitten. Weer lichte ik mij iets op om en slokje te nemen en drukte nu harder naar achteren op zijn schoot. Hierdoor drukte zijn pik tegen mijn lipjes aan en kwam een heel klein stukje naar binnen mijn kutje in. Ik werd geil en nat,een kriebel trok door mijn kutje.De film was ook geil om te zien,want er werd een vrouw door twee mannen geneukt. Mamma stond op en vroeg of pappa ook nog iets wilde drinken,ja lekker vrouw zei hij en mamma ging naar de keuken. Ik nam mij kans, stond snel op en toen zag ik pappa,s pik stijf en groot door zijn gulp steken, ik pakte zijn pik en zetten mijn natte kutje er tegen aan.Mijn vader bleef gewoon stil zitten en gleed mijn kutje in, heerlijk zeg zo grote warme dikke pik,groter als die van Arjan. Pappa stak helemaal diep in mij toen mijn moeder weer terug kwam met de glazen,zij had echt helemaal niets in de gaten,maar zei wel,jij gaat zo naar boven hoor.Ik zweeg en genoot alleen maar.

Ik voelde zonder dat ik bewoog, dat pappa zijn pik spieren kon laten kloppen. Ik reageerde terug door met mijn kutspieren te trekken, heerlijk geil was dit gevoel,het liefs had ik nu waanzinnig hard op pappa,s pik willen neuken hier nu in de kamer,maar dat kon helaas niet. Expres pakte ik tussen door nog een paar keer mijn glas van de tafel,waardoor pappa,s pik wel steeds een paar centimeter heen en weer in mijn geile kutje ging. Maar ook drukte hij een paar keer zijn billen omhoog en kwam dan dieper in mij. Toen realiseerde ik mij ineens hoe zou ik op moeten staan,dat kan nu helemaal niet. Wij hebben zeker zo 20 minuten gezeten toen mamma gelukkig even op stond om naar het toilet te gaan.Zij was de kamer no niet uit of ik begon pappa,s pik lekker geil te rijden,hij beukte nu ook stevig terug,wat geil pap fluisterde ik.

Ik stond op het punt om klaar te komen toen ik het toilet hoorde door spoelen, vlug sprong ik van de pik van pappa en ging staan. Hij deed snel zijn stijve natte pik van mijn kutgeil terug in zijn broek en legde zijn handen er op. Mamma ging weer op haar stoel zitten,ik gaf alleen mijn vader een zoen en zei dat ik ging slapen. De andere avond toen mamma naar de sportschool was kwam pappa mijn kamertje in....

Word vervolg..


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners