Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn zoon mijn minnaar - 25886 keer gelezen
Als er iets is waarvan ik nooit voor mogelijk had gehouden dat ik er actief mee te maken zou krijgen, iets dat ik altijd als verwerpelijk heb beschouwd, dan is het wel incest. Nooit had ik van mezelf verwacht, dat ik me daar ooit aan zou overgeven, laat staan dat ik er zo van zou genieten, maar twee jaar geleden nam mijn leven toch die onverwachte wending. Ik was toen 36, mijn zoon Rik was 15.
Ik zal bij het begin beginnen. Ik kreeg Rik toen ik net 21 was. De zwangerschap was bepaald niet gepland, maar mijn vriend en ik hielden van elkaar en besloten te trouwen. Rik werd gezond geboren, en mijn huwelijk was gelukkig. Gelukkig maar kort, want nog voor Rik een jaar was, kwam mijn man bij een ongeluk om het leven. Lange tijd was ik flink van de kaart, maar het leven gaat door, en Rik had mij nodig, en na een jaar of vier begon ik weer belangstelling voor mannen te krijgen. Over belangstelling van mannen voor mij heb ik nooit te klagen gehad, want al zeg ik het zelf, ik zie er goed uit. Ik heb lang blond haar, niet hele grote maar goedgevormde tietjes, die ook na de zwangerschap trots vooruit bleven wijzen. Ik heb brede heupen en een stevige kont, die ik zelf altijd erg goed vind staan bij mijn lengte van 1,78 meter. Gelukkig stond ik niet alleen in die mening, want al gauw dienden de minnaars zich aan. Ik wilde mij niet meer binden, maar onderhield seksuele relaties met een aantal mannen. Ik ontdekte dat het me erg opwond om foto's te maken, en vooral te laten maken tijdens de seks. In de loop der jaren heb ik aardige collectie opgebouwd, waar ik graag naar kijk als ik zin heb om eens lekker te vingeren.
Met die foto's is het twee jaar geleden, op een avond begonnen. Ik lag geil maar alleen in bed, en besloot mezelf eens uitgebreid te vingeren. Ik opende de onderste la van mijn kast, waarin ik de foto's in een schoenendoos bewaar, en meteen kreeg ik het gevoel dat er iemand anders aangezeten had. Ik wist niet waarom ik dat dacht, maar het gevoel was erg sterk. Met een mengsel van schrik en woede bedacht ik, dat als ik gelijk had, er maar een persoon kon wezen die eraan gezeten had, en dat was Rik. Ik onderdrukte de neiging om boos naar zijn kamer te lopen, hem wakker te maken en om uitleg te vragen, want een gevoel hoeft lang niet altijd waar te zijn.
Mijn geilheid was weg, en ik ben gaan slapen. Toen ik 's ochtends wakker werd, knaagde het gevoel meteen weer. Ik vroeg me af wat te doen. Opeens herinnerde ik mij een James Bond-film, waarin hij een haar op kastdeuren plakt om te zien of er anderen in kijken. Ik trok enkele haren uit mijn hoofd en plakte ze op de schoenendoos. Om Rik ruim de gelegenheid te geven zich te laten betrappen, vertelde ik hem dat ik laat moest werken, niet voor elf uur 's avonds thuis zou zijn en hij alleen moest eten.
Na mijn werk ging ik naar een vriendin, waar ik tot elf uur op hete kolen zat. Toen ik om half twaalf thuis kwam zat Rik op de bank TV te kijken. Ik zei dat ik moe was en meteen naar bed ging, hij wenste me welterusten. Op mijn slaapkamer opende ik meteen de la, en inderdaad, de haren waren weg. Ik keek in de doos en toen wist ik het zeker; mijn zoon bekeek foto's waarop zijn eigen moeder in alle denkbare standen geneukt werd, zichzelf vingerde of zich met dildo's bewerkte. Woede vlamde in mij op, ik wilde naar beneden rennen om Rik er eens goed van langs te geven, maar wat me tegenhield schokte me nog meer dan het feit dat hij in mijn foto's gluurde; het idee dat mijn eigen zoon naar mijn naakte, geile lijf keek, terwijl hij natuurlijk aan zijn keiharde pik trok wond mij op. Een warme golf trok door mijn onderbuik, en ik voelde dat ik nat werd. Ik kleedde me uit en ging in bed liggen, volledig in verwarring, probeerde de woede weer op te roepen, maar telkens was daar weer het beeld van Rik die met zijn harde lul in zijn hand naar mij keek, naar mijn tieten, naar mijn opengesperde kut, naar hoe ik geneukt wordt in mijn kut, in mijn kont. Hoe harder ik probeerde dat beeld te verdringen, hoe scherper ik het voor me zag en hoe geiler ik werd. Ik heb mij die nacht minstens vier keer klaargevingerd, met het beeld van mijn zoon in mijn hoofd.
De weken die volgden waren vreemd. Het hele geval bleef me bezighouden, het bleef me opwinden. Tot mijn schrik merkte ik, dat ik me anders begon te gedragen tegenover Rik; ik ging mij uitdagender kleden, raakte hem vaker aan dan vroeger, keek met andere ogen naar zijn lichaam, complimenteerde hem ermee. We werden opener naar elkaar. Ik wilde het niet toegeven, maar ik begon naar hem te verlangen. Iedere nacht masturbeerde ik met hem in de hoofdrol van mijn fantasieŽn. Ik bleef al die tijd de truck met de haren toepassen, en Rik masturbeerde minstens even vaak met mij in zijn hoofd.
Na een maand of twee was er geen ontkennen meer aan; ik was verliefd op mijn bloedeigen zoon, en ik wilde met hem naar bed. Ik besloot tot actie over te gaan.
Op een avond heb ik mijn camera op het statief gezet, en met de zelfontspanner een fotoserie gemaakt terwijl ik masturbeerde. Ik liet de foto's afdrukken en legde ze bovenop de stapel in de doos. Op de doos plakte ik weer haren. Twee dagen later waren de haren weg. Daar had ik op gewacht. Die vrijdag kookte ik een uitgebreid maal, dekte de tafel inclusief kaarsen, ik dempte het licht, zette zachte muziek op en kleedde me in een strak en kort zwart jurkje waarin mijn rondingen goed uitkomen. Rik keek verbaasd op toen hij de kamer binnenkwam en vroeg of er iets te vieren was. Ik zei hem, dat het een speciale avond was. We aten en praatten en ik liet hem meer drinken dan ik normaal toestond. Toen ik merkte dat de alcohol hem losser begon te maken, vroeg ik hem op de man af, of hij de nieuwe foto's mooi vond. Hij verslikte zich zowat van schrik, en zelfs in het gedempte licht zag ik dat hij rood werd. Ik stond op en ging achter hem staan, legde mijn handen op zijn schouders, ik zei dat ik wist dat hij naar mijn foto's keek, dat dat goed was en dat ik de nieuwe speciaal voor hem gemaakt had. Onzeker keek hij me over zijn schouder aan. Echt waar, zei ik, speciaal voor jou. Vind je ze mooi?
Prachtig, zei hij. Mijn hart maakte een sprong, alsof ik een verliefd schoolmeisje was. Ik begon zijn borstkas te strelen, boog voorover en zoende hem in zijn hals. Als je me wil, mag je me hebben, zei ik. Als antwoord zoende hij me op mijn mond.
De geilheid van maanden ontvlamde in ons. Minutenlang tongzoenden wij heftig, terwijl ik mijn handen onder zijn shirt over zijn buik en borstkas liet dwalen, ik knoopte zijn broek los en stak mijn hand in zijn boxershort. Voor het eerst voelde ik de keiharde pik van mijn zoon, en het besef dat het eigenlijk zo fout was wat we deden, terwijl het tegelijk zo goed voelde, maakte dat ik bijna flauwviel van geilheid. Ik beval hem zijn broek uit te doen. Terwijl hij gehoorzaamde trok ik mijn slipje uit, trok mijn jurkje op, en duwde mijn kutje naar voren. Voel, zei ik. Ik huiverde van genot toen hij zijn vingers door mijn drijfnatte spleetje liet gaan, over mijn gezwollen klitje. Rik stak een vinger in me, en begon me te likken. Ik kon merken dat hij daarin niet heel veel ervaring had, maar ik had zoveel verlangen gehad naar dit moment, dat ik vrijwel meteen klaarkwam. Toen de golven van mijn orgasme waren weggeŽbt, trok ik mijn jurkje over mijn hoofd, ging naakt op de bank liggen, en spreidde mijn benen. Kom Rik, kom in me, smeekte ik. Hij kwam op me liggen, begon mijn tieten te strelen en te likken, ik greep zijn grote harde lul en zette hem tegen mijn natte kutlipjes. Met een grom duwde hij hem naar binnen, ik snakte naar adem en het besef dat het de pik van mijn zoon was, die me penetreerde, bezorgde me meteen weer een orgasme, mijn kutspieren spanden zich zo heftig om zijn pik, dat hij ook klaar begon te komen. Ik voelde zijn zaad warm in me stromen, wij klemden ons aan elkaar vast, totdat ook de allerlaatste restjes orgasme waren weggetrokken.
Hoe kort die eerste keer met mijn zoon ook geweest mocht zijn, wat de intensiteit ervan betreft heb ik nog nooit iets meegemaakt dat het kan evenaren. Het was een prachtig begin van de mooiste en geilste relatie die ik ooit gehad heb. Het mag dan bij de wet verboden zijn, en maatschappelijk taboe, maar mijn zoon is mijn minnaar, en wij zijn gelukkig.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners