Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn zus betrapt - 27594 keer gelezen
je kent dat wel. Halfweg de namiddag stak er een briesje op en geleidelijk kleurde de hemel zwart, plots na een enorme donderslag begon het keihard te regenen, het hield maar niet op met regenen en zo zat de dag er vroeger dan verwacht op.
Nu op de fiets naar huis, 5 km door een mix van regen, hagel donder en bliksem best eng. Na een rit die wel een eeuwigheid leek te duren kwam ik ondanks dat het zomer was verkleumd thuis en zou me direct een warme douchen nemen. Bij het openen van de poort zag ik Sabine haar bagage, ik riep op haar zodat ze mij een badhandoek zou kunnen brengen maar er kwam geen reactie. Goed dan is ze al terug de deur uit dacht ik, ik stripte me tot op mijn boxer en liep half nat de trappen op, maar dan hoorde ik plots kirrende en kreundende geluidjes. Op de tippen van mijn tenen ging ik op het geluid af, de kamer van mijn zus, de deur stond gewoon open en daar lag ze in een 69 houding met Janna ons buurmeisje. Mijn adem stokte, als verstijfd bleef ik kijken, dat was geil om te zien, Sabine lag boven op Jana, met haar kontje in mijn richting. Mijn lul begon te groeien, 'k denk dat het water zo van mij af dampte ik had het heel snel terug warm. Ik genoot van het schouwspel tot plots de deurbel rinkelede, ze schrokken, ik schrok, plots was het ijzig, en ietsje daarna riep ik van beneden 'k ben net thuis, ik doe wel open. Het bleek een deurloper te zijn, zo een deur aan deur verkoper die ik afsnauwend wandelen stuurde, wie weet wat er was gebeurt, hoe het was afgelopen had die niet aangebeld.... Ik baalde.
Na uiteindelijk dan toch een douche te hebben genomen, ging ik in het salon wat t.v. kijken, Sabine durfde waarschijnlijk haar kamer niet uit. Diezelfde avond viel ik al rukkend met het beeld van die 2 meiden in slaap.
Toen ik de volgende morgen wakker werd had ik nog steeds een stijve, mijn rechterhand gleed weer over me lul, en net toen ik wou trekken klopte zus op mijn deur. Ben je wakker? riep ze zachtjes, ja antwoorde ik, mag ik binnenkomen? riep ze terug, maar nog voor ik kon antwoorden stapte ze al kamer binnen. Het is mooi weer zei ze, moet je niet werken? en gooide de gordijnen open, nee vandaag vrije dag mompelde ik, 'k heb weekend aan mijn been. Het zonlicht viel binnen, Iets wat ik zo niet verdragen kan, ik gooide kwaad een kussen in haar richting, zij reageerde door op het bed te springen om boven op me te gaan zitten.

Ze begon me te kriebelen iets waar ik absoluut niet tegen kan..... Ik weerde haar af, we speelden, rolden over het bed, dan zat zij weer boven op me, door het spelen waren er wat knoopjes van haar nachthemdje gelost, iets wat ik nu pas zag... Bevalt het wat je ziet vroeg Sabine? toen ze me zag gluren, Ik antwoorde niet, maar opende nog een knoopje waardoor ik volledig zicht kreeg op puntige tietjes. Heey zal 't gaan ja-aah, ik ben je zusje hoor, en dan, zei ik, nu kan ik ze beter zien dan gisteren zei ik terug. O-ooh wat? stond jij te gluren? Wat heb je dan allemaal gezien? Ik zei niets, speelde met haar tepeltjes, die werden hard, net als mijn lul. Ze stapte van mij af, en voor ik er erg in had trok ze mijn boxer uit, zo nu zie ik die ook reageerde ze brutaal, terwijl ze mijn lul in haar hand nam.
Ik wist niet hoe te reageren, dit kon niet, ze was mijn zusje, maar aan de andere kant ik stond zo heet als de pest. Langzaam trok ze mijn lul af, ik sloot mijn ogen liet haar begaan. Oo-oooh zusje kreunde ik ,dit kan eigelijk niet, je mag niet, ze stopte, keek me aan, je hebt gelijk zei ze dit mag niet. Ze stond op, trok haar hemdje uit, kwam op haar kieŽn tussen mijn bennen en gaf met getuite lippen een kusje op mijn lul. Ik wist niet waar ik het had toen ze met haar tong langs mijn ballen en paal likte om uiteindelijk mijn keiharde lul in haar mondje te nemen. Ik kreunde, sidderde, het was de allereerste keer dat ik werd gepijpt, en dan nog wel door mijn zus.... Dit kon ik niet lang volhouden, ze deed het dan ook nog eens zalig..... O-ooooh zusje, jaaaa me lul, j-aaaah zuig me lul af, ooooo pijp meeeee. Wil je mijn kutje likken vroeg ze, als mijn kutje likt mag je klaarkomen in mijn mondje ... Veel meer dan wat gekreun kon ik niet uitbrengen, en al rap hing ze met haar mosseltje boven mijn mond.
Gsm rinkelde, net toe ik wou beginnen likken, shit beltoon mama bracht ik balend uit. En en een paar tellen later werd er aangebeld, zusje kleede zich vliegensvlug aan en ging onder.... Een lang gesprek met ons ma, veel blah blah, dat de klusjes in ons vakantiehuisje goed waren verlopen en of het goed was ze nog wat bleven, of we ons plan konden trekken, ze gingen nog wat geld overmaken op ons huishoudrekening blah blah, en Sabine vroeg ze waar is ze geef ze es, ik riep op zus en samen met Jana kwam ze de trappen op, maar ik lag daar nog in mijne blote flikker, man wat een manoeuvre om rap mijn boxer aan ttrekken en een laken over me heen te krijgen met ma aan telefoon. Ik gaf haar mijn GSM en vroeg ze mijn kamer t verlaten. Man dat was Klote, dan maar opgestaan en gaan douchen, toen ik de badkamer uit kwam riep Jana, je baas heeft gebeld, of ik die even terug wou bellen. zo zat ik tijdje later al terug de fiets op om te gaan werken, er was een student niet komen opdagen en ze zaten in de shit, ik kreeg helft dagloon meer als ik hem uit de nood wou helpen.... . De dag viel goed mee, leuke klanten, af en toe een fooi, en toen tegen 2u in de nammiddag de ergste drukte voorbij was mocht ik als beloning met anderhalve dagloon naar huis. Als de bliksem fietste ik naar huis, hopend op een vervolg van deze morgen. Thuis was er een drukte van jewelste, zus had blijkbaar wat vriendinnetjes uitgenodigd, 6 gierende mokkels in bikinietjes in en rond het zwembad, een mooi zicht vanuit mijn kamer moet ik zeggen. Na uiteindelijk mijzelf watte hebben verholpen was ik op bed gaan liggen en in slaap gevallen...
Een paar uur later werd ik wakker van een behaaglijk gevoel, toen ik mijn ogen opende zag en voelde ik Sabine half uitgekleed met mijn lul in haar hand likken aan mijn ballen en lul. Ze begroette me met een natte kus en deed zachtjes soms tergend langzaam verder met wat ze bezig was terwijl ze me regelmatig aankeek. Geil eh zei ze, man dat was het minste dat ik ervan kon zeggen, ik trok ze naar mij toe, me handen gleden over haar kontje en ik trok wild haar broekje uit, dan ging ze terug tussen mijn bennen zitten en nam me keiharde lul in haar mondje. Ooh zusje kreunde ik, zusje ja-aaaaah pijp me, mijn lul in haar mondje, die blik in haar ogen, terwijl ze speels met haar tong het puntje van mijn champignon bewerkte.... Ooooo zusje pasop riep ik, ik kom, ik kom in je geile mondje....
Ja-aaah spuit zei ze, geef het me , vul me mondje, ik wil je zaad proeven... Dat was er teveel aan, nog voor ze hem terug in haar mondje had explodeerde ik. De eerste straal kreeg ze in haar gezicht, en toen in haar geile mondje. Whoaaa-h zusje ik ko-oooom riep ik, ik spuiiiiit, ik spuit je mondje vol, Ja-aaaah slik me zaad, sli-iiiiik kreunde ik het uit. Geen druppel ging nog verloren alles verdween in haar mondje......
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners