Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn zus, mijn huisgenote en ik 2 - 17647 keer gelezen
Eind April ging mijn zusje Ingrid (23) samen met mijn huisgenote Sara (27) een weekendje naar Amsterdam om gezellig wat te shoppen edm. Ze hadden ook aan mij gevraagd om mee te gaan, niet om te winkelen dan, maar wel om lekkere dingen te doen in het appartement van Sara’s ouders. Dat vond ik een vet idee en zei hun dat ik daar helemaal voor te vinden was.
Zo vertrokken we dan richting A’dam met mij achter het stuur, Ingrid naast me en Sara achteraan. We maakten veel plezier met van alles en nog wat tot Sara het plots had over die laatste keer dat ik met Vincent, een Afrikaanse kennis van ons, had geneukt. Ze vonden dit zo geil dat met bijzondere attentie op jacht zouden gaan het komende weekend, om mij nog een extra pleziertje te gunnen. Bi als ik ben klonk me dat als muziek in de oren. Ik zat al helemaal weg te dromen hoe ik hem lekker in zijn mondje zat te neuken alvorens hem stevig te palen.
Tot Ingrid dan plots zei, waarom kleed je je niet lekker geil op zoals vorige keer en gaan we naar één of andere club waar je zelf een geile vent uitkiest voor ons drieën. Dat klonk wel tempting, ik had me dan wel al verschillende keren opgemaakt als een geil sletje, maar dan voor hen bij mij thuis, nooit in publiek.
Ik besloot er voor te gaan, en eenmaal op het appartement begonnen beide dames door hun spullen te gaan om mij om te toveren tot een lekker sletje, klaar om op jacht te gaan. Sara verontschuldig zelfs nog even en zei dat ze nog even om sigaretten wou. Een kwartiertje later was ze eindelijk terug en begonnen ze eraan.Een lekker kort jeansshortje met daarboven een strak wit topje en een rode bh. Sara haalde zelf nog een fake setje borsten(was ze gaan halen toen ze zogezegd om sigaretten ging) uit en installeerde deze mooi onder de BH. Nog een lekker mooie witte pruik erop en rode botjes eronder, en ik was klaar om op pad te gaan.
Ik was zo geil geworden van me zelf en beide dames dat ik niet langer wou wachten om op stap te gaan. Beide sletjes wouden zich nog even opmaken en zeiden mij alvast voor te gaan en dat zij wel zouden achter komen. Zogezegd zo gedaan vertrok ik richting holebi-bars. Via sms liet ik me zusje weten waar ik was gestrand. Ik besloot alvast wat te drinken en bestelde me reeds een flesje wijn, kwestie van mijn beide dames bij aankomst iets te kunnen aanbieden. In de bar zelf was het redelijk kalm, enige volk was een heerlijke stoot wat verder aan de bar en een mannenkoppel dat in een hoekje zat te keuvelen. Het meisje zocht oogcontact en maakte aanstalten om tot bij mij te komen, waar ik uiteraard geen neen tegen kon zeggen. Eerst kwam ze gewoon naast me tegen de bar leunen in haar strak lederen kleedje waardoor ik heerlijk zicht had op haar strak kontje en dikke boezem, zeker een D-cup. Ik wist niet wat me overkwam, eigenlijk zat ik hier om een vent op de kop te tikken en net nu ik verkleed ben als vrouw komt er een ongelooflijk heet sletje op me af. Ik begreep het niet al te goed, maar stelde me toch voor als Patrick. Hierop antwoordde ze, of hij met een halfzware stem, Angel. Bleek dat het een travosletje was. Dit maakte me nog geiler dan ik al was. Op hoeveel films met Kimber James, in mijn ogen het geilste travosletje ooit, was ik al niet klaargekomen. Nu stond hier naast mij een andere heerlijke shemale die eveneens megageil stond. Ik bood haar een glaasje wijn aan en vertelde haar het plan dat ik had gesmeed met Sara en Ingrid. Angel vond dit wel lekker en stelde voor om de dames te misleiden bij hun aankomst in de bar. DAt leek me wel wat en we gingen samen in de lounchbar zitten. Angel zette zich neer en ik ging lekker dicht tegen haar zitten, ik streelde haar onder haar rokje terwijl ik met de andere hand haar borsten checkte om vervolgens in een tonggevecht te verzeilen. Het voelde alsof ik een heerlijke brunette aan het zoenen was, maar toen ik de dikke lul onder haar rokje tegenkwam, wist ik wel beter. Vannacht zou een hete nacht worden, twee heerlijke sletjes en een travo, dat kon onmogelijk stuk.
Kort daarop kwamen Ingrid en Sara ook aan en ik wenkte hen. Aangekomen zei Ingrid onmiddellijk, noem jij dat een lekkere lul opscharrelen? Ingrid en Sara, dit is Angel, antwoordde ik. Hello Girls ging Angel met haar halfzware lul over tot de kennismaking. Ze kuste Ingrid op de wang, terwijl ze haar hand vastnam en ermee tegen haar kleedje streelde. Ingrid der mond viel open van geilheid, ze keek me aan en zei: Patrick, dit wordt een lekker heet avondje. Dat dacht ik ook, vier geile meiden onder elkaar, replyde ik
Het liefst van al was ik onmiddellijk naar ons appartement teruggekeerd en hevig van bil gegaan met mijn gezelschap, maar Ingrid en Sara wilden graag nog even blijven en een kijkje nemen in de club. Angel en ik hadden dat reeds gezien en besloten om in de lounch te blijven wachten. Daar vroeg ik Angel of ze geen zin had mij een lapdance te geven.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners